İyi pazarlar kızlar :)
Bugün kahvaltıda yine dışarıdaydık. Neler yedim?
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
6 zeytin
3'er dilim domates-salatalık
Yemediklerim : Sigara böreği, patates kızartması, simit (içinde kaşar vardı), sucuk, bal...
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 tane tavuk pirzola (fırında)
Salata, yoğurt..
Tüm gün gezdik, dolaştık eşimle.. Şimdi evdeyiz, Türk kahvesi keyfi yapıyorum :) Hemen geçmişe gidiyoruuummm
Eki Görüntüle 391138 O GÜN BUGÜNDÜRRR:))
PROF.DR.CANAN KARATAY EFENDİGİL HOCAMLA BULUŞMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİM.ALLAH HERKESE TÜM KARATAYCILARA ONU GÖRME FIRSATI VERSİNEMEĞİMİN KARŞILIGI OLARAK HOCAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜLDÜ ADETA:119: 12.00'DAYDI 'HAYY KİTAPEVİNİN STANDINDA' BULUŞTUM HOCAMLA:)) KIZLARR SİZLERE ÇOOOK SELAMI VAR HOCAMIN KADINLAR KLUBÜNDENİM HOCAM DEDİM AAAA ÖYLE Mİ ÇOOOK SELAM SÖYLE YAZ HEMEN ORADAKİLERE BENİMLE BULUŞTUĞUNU DEDİ:)) MAVİ GÖZLERİNE KURBAN OLAYIM HOCAM DİYESİM GELDİ İÇİMDEN AMA ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN DEDİM 3.KİTABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ DEDİM O DA İNŞ. MAYIS AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BOL BOL DUA EDİN YETİŞSİN DEDİ:)))
SIRA BANA GELDİİVEE HOCAM DEDİM ARALIK 2011 DEN BUGUNE KADAR TAM 14 KİLO VERDİM SİZİNLE DEDİM OOOO MAŞALLAH DEDİ YÜZÜNDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME BENİ DAHA DA GAZA GETİRDİ TABİRİCAİZSE:)))
İDEAL KİLOMUN NE OLABİLECEĞİNİ SORDUM HOCAM: 'SEN MERAK ETME ZATEN İDEAL KİLONA ULAŞTIĞINDA ARTIK KİLO VERMEZSİN AYNI ŞEKİLDE BESLENMENE DEVAM ET' DEDİ.BENİM EN ÇOK KAFAMA TAKILAN HAMİLELİKTE NASIL BESLENMEM GEREKTİĞİYDİ.HOCAM ŞÖYLE CEVAPLADI:' BU YEDİĞİNİN 2 KATINI YERSİN SABAHLARI DA KAHVLTIDA BALIK YE, BEBEĞİN ZEKASI GELİŞSİN' DEDİ.BAŞKA BİRİ ŞU SORUYU SORDU:' PEKİ HOCAM ÇOCUKLARIMIN EKMEK YEMESİ YA DA YEMEMESİ BU KONU DA NE ÖNERİRSİNİZ?' EL CEVAP:) EĞER ÇOCUĞUNUZDA KARACİĞER YAĞLANMASI VARSA,ERKEK ÇOCUĞU VE MEME BÜYÜMESİ VARSA,KİLOLU İSE EKMEK YEMEMESİ GEREKİR DEDİ.
HERGÜN MUTLAKA 2 YUMURTA YEMEMİZİ ÖNERİYORİLAÇLARI DA TAVSİYE ETMİYOR DOKTORUNUZ ÖZELLİKLE KOLLESTROL HAPLARINI İÇMENİZ İÇİN ISRAR ETSE DAHİ ONLARA İÇİYORUM DİYİN AMA İÇMEYİN ÇÜNKÜ KOLESTROL İYİSİ YA DA KÖTÜSÜ DİYE BİR ŞEY YOK DEDİ.(TABİİKİ KARATAY BESLENMESİ YANİ DOĞRU BESLENME YAPILIYORSA)OMEGA 3 İÇİN MUTAKA YÜKSEK DOZDA ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 2-3 MG GÜNLÜK.
Eki Görüntüle 391132 Eki Görüntüle 391133 Eki Görüntüle 391135
slm kızlar nasılsınız...geçmişi okudum geldim..misafirlerim sabah gitti,temizlik yaptım bende ama bittim resmen.çok yoruldum yaaa..
geçmiş olsun tatlım..ben de aynı durumdayım 3-4 gündür
Canım bugün haberlerde gribin ağır seyrettiği gösterildi senin ki gibi serum takılıyormuş grip olablara çok geçmiş olsun
Destinaa sen nasıl oldun canım?
geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım 3-4 gün içmedigim bitki çayı çorba kalmadı ama banamısın demedi antibiyotigi içince kendime geldim çok şükür
cok cok gecmiş olsun(
Geçmiş olsun fizoficim...
Çok geçmiş olsun.
hepinize tşk ederim kızlar iyiki varsınız daha iyi sayılırım ama hala atlatamadım tam olarak hastalığı yarın tartıda acısı çıkacak malesef hastayım diye yedikleriminÇok geçmiş olsun arkadaşım kendini toparlar dediğin gibi haftaya devam edersin.
leylakcım ozlediydik seni kac gundur...artık dinlenirsin bol bol:)))
hoşgeldin canım özlettin kendini
GÜLERYÜZCÜM hocayla görüşmen hepimizi heyecanlandırdı
o gönlü bol olmasa bu diyeti kitapla değil muayahanesinde tonla para karşılığı satardı
gidebilen faydalanırdı ama o naptı kitapla bütün halkı bilgilendirdi
canım ya allah razı olsun ondan uzun ömür versin
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) bulgur pılavı sebzelı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
PROF.DR.CANAN KARATAY EFENDİGİL HOCAMLA BULUŞMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİM.ALLAH HERKESE TÜM KARATAYCILARA ONU GÖRME FIRSATI VERSİNEMEĞİMİN KARŞILIGI OLARAK HOCAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜLDÜ ADETA:119: 12.00'DAYDI 'HAYY KİTAPEVİNİN STANDINDA' BULUŞTUM HOCAMLA:)) KIZLARR SİZLERE ÇOOOK SELAMI VAR HOCAMIN KADINLAR KLUBÜNDENİM HOCAM DEDİM AAAA ÖYLE Mİ ÇOOOK SELAM SÖYLE YAZ HEMEN ORADAKİLERE BENİMLE BULUŞTUĞUNU DEDİ:)) MAVİ GÖZLERİNE KURBAN OLAYIM HOCAM DİYESİM GELDİ İÇİMDEN AMA ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN DEDİM 3.KİTABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ DEDİM O DA İNŞ. MAYIS AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BOL BOL DUA EDİN YETİŞSİN DEDİ:)))
SIRA BANA GELDİİVEE HOCAM DEDİM ARALIK 2011 DEN BUGUNE KADAR TAM 14 KİLO VERDİM SİZİNLE DEDİM OOOO MAŞALLAH DEDİ YÜZÜNDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME BENİ DAHA DA GAZA GETİRDİ TABİRİCAİZSE:)))
İDEAL KİLOMUN NE OLABİLECEĞİNİ SORDUM HOCAM: 'SEN MERAK ETME ZATEN İDEAL KİLONA ULAŞTIĞINDA ARTIK KİLO VERMEZSİN AYNI ŞEKİLDE BESLENMENE DEVAM ET' DEDİ.BENİM EN ÇOK KAFAMA TAKILAN HAMİLELİKTE NASIL BESLENMEM GEREKTİĞİYDİ.HOCAM ŞÖYLE CEVAPLADI:' BU YEDİĞİNİN 2 KATINI YERSİN SABAHLARI DA KAHVLTIDA BALIK YE, BEBEĞİN ZEKASI GELİŞSİN' DEDİ.BAŞKA BİRİ ŞU SORUYU SORDU:' PEKİ HOCAM ÇOCUKLARIMIN EKMEK YEMESİ YA DA YEMEMESİ BU KONU DA NE ÖNERİRSİNİZ?' EL CEVAP:) EĞER ÇOCUĞUNUZDA KARACİĞER YAĞLANMASI VARSA,ERKEK ÇOCUĞU VE MEME BÜYÜMESİ VARSA,KİLOLU İSE EKMEK YEMEMESİ GEREKİR DEDİ.
HERGÜN MUTLAKA 2 YUMURTA YEMEMİZİ ÖNERİYORİLAÇLARI DA TAVSİYE ETMİYOR DOKTORUNUZ ÖZELLİKLE KOLLESTROL HAPLARINI İÇMENİZ İÇİN ISRAR ETSE DAHİ ONLARA İÇİYORUM DİYİN AMA İÇMEYİN ÇÜNKÜ KOLESTROL İYİSİ YA DA KÖTÜSÜ DİYE BİR ŞEY YOK DEDİ.(TABİİKİ KARATAY BESLENMESİ YANİ DOĞRU BESLENME YAPILIYORSA)OMEGA 3 İÇİN MUTAKA YÜKSEK DOZDA ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 2-3 MG GÜNLÜK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?