Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım alerjinin kesin tedavisi alerjiye neden olan neyse ondan uzaklaşmak. Ama senin bahar alerjin vardı değil mi? Bahar alerjisi gibi alerjiye neden olan maddelerden uzaklaşamayacağımız durumlarda desentizasyon( duyarsızlaştırma ) tedavisi uygulanabiliyor.Ama bir uzmana danışmak gerekiyor. Ama genel olarak antihistaminikle bu dönem atlatılabilir. Tekrar geçmiş olsun.

Sabah kahvaltısında menemen peynir domates zeytin ceviz gün kurusu kayısı kivi omega 3
2 tanede zencefilli tarçınlı kurabiye yedim malasef kaç gündür regl olamadım acayip şişim bide böyle kaçamak yapıyorum

günaydın hanımlar
Geç kahvaltı(11.30) yaptım ben yine
2 yumurta, 4 zeytin, beyaz peynir, salatalık, domates, nane, dereotu,marul, biraz yer fıstığı ve ceviz
Karın bölgemde azalma hissetmeye başladım çok mutluyum ama 4 gündür kabızım
bu konu ile ilgili bitkisel çaylara başlasam iyi olacak sanırım. Öneriniz var mı?

Leylak70im canım afiyet olsun.. Çilekler çok büyükse 3-4 tane yeter Hocanın kitabında böğürtlen çilek gibi meyvelerin çok yenmemesi gerektiğini yazdığını hatırlıyorum ben

Öğleyin yediklerim
Bir kepçe tarhana çorbası
Fasulye piyazı
2 kaşık barbunya pilaki
7-8 bulgurlu yaprak sarması
Üzerine Türk kahvemi içtim

Yaklaşık 1 saat sonra da çağla aklıma geldi. Birazcık yedim.

Sizlere afiyet olsun

Anneler!!! Allah başınızdan eksik etmesin. Ben 3 yıl önce kaybettim annemi Sizler kıymetini bilin

Herkese geçmiş olun Diyeteyim demeyin kimseye Nazar değiyor bakın[/QUOTE]

canımm allah rahmet etsin annenin yerini kimse dolduramaz

bu hafta tartılmadım yarın ne olacak bilmiyorum
sende leslie yapabilirsin hiç yoktan iyidir değilmi

bu arada wc barıştık
brokoli çorbası ve pırasa birlikte işe yaradı
benden başka kimse yemiyor bugünde menümde onlar var
şimdide biberiye çayımı içiyorum

ben 1 haftadır içiyorum yine,ama ilk zamanlardaki gibi bağırsaklarımı çalıştırmıyo artık,4 günlük wc sorunumu yine form çayıyla çözdüm

slm kızlar nasılsınız...geçmişi okudum geldim..misafirlerim sabah gitti,temizlik yaptım bende ama bittim resmen.çok yoruldum yaaa..

Sabah kahvaltim
2 organik yumurta , biraz beyaz peynir rendesi, Maydonoz ve cörek otlu omlet
1 avuc badem
1 fincan biberiye cayi

selam arkadaşlar ben bi süre önce dukanı bırakmış biriyim yani böbreklerime ağır geldiği için bırakmak zorunda kaldım kilo vermesine veriyodum ama sağlık daha önemli bu karatay diyetini inceledim birazda yapılabilecek gibi denesemmi diyorum ama gerçekten kilo veriliyormu verenler kaç kilo nekadar sürede verdiler akşam kitabını alıp okumayı düşünüyorum ama motivasyona ihtiyacım var kilo verenler nolur cevaplayın beni...

Merhaba kızlar,
Ee bugün pazar biraz geç kaldık
45 dk yürüdüm.
1. Öğünüm : 2 yumurtadan yapılmış sucuklu yumurta , 1 elma, kahve
2. Öğünüm : kakaolu süt ve fıstık
Aksam yemeğim pişiyor
Fırında unsuz mücver ve marine tavuk ..

O GÜN BUGÜNDÜRRR:))
PROF.DR.CANAN KARATAY EFENDİGİL HOCAMLA BULUŞMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİM.ALLAH HERKESE TÜM KARATAYCILARA ONU GÖRME FIRSATI VERSİNEMEĞİMİN KARŞILIGI OLARAK HOCAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜLDÜ ADETA:119: 12.00'DAYDI 'HAYY KİTAPEVİNİN STANDINDA' BULUŞTUM HOCAMLA:)) KIZLARR SİZLERE ÇOOOK SELAMI VAR HOCAMIN KADINLAR KLUBÜNDENİM HOCAM DEDİM AAAA ÖYLE Mİ ÇOOOK SELAM SÖYLE YAZ HEMEN ORADAKİLERE BENİMLE BULUŞTUĞUNU DEDİ:)) MAVİ GÖZLERİNE KURBAN OLAYIM HOCAM DİYESİM GELDİ İÇİMDEN AMA ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN DEDİM 3.KİTABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ DEDİM O DA İNŞ. MAYIS AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BOL BOL DUA EDİN YETİŞSİN DEDİ:)))
SIRA BANA GELDİİ VEE HOCAM DEDİM ARALIK 2011 DEN BUGUNE KADAR TAM 14 KİLO VERDİM SİZİNLE DEDİM OOOO MAŞALLAH DEDİ YÜZÜNDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME BENİ DAHA DA GAZA GETİRDİ TABİRİCAİZSE:)))
İDEAL KİLOMUN NE OLABİLECEĞİNİ SORDUM HOCAM: 'SEN MERAK ETME ZATEN İDEAL KİLONA ULAŞTIĞINDA ARTIK KİLO VERMEZSİN AYNI ŞEKİLDE BESLENMENE DEVAM ET' DEDİ.BENİM EN ÇOK KAFAMA TAKILAN HAMİLELİKTE NASIL BESLENMEM GEREKTİĞİYDİ.HOCAM ŞÖYLE CEVAPLADI:' BU YEDİĞİNİN 2 KATINI YERSİN SABAHLARI DA KAHVLTIDA BALIK YE, BEBEĞİN ZEKASI GELİŞSİN' DEDİ.BAŞKA BİRİ ŞU SORUYU SORDU:' PEKİ HOCAM ÇOCUKLARIMIN EKMEK YEMESİ YA DA YEMEMESİ BU KONU DA NE ÖNERİRSİNİZ?' EL CEVAP:) EĞER ÇOCUĞUNUZDA KARACİĞER YAĞLANMASI VARSA,ERKEK ÇOCUĞU VE MEME BÜYÜMESİ VARSA,KİLOLU İSE EKMEK YEMEMESİ GEREKİR DEDİ.
HERGÜN MUTLAKA 2 YUMURTA YEMEMİZİ ÖNERİYOR İLAÇLARI DA TAVSİYE ETMİYOR DOKTORUNUZ ÖZELLİKLE KOLLESTROL HAPLARINI İÇMENİZ İÇİN ISRAR ETSE DAHİ ONLARA İÇİYORUM DİYİN AMA İÇMEYİN ÇÜNKÜ KOLESTROL İYİSİ YA DA KÖTÜSÜ DİYE BİR ŞEY YOK DEDİ.(TABİİKİ KARATAY BESLENMESİ YANİ DOĞRU BESLENME YAPILIYORSA)OMEGA 3 İÇİN MUTAKA YÜKSEK DOZDA ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 2-3 MG GÜNLÜK.

Son düzenleme:
selam hanımlar pazar menüm
sabah
ev sucuğu,pastırma
yumurta salatası
peynir ,zeytin,salata,domates
ş.siz çay

2.öğün
kereviz salatası
2 kaşık bulgur pilavı
cacık
tavuk sote
omega 3

sabah 1 bardak su
kahvaltı peynir zeytin domates salatalık ,1b çay 1 ekşi elma 1 omega3
1 baradak kefir
ögle salata çorba haşlanmış tavuk yogurt,türk kahvesi 1 omega 3
akşam köyden gelen otları kavurup yanında yogurt yemeyi düşünüyorum
1 omega 3
3 lt suyun bitmesine az kaldı 2 kupa yeşil çay içtim
spor 30 dakika
akşam 4 mil yapmayı planlıyorum

kızlar buarada benim omega3 tabletim 500 mg lık.günde kaç tane içmem gerekiyor?

Şanslısın arkadaş ne diyelim bizim selamımızı da söylemişsin sağol canım. En çok şu ideal kilo ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı, sorduğun iyi olmuş bir de çocuklara ekmek yedirme konusunda muallakta kalmıştım canım
3. kitaba da az bir süre kalmış çok güzel
Gerçekten de canım Allah hocamızdan razı olsun. Dürüst güvenilir ve toplumu beslenme sağlık ve ilaçlar konusunda cesurca bilgilendiren bilinçlendiren değerli bir profesörümüz.. Allah ona uzun ömür versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…