CanımAfiyet olsun canım.. Semizotunu ben de çookk severim
Yine her zamanki gibi çok hamaratsın
Öğretmenim nerelerdesin sen afiyet olsunGünaydın canlar uzun süre bildirim yapamamıştım. Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı + 1 fincan Türk kahvesi . Öğle menùm kıymalı karnıbahar yemeği,bol çoban salata.. Birazda geçmişe bakim görüşürüz.
Canımsağol oğluştan dolayı artık böyle yapacağım. Yemekler hazır olsa en azından stres az olur diye yaptım bugün de yarının yemeklerini yapacağım
esubcum sana da günaydın ve afiyet olsun
Öğretmenim nerelerdesin sen afiyet olsun
papadiyam ve propycil size de günaydınlar afiye olsun
Destinaam linki dinliyorum bir taraftan sağol
Sağol iyiniyetlim Adanadan geldikten sonra bayağı üşütmüştüm ancak kendime geldim sinüzlerim hala dolu ama daha iyîyim ara ara sayfayı takip ettim bugün de karataya devam sizin gibi öğretmenim.
kızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
kızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
Canımsağol oğluştan dolayı artık böyle yapacağım. Yemekler hazır olsa en azından stres az olur diye yaptım bugün de yarının yemeklerini yapacağım
esubcum sana da günaydın ve afiyet olsun
Öğretmenim nerelerdesin sen afiyet olsun
papadiyam ve propycil size de günaydınlar afiye olsun
Destinaam linki dinliyorum bir taraftan sağol
ev mis gibi börek kokuyor
sabah kahvaltısı için eşim ve oğluma sıcacık börek yaptım
bir güzel yediler banada ısrar ettiler ben onlaradedim
Günaydın canlar uzun süre bildirim yapamamıştım. Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı + 1 fincan Türk kahvesi . Öğle menùm kıymalı karnıbahar yemeği,bol çoban salata.. Birazda geçmişe bakim görüşürüz.
Topicte çoğu kişi bu aralar rahatsız ben de yeni atlattım hepimize geçmiş olsun canım evett karataya devam
Söyleyeyim hatunlar ben 59.500 düm bugün regl olmama rağmen
Darısı herkesin başınaaa
Bugünkü menüm
Sabah:
1 kk yumurta (ikinciyi yiyemedim)
1 avuç badem
8 yeşilzeytin
2 dilim kaşar
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm
3 omega3
Öğlen:
2 kepçe kurufasülye
1 avuç badem
Akşam:3 biber dolma (bulgurlu)
2 yumurtadan ıspanaklı omlet
salata
1 omega3
5-6 çekirdekli siyah kuru üzüm
Su: 2 litre olcak inşallah
biraz sonra da bisikletime binip birazcık çalışcam
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere
iyiniyetli arkadaşımın yeğeni olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle büyütsün ana babası
Canım nasılsınaspirincim yeğeni olan idealist karıştırdın canım sen
Kızlar çocuk için tedaviye başladım hormon hapı alacağım
inş.kg.olarak geri gelmezler bana
geçmiş olsun tatlım..ben de aynı durumdayım 3-4 gündür
Hep yalannnn !
Yakınlarımız hep abartıyorsun gayet iyisin doğumdan sonrası için iyi bile ... Gibi pembe yalanlarla kandırıyorlar(
Artık inanmam Karataya DEVAM Yürüyüşe devam
Kızlar dolmuşda gülenler oldu rezil oldum yaaa. Üzüldüm demek ki abartmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?