arkadaslar ogle yemegimi yedim;
Birkac kasik avikado salatasi
1-2 kasik da makarna:) esime yapmistim dayanamdim ozlemisim valla.
ustune tatli cekti canim 3 gun kuru 1 avuc kavrulmamis cekirdek
Aksam yemegini dusunuyorum henuz birsey yok. Bu arada karatay diyetinde kefirle ilgili birseye deginiyormu hoca merak ettim. Kefir aldim bugun kendime organik marketten. Mehmet Oz'un cok faydali oldugunu soledigini biliyorum.
iyi akşamlarr fıstıklarr
sabah ablam doğum yaptı bir prensesimiz oldu.
ben yanlarımda değildim o yüzden çok üzgün ve endişeliydim. sağ salim çıktılar çok şükürr...
en kısa zamanda görmeye gitmek minik kuzuyu koklamak istiyorummmm.
menüm
1. öğün
1 yumurtadan hızlı omlet
peynir
süzme
yeşillik
domates-salatalık-biber
1 portakal
badem-fındık-kuru üzüm
yeşil çay
2. öğün
1 kase ezogelin
kereviz-havuç salatası yoğurtlu
1 avuç fındık-badem
Ben artık beni üzen, negatif enerji veren insanlardan uzak duruyorum. Bence sen de ya hayatından çıkar ya da çıkaramıyorsan mümkün olduğu kadar dikkate alma ve uzak durmaya çalış. Sevgiler,
Bugün:
SABAH : 2 Yum, çok az peynir, 4 zeytin, yeşillik, 2 incir, 10 fındık
Öğle : 1/2 simit, biraz peynir, salata :26: dışarıda olduğum için mecbur kaldım. 5 fındık
akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, 1 hurma
kızlar bir şey sorucam.. bu omega 3 ü ne zaman kullanmak gerekiyor? sabah mı yoksa akşam mı daha iyi? aç karnına mı tok karnına mı almak gerekiyor?
dısarda yürüyüs ulasım amaclı yaptım yürüyüsümü 30 dk
ögleden sonrada yürüyüs var ayvalık carsıya bizim evde 3 km oluyormus dönüste bi 3km olmu sana 6 km oleyyyy (kordonda bi de cay üstüne süperrr)bakalım carsıya tempolu kac dk gitcez?:119::119:
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
Sabah da olur aksam da olur,yemeklerle birlikte alabilirsin canim:))
bence tamamen kıskanclık tan takma kafana arkadaşım keşke bende senin kadar iradeli olsamda benim arkamdanda böyle deselerkızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
Bugün tartildim ve 77 kiloyum
Azı gitti cogu kaldı
Bildirim yapayım :
Rumuz: Kaneel
B. Tarihi: 2.4.2012
B. Kilosu:81
Şuanki kilom:77
Cok cok mutluyum,
Sevgiler
Kefir yasak degil canim:))
11 gün oldu veeeee sen 4 kilo verdin..Tebrik ederim canım, süpeeerrr
papisim böyle soruya nedenir ki o insanlardan uzak durmak en güzeli ya da duymamak kıskanclıklarından ne kulp takacaklarını bilemiyorlar ondan arkadasım takma kafana desem de insan sinir oluyor haklısın ne yapcan duymazdana gel gec bence
Ben artık beni üzen, negatif enerji veren insanlardan uzak duruyorum. Bence sen de ya hayatından çıkar ya da çıkaramıyorsan mümkün olduğu kadar dikkate alma ve uzak durmaya çalış. Sevgiler,
Bugün:
SABAH : 2 Yum, çok az peynir, 4 zeytin, yeşillik, 2 incir, 10 fındık
Öğle : 1/2 simit, biraz peynir, salata :26: dışarıda olduğum için mecbur kaldım. 5 fındık
akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, 1 hurma
yeme sakın canım ellerini sağlık mutlaka güzel olmuştur
helva balıktan sonra yenmeli
hiç umursama meraktan çatlasınlar insanlara açıklama yaptıkça soru sorarlar24:ar
Slm papadiya..
Hiiiççç canını sıkma böyleleri için.. Kendileri iradesiz olduklarından çekemiyorlar bence..
Benim okulumda böyle biri var.. 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Yakınız(ya da öyle bişey işte).. vee şimdi bu arkadaşım benim verdiğim kiloları hiiçç fark etmiyo.. Kendisi devamlı kilo alıyo ve hala da atıştırıyor (tost, bisküvi, sıcak çikolata vb) Sürekli bana da ikram edip, bir de acayip ısrar ediyo.. Bense halimden son derece memnunum
Sen demekki doğru yoldasın.. Mümkün olduğunca takma kafana, yoluna devam et Papadiyacım
Sana gıpta ediyorum.Benim içinde temiz havada yürümenin tadını çıkar
Canım sen ve yakınların doğruyu bildiğinize göre bırakkim ne düşünürse düşünsün. Zaten böyle bir hap mümkün olsaysı sahibi çoook zengin olmuşu dimi ama:))
bence tamamen kıskanclık tan takma kafana arkadaşım keşke bende senin kadar iradeli olsamda benim arkamdanda böyle deseler
kızlar verdıgınız destekten dolayı hepınıze ayrı ayrı tsk edıyor ve opuyorum ıyıkı varsınız bu ekıple her zorlugu kolayca aşarız nasılsa
afıyet olsun canım en kısa zamanda dene super oluyo gercektenbu arada sendemı seksenlerı ızlıyon pööfff:))))
havucta koyma bebişim
Zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyon
valla sekerım kusura bakmada arkadaslarının dunyadan haberı yok sanırım.. Gul63 arkadasımız 1 senedır kullanıyo 54kg verdı ben 6 aydır kullanıyorum 35 kg verdım bızemı yaramadı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?