40 dk yürüdüm
benim annem zayıf olmamızı ister diyete başlayıncada gözlerin çöktü abartma demeye başlar
keşke bende yiyipte kilo almayanlardan olsam diyorum ne yapayım yiyince oran buran çıktı der yemeyincede çöktün diye başlar
o istanbulda kız kardeşimin oğluna bakıyor burda olsa diyetimi sabote ederdi
şimdi beni görünce başlar yine bu kadarda abartma diye
canım annemmmmmmmm
Canım ben yürüyemiyorum da hafta sonu evdeyiz. Havada kötü olunca dışarı çıkmıyoruz.
Sporunu da yapıyorsun yarın sonuç iyi olacak ve sana moral olacak inş. Ben her sabah tartılıyorum, sen tartılmıyorsun sanırım..
Kizanciklar günaydin :)))
Simdi kahvaltiyida bitirdik..
1. ögün
2 organik yumurta ile yapilmis omlet
avuc ici beyaz peynir
omega 3 takviye 2 kapsül
Eskiden biberiye cayi iciyorduk devam eden var mi cok yarari görülmüstü...Ben basliycam gene??
TebriklerBen yıllardır şekersiz içiyorum çayı..Asıl o şekilde çayın tadı misss gibi oluyo. Biraz daha zaman geçsin, "ıyyyyy, ben nasıl içiyormuşum öyle şekerli şekerli" diyeceksin
saol canım.şimdilik pek mükemmel gelmiyor tadı ama herkes senin gibi zamanla tadı mükemmel olacak asıl çay tadı diyorlar:))
hoşgeldin canım geçmiş olsun
inşallah benim o ---lere çok ihtiyacım var moral bulmak istiyorum
Eki Görüntüle 391138 O GÜN BUGÜNDÜRRR:))
PROF.DR.CANAN KARATAY EFENDİGİL HOCAMLA BULUŞMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİM.ALLAH HERKESE TÜM KARATAYCILARA ONU GÖRME FIRSATI VERSİNEMEĞİMİN KARŞILIGI OLARAK HOCAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜLDÜ ADETA:119: 12.00'DAYDI 'HAYY KİTAPEVİNİN STANDINDA' BULUŞTUM HOCAMLA:)) KIZLARR SİZLERE ÇOOOK SELAMI VAR HOCAMIN KADINLAR KLUBÜNDENİM HOCAM DEDİM AAAA ÖYLE Mİ ÇOOOK SELAM SÖYLE YAZ HEMEN ORADAKİLERE BENİMLE BULUŞTUĞUNU DEDİ:)) MAVİ GÖZLERİNE KURBAN OLAYIM HOCAM DİYESİM GELDİ İÇİMDEN AMA ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN DEDİM 3.KİTABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ DEDİM O DA İNŞ. MAYIS AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BOL BOL DUA EDİN YETİŞSİN DEDİ:)))
SIRA BANA GELDİİVEE HOCAM DEDİM ARALIK 2011 DEN BUGUNE KADAR TAM 14 KİLO VERDİM SİZİNLE DEDİM OOOO MAŞALLAH DEDİ YÜZÜNDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME BENİ DAHA DA GAZA GETİRDİ TABİRİCAİZSE:)))
İDEAL KİLOMUN NE OLABİLECEĞİNİ SORDUM HOCAM: 'SEN MERAK ETME ZATEN İDEAL KİLONA ULAŞTIĞINDA ARTIK KİLO VERMEZSİN AYNI ŞEKİLDE BESLENMENE DEVAM ET' DEDİ.BENİM EN ÇOK KAFAMA TAKILAN HAMİLELİKTE NASIL BESLENMEM GEREKTİĞİYDİ.HOCAM ŞÖYLE CEVAPLADI:' BU YEDİĞİNİN 2 KATINI YERSİN SABAHLARI DA KAHVLTIDA BALIK YE, BEBEĞİN ZEKASI GELİŞSİN' DEDİ.BAŞKA BİRİ ŞU SORUYU SORDU:' PEKİ HOCAM ÇOCUKLARIMIN EKMEK YEMESİ YA DA YEMEMESİ BU KONU DA NE ÖNERİRSİNİZ?' EL CEVAP:) EĞER ÇOCUĞUNUZDA KARACİĞER YAĞLANMASI VARSA,ERKEK ÇOCUĞU VE MEME BÜYÜMESİ VARSA,KİLOLU İSE EKMEK YEMEMESİ GEREKİR DEDİ.
HERGÜN MUTLAKA 2 YUMURTA YEMEMİZİ ÖNERİYORİLAÇLARI DA TAVSİYE ETMİYOR DOKTORUNUZ ÖZELLİKLE KOLLESTROL HAPLARINI İÇMENİZ İÇİN ISRAR ETSE DAHİ ONLARA İÇİYORUM DİYİN AMA İÇMEYİN ÇÜNKÜ KOLESTROL İYİSİ YA DA KÖTÜSÜ DİYE BİR ŞEY YOK DEDİ.(TABİİKİ KARATAY BESLENMESİ YANİ DOĞRU BESLENME YAPILIYORSA)OMEGA 3 İÇİN MUTAKA YÜKSEK DOZDA ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 2-3 MG GÜNLÜK.
Eki Görüntüle 391132 Eki Görüntüle 391133 Eki Görüntüle 391135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?