Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karnıyarık
pirinç pilavı
köfteli çorba
salata
veeee revaniiiii yaptım canım

(bu arada kurabiyeler ve tuzlular hariç
)
ama ben pirinç pilavı ve tatlı yemiycem tabisi

yeme sakın canım ellerini sağlık mutlaka güzel olmuştur

Anladım canım.
Kendi adıma cevaplayayım. Hedef kiloma az kaldı ama kilomu koruma amaçlı ve sizlerden de kopmamak için burada olurum canım

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

iyiniyetlim hoşgeldin özlettin

yalan dünyayı izlemek üzere herkese iyi geceler

ya ben bugun aksam ogunumu sekizde yapmak zorunda kaldim, kocami bekliyordum cunku daha da gelmedi. Ben saati yedi saniyordum, eli kulagindadir simdi yeriz derken telefona bir baktim saat sekiz. Tabi beklemedim hemen yedim ve ceyrek gece gibi bitirdim... uzgunum, aslinda ac da degildim yani bugun ikinci ogun yapinca arada, ama balik olunca ve isitilinca bozulacak diye mecburen yedim

neyse velhasili bugunku aksam ogunum su sekildedir efendim :

-bir adet levrek( bol domates sosuyla-evde yapilmis- ve zeytinyagiyla birlikte firinlanmis)
-gobek salata, maydonoz, kuzukulagi, biraz cevi biraz findik zeytinyagi ketentohumu ve limon dan olusan salata
-2 omega 3 kapsul
-birazicik tahin helva

Selam Kızlar,
Bugün eşim ile tüm gün disaridaydik, yeterli su içirmedim ;( şimdi içmeye başladım.
1 saat yürüdük .

1. Öğünüm: 2 yumurtalı sebezeli çabuk omlet ve 1 minik kase kabuklu fıstık , yeşil çay
2. Öğünüm : sinemada olduğumuz icin fıstık ve kola Zero
3. Öğünüm : 1 karniyarik ve karışık salata ..

Şimdilik bukadar
Sevgiler

Kola içtiğimizde vücudumuzda nelere yol açtığını kitapta hocamız bayağı uzun anlatmış. Onları okuduktan sonra daha içmedim.

Bugünkü menüm

Sabah:
1 kk yumurta (ikinciyi yiyemedim)
1 avuç badem
8 yeşilzeytin
2 dilim kaşar
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm
3 omega3

Öğlen:
2 kepçe kurufasülye
1 avuç badem

Akşam:3 biber dolma (bulgurlu)
2 yumurtadan ıspanaklı omlet
salata
1 omega3
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm

Su: 2 litre olcak inşallah
biraz sonra da bisikletime binip birazcık çalışcam

kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere

iyiniyetli arkadaşımın yeğeni olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle büyütsün ana babası

Sabah 1 dilim de kek yedim kızıma yapmıştım bi tadına bakayım dedim :18:
geri kalanın hepsini okula götürdüm, gözümün önünde durması çooook sakıncalı çooook

Slm papadiya..
Hiiiççç canını sıkma böyleleri için.. Kendileri iradesiz olduklarından çekemiyorlar bence..
Benim okulumda böyle biri var.. 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Yakınız(ya da öyle bişey işte).. vee şimdi bu arkadaşım benim verdiğim kiloları hiiçç fark etmiyo.. Kendisi devamlı kilo alıyo ve hala da atıştırıyor (tost, bisküvi, sıcak çikolata vb) Sürekli bana da ikram edip, bir de acayip ısrar ediyo.. Bense halimden son derece memnunum
Sen demekki doğru yoldasın.. Mümkün olduğunca takma kafana, yoluna devam et Papadiyacım

arkadaslar ogle yemegimi yedim;
Birkac kasik avikado salatasi
1-2 kasik da makarna:) esime yapmistim dayanamdim ozlemisim valla.
ustune tatli cekti canim 3 gun kuru 1 avuc kavrulmamis cekirdek

Aksam yemegini dusunuyorum henuz birsey yok. Bu arada karatay diyetinde kefirle ilgili birseye deginiyormu hoca merak ettim. Kefir aldim bugun kendime organik marketten. Mehmet Oz'un cok faydali oldugunu soledigini biliyorum.

arkadaslar ogle yemegimi yedim;
Birkac kasik avikado salatasi
1-2 kasik da makarna:) esime yapmistim dayanamdim ozlemisim valla.
ustune tatli cekti canim 3 gun kuru 1 avuc kavrulmamis cekirdek

Aksam yemegini dusunuyorum henuz birsey yok. Bu arada karatay diyetinde kefirle ilgili birseye deginiyormu hoca merak ettim. Kefir aldim bugun kendime organik marketten. Mehmet Oz'un cok faydali oldugunu soledigini biliyorum.

Yalan Dünya'yı seyrediyorum, menümü reklam arasında yazıyorum :)
Akşam:
1,5 tabak tavuk sote
Salata
1 kase yoğurt

1 fincan da bool limonlu yeşil çay içtim.. Suyumu yudumlamaya devam ediyorum..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) patlıcan domates kozleme, ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 3 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 69
  • $a88888.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…