Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşamki menüm:
1 bütün + 1 çeyrek lahmacun
Salata
1 bardak ayran

Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum..

Adetten olsa gerek çabuk aciktim bugün .. Ara Ogün yaptım aksam yemeğinden sonra saat 8.00gibi bir kase çekirdek ve çay (;
Yarın mutlaka 2 saat yurumeliyim (;
İyi geceler kızlar , kaliteli uykular

latte yasaklar arasında mı? Sonuçta süt(serbest) ve ekspressodan oluşuyor.

Afiyet olsun canım.. Semizotunu ben de çookk severim

Yarın ki yemeğimi de yaptım ben
Barbunya pilaki yaptım güvecimde ohh miss oldu
yaprak sarma ve tarhana çorbası da var.
Bir de pırasa yemeği yapayım akşam. Yemek derdi geriyor beni

Yine her zamanki gibi çok hamaratsın

selam kızlar ..dünden beri anca fırsatım oldu ..
buarada şekersiz çay içemeyen ben rekor kırdım ve bir haftadır herşeyi şekersiz içiyorum

işşte bu kadar canlar

Tebrikler Ben yıllardır şekersiz içiyorum çayı..Asıl o şekilde çayın tadı misss gibi oluyo. Biraz daha zaman geçsin, "ıyyyyy, ben nasıl içiyormuşum öyle şekerli şekerli" diyeceksin

Geçmiş olsun fizoficim...

leslie 2mil yaptım şimdide yenibir hayatı seyrediyorum
herkese ve bana bol leptinler

Ben de seyrediyorum.. İnsanlara biraz fazla yükleniyorlar gibi sanki... Keşke faydasını bilseler de, Karataycı olsalar

Teşekkürler iyiniyetli.Ben vermem gerektiğini düşünüyorum,çünkü insülin direnci nedeniyle özellikle bel çevresinden daha fazla kilo aldım.İdeal kilom 60 galiba ama sana katılıyorum,ölçüyü kaçırmamak lazım.Ben de bu sebeple hedefimi 65 olarak belirledim.Aslında en önemli amacım beslenmemi Karatay ile bir düzene oturtmak,insülin direncini kırmak,gece uykudan kalkıp yemek yemelerin önüne geçmek ,sağlıklı beslenmek ve yürüyüşü bırakmamak.Arada kaçamaklar da olsa Karatay'a devam diyorum bende.

öglen menü
1 ,5 kepce mercimek corbası
1 kase kısır(bol yesillikli,2 adet cevizli)
yarım cay bardagı kabak cekirdegi

aksam yemegi

balık ızgara
karısık salata(seker pancarlı)
1 kepce mercimek corbası
2 yemek kasıgı zeytinyaglı enginar(yan komsunun ikramı)
kiprit kutusu kadar tahin helvası

Son düzenleme:
sabah 10:00
1 muz
1 yum
biraz peynir
2-3 biber
öğle 14:00
alinazik
3 kaşık bulgur pilavı
yayık ayranı

22:40-23:00
2 km tempolu yürüyüş tuvaletim geldi eve gelmek zorunda kaldım geç oldu artık yarına telafi didim :)

iyi geceler kızanlar

Bu gün iyi basladi tam bir felaketkle bitti yani:..
2.ögün
1 lahmacun
Bol salata
1 koca dilim cilekli pasta
Size gerek yok ben kendi kendimi döverim
Yarin cok yürüycem valla söz

gunaydın arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır suyumu ıcıp gecmısı okuyorum bırazdan kahvaltı yapıcam

Gunaydin kizlar...pazar pazar erken kalkim gene saat filan calmadan,gece de uyandin gulumsedim kendime ve geri uyudum..noluyo bana ya,deliye bagladim:)) heralde insulin direncim kiriliyo yavas yavas cok sukur..uyku haplariyla bile uyuyamayan ben yastiga basimi koyar koymaz uyuyorum:))))) kahvaltimi arz edem hemen: 2 adet koy yumurtam,9 adet zeytinim,2 adet kuru kayisi arasina findik ve badem ( midem bulandi seker sevmiyim ben ya, nasi yiyi herkes sekeri boyle)))) 1 avuctan accik fazla peynirim,1 ince belliden accik fazla kuruyemis...2 cay gaşşığı uzum cekirdee,3adet omegam,domates,salatalik,roka,maarul,2 bardak mandira sutu.....cok yedim ay:))))))

iyiniyetli iyi yolculuklar canım....hocamıza coooook selam sole..ewet burda bir iki kelime yazsa herkes gaza gelir walla....Allah onu basımızdan eksik etmesin dediğimizi de soyle:)

gunaydın papiş....gene ikimiz ayaktayız...ben kahvaltımı ettim bile,turk kahvesi keyfi yapıom:)) sana afiyet olsun canım:)

gunaydın canım bende cocukları doyurdum kendımde yedım sımdıde cay keyfı yapıyorum bırazdanda kahvemı ıcıp market alısverısıne cıkıcam malum kahvaltılık stoklamak lazım bızım en onemlı ogunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…