fevkaladenın fevkınde afıyet olsun canımm
Afiyetler olsun leylakcim:))
sagol canim. ama ben ne zaman nasil icmeli onu da bilmiyorum. kizlar kefir ile ilgili bilgisi olan varmi ? herkes icebilir mi ? ne siklikta ne zamanlar icmeli ?
iyi geceler hanımlar geçmişi anca okudum bugün çooook hasta oldum sonunda dayanamayıp doktora gittim enfeksiyon +bahar alerjisi dedi salgın varmış inatcıymış antibiyotik kullanmadan geçmiyo dedi ... ama alerji beni mahvediyo nefes alamıyorum resmen yaa her yerim kaşınıyo gözümün içi bile kaşınıyo nasıl yürüyüş yapcam yaaa evi bile havalandırma dedihaliyle alerji kilo vermemide engeller ..
gerçi bugün tartıda 88 i gördüm ama sanırım hastalıktan 3 gündür öyle terliyorum ki günde 5 kat çamaşır degiştiriyorum saçlarım bile duş almışım gibi terliyo çok fena üşütmüşüm çooooooookk ..hastalıktanda olsa 90 ın altını görmek beni çok mutlu etti umarım kalıcıdır pazarteside aynı sonucu görürüm
Kızlar çocuk için tedaviye başladım hormon hapı alacağım
inş.kg.olarak geri gelmezler bana
esasçım ve ceylinim size de günaydın vee iyi hafta sonlaruu
günaydın herkese bugün kahvaltı yeni bitti
2 rafadan yumurta
zeytin
peynir çeşitleri
biber-tere
badem
çekirdekli kuru üzüm
2günkurusu
omega 3lerim
ve çay çay çay
Cok konustum kaciyim artik:)) dip kose temizlik beni bekler... Tam 4 saatte bitiyo,totosumdan terler akiyo:))) herkesin gunu guzel gecer insallah..aksama gorusuruz:))
sağol tatlım sanada bol bol yumurta yiyorsun ooohh afiyet olsun
bende yumurtayı çok severim
Kiz sen ne istiyon benden bakayimgunaydın bebısımnasılsınn
ıyım ceylınım sen nasılsın gorusemıyoruz yaa nasıl gıdıyo benı sorma yazıyorum okuyosundur dengesız ınsanlarla ugrasıyorum
oooo burcın hanım tesrıf etmıszahmet olmus afıyet olsun bu arada canım.evet ya bır ara ne modaydı bende hala var ıcerız tabı ne zararı var faydasından baska:))
sanada günaydın papadiya.afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş.bende en çok kahvaltıyı seviyorum...inşallah hepimiz pazartesi güzel kilolar vermiş oluruz...
ben arada içiyorum. seviyorumda tadını ayrıcada yararlı bi çay...ben geçenlerde kekik biberiye ve yeşil çayı karıştırıp içtim çok güzeldi tavsiye ederim...
Önce suyu kaynat sonra yumurtalari sal icine 4-5 dakika yetiyor.. Nacizane önerimKizlar ya fikrinize ihtiyacim war... Ben yumurtalari herzaman kayisi tutturamiom..esim de rafadan seviyi..sinbonun bi tane yumurta pisirme makinasi warmis 20 liraya.hepsiburada da gordum..sizce aliyimmi..ne diyosunuz????
Kiz sen ne istiyon benden bakayimGec olsun güc olmasin tatlim...
Önce suyu kaynat sonra yumurtalari sal icine 4-5 dakika yetiyor.. Nacizane önerim
Canimcim Allah en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallah. Dualarim seninle...
selam kizlar,
cig köfte serbestmiydi???
ceylinim benim arkadaşım da başladı tedaviye ve dr her kontrolde sen nasıl kilo veriyorsun diye soruyormuş senin resmini asıcam muayenehaneme tüm kadınlar yolacaklar nerdeyse beni kilo aldıkları için diyormuş.arkadaşımda beni kastederek arkadaşım karatayla besleniyor bende mecbur o ne yiyorsa bende onu yiyorum demiş.şimdi doktoruda karataycı yaptık
sinerjiye bak dimi ya
Keske bütün doktorlar Karatayci olsa. Bende 1,5 ay önce Ic hastaliklari uzmanina göründüm benden test icin 5 tüp kan aldi.
Bir sürü test yazmis bakilacak, icinde Leptinde var.. Adam buranin en ünlü hormon doktoru...Randevu icin 6 ay bekledim düsün yani...
Simdi önümüzdeki sali randevum var bakalim ne cikacak..Son gittigimde bana diyeti birak demisti..Zaten ben birakmistimda iste
Orada leptini tanidigimi söyledim anlatim azicik falan...Tamda benim bildigim gibi olmadigini söyledi bakalim...
Eger hormonlarimda bir problem varsa bana ilac tedavisi yapacak. Yoksa ne yapacak hic bir fikrim yok.
Ama sporun öneminden falan bahsetti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?