Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım toplam 24.5 kg vermişsin valla seni de tebrik ederim

Bildirim:16.04.2012
Rumuz:fizofi
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:75
Geçen hafta:70,3
Bu hafta:71,2
Fark:+900 gr
Toplam fark:3,8
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,69
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :+%0.12
yüzdemi yanlış hesaplamış olabilirim liste yapan arkadaş kontrol etsin...

bildirim tarihi 16.4 .2012
rumuz fadime02
başlangıç kilom96.8
geçen hafta 96.8
fark 0
toplam verilen kilo 0
beden 50
boy 1.58
yaş 36
hedef 70
sporum hergün düzenli 1 saat cuma, gününden bu yana 350 dakika yaptım
beni listeye aldıysanız bildirim yaptım şimdiden ellerinize saglık

Son düzenleme:
Herkese günaydın hatunlarrr

Kalkınca 1 adet kuru kayısı su eşliğinde:)
tereyağlı tulumpeynirli 2 yumurtadan omlet
2 adet çeri
1 salatalık
finduk
3 kara ç.li üzüm
1 günkurusu daha
omegalarımı unuttum
1 zeytin(zeytin çok tuzlu suya da koydum tuzundan yenmiyor )
2 dilim pastırma
ş.siz çay,
Üzerine olmazsa olmazım körpük körpük dumanı tüten Türk kahvem

herkese afiyet olsunn

Kızlar günaydın,

Geçen hafta çok fazla giremedim. Çok hastaydım

Kilo bildirimi yapalım bakalım; birincisi ilaç kullanımından ciddi bir ödem oluştu üstüne bir de bu hafta regl olacağım için iyice şiştim:26:

Bildirim:16.04.2012
Rumuz:Ahucuxx
Başlangıç tarihi:27.03.2012
Başlangıç kg:80
Geçen hafta:77,2
Bu hafta:76,4
Fark:-800 gr
Toplam fark: - 3,6
Beden:40
Spor:1 gün eliptik bisiklet
Boy:1,74
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%1,036

maşallah ne güzel kilo vermişsiniz ben daha karatayda yeniyim ilk hafta kaç kilo verebilirim sizce

Tebrikler iyiniyetlim,regl olmana ragmen -500 coook cok iyi canim,tebrikler tekrar:))

Hanımlarr hepinize günaydınlarr olsun ;

Öncelikle kendimi tebrikle başlıyorum .Haftasonum Nişan ve aile yemeği ile geçti bir sürü tatlı çikolata vs her şey vardı ama bı clemm bacınız hiç birisini ağzına sürmedi:)) Ha birde şirket yemeği evet hiçbirinde ağzıma bir şey sürmedimm.Hatta nişanda akşam yemeği de yemedim benlik bir şey yok diye

kilomun 80 olduğunu bildirir. Sabah menümü yazıyorum:

peynirli maydonozlu omlet

peynir

zeytin

yeşilçay

kuruyemiş

1 adet kuruincir :))

maşallah ne güzel kilo vermişsiniz ben daha karatayda yeniyim ilk hafta kaç kilo verebilirim sizce

slm tesekkur ederim arkadasim.

ilk zamanlar karataya tam anlamiyla uyarsan hizli gidiyor kilolar vucuttaki sislikler gidiyor.3 yada 5 kiloya kadar verebilirsin ilk hafatalar benim oyle olmustu.tabiki herkesin vucudu ayni olmuyor.

kolay gelsin

propycilcim günaydın:) evet tahminin doğru 500 gr vermişim sağol canım. Darısı başına olsunn
üzülme sakın canım ben de 2 hafta kilo pek verememiştim. Nedenini buldum ben, sen de bul ver kilocukları

Fadimecim gunaydin bunyeden bunyeye gore degisir bu..ama kilon coksa yani idealin cok ustundeysen ilk ay en az 4- 5 kilo gidiyo...ama dedigim gibi bunyeye bagli daha az veren de war cok da var..ideal kiloya yaklastikca kilo vermen yavasliyo..birde herkesin bi eşigi var: en cok hangi kiloda durduysan daha once....iste bu esikte biraz uzun kaliniyo kilo verilirken,ama daha sonra birden pat diye o esigin altina iniyosun canim..kolay gelsin:))

Tebrikler clemncim:))))

sıkma canını şekerim belki ideal kilonaa erişmişsindir 16 kilo az degil ..

canım bünyeye baglı ben ilk 12 gün gr vermedim ama 13. gün sabah 2 kilo 17 gün sabah 4 kilo eksik çıktım ilk ay toplam 6 kilo verdim sakın pes etme bazen 3 günde verirsin bazen 10 günde önemli olan vermen

ben ençok 92 kiloda çok kalmıştım antideprasan kullanıyorum inşallah bu karatay beni zayıflatır .daha önce dukan yapıp 6 kilo verdim verdigim 6 kilodan 500 gramını aldım şimdi omega 3 aldım 500 mg günde kaçtane içsem sizce daha faydalı olur

eşigi atlattım inşallah

sabah kahvaltım

çökelek salatası
2 kk haşlanmış yumurta 1 çay bardagı finduk
1 kuru incir
2 omega 3 (1 gr oliyi :)

regli haftam umarım sıkıntısız geçer

Bildirim: 16.04.2012
Rumuz: saphira
Başlangıç tarihi: 5.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 84.6
Bu hafta: 83.6
Fark: - 1
Toplam fark: - 20.4
Beden:44
Boy: 1.63
Hedef: 76
oran: % 1.18

günaydın kızlar
bildirimimi yapıp kahvaltı hazırlamaya gidiyorum gelirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…