karnıyarık
pirinç pilavı
köfteli çorba
salata
veeee revaniiiii yaptım canım
(bu arada kurabiyeler ve tuzlular hariç)
ama ben pirinç pilavı ve tatlı yemiycem tabisi
helva balıktan sonra yenmelihmmm verdigin alintidaki papatya342 benim ama mesaj bana ait deglneyse evet helva serbestmis, bunu ben de atlamisim ama hangi helvalar onu ben de tam bilemiyorum, kitaba goz atarim bir ara
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
hiç umursama meraktan çatlasınlar insanlara açıklama yaptıkça soru sorarlar24:ar
Ben cuma günleri kursa gidiyorum. Kurs çıkışı da çocukların programları vardı, tabi ki onlara göre hareket ettiğimiz için bugün hep dışarıdaydım.
Bu arada sana ve diğer kilo veren arkadaşlara bir sorum var: hedef kilonuza ulaştıktan sonra da burada olacak mısınız?
yapmayabilirdin ama 8 den sonra daha cok acıkıp baska seylere saldırmaktansa yemen daha hayırlı olmus bence arkadasım
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
iyiniyetlim hoşgeldin özlettin
yalan dünyayı izlemek üzere herkese iyi geceler
Selam Kızlar,
Bugün eşim ile tüm gün disaridaydik, yeterli su içirmedim ;( şimdi içmeye başladım.
1 saat yürüdük .
1. Öğünüm: 2 yumurtalı sebezeli çabuk omlet ve 1 minik kase kabuklu fıstık , yeşil çay
2. Öğünüm : sinemada olduğumuz icin fıstık ve kola Zero
3. Öğünüm : 1 karniyarik ve karışık salata ..
Şimdilik bukadar
Sevgiler
Anladım canım.
Kendi adıma cevaplayayım. Hedef kiloma az kaldı ama kilomu koruma amaçlı ve sizlerden de kopmamak için burada olurum canım
Bugünkü menüm
Sabah:
1 kk yumurta (ikinciyi yiyemedim)
1 avuç badem
8 yeşilzeytin
2 dilim kaşar
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm
3 omega3
Öğlen:
2 kepçe kurufasülye
1 avuç badem
Akşam:3 biber dolma (bulgurlu)
2 yumurtadan ıspanaklı omlet
salata
1 omega3
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm
Su: 2 litre olcak inşallah
biraz sonra da bisikletime binip birazcık çalışcam
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere
iyiniyetli arkadaşımın yeğeni olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle büyütsün ana babası
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
slm siz çizelgedeki kilodamısınız bende aynı kiloyum sizde yenimi başladınız karataya
patates yasak ama
hmmm verdigin alintidaki papatya342 benim ama mesaj bana ait deglneyse evet helva serbestmis, bunu ben de atlamisim ama hangi helvalar onu ben de tam bilemiyorum, kitaba goz atarim bir ara
pardon cnmm :) bir bakarsann çok sevinirim =)
oldu oldu olmazmı bıde buralara daha sık gelsen hıc fena olmıycak
helva ıste bıldıgın helva
çoook sağolyerım haftada 1 artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?