Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kesinlikle iştah kontrolü saglıyo ben günde 1 gr kullanıyordum bu hafta 3 gr a çıkardım hiç iştah sorunu yaşamadım hiç kaçamak yapmadım çok şükür

1. ögün

2 kk haşlanmış yumurta
3 kaşık çökelekle yapılmış salata
1 gr omega 3

bol adaçaıyı
finduk yemeyi unutmuşum

bu hapı kullanmak ne kadar gerekli
yürüyüş için sabah yada akşam diye bi ayrım varmı,
corbalara konulan un zararlımı
biz hiç ekmek yiyemiycekmiyiz
cevap verirsen seviinirim.
canım omega3 un onemını hoca kıtabındada tv programlarındada anlata anlata bıtıremıyo en azından google a yaz omega3 un faydaları dıye yuzlerce bılımsel bılgıye ulasabılırsın.yuruyus ıcın hoca sabah yuruyusu daha ıyıdır vucut saatler suren aclıktan sonra dırekt depodakı yagları yakıyomus sabah yuruyusuyle.un ve seker yasak fakat bır tencere corbada 1 kasık tam bugday ununun zararı olmaz dıye ben bazı corbalara koyuyorum.ekmek konusuna gelınce ıstıyosan yıyebılırsın tabı sana kalmıs bırsey fakat ne kadar ekmek ve türevi sey yersek o kadar cok acıkıyoruz bunuda göz onunde bulundur derım.kolay gelsın hepımıze

aynen oyle destınaa mıllet bogazını tutamıyo tutanı goruncede zoruna gıdıyo resmen sagol canım destegın ıcın

Aile hekimime gidip genel anlamda check up gibi tahlil yaptirmak istiyorum dedim, o da önüne gelen tahlili yazdı arkadasım :)
tamam canım cok tsk ederım malum 35 kg verdım merak edıyorum degerlerımın ne oldugunu en kısa zamanda yaptıracam bende

canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah bır an once toparlanırsın

esascım cevaba bayıldım tamamdır oyle dıycem

kızlar yemek araları 4 saat mi olması lazım aralarda süt kahve içebilirmiyiz .
süt ayran çay turk kahvesı lımonlu su serbest canım

Abartili kahvaltilarimdan biri gene: 3 koy yumurtasi,1 yumurtadan mantarli omlet, 1 zeytin,cok az domates,bayaa bu peynir,findik ceviz ve badem karisimi.2 su bardaa sut( mandira), 3 tane omega....5 bardak cay( patliycam ya,midemin ceperleri yirtilacak sanki...e ustune bide kronik kabizlik eklwnince dusunun halimi((((

Gunaydin papis:))

gunaydın arkadaslar.hepınıze mutlu saglıklı bol eksılı bır gun dılerım malum ptesıye az kaldı

kahvaltım

1lt su

yumurta
zeytın
peynır
fındık
omega3
kıvırcık
yarım elma
az kavurma
1gunkurusu
k.t yogurt
cay,turk kahvesı

yazınca lıste nasılda uzuyo ne cok yemısım yaw

Kizanciklar günaydin :)))
Simdi kahvaltiyida bitirdik..
1. ögün
2 organik yumurta ile yapilmis omlet
avuc ici beyaz peynir
omega 3 takviye 2 kapsül

Eskiden biberiye cayi iciyorduk devam eden var mi cok yarari görülmüstü...Ben basliycam gene??

Gunaydin papis:))
gunaydın bebısım nasılsınn

hoşbuldum seninle tanışıyormuyduk

papadiyacım nasılsın
ıyım ceylınım sen nasılsın gorusemıyoruz yaa nasıl gıdıyo benı sorma yazıyorum okuyosundur dengesız ınsanlarla ugrasıyorum

oooo burcın hanım tesrıf etmıszahmet olmusafıyet olsun bu arada canım.evet ya bır ara ne modaydı bende hala var ıcerız tabı ne zararı var faydasından baska:))

İyiyim tatlim,erkenciyiz gene..opuyorum,kolay gelsin:))

sanada günaydın papadiya.afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş.bende en çok kahvaltıyı seviyorum...inşallah hepimiz pazartesi güzel kilolar vermiş oluruz...

ben arada içiyorum. seviyorumda tadını ayrıcada yararlı bi çay...ben geçenlerde kekik biberiye ve yeşil çayı karıştırıp içtim çok güzeldi tavsiye ederim...

Papisim bu arada check up yaptirmayi dusunuyodun ya,bence bi an once yaptir,cunku sonuclar gorunce cok mutlu olcaksin..ben karataya baslamadan once ferritin( kan degerleri) 6.5 di..karataya basladiktan bi ay sora 10.5 oldu..dahiliue uzmani demir ilaci kullanmadan bu kadar yukselmesine inanmamisti adam:))

propycil papadiyam günaydın kızlar
Ben kalkalı3 saat oldu. Kahvaltımı 8:40 da yapmışımdır sanırım. Oğluştan yazamadım ama geçmişi okumaya çalıştım.
Papadiyam o bayanların söyledikleri şundan mucize gibi bir şeyi gerçekleştirdin azminle kıskançlıklarından gül geç ve gururlan bence canım

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 gün kurusu kayısı
Bir salatalık
Biraz közl. kırm. biber(yazdan-buzluktan)
2 dal dereotu
Bolca tulum peyniri
finduk
3 adet kara ç.li üzüm
2 omega 3 k.
1 bardak şsiz çay

üzerine tabiisi ş.siz Tüek kahvem

Pazara gideceğim ama hem yağmur var hem oğluşun uyumasını beklemem lazım

Son düzenleme:
Günaydın Hanımlar;

Akşam yemeği;

Yaprak döner ve salata yedim asla yanında pilav patated vs yok

Bir orta türk kahvesi içtim.

Akşam bu kadar

Sabah;

Peynirli omlet
Kuruyemiş
peynir
zeytin
1 adet kuru incir

Akşama arkadaşımın nişanı yemeğimi yiyip gideceğim bakalımm tatlı tabağını alıcam ama yemiyeceğim almayınca da olmuyo dikkat çekmeyelim değil mi :))

Güleryüzüm kahvaltının fotolarını ekliyorsun muhtemelen canım afiyet olsuunn
Canan hocayı dün mü görecektin selamımızı söyledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…