Rumuz: leylak84
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta:66.1
Fark:1.7
Toplam fark:25.5
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:168
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100):2.57
Günaydın kızlaaarrr..
Rumuz: Kaneel
Başlangıç tarihi:2.4.2012
Başlangıç kg: 81.00
Geçen hafta: 80 - 79
Bu hafta: 77
Fark: -2
Toplam fark: -5
Beden: 42
Spor: hemen hemen hergun 1 saat yuruyus
Boy: 1.72
Hedef:70 di artik 65 olmasi gerektigini dusunuyorum
1. Öğünüm: 2 yumurtadan omlet , 1 elma , 1 kase kabuklu fıstık ve bir bardak süt
2 saat çalıştım geldim :)
kusum tebrikler valla süper kilo vermişsin oh ne güzel gitsin kilocuklar gitsin bizde hafifleyelimbu hafta hayran kaldım sana bebişimmm masallah.....
artık daha çok sıkılaşmak adına hem gündüz hem akşam yürüycem.plates yapsam iyi ama çok canım sıkılıyo onu yaparken
Leylakcım plates çok işe yarıyor sıkılsan da devam et bence
İstanbulda yaşayanlar için belediyenin hemen hemen her ilçede spor tesisleri var plates aerobik var gündüzleri ev hanımlarına ücretsiz çalışanlar için de 50 tl idi en son diğer spor salonlarına göre çok ekonomik. Ben başlamıştım ama bayram tatili arkasından Van a gittim deprem sonrası gönüllü arada kaynadı(
Canım nerelerdesin ben giriyorum sen yoksun sen giriyosun ben yokum bi denk gelemedik
Sabah canım hiç birşey yemek istemedi bende evdeki kekden yedim
pişman değilim nedense
biliyorum yaptığım doğru değil
ama bu yiyecekler benle telepati kuruyor
ye beni ye beni diye
evet cnm öyle oldu. çoğu zaman geçmişi okuyorum ama bazen kaçırıyorum zaman olmuyor. göremeyince merak ettim
bende neredeyse 1 aydır diyetten eser yok bugün tekrar başladım senden birşey rica etsem olur mu hergün birbirimizi takip etsek yürüyüp yürümediğimizi ne yiyip ne içtiğimizi olmaz mı şu aralar desteğe ihtiyacım var
2. sini al canim. Birincisinin daha kapsamlisi.
olur tabiii cnm. ben de 1 haftadır yürüyüş yapıyorum. yürüyüşü de ihmal etmeyelim tmm cnm
farkettim canım kızı eşine mi bırakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?