Bildirim: 16/04/2012
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07/11/2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 118.00
Bu hafta: 117.400
Fark:-0.600 kg
Toplam fark: -24.500 kg
Beden: xxl
Spor: 3 gun yuruyus birgun de aerobice gittim
Boy: 1.78
Hedef: 80 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.508
slm arkadaslar bu aralar kilo vermem yavasladi ama olsun az da olsa veriyorum moralimi bozmak hic istemiyorum tam gaz karataya devam herkese kolayliklar
iyi akşamlar hanımlar burada da okudum, çoğu yerde görüyorum: kakao veya kakaolu süt serbest mi?
bir de saat 20.00'den sonra süt, yoğurt vb yenebiliyor mu? Ben her şey yasak diye düşünmüştüm(çay, sade kahve, su dışında)
canım toplam 24.5 kg vermişsin valla seni de tebrik ederim
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07/11/2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 118.00
Bu hafta: 117.400
Fark:-0.600 kg
Toplam fark: -24.500 kg
Beden: xxl
Spor: 3 gun yuruyus birgun de aerobice gittim
Boy: 1.78
Hedef: 80 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.508
slm arkadaslar bu aralar kilo vermem yavasladi ama olsun az da olsa veriyorum moralimi bozmak hic istemiyorum tam gaz karataya devam herkese kolayliklar
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 60.00
Bu hafta: 59.500
Fark:-0.500 kg
Toplam fark: 5 kg
Beden: üst 38 - alt 40
Spor: 5 gun yuruyus yaklaşık 8 saat bilg. başında çalışma + 1-2 saat ev işi
Boy: 1.66
Hedef: 55 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.83
Bu hafta da az kilo verdim ama regl olmama bağlayabilir miyim bilmiyorum
Burkansçetincim yapıyor listeyi canım sana kolay gelsin
maşallah ne güzel kilo vermişsiniz ben daha karatayda yeniyim ilk hafta kaç kilo verebilirim sizce
Gunaydin kizlar...bugun bildirim gunu,herkese kolay gelsin,ymarum herkes kilo vermistir...ben bildirim yapmiyorum cunku verdigim herhangi bi kilo vermiom;(( Hemen ne yidigimi arZ edeyim: 3 koy yumurtasi,7 zeytin,1 avuc icim kadar peynir,domates,salaralik,marul,2 tane kahverengi kayisi,bir buyuk ince belli findik ve badem karisimi..( ceviz sewmiom). Ve 3 adet omegam...herkese afiyet olsun...telasiniz war biliyorum,kolay gelsin:)) bu arada iyiniyetlim bence kesin -500 olacak senin rakam,icime dogdu,heyecanlan bekliom:))
maşallah ne güzel kilo vermişsiniz ben daha karatayda yeniyim ilk hafta kaç kilo verebilirim sizce
Hanımlarr hepinize günaydınlarr olsun ;
Öncelikle kendimi tebrikle başlıyorum .Haftasonum Nişan ve aile yemeği ile geçti bir sürü tatlı çikolata vs her şey vardı ama bı clemm bacınız hiç birisini ağzına sürmedi:)) Ha birde şirket yemeğievet hiçbirinde ağzıma bir şey sürmedimm.Hatta nişanda akşam yemeği de yemedim benlik bir şey yok diye
kilomun 80 olduğunu bildirir. Sabah menümü yazıyorum:
peynirli maydonozlu omlet
peynir
zeytin
yeşilçay
kuruyemiş
1 adet kuruincir :))
propycilcim günaydın:) evet tahminin doğru 500 gr vermişim sağol canım.Darısı başına olsunn
üzülme sakın canım ben de 2 hafta kilo pek verememiştim. Nedenini buldum ben, sen de bul ver kilocukları
sıkma canını şekerim belki ideal kilonaa erişmişsindir 16 kilo az degil ..günaydın canlarrr
2 haftadır gr gitmiyor kızlarr yaaa:26::26:
kilo bildirimi
Bildirim: 16.04.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.8
Fark: - 0 kg
Toplam fark: - 16 kg
Beden:38
Boy: 1.66
Hedef: 55
fadimecim gunaydin bunyeden bunyeye gore degisir bu..ama kilon coksa yani idealin cok ustundeysen ilk ay en az 4- 5 kilo gidiyo...ama dedigim gibi bunyeye bagli daha az veren de war cok da var..ideal kiloya yaklastikca kilo vermen yavasliyo..birde herkesin bi eşigi var: En cok hangi kiloda durduysan daha once....iste bu esikte biraz uzun kaliniyo kilo verilirken,ama daha sonra birden pat diye o esigin altina iniyosun canim..kolay gelsin:))
Fadimecim gunaydin bunyeden bunyeye gore degisir bu..ama kilon coksa yani idealin cok ustundeysen ilk ay en az 4- 5 kilo gidiyo...ama dedigim gibi bunyeye bagli daha az veren de war cok da var..ideal kiloya yaklastikca kilo vermen yavasliyo..birde herkesin bi eşigi var: en cok hangi kiloda durduysan daha once....iste bu esikte biraz uzun kaliniyo kilo verilirken,ama daha sonra birden pat diye o esigin altina iniyosun canim..kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?