sıkma canını şekerim belki ideal kilonaa erişmişsindir 16 kilo az degil ..
Canım bünyeye baglı ben ilk 12 gün gr vermedim ama 13. Gün sabah 2 kilo 17 gün sabah 4 kilo eksik çıktım ilk ay toplam 6 kilo verdim sakın pes etme bazen 3 günde verirsin bazen 10 günde önemli olan vermen
ben ençok 92 kiloda çok kalmıştım antideprasan kullanıyorum inşallah bu karatay beni zayıflatır .daha önce dukan yapıp 6 kilo verdim verdigim 6 kilodan 500 gramını aldım şimdi omega 3 aldım 500 mg günde kaçtane içsem sizce daha faydalı olur
ben ençok 92 kiloda çok kalmıştım antideprasan kullanıyorum inşallah bu karatay beni zayıflatır .daha önce dukan yapıp 6 kilo verdim verdigim 6 kilodan 500 gramını aldım şimdi omega 3 aldım 500 mg günde kaçtane içsem sizce daha faydalı olur
hala aliyosan antidepresani almana gerek yok bence..cunku antidepresanlarin icerdigi seratin hormonunu sen yuruyusle ve omega 3 ile fazlasiyla salgilatacaksin vucuduna canim:)) omegayi gunde 4 kapsul alabilirsin canim,gül arkadasimiz oyle aliyo..bide canini hiiiic sikma ve burdan ayrilma,hergun gir yoksa kacamak yaparsin..doyana kadar ye az yeme cunku az yedigin zaman vucut kendini korumaya alir...bide sen 92 de bi kac hafta kalirsin ama sonra birden pat diye 80 lere dusersin canim,kolay gelsin:)))
Canım ben sabah erken kalktığım için kışın da dahil hep 3 öğün yiyordum. 3 öğün yapınca üçünde de doyana kadar yiyordumİnsallah bulabilirim yawf:))) senin nedenin neydi,yeme icmenlemi alakali???
Merhaba hanımlar ,
Bugün Cumartesigeç kalkıp geç kahvaltı yaptım.
Fazla nete giremedim ancak vaktim oldu
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim. Balkonda kitap okuyup yeşil çayımı ve suyumu içip gunesleniyorum..
1.Öğünüm : 2 yumurtadan cabuk sebzeli omlet , 1 dilim salam ,4 zeytin 1 bardak süt ve yarım kase kabuklu fıstık
2. Öğünüm : yarım avuç fındık 3 4 çilek ve kahve
3. Öğünüm : fırında
Fırında sahte besamel soslu (diyet) karnibahar ve marine tavuk
Henüz yemedim. Yarım saate hazır olursa yicem ..
Bugün adetimin ilk gunü cok cok halsizim .. Sancı ve ağrı içindeyim ..
%72 lik bitter çikolata yiyebilirmiyim ?? Kızlar cevap verirseniz sevinirim.
sabah kalkar kalkmaz 1 koca bardak ılık suya 1 tatlı kaşıgı sirke 5 damla limon .1 saat sonra 1 kupa sade neskafe
kahvaltı 11.30daydı haşlanmış yumurta beyazı 1 tam yumurta domates salatalık ,4 zeytin 1 kk tuzsur peynir 1 b süt 1 omega3
akşam geç saate nişandan dönücez geldigimde süt meyveyle kapatmayı düşünüyorum
sporum leslie 4mil
su 2 lt bitti
kızlar merhaba nasılsınız.ben çok hastayım 3 gündür yazamıyorum aklım hep burda. fena üşütmüşüm serum filan yedim :2: tabi karatayda yalan oldu bol bol ballı sütlü içtim pazartesi muhtemelen artılarda olacağım neyse haftaya daha sıkı başlarım inş bi atlatsaydım hastalığı hepinize bol leptinli geceler...
TebriklerBen yıllardır şekersiz içiyorum çayı..Asıl o şekilde çayın tadı misss gibi oluyo. Biraz daha zaman geçsin, "ıyyyyy, ben nasıl içiyormuşum öyle şekerli şekerli" diyeceksin
canım salam yemiyoruz.yassakkk
Neskafede yassakkk canımm
çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin...
Sana katılıyorum şekersiz çay bence daha güzelll
Tebrikler clemncim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?