Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

burkanscetin teşekkürler, ellerine sağlık. Herkesi çok tebrik ediyorum. Haftaya herkesin kilo vermesini diliyorum.

2. Öğün : 2 lahmacun, 1 kefir, 5 çilek

burkanscetin teşekkürler, ellerine sağlık . Herkesi çok tebrik ediyorum. Haftaya inşallah herkes kilo vermiş olur.

2. öğün : 2 lahmacun, 1 kefir, 5 çilek

Saphira merhaba canım..benim mesaj sayım yetmediğinden özelden mesaj atamıyorum..bu 3. haftam bildirim yaptığım..lütfen beni de listeye alır mısın..?

Arkadaşlar, bildirimlerle ilgili olarak zaman zaman karışıklıklar oluyor. Yeni katılan arkadaşlar, ilk 2 hafta menü bildirimi yapıyor. Daha sonra listeye girmek için saphira hanıma özel mesaj göndermeleri gerekiyor. eğer yeni üyeyseniz ve mesaj sayınız 100'ü geçmediyse özel mesaj gönderemiyorsunuz. Bu durumda topiğe mesaj atarsanız gruptan bir kişi sizin adınıza mesaj gönderecektir. Sevgiler

selam kızlar ..ben başlayalı 1 hafta oldu ve geçen haftanın 6 günü reglydim..sonuca gelince sabah tuvalet sorunu tartı aynı :26:..form çay takviyesi bakalım sonra ne olacak(

sabah
peynir domates zeytin
omega3

öğle
kabak yemeği
tavuk ızgara
yoğurt

arada
ayran

bugün neler yedim

sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
marul
1 muz
2 çilek
3kuru üzüm
omega 3lerim

akşam yemeğimide birazdam yerim
etli nohut yemeği
mantar sote
salata
ketentohumlu yoğurt

oğluş uyurken 50 dk yürüdüm
3litrede su içtim

haklısın canım bende aynı fikirdeyim

burkansçetin, eline sağlık canım...
burda bulunan, kilo veren vermeyen herkesi çok tebrik ediyorum..
özellikle de papadiya, burçin79 ve leylak84'ü
papadiş ne yaptın sen ya, sırrını bize de söyle maşallah maşallah

Ayrıca listede de olup olmadığınızı görmek için birinci sayfada yer alan listeyi kontrol etmenizi öneririm.

Leyalk70 im oğluşun üşütmüş sanırım geçmiş olsun canım.
Kilo da vermişsin bu hafta bak gözünaydın canım

bundan sonra hiç durmadan kilo vermeye devam edersin inşallah canım,bu arada oğluna da çok çok geçmiş olsun.bir an önce iyileşir inşallah

teşekkürler inş. çabuk iyileşir
güzel dilekleriniz içinde teşekkürler
iyiniyetlim bu hafta beni çok destekledin canım
leylakım sende

leylakım çizelgem çok güzel olmuş ellerine sağlık
uğur böcüğüm beni mutlu eder inşallah

kızlar pepeti yok ortalarda

merhaba leylak, oğluna geçmiş olsun demek istedim.. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…