sagol canim. ama ben ne zaman nasil icmeli onu da bilmiyorum. kizlar kefir ile ilgili bilgisi olan varmi ? herkes icebilir mi ? ne siklikta ne zamanlar icmeli ?
ben sabah aç karnına alıyorum yemeklerle alınması püf noktası mı? öyleyse bundan sonra yemeklerle alayım canım yaa..
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
hangı degerlere baktırdın canım:44:
yok bebısım cok olurmu tam olması gereken gıbı ben senı hayalımde cıtı pıtı canlandırdıgım ıcın oylesıne takılıyorum.menulerın yuruyusun harıka bence
günaydın canım hoş bulduk bu sabah 1 bardak suyuma biraz limon sıkıp içtim yarım saat sonra 1 yemek kaşıgı kutu üzümle sade neskafe içtim yumurtam haşlanınca saat 10 da güzel bir kahvaltı ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİNmerhaba hoşgeldin aramıza .umarım istediğin kiloya kolaylıkla ulaşırsın.ilk sayfamızı oku canım orda detaylı bilgiler var.diyet kola daha doğrusu üzerinde diyet yazan herşey yasak işlenmiş hazır gıdalar yasak .ama emin ol zamanla alışırsın...
GÜNAYDIN BENDE ŞEKERSİZ İÇEMEDİGİM İÇİN ÇAYI KESERİM OLMAZMI KAHVEYİ ŞEKERSİZ İÇEBİLİYORUM AMA KURU ÜZÜM YEDİM BU SABAH YASAKSA ONUDA YEMEMçayın içine pekmez mi ııııyapma bence çünkü bal pekmez de yasak.şekersiz içebilirsin hem çok daha güzel oluyor tadı. ben çok seviyorum ben yaklaşık 15 senedir çayımı şekersiz içiyorum kahveylede aram yok.ama tatlı konusunda nasıl vazgeçerim diyodum onada alışıyo insan tabi arada kaçamaklar oluyo sanada kolay gelsin şimdiden umarım alışırsın bu yeni düzene...
leslie 2mil yaptım herkese bol leptinler
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
iyi akşamlarr fıstıklarr
sabah ablam doğum yaptı bir prensesimiz oldu.
ben yanlarımda değildim o yüzden çok üzgün ve endişeliydim. sağ salim çıktılar çok şükürr...
en kısa zamanda görmeye gitmek minik kuzuyu koklamak istiyorummmm.
menüm
1. öğün
1 yumurtadan hızlı omlet
peynir
süzme
yeşillik
domates-salatalık-biber
1 portakal
badem-fındık-kuru üzüm
yeşil çay
2. öğün
1 kase ezogelin
kereviz-havuç salatası yoğurtlu
1 avuç fındık-badem
selam kızlar
2.öğünüm 16.30
mercimek çorbası
semizotu yoğurtlu
7 tane fındık
3.öğünüm20.00
bol salata
kızlar sizce 3. öğünümü yapmamalımıydım çünkü aradan 4 saat geçmedi
kızlar yemek araları 4 saat mi olması lazım aralarda süt kahve içebilirmiyiz .
ben daha bugün başladım omega 3 aldım sizce kaçtane yutsm daha çabuk kilo veririm
ilk ogunum:
-kakaolu sut
-3 ceviz
-bir tutam badem (herhalde 7-8 tane vardi)
-domates
-salatalik
-2 rafadan yumurta
-ketentohumlu peynir
-4 zeytin
-2 omega 3 kapsul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?