sabah kalkar kalkmaz 1 koca bardak ılık suya 1 tatlı kaşıgı sirke 5 damla limon .1 saat sonra 1 kupa sade neskafe
kahvaltı 11.30daydı haşlanmış yumurta beyazı 1 tam yumurta domates salatalık ,4 zeytin 1 kk tuzsur peynir 1 b süt 1 omega3
akşam geç saate nişandan dönücez geldigimde süt meyveyle kapatmayı düşünüyorum
sporum leslie 4mil
su 2 lt bitti
Kanaelcim afiyet olsun,sen bugun zararli bise yemissin zaten: salam:))) yasssakkliyorum sana bitteriii:)) hürrem gibi konustum..sen bilin tatlim,ama nacizane tavsiyem kuru incir yada kayisinin icine badem yada findik koy yanina bi bardak da sut... Oohhh al sana tatli:))))
slm kızlar keşkek yemegi yasakmı bu diyette bugdaglı sonuçta yagsız tavuklu yenilebilirmiki
Bende severim keşkek
Bence yasak olmaması lazım , sonuc da bulgur yiyebiliyoruZ yani buğday da yiyebilirmiyim diye düşünüyorum .. Yarım porsiyonu asmiyacaksa bence olabilir ..
Ama diğer arkadaşların da yorumlarını bekleyelim ..
Bilirkişi raporu lazım
Simdi den Afiyet olsun canimm
Keşkek yasak değil arkadaşlar. Ancak buğdaylar biliyorsunuz keşkek yapılırken dövülür, dövmeden ya da blendırdan geçirmeden yaparsanız karataya daha uıygun olur
Hep yalannnn !
Yakınlarımız hep abartıyorsun gayet iyisin doğumdan sonrası için iyi bile ... Gibi pembe yalanlarla kandırıyorlar(
Artık inanmam Karataya DEVAM Yürüyüşe devam
Kızlar dolmuşda gülenler oldu rezil oldum yaaa. Üzüldüm demek ki abartmıyorum
İyi akşamlar karatay güzelleriii
3. öğünüm: kahvaltı sağlam öğlen de güzel akşam az yiyorum kızlar
Yarım porsiyon gibi sarımsaklı yoğurtlu semizotu sal.
3 adet bulgurlu yaprak sarma
7-8 kabak çekirdeği
kahvemi bile içtim ben vee tükkanı kapadım güzeller
Fzgun 2. öğünde çok az yemişsin bence canım kilo veremezsin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?