Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sütüm geldi köyden yoğurt mayalıycam mutfakta işlerimvar görüşürüz

leylakım yoruldu misafirlerden uyanamadı galiba

sagol canim. ama ben ne zaman nasil icmeli onu da bilmiyorum. kizlar kefir ile ilgili bilgisi olan varmi ? herkes icebilir mi ? ne siklikta ne zamanlar icmeli ?

Kefirin özellikle sabahları aç karnına içilmesi öneriliyor.

Geçmiş olsun canım. Alerji için ilaç kullanıyor musun ? Ayrıca bir kilo eşiğini de atlatmışsın, tebrikler.

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sabah: 2 yum., çok az peynir, 1 ç.b. ceviz, yeşillik, 1 elma, 4 zeytin

İnşallah hepimiz pazartesi günü kilo vermiş oluruz.

Kızlar çocuk için tedaviye başladım hormon hapı alacağım
inş.kg.olarak geri gelmezler bana

Sevgili ceylin inşallah ve hayırlısı ile en kısa sürede çocuk sahibi olmanızı dilerim . Kilo konusuna gelince, alsan bile karatay ile verirsin arkadaşım. Bu arada sizleri burada daha sık görmek istiyoruz. Kilo veren arkadaşlar bizi bırakmayın.

esasçım ve ceylinim size de günaydın vee iyi hafta sonlaruu

sanada günaydın canım..hepimize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş olarak buluşuruz inş.

günaydın herkese bugün kahvaltı yeni bitti

2 rafadan yumurta
zeytin
peynir çeşitleri
biber-tere
badem
çekirdekli kuru üzüm
2günkurusu
omega 3lerim
ve çay çay çay

günaydın canım afiyet osun...iyi hafta sonları görüşürüz...

Cok konustum kaciyim artik:)) dip kose temizlik beni bekler... Tam 4 saatte bitiyo,totosumdan terler akiyo:))) herkesin gunu guzel gecer insallah..aksama gorusuruz:))

canım sana kolay gelsin ohh mis gibi kokacak evin ne güzel bende geçen hafta yaptım dip köşe temizlik.yarında yine süpürge ve toz alma var ,sonrada güne gidicem umarım zararsız bi şekilde atlatırım...

canım hayırlısı olur inş. allah hayırlısıyla bi evlat nasip eder inşallah .isteyen herkese versin allahım...sen dikkat edersin ve merak etme almazsın kilo...

Merhaba kızlar.. Hava kapalı günlerdir, bugün de öyle.. Ben bugün evdeyim.
Kahvaltım:
1 yumurta
5 ince dilim hellim peyniri
1 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 küçük domates.

Şimdi çay içiyorum. Birazdan yeşil çay..

Yeşil çayı pek sevmiyordum. 4-5 gündür içiyorum. Baya bi çok limonla daha da hoşuma gitti

Ceylincim Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah..
Kilonu da hiç merak etme, alsan bile bebek için değer... Zaten Karatay sayesinde hemencecik verirsin

Kiz sen ne istiyon benden bakayim Gec olsun güc olmasin tatlim...

Kizlar ya fikrinize ihtiyacim war... Ben yumurtalari herzaman kayisi tutturamiom..esim de rafadan seviyi..sinbonun bi tane yumurta pisirme makinasi warmis 20 liraya.hepsiburada da gordum..sizce aliyimmi..ne diyosunuz????
Önce suyu kaynat sonra yumurtalari sal icine 4-5 dakika yetiyor.. Nacizane önerim

Canimcim Allah en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallah. Dualarim seninle...

ceylinim benim arkadaşım da başladı tedaviye ve dr her kontrolde sen nasıl kilo veriyorsun diye soruyormuş senin resmini asıcam muayenehaneme tüm kadınlar yolacaklar nerdeyse beni kilo aldıkları için diyormuş.arkadaşımda beni kastederek arkadaşım karatayla besleniyor bende mecbur o ne yiyorsa bende onu yiyorum demiş.şimdi doktoruda karataycı yaptık
sinerjiye bak dimi ya

Keske bütün doktorlar Karatayci olsa. Bende 1,5 ay önce Ic hastaliklari uzmanina göründüm benden test icin 5 tüp kan aldi.
Bir sürü test yazmis bakilacak, icinde Leptinde var.. Adam buranin en ünlü hormon doktoru...Randevu icin 6 ay bekledim düsün yani...
Simdi önümüzdeki sali randevum var bakalim ne cikacak..Son gittigimde bana diyeti birak demisti..Zaten ben birakmistimda iste
Orada leptini tanidigimi söyledim anlatim azicik falan...Tamda benim bildigim gibi olmadigini söyledi bakalim...
Eger hormonlarimda bir problem varsa bana ilac tedavisi yapacak. Yoksa ne yapacak hic bir fikrim yok.
Ama sporun öneminden falan bahsetti ...

kızlar bu hafta listeyi ben yapmak istiyorum nasıl olsa liste 1 hafta önceden geliyorum esas2006 senin için sorun olmaz inşallah.
saphiraya mesaj attım haberiniz olsun kızlar

bizim bankanın doktoruda ayyy çok güzel kilo vermişsin falan dedi bende biraz ona bahsettim evet doğru ama dedi yumurta hergün olmaz dedi hem muzda neymiş kibar ekmek işte dedi ama tepeden baka baka ,
ya normal biri bile biraz düşünse bizim abartı bir olayımız yok herşey sağlıklı
ah bu egolar
karataydan bahsediyorum işine gelen ayyy çok güzel diyor
yapmaya totosu olmayan da amaaan oda neymiş öle diyetmi olur diyor
herkes anında doktor kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…