Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin canim,menun cok guzel gene,afiyetler olsun:))))) ben de simdi turk kahvwmi iciom,sekersiz turk kahvesini fazla kaynatmamak lazim,oyle cok guzel oliyi:)

Canım nasılsın aspirincim yeğeni olan idealist karıştırdın canım sen

bende sabah 9'da kalktım
09:30 kahvaltı

2 ceri domates
1 salatalık
1 adet köy yumurtası
maydonoz,roka
1 cay bardagı ceviz(5 adet eder)
avuc ici kadar peynir
10 yesil zeytin
2 kapsül omega3(500mg)
2 gün kurusu kayısı
6 adet cekirdekli siyah üzüm

Son düzenleme:
Kizlar ya fikrinize ihtiyacim war... Ben yumurtalari herzaman kayisi tutturamiom..esim de rafadan seviyi..sinbonun bi tane yumurta pisirme makinasi warmis 20 liraya.hepsiburada da gordum..sizce aliyimmi..ne diyosunuz????

Güleryüzüm kahvaltının fotolarını ekliyorsun muhtemelen canım afiyet olsuunn
Canan hocayı dün mü görecektin selamımızı söyledin mi

günaydın kusum kahvaltımı yazdım ancak oldu gecmişe bak derken canan hoca cmt, pazar izmir fuarda ban pazar günü sabah yola cıkcam garajdan esim alıp beni fuara gitcez 12:00 de fuarda olacakmıs hocamız inş.ulasırım ona söyleyecem selamınızı

Galiba bugun gidecekti....

yarın gitcem kuzum

Son düzenleme:
ben bayağıdır sizi düzenli okuyamıyorum canım yine karatay'ı karalamak isteyenler mi var?

sen beni tanimiosun ama ben seni taniyorum canim,uye olmadan once yakindan takip ediyodum seni ama ben uye oldum sen ortadan kayboldun:)) umarim gene yazarsin hep:))

:)inşallah canım hoşgelmişsin aramıza..

Bu guzel kahvaltiyi hazirladigina gore gitmemissin, ühü ühü((((

kizlar ya fikrinize ihtiyacim war... Ben yumurtalari herzaman kayisi tutturamiom..esim de rafadan seviyi..sinbonun bi tane yumurta pisirme makinasi warmis 20 liraya.hepsiburada da gordum..sizce aliyimmi..ne diyosunuz????

kaynamaya başlayınca 4 dk.sayıyorum ben tam kıvamında oluyor canım...

bende cok merak edıyorum bu hafta ıcı mutlka yaptırıp sızlerle paylasacam canımm

aynen oyle canım gulup gececem bundan sonra takmıycam tsk destegın ıcın kahvaltın harıka afıyet enerjı sonrasındada leptın olsunn amınnnn

her yemekten sonra şçerim çok da severim köpüklü de olursa ımmmmm ohh afiyet olsun sana da canım sağol
bende bayılırım kahvaltı ve 2.ogunden sonra mutlaka ıcerım mısler gıbıı:))

fevkaladenın fevkınde afıyet olsun canımm

günaydın herkese bugün kahvaltı yeni bitti

2 rafadan yumurta
zeytin
peynir çeşitleri
biber-tere
badem
çekirdekli kuru üzüm
2günkurusu
omega 3lerim
ve çay çay çay

kızlar ben esım ve cocuklarla ıkea ya gıdıyorum az gezelımceylıncım sen bılırsın ıkeayı..donustede esım ve cocukları arabayla gondercem ben yurıycem

1 kase sütlac cikolata parcacıklarıyla süslü
peynirli börekler

ben ise sadece cay ictim ve kahve ictim hic bir seye dokunmadıgım gibi canım hic istemedi o kadar yürüyüsler yaptım bu hafta bunlara yazık degil mi yermiyim ben yemem vallahi 8 den sonra dükkan kapalı dedim ablaya beni görünce cok sasırdı en son 80 li hallerimi bildikleri icin

Son düzenleme:
Cok konustum kaciyim artik:)) dip kose temizlik beni bekler... Tam 4 saatte bitiyo,totosumdan terler akiyo:))) herkesin gunu guzel gecer insallah..aksama gorusuruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…