- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Gunde 3 defa, her ogunde yemekle birlikte 1000 mg. lik omega-3 destegi aliyorum. Her bir kapsul 400 mg EFA+200mg DHA iceriyor. Istah kontrolu kolaylasiyor. Yillardan beri ailecek hergun omega-3 destegini kullaniyoruz. Doktorumu da aldigima dair bilgilendirmistim, onaylamisti. Vermek istedigim 5-6 kilom var. O nedenle dozu artirdim. Bu destegin hic bir sakincasi yok. Sonucta balik yagi.
keten tohumuda alsamı acaba faydası varmı sizce
Günaydın kızlar nasılsınız?
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım ama omega3 leri unutmuşum şimdi kuru siyah üzüm ile 2 adet içeceğim
Günaydın kızlar nasılsınız?
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım ama omega3 leri unutmuşum şimdi kuru siyah üzüm ile 2 adet içeceğim
canım omega3 un onemını hoca kıtabındada tv programlarındada anlata anlata bıtıremıyo en azından google a yaz omega3 un faydaları dıye yuzlerce bılımsel bılgıye ulasabılırsın.yuruyus ıcın hoca sabah yuruyusu daha ıyıdır vucut saatler suren aclıktan sonra dırekt depodakı yagları yakıyomus sabah yuruyusuyle.un ve seker yasak fakat bır tencere corbada 1 kasık tam bugday ununun zararı olmaz dıye ben bazı corbalara koyuyorum.ekmek konusuna gelınce ıstıyosan yıyebılırsın tabı sana kalmıs bırsey fakat ne kadar ekmek ve türevi sey yersek o kadar cok acıkıyoruz bunuda göz onunde bulundur derım.kolay gelsın hepımızebu hapı kullanmak ne kadar gerekli
yürüyüş için sabah yada akşam diye bi ayrım varmı,
corbalara konulan un zararlımı
biz hiç ekmek yiyemiycekmiyiz
cevap verirsen seviinirim.
aynen oyle destınaa mıllet bogazını tutamıyo tutanı goruncede zoruna gıdıyo resmen sagol canım destegın ıcınpapişimbir zamanlar gittigim diyetisyenin birine zayıflama hapı önerir misiniz demiştim diyetisyenim bana şu cevabı vermişti '' o hapları aciz insanlar kullanır yiyim yiyim bi hap içip zayıflayayım diye düşünürler '' demişti sen aciz degilsin iradeli olmalısın demişti '' sende bu cevabı verebilirsin (o zamanlar krom hapları çok modaydı onu almak niyetindeydim milletin midesini mahvetmişti
tamam canım cok tsk ederımAile hekimime gidip genel anlamda check up gibi tahlil yaptirmak istiyorum dedim, o da önüne gelen tahlili yazdı arkadasım :)
canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah bır an once toparlanırsıniyi geceler hanımlar geçmişi anca okudum bugün çooook hasta oldum sonunda dayanamayıp doktora gittim enfeksiyon +bahar alerjisi dedi salgın varmış inatcıymış antibiyotik kullanmadan geçmiyo dedi ... ama alerji beni mahvediyo nefes alamıyorum resmen yaa her yerim kaşınıyo gözümün içi bile kaşınıyo nasıl yürüyüş yapcam yaaa evi bile havalandırma dedihaliyle alerji kilo vermemide engeller ..
gerçi bugün tartıda 88 i gördüm ama sanırım hastalıktan 3 gündür öyle terliyorum ki günde 5 kat çamaşır degiştiriyorum saçlarım bile duş almışım gibi terliyo çok fena üşütmüşüm çooooooookk ..hastalıktanda olsa 90 ın altını görmek beni çok mutlu etti umarım kalıcıdır pazarteside aynı sonucu görürüm
kahvaltım
tereyaglı omlet
çökelek salatası
1 çb fındık
öglen
kırmızı pancar kavurması
salata
yogurt
toplam : 3 gr omega 3 (çok tok tutuyo çoooooook )
akşam
2 kase ayran çorbası ( kaynarken içine dogranmış ıspanak yaprakları ve sarımsak ekledim işkembe çorbasına benzedi )
1 tabak etli taze fasulye
15 dk anca yürüdüm polenler mahvetti beni
tonla bitki çayı içtim
iyi geceler hanımlarr
esascım cevaba bayıldım tamamdır oyle dıycemevet canım kullanıyorum KARATAY HAPI sizede tavsiye ederim deyip kestirip at bence...
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah...Nazar
canım zaten sadece salata yemişsin o yüzden bişey olmaz merak etme...
süt ayran çay turk kahvesı lımonlu su serbest canımkızlar yemek araları 4 saat mi olması lazım aralarda süt kahve içebilirmiyiz .
canım omega3 un onemını hoca kıtabındada tv programlarındada anlata anlata bıtıremıyo en azından google a yaz omega3 un faydaları dıye yuzlerce bılımsel bılgıye ulasabılırsın.yuruyus ıcın hoca sabah yuruyusu daha ıyıdır vucut saatler suren aclıktan sonra dırekt depodakı yagları yakıyomus sabah yuruyusuyle.un ve seker yasak fakat bır tencere corbada 1 kasık tam bugday ununun zararı olmaz dıye ben bazı corbalara koyuyorum.ekmek konusuna gelınce ıstıyosan yıyebılırsın tabı sana kalmıs bırsey fakat ne kadar ekmek ve türevi sey yersek o kadar cok acıkıyoruz bunuda göz onunde bulundur derım.kolay gelsın hepımıze
aynen oyle destınaa mıllet bogazını tutamıyo tutanı goruncede zoruna gıdıyo resmen sagol canım destegın ıcın
tamam canım cok tsk ederımmalum 35 kg verdım merak edıyorum degerlerımın ne oldugunu en kısa zamanda yaptıracam bende
canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah bır an once toparlanırsın
esascım cevaba bayıldım tamamdır oyle dıycem
süt ayran çay turk kahvesı lımonlu su serbest canım
Aaaaaa Ceylin gelmis hosgelmis:))))
gunaydın bebısımGunaydin papis:))
ıyım ceylınım sen nasılsın gorusemıyoruz yaa nasıl gıdıyo benı sorma yazıyorum okuyosundur dengesız ınsanlarla ugrasıyorumhoşbuldum seninle tanışıyormuyduk
papadiyacım nasılsın
oooo burcın hanım tesrıf etmısKizanciklar günaydin :)))
Simdi kahvaltiyida bitirdik..
1. ögün
2 organik yumurta ile yapilmis omlet
avuc ici beyaz peynir
omega 3 takviye 2 kapsül
Eskiden biberiye cayi iciyorduk devam eden var mi cok yarari görülmüstü...Ben basliycam gene??
hoşbuldum seninle tanışıyormuyduk
papadiyacım nasılsın
gunaydın bebısımnasılsınn
ıyım ceylınım sen nasılsın gorusemıyoruz yaa nasıl gıdıyo benı sorma yazıyorum okuyosundur dengesız ınsanlarla ugrasıyorum
oooo burcın hanım tesrıf etmıszahmet olmus afıyet olsun bu arada canım.evet ya bır ara ne modaydı bende hala var ıcerız tabı ne zararı var faydasından baska:))
gunaydın arkadaslar.hepınıze mutlu saglıklı bol eksılı bır gun dılerım malum ptesıye az kaldı
kahvaltım
1lt su
yumurta
zeytın
peynır
fındık
omega3
kıvırcık
yarım elma
az kavurma
1gunkurusu
k.t yogurt
cay,turk kahvesı
yazınca lıste nasılda uzuyo ne cok yemısım yaw
Kizanciklar günaydin :)))
Simdi kahvaltiyida bitirdik..
1. ögün
2 organik yumurta ile yapilmis omlet
avuc ici beyaz peynir
omega 3 takviye 2 kapsül
Eskiden biberiye cayi iciyorduk devam eden var mi cok yarari görülmüstü...Ben basliycam gene??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?