Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltımmm

kıvırcık
bıber
domates
salatalık
maydanoz
2 gunkurusu
1yumurta
6zeytın
bpeynır
çökelek
omega3
cay

Herkese günaydın ve iyi pazarlar

Saat 08:00 itibarıyla ayaktaydım zorum nedir bilmem senelerdir erken kalkarız ailecek

Hamur hazırladım açtım kızarttım çocuklar yesin diye çok sevmediler tuzu az olmuş eşim de nerden buldunuz bu tarifi dedibişeye benzemiyor dedi aç bırakayım ben bunları yaa off

Neyse bi ısırık aldım benim de hoşuma gitmedi
Kurabiye kalıplarıyla da şekillendirmiştim oysaki hoşlarına gitsin diye bu konuda tarif verebilecek var mı arkadaşlar?

Kahvaltımmm
Kalkınca 1 günkurusu su ile
1 haşlanmış köy yum.
yarım büyük muz
1 günkurusu
3 ç.li kara üzüm
birazcık finduk
yarım ceviz
çeri, salatalık
2 omega 3 kapsülüm
ş.siz çay
09:00 itibarıyla kahvaltı da bitti
üzerine Türk kahvemi de içtim ohh miss
Herkese afiyet olsun

Günaydın canlar uzun süre bildirim yapamamıştım. Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı + 1 fincan Türk kahvesi . Öğle menùm kıymalı karnıbahar yemeği,bol çoban salata.. Birazda geçmişe bakim görüşürüz.

Afiyet olsun canım.. Semizotunu ben de çookk severim

Yine her zamanki gibi çok hamaratsın
Canım sağol oğluştan dolayı artık böyle yapacağım. Yemekler hazır olsa en azından stres az olur diye yaptım bugün de yarının yemeklerini yapacağım
esubcum sana da günaydın ve afiyet olsun
Öğretmenim nerelerdesin sen afiyet olsun
papadiyam ve propycil size de günaydınlar afiye olsun

Destinaam linki dinliyorum bir taraftan sağol

Sağol iyiniyetlim Adanadan geldikten sonra bayağı üşütmüştüm ancak kendime geldim sinüzlerim hala dolu ama daha iyîyim ara ara sayfayı takip ettim bugün de karataya devam sizin gibi öğretmenim.

Sağol iyiniyetlim Adanadan geldikten sonra bayağı üşütmüştüm ancak kendime geldim sinüzlerim hala dolu ama daha iyîyim ara ara sayfayı takip ettim bugün de karataya devam sizin gibi öğretmenim.

Topicte çoğu kişi bu aralar rahatsız ben de yeni atlattım hepimize geçmiş olsun canım evett karataya devam

Söyleyeyim hatunlar ben 59.500 düm bugün regl olmama rağmen

Darısı herkesin başınaaa

Çok geçmiş olsun.

sabah: omlet, salata, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 hurma, 1/2 çay bardağı badem, 1 kaşık kuru dut

Çok geçmiş olsun arkadaşım kendini toparlar dediğin gibi haftaya devam edersin.

günaydın
geç yapılan kahvaltının ardından burdayım
2 yumurtadan lorlu hızlı omlet
zeytin
peynir
marul
badem
6tane çilek(kaç tane yemeliyiz sizce)
4kuru üzüm
omega 3lerim

herkese güzel pazarlar

ev mis gibi börek kokuyor
sabah kahvaltısı için eşim ve oğluma sıcacık börek yaptım
bir güzel yediler banada ısrar ettiler ben onlara dedim

sanada gunaydın ve afiyet olsun canım:)

hoşgeldin canım geçmiş olsun

Topicte çoğu kişi bu aralar rahatsız ben de yeni atlattım hepimize geçmiş olsun canım evett karataya devam

Söyleyeyim hatunlar ben 59.500 düm bugün regl olmama rağmen

Darısı herkesin başınaaa

inşallah benim o ---lere çok ihtiyacım var moral bulmak istiyorum

herkese iyi pazarlar

dün menü yazamadım maalesef; çok yoğun bir gündü, iki hafta sonra kardeşimin nişanı var ve tabi ki benim de "ne giyeceğim" sorunum var ((((((( Dün bütün gün mağaza mağaza dolaştım (ben küçük bir ilçede oturuyorum ile gittik bişeyler bulurum umuduyla)
saat 11 de evden çıktık, 18 i geçerek kapıdan içeri kendimizi zor attık... öldük resmen...
sonuç koccaman bir 0 (sıfır yani)...
benim beğendiğimi eşim beğenmiyo, yok etek boyu kısa, yok yakası çok açık, yok kolu kısa .... aaaaaaaaaaaaaaa
daraldım yani. veyahutta kendime uygun bedeni bulamadım; 40 giyiyorum galiba tam emin değilim
neyse kendi sıkıntılarımla sizleri de sıkmayım dünkü menüden başlayayım ben yazmaya:

Dünkü menüm

Sabah - Klasik Karatay Kahvaltısı

Öğlen - İskender (yanında bulgur pilavı vardı, pidesinden iki üç çatal)

Akşam - Eve çok geç geldik ve ben sebze falan hazırlayamadım o yorgunlukla, yufka vardı ben de gözleme yedim çok üzgünüm(14:

Gelelim bugüne

Sabah (10:30) - Klasik Karatay Kahvaltısı

akşama da kıymalı kabak yapmayı düşünüyorum kızlar

şimdilik bu kadar.... geçmişe yönelik okuma yapayım accik meraktayım noldu ne bitti

iyiniyetli arkadaşımın yeğeni olmuş dedim ama idealist33'ün yeğeni olmuş karışıklık için özür dilerim kızlar kusuruma bakmayın ..... dilek ve temennilerim aynen geçerlidir, Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah, güle güle bütüyün

Kızlar çocuk için tedaviye başladım hormon hapı alacağım
inş.kg.olarak geri gelmezler bana

merhaba canım,
tedavi sırasında kilo alacağını düşünmüyorum çünkü bir arkadaşımda tedavi gördü ve tedavi sırasında kilo almadı pek...
hamileliği sırasında kilo aldı o da senin elinde olan bişey zaten...
nasıl olsa karataya göre besleniyorsun kilo alacağını zannetmiyorum, böyle şeyleri düşünme inşallah kısa zamanda bebek haberini alırız

benim annem zayıf olmamızı ister diyete başlayıncada gözlerin çöktü abartma demeye başlar
keşke bende yiyipte kilo almayanlardan olsam diyorum ne yapayım yiyince oran buran çıktı der yemeyincede çöktün diye başlar
o istanbulda kız kardeşimin oğluna bakıyor burda olsa diyetimi sabote ederdi
şimdi beni görünce başlar yine bu kadarda abartma diye
canım annemmmmmmmm[/QUOTE]

Anneler!!! Allah başınızdan eksik etmesin. Ben 3 yıl önce kaybettim annemi Sizler kıymetini bilin
geçmiş olsun tatlım..ben de aynı durumdayım 3-4 gündür

Herkese geçmiş olun Diyeteyim demeyin kimseye Nazar değiyor bakın

üzülme canım, bizim başımıza da aynısı olmasa da olumsuz olaylar geliyor maalesef
mağazada birşeye bakıyosun, tezgahtar kız atılıyo hemen "onların büyük bedenleri de var"
sorduk sanki...
canını sıkma, biz başkaları için değil kendimiz için karatay yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…