Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de yazıyım bari ne yediğim ne içtiğimi:

2. menum

cay
kıymalı yumurtalı mantar-tereyagıyla,kırmızı biberle...dehset oldu tavsiye ederim...
salata

2.ögun tam 8 de bitti
atıstırdım yemek yapmaya usendim dısarı cıkmaya da usendik eşimlen..
az peynir,1 avucucu gecer kuru yemiş,3 tane kuru kayısı
ve bir adet omegam....sırf gece acıkmamak için yedim..
bugun 3 tane turk kahvesi içtim maalesef.. carpıntım war içmemem lazım ama dayanamıyom((

weee spor: 5 km yurudum kızlar hocamın dediği gibi:))
dusumu aldım guzelcene..

hocamızın soylediği ideal kilo meselesi kafama takıldı....galiba ben ya ideal kilodayım yada yakınım ondan dolayı iki ayda topu topu iki kilo verebildim....
ama karatayı asla bırakmam...hayatımda o kadar guzel değişiklik yaptı ki bu beslenme şekli bırakırsam salağım demektir....

ama en onemlisi: en agır uyku haplarıyla bile uyuyamayan ben şimdi yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum ve her sabah erkenden saat calmadan uyanıyorum:)))) cok mutluyum ve sizleri cook seviyorum:)))

Canım reddettiklerin için sana afiyet olsun..

Waaaoww süperrr Canımm sanki ben gitmişim gibi heyecanlandım okurken Çok mutlu oldum.. Ayrıca hamilelik için sorduğun soru için çoook teşekkür ederim, çok merak ediyordum.. Tekrar teşekkür ederim.

slm kızlar nasılsınız...geçmişi okudum geldim..misafirlerim sabah gitti,temizlik yaptım bende ama bittim resmen.çok yoruldum yaaa..

hoşgeldin canım özlettin kendini

GÜLERYÜZCÜM hocayla görüşmen hepimizi heyecanlandırdı
o gönlü bol olmasa bu diyeti kitapla değil muayahanesinde tonla para karşılığı satardı
gidebilen faydalanırdı ama o naptı kitapla bütün halkı bilgilendirdi
canım ya allah razı olsun ondan uzun ömür versin

akşam ye yedim
brokoli çorbası
zeytinyağlı pırasa
marul salatası
ketentohumlu yoğurt

hocam çok özür dilerim:18:3lokma tatlısı
hocanın resimleriyle olmada çok utandım ama yazmadanda geçemedim:18::18::18:

canım sıkkın 10 gün olmuşdu biteli
be zaten adet düzensizliklerinden aldığım hormon ilçları sebebiyle kilo aldım
inş. yine başlamaz ve karnım müthiş ağrıyor

geçmiş olsun tatlım..ben de aynı durumdayım 3-4 gündür

Canım bugün haberlerde gribin ağır seyrettiği gösterildi senin ki gibi serum takılıyormuş grip olablara çok geçmiş olsun
Destinaa sen nasıl oldun canım?

geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım 3-4 gün içmedigim bitki çayı çorba kalmadı ama banamısın demedi antibiyotigi içince kendime geldim çok şükür

cok cok gecmiş olsun(

Geçmiş olsun fizoficim...

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun arkadaşım kendini toparlar dediğin gibi haftaya devam edersin.
hepinize tşk ederim kızlar iyiki varsınız daha iyi sayılırım ama hala atlatamadım tam olarak hastalığı yarın tartıda acısı çıkacak malesef hastayım diye yediklerimin neyse bu hafta daha güzel geçecek inş yarın görüşürüz bol leptinler herkese

iyi akşamlar kızlarr dün sınav görevim vardı ordan arkadaşa gittik tüm günüm orda geçti, bugün arkadaşım bana geldi giremedim hiççç :26:

neler mi yedikk sayıyorum hemenn

1. öğün

tereyağlı omlet
fırında baharatlı pataes biber ama ben biberlerinden yedimmm
domates-salatalık
yeşillik
süzme yoğurt
badem-fındık-kuru üzüm- hurma
limonlu çay

2. öğün

1 tabak etli yeşil fasulye
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

akşam yemekten sonra arkadaşımla yürüdük 30 dk kadar aletlerde çalıştık. süperdii yaniii

merhabaaa kızlarrr,bugun çok yorucuu bir gündü..7.30 gibi eve geldmm hemen bişeler yedmkii :) akşamaaa çok geckmiym diye

sabah : 1 muz
fıstık
peynir-zeytin-domates-salatalık
helva ::) bu aradaa babam dediki kız sen gerçekten diyete başladın herhalde bu zamana kdr hep bırakıyordum ama bu seferr devam inş

öğlen: bol salata ve domates çorbası

akşam.: 1.5 kase tarhana çorbası
1 tabak et yemeği
biraz peynir zeytin
salataa ve yne biraz helva yedm ama bu son helvaydı kalmasın diye attm ağzıma

bugünn bol bol çay içtimmm suyumudaa içtimmm =) yrnn bakalm ne olckkk

bu arada güleryüzcümm okudum canan hocaylaa knuşmanı :) ay ne kadar mükemmel.

leylakcım ozlediydik seni kac gundur...artık dinlenirsin bol bol:)))

benim de aklım burda kalıyo aslında ama misafir varken girilmiyo işte...bu hafta dinlenirim bol bol

hoşbulduk canım...bende sizleri özledim canlarım
ne kadar güzel yazmışsın leylakcım.hocamızın tek amacı halkı bilinçlendirmek para değil

Sabah kalkınca
1 bardak su

Kahvaltı
2 kk yumurta(keten tohumu,kırmızı pul biber,kekik ve zeytinyağ ilaveli)
1kk keçi peyniri
1 çatal kadar dilimlenmiş taze kaşar
domates, biber, salatalık
1 avuç çiğ badem
3 kuru erik
1 kase kabuklu yer fıstığı
omega 3 1000 mg lık

Akşam üstü
1/2 tabak yeşil mercimek
1 tabak brokoli,karnıbahar,brüksel lahanası
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 kase kabuklu yer fıstığı
omega 3 1000 mg lık

Akşam( az önce)
1 bardak bol tarçınlı ılık süt

60 dakika yürüyüş
2-3 litre su

Bol leptinli huzurlu uykular hepinize!

Nasılsınız

Sabah kahvaltım,2 yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,domates,salatalık,1 kuru incir,biraz kuruyemiş

2.öğünüm,kaşarlı mantar,bulgur pilavı,ayran

Saat 6 gibi 4 çilek,yarım elma

Saat 9 bir kupa yeşil çay

Güleryüzcüm ne mutlu sana hocayla tanıştın

Fizoficim sana da çok geçmiş olsun

iyi akşamlar hanımlar burada da okudum, çoğu yerde görüyorum: kakao veya kakaolu süt serbest mi?
bir de saat 20.00'den sonra süt, yoğurt vb yenebiliyor mu? Ben her şey yasak diye düşünmüştüm(çay, sade kahve, su dışında)

guleryuzcum senın adına cok sevındım kendım gormus tanısmıs kadarda sevındım canım

ıkıncı ogunum

1 tabak fırında besamel soslu kasarlı ıspanak
1 kase keten tohumlu ev yogurdu,omega3
2 adet fırında tavuk kanat,acı bıber tursusu

en az 2 saatte dısarda yurudum.hepınıze bol leptınlı geceler.dılerım hepımız yarın cok guzel sonuclar alırız

İyi akşamlar kızlar,
2. öğünüm de 1 kepçe mercimek çorba, 1 parça kuzu haşlama (normalde suyunu yağlı diye içmezdim, bu sefer suyunu da içtim), bol salata

Sıvı: 3 litre su ve 3-4 kupa çay
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş ve 2 saat alışveriş merkezinde gezmek

Bu arada güleryüzcüm yazdıklarını heyecanla okudum, ne kadar çok sevindim anlatamam:)

Bol leptinli geceler herkese:d

arkadaşlar leslie ile 3mil 5 mil yazıyosnzda leslie nedir.

güleryüz nick li arkadaşım gercektende güleryüzlüymüşsün .hocamızla resimlerin de sohbetinde muhteşem .

1 haftadır boğaz ağrısı ile mücadele ettiğim için diyetle cok aram yoktu pazartesi allah nasip ederse tekrar başlıyacağım.

hepinize iyi geceler

sabah
yesillikli biberli bir omlet
1 haslanmıs yumurta
peynir
zeytin
5 tane cilek

oglen
kurstaydım MAALESEF
biskuvi
sut

aksam
1 kase bulgur pilavı
2 bardak ayran
tursu
salata

arkadaşım gözün aydın ne diyeyim... hocamızı birebir görme mutluluğuna ermişsin senin adına çok sevindim
biz kendisini görmesek de bizlerle paylaştığı bilgilerinden fazlasıyla istifade ediyoruz, bu bile çook güzel...
Canan hocanın öğrencisi olmaktan, burada sizlerle arkadaş olmaktan dolayı çok mutluyum...
Allah hocamızı başımızdan, karatayı soframızdan eksik etmesin. AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…