Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sagol canim. ama ben ne zaman nasil icmeli onu da bilmiyorum. kizlar kefir ile ilgili bilgisi olan varmi ? herkes icebilir mi ? ne siklikta ne zamanlar icmeli ?

kefir ayran gibi bi içecek canım, istediğin zaman içebilirsin ayran yerine, kefirin çok tavsiye edilmesinin sebebi, içindeki probiyotikler, antioksidan bakterilerde diyebilirsin kendilerine, ama hiç içmediysen tadı ağır gelebilir

Son düzenleme:
ben sabah aç karnına alıyorum yemeklerle alınması püf noktası mı? öyleyse bundan sonra yemeklerle alayım canım yaa..

fark etmez canım, sonuçta yağ, kendide bi besin yani, ama kişisel fikrim sıcak yemeklerden hemen sonra alma, ısı vitamini bozmasın diye

papişim bir zamanlar gittigim diyetisyenin birine zayıflama hapı önerir misiniz demiştim diyetisyenim bana şu cevabı vermişti '' o hapları aciz insanlar kullanır yiyim yiyim bi hap içip zayıflayayım diye düşünürler '' demişti sen aciz degilsin iradeli olmalısın demişti '' sende bu cevabı verebilirsin (o zamanlar krom hapları çok modaydı onu almak niyetindeydim milletin midesini mahvetmişti

İyi geceler.

1. öğün ; klasik karatay kahvaltısı

2. öğün ; 8 tane mercimekli köfte
1 avuç kabak çekirdeği
8 tane fıstık

3. öğün ; 1 kase çorba
2 tane yağda yumurta
yeşillik
1 avuç fındık, fıstık, badem.

herkese tatlı uykular.

Aile hekimime gidip genel anlamda check up gibi tahlil yaptirmak istiyorum dedim, o da önüne gelen tahlili yazdı arkadasım :)

iyi geceler hanımlar geçmişi anca okudum bugün çooook hasta oldum sonunda dayanamayıp doktora gittim enfeksiyon +bahar alerjisi dedi salgın varmış inatcıymış antibiyotik kullanmadan geçmiyo dedi ... ama alerji beni mahvediyo nefes alamıyorum resmen yaa her yerim kaşınıyo gözümün içi bile kaşınıyo nasıl yürüyüş yapcam yaaa evi bile havalandırma dedi haliyle alerji kilo vermemide engeller ..
gerçi bugün tartıda 88 i gördüm ama sanırım hastalıktan 3 gündür öyle terliyorum ki günde 5 kat çamaşır degiştiriyorum saçlarım bile duş almışım gibi terliyo çok fena üşütmüşüm çooooooookk ..hastalıktanda olsa 90 ın altını görmek beni çok mutlu etti umarım kalıcıdır pazarteside aynı sonucu görürüm

kahvaltım

tereyaglı omlet
çökelek salatası
1 çb fındık

öglen

kırmızı pancar kavurması
salata
yogurt

toplam : 3 gr omega 3 (çok tok tutuyo çoooooook )

akşam

2 kase ayran çorbası ( kaynarken içine dogranmış ıspanak yaprakları ve sarımsak ekledim işkembe çorbasına benzedi )
1 tabak etli taze fasulye

15 dk anca yürüdüm polenler mahvetti beni
tonla bitki çayı içtim
iyi geceler hanımlarr

Gunde 3 defa, her ogunde yemekle birlikte 1000 mg. lik omega-3 destegi aliyorum. Her bir kapsul 400 mg EFA+200mg DHA iceriyor. Istah kontrolu kolaylasiyor. Yillardan beri ailecek hergun omega-3 destegini kullaniyoruz. Doktorumu da aldigima dair bilgilendirmistim, onaylamisti. Vermek istedigim 5-6 kilom var. O nedenle dozu artirdim. Bu destegin hic bir sakincasi yok. Sonucta balik yagi.

günaydın canım hoş bulduk bu sabah 1 bardak suyuma biraz limon sıkıp içtim yarım saat sonra 1 yemek kaşıgı kutu üzümle sade neskafe içtim yumurtam haşlanınca saat 10 da güzel bir kahvaltı ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN
GÜNAYDIN BENDE ŞEKERSİZ İÇEMEDİGİM İÇİN ÇAYI KESERİM OLMAZMI KAHVEYİ ŞEKERSİZ İÇEBİLİYORUM AMA KURU ÜZÜM YEDİM BU SABAH YASAKSA ONUDA YEMEM
leslie 2mil yaptım herkese bol leptinler

GÜNAYDIN SİZDEMİ LESLİE YAPIYORSUNUZ BEN İKİ KIZIMLA AKŞAM 8 GİBİ ODAYA GİRİP 4 MİL YAPIP ARDINDAN ENDER SARAÇIN 10 DAKİKADA İNCEL EGZERSİZLERİNDEN YAPIYORUM .

Günaydın herkese

Daha önce de belirttiğim gibi yoğun bir iş dönemi, pek giremiyorum, bir de iş yerinde biraz değişiklikle iş yüküm daha da artıyor artık burada olmaya çalışıyorum yine de, beni unutmayın emi

menülerim karataya uygun, bu haftaki tek pizza kaçamağı hariç :26:

sabah; domates,salatalık, peynir, zeytin, badem, 1 gün kurusu, 2-3 siyah kuru üzüm, 2 omega 3, yumurta malesef yok.

Görüşmek üzere, öpüyorum hepinizi

evet canım kullanıyorum KARATAY HAPI sizede tavsiye ederim deyip kestirip at bence...

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah...Nazar

canım zaten sadece salata yemişsin o yüzden bişey olmaz merak etme...

Günaydın kızlar nasılsınız?
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım ama omega3 leri unutmuşum şimdi kuru siyah üzüm ile 2 adet içeceğim

ilk ogunum:

-kakaolu sut
-3 ceviz
-bir tutam badem (herhalde 7-8 tane vardi)
-domates
-salatalik
-2 rafadan yumurta
-ketentohumlu peynir
-4 zeytin
-2 omega 3 kapsul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…