Leylakcim aynwn bende küsüm..tiroidlerini bi olçtürsene canim..
canım sağol sabah -400 deydim ama inş.
Pazara gittim evetbiraz zor olsa da uyudu gidebildim. Yağmurlu ve soğuk ondan onu götüremedim.
semizotu da çıkmış aldım ve hemen salata yaptım akşama onu yerim artık:)
Merhaba canım. Yakınlar ve arkadaşlar yok senin fazla kilon dediler kilo almaya başlayınca yine aynı şeyleri söylediler durmadım yedim yedim yedim yedim...
veee tam 10 kilo aldım. İlk defa 60 ların üstüne çıktım hiç kimse bana kilon fazla demedi. Taa kii kıyafetlerimin içine sığmadığım için -67 kilo idim-alışverişteyken kollarımın üst kısımlarının aşırı kilo almaktan çatlamasıyla durumun kötü olduğunun farkına vardım. Kimseyi dinleme bu konuda sen bence..
İştee sen aynaya bak onu dinle, en doğruyu o söylüyor inan...
Merhaba canım. Yakınlar ve arkadaşlar yok senin fazla kilon dediler kilo almaya başlayınca yine aynı şeyleri söylediler durmadım yedim yedim yedim yedim...
veee tam 10 kilo aldım. İlk defa 60 ların üstüne çıktım hiç kimse bana kilon fazla demedi. Taa kii kıyafetlerimin içine sığmadığım için -67 kilo idim-alışverişteyken kollarımın üst kısımlarının aşırı kilo almaktan çatlamasıyla durumun kötü olduğunun farkına vardım. Kimseyi dinleme bu konuda sen bence..
İştee sen aynaya bak onu dinle, en doğruyu o söylüyor inan...
kızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
selam gül,senin menülerde bazen kavrulmus findik görüyorum?????Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) taze fasulye ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
çalışsınlar diye bugün hem brokoli çorbası hemde pırasa yedim
zaten hipotiroidim var ilaç kullanıyorum seninkinden
balıkesirin pazarları ne güzel olur köylüler mis gibi otlar getirirler semizotuda çok tok tutuyor
afiyet olsun
benim annem zayıf olmamızı ister diyete başlayıncada gözlerin çöktü abartma demeye başlar
keşke bende yiyipte kilo almayanlardan olsam diyorum ne yapayım yiyince oran buran çıktı der yemeyincede çöktün diye başlar
o istanbulda kız kardeşimin oğluna bakıyor burda olsa diyetimi sabote ederdi
şimdi beni görünce başlar yine bu kadarda abartma diye
canım annemmmmmmmm
Ben de 4 sene önce 59 kilo idim ve herkes çok zayıfsın,hasta mısın ,yüzün çökmüş deyip duruyordu.Sonra ben sürekli yemeye başladım,kilo aldıkçada boyun kaldırıyor,sakın zayıflama dediler ve ben 16 kilo aldım.Şimdi de süzülmüşsün diyorlar,moral bozuyorlar bu yüzden 2 gün ölçüyü kaçırdım,siz olmasanız bırakadabilirdim,ama ben inşallah devam edeceğim sizlerle.
kızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
canım biberiyeyi bende bugün alıp demledim tadı çok hoşuma gitti kekik familyasından galiba faydası ne ki ben direk burdan duydum diye aldımKizanciklar günaydin :)))
Simdi kahvaltiyida bitirdik..
1. ögün
2 organik yumurta ile yapilmis omlet
avuc ici beyaz peynir
omega 3 takviye 2 kapsül
Eskiden biberiye cayi iciyorduk devam eden var mi cok yarari görülmüstü...Ben basliycam gene??
saol canım sonunda 80 leri gördüm ..alerji için ilç kullanmıyorum ama bi gögüs hastalıkları uzmanına gidip ayrıntılı bi alarji testi yaptırsam iyi olacakGeçmiş olsun canım. Alerji için ilaç kullanıyor musun ? Ayrıca bir kilo eşiğini de atlatmışsın, tebrikler.
İnşallah hepimiz pazartesi günü kilo vermiş oluruz.
bendebayılıyorum yumurtaya yaaa...köyden gelen yumurtayı tanesi 25 kuruştan alıyorum..buranın en sevdigim yönü bu hem dogal hem ucuz ..Ewet canim bayiliyorum yumurtaya..koy yumurtasi da buluyorum hemde taze:))) sanada afiyet olsun canim:))
bende burdaki hastane müdürü ve eşini karataycı yaptım komşum olurlar abi 1 ayda 4 kilo verdi ablada 2 kilo buradanda bahsetmiştim ama burdamı bilmiyorum tuba ablaaa burdaysan ses verrceylinim benim arkadaşım da başladı tedaviye ve dr her kontrolde sen nasıl kilo veriyorsun diye soruyormuş senin resmini asıcam muayenehaneme tüm kadınlar yolacaklar nerdeyse beni kilo aldıkları için diyormuş.arkadaşımda beni kastederek arkadaşım karatayla besleniyor bende mecbur o ne yiyorsa bende onu yiyorum demiş.şimdi doktoruda karataycı yaptık
sinerjiye bak dimi ya
ilgin için saol canımGeçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlarsın daha önceden var mıydı alerji problemin?
yenmemi papadiya yiyor..tabi abartmamak şartıyla sonuçta dogal ,şlenmemiş,karbonhidrat,gluten ,s.. vs..slm kızlar keşkek yemegi yasakmı bu diyette bugdaglı sonuçta yagsız tavuklu yenilebilirmiki
geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım 3-4 gün içmedigim bitki çayı çorba kalmadı ama banamısın demedi antibiyotigi içince kendime geldim çok şükürkızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
Canım bugün haberlerde gribin ağır seyrettiği gösterildi senin ki gibi serum takılıyormuş grip olablara çok geçmiş olsun
Destinaa sen nasıl oldun canım?
Aynı şeyleri ben de yaşadım canım. boyun uzun -halbuki 166 cm- göstermiyosun boyun kaldırıyor laflarını duydukça yedim ben de
Ficansçım ideal kilon ne canım senin. Sen nasıl hissediyorsun o çok önemli vermen gerektiğini düşünüyorsan hiç kimseyi dinleme.
Bazen de ölçüyü kaçırabiliyoruz mesela ben evlenmek üzereyken 48 kiloya kadar düşmüştüm ve çok zayıflamıştım. O zaman tek yaşıyordum. Annemler yanıma gelince şok oldular ve bana çok kızdılar o zaman ölçüyü kaçırmıştım. Bol bol yürüyor çok az yiyordum gerçi sağlıklı beslenmiyordum ki ben... Hedef kiloyu doğru saptamak lazım
Sen karatay yapıyorsun gayet sağlıklı besleniyorsun ve hep karataya devam etmek en mantıklısı
Hedef kiloma ulşaşınca arada yasaklılardan yerim ama karatayı bırakmam ben
Canıımm geçmiş olsun kendine iyi bak sabah portakal kivi filan da ye.. Bir de netten biberiyeyi araştır çok harika bir bitki ben saksıda yetiştiriyorum biberiyeyi..saol canıııııımiyiyim çok şükür gerçekten çok agır geçiyo yaaa etlerimi çimçikliyolarmış gibi acıyodu her yanım şükürler olsun ilaçlar iyi geldi
ne yaptın sen öyle!! 1 66 boya 48 kilo çok azmış hayal bile edemiyorum kendimde. dediğin gibi sağlıklı kilo en iyisi allah hepimize nasip etsin o kiloyu (sağlıklı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?