Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

4-5 kaşık barbunya pilaki
6-7 tane fırında kaşarlı mantar
3-4 kaşık yoğurt
1 tane bulg. yaprak sarma
üzerine Türk kahveemmm

Hepinize afiyet olsun hatunlarr

Bugün reglimden dolayı karnım ağrıyordu ama mutfak çocuk temizlik beni bekliyordu, biraz hareket oldu.. Akşam da plates iyi gelir sanırım

EVET CANIM BENDE DEDİM TOKALAŞIRKEN HOCAM KENDİNİZE İYİ BAKIN DEDİM O DA( NASIL SAMİMİ YA) BANA SİZ DE SİZ DE İYİ BAKIN KENDİNİZE DEDİ:))
AYRICA ŞÖYLE BİR DURUM OLDU HOCAMIN GÖNLÜ NASIL ZENGİN BİR ÖĞRENCİ GELDİ 15-16 YAŞINDA HAFİF ŞİŞMAN BİR GENÇ ŞÖYLE DEDİ HOCAMIZA:BEN BİR KİTABINIZI ALABİLİCEM HANGİSİNİ ALAYIM DEDİ HOCAM İKİSİNİ DE AL ALABİLİRSİN DEDİ ÖĞRENCİ CÜZDANIN BAKTI SADECE 1NİNİ ALABİLİRİM DEDİ TAMAM DEDİ HOCAM 1.KİTABIMI AL DİĞERİDE BENDEN DEDİ YANINDKİLERE HEMEN POŞETE KOYDURDU İKİSİNİ DE:) ANLATILMAZ BELKİ AMA NASIL YÜREĞİ ZENGİN BENDE ŞAHİT OLDUM BİRKEZ DAHA:))

Son düzenleme:
göslerim doldu okurken yaaa ne diuim gözün aydın canım ...Allah sevdigi kulunu herkese sevdirirmiş hocamızıda çok seviyoki herkese sevdirdi yardımsever gönlü güzel hocamız iyi var iyiki tanımışız Allah bir degil bin kere razı olsun ...soruların bizide aydınlattı saol güleryüzcüm
kızlar buarada benim omega3 tabletim 500 mg lık.günde kaç tane içmem gerekiyor?
canım 4 yada 6 tane kullan ... bende 500 gr lık kullanıyorum her ögünde 2 tane alıyorum toplam 6 mgr yani 3 gr oluyo işhahı kesiyo kabızlıgım bile geçti başlayalı

Son düzenleme:

tamam canım saol..

çok şanslısın güleryüzcüm....bize de selam getirmişsin sağolasın tatlım....çok seviyoruz hocamızı yavvvvv

1. ögün

2 kk yumurta
çökelek salatası (keten tohumu ygı gezdirdim)
1 bardak fındık
1 incir

2. ögün
1 tabak kapuska
2 kaşık bulgur pilavı
1 sigara böregi

3. ögün

ıspanak yemegi
1 kase ayran çorbası

3 gr omega 3
tonla su ve bitki çayı
3 saat durmadan temizlik çok yoruldum yaav

bugün yediklerim
1 muz
pastırma
lor peyniri
domates
omega 3
(bugün yumurta haşlamı unutmuşum
)

2 .öğün:
karnıyarık
yoğurt
bitki çayı

spor:bugün dinlenme günü
:124::124:

canım ben de cok duygulandım ordan hic ayrılmak istemiyordum hocamı arkada bırakıp gitmek beni cok üzdü( bende gözyaslarımı tutamadım valla hocamla konusurken o kadar cok heyecanlandım ki anlatamam

Son düzenleme:

süper, sağlıklı beslenme konusunda bi doktorun bu kadar ilgi görmesi ne kadar güzel, sende nickin gibi çok tatlıymışsın canım:13::13:

Güleryüz cüğüm çok teşekkürler. Hocamıza da uzun ömürler diliyorum.

2 Öğün: kısır, 1 kase yoğurt, 1 muz

Arkadaşlar iyi ki buradayım. Hepinize sevgiler.

çok şanslısın canım okurken çok heyecanlandım seni düşünemiyorum artık bize selam da getirmişin çok şanslısın canım iyiki burdayım dedim

gozlerim doldu yemin ederim...butun tuylerim tiken tiken(((

İyi pazarlar kızlar :)
Bugün kahvaltıda yine dışarıdaydık. Neler yedim?
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
6 zeytin
3'er dilim domates-salatalık

Yemediklerim : Sigara böreği, patates kızartması, simit (içinde kaşar vardı), sucuk, bal...

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 tane tavuk pirzola (fırında)
Salata, yoğurt..

Tüm gün gezdik, dolaştık eşimle.. Şimdi evdeyiz, Türk kahvesi keyfi yapıyorum :) Hemen geçmişe gidiyoruuummm

Ne büyük bir onur , ne büyük bir gurur ..
Şanslısın arkadaşım , kutlarım ..
Darısı Basımıza inşallah cnm
Sevgiler

kız guleryuz ne sanslı adamsın be yawwwww:))))
bundan sonra topiğimiz canlansın inşallah senin ve hocamızın sayesinde:)))

kimse kacamak yapmasın aloooooooooo.......!!! :)))

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bulgur pılavı sebzelı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
  • $a999999.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 30

cok guzel menu:))))

Anneler!!! Allah başınızdan eksik etmesin. Ben 3 yıl önce kaybettim annemi Sizler kıymetini bilin

Allah rahmet eylesin canım.. Mekanı cennet olsun anneciğinin...

Eki Görüntüle 391067

Sabah kahvaltim
2 organik yumurta , biraz beyaz peynir rendesi, Maydonoz ve cörek otlu omlet
1 avuc badem
1 fincan biberiye cayi

Afiyet olsun, çook lezzetli görünüyo..
Ben senin malzemene bir de dereotu ekliyorum. Öyle de çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…