Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. öğünümü de yedim

1 kase yoğurt çorbası(az bulgurlu)
1 tabak barbunya
birkaç kaşık yoğurt
3-4 tane acı biber turşusu
bitki çayı

spor:öğlen 30 dk yürüdüm..akşam da 45 dk daha yürüycem:81:

hem yürüyüsümü yapıyorum hem sizleri okuyorum:126: kızlar
5 km
270 kalori
5.1 hız
60 dk
7800adım dk 130 adım atıyorum

kısa sürdü 1 haftalık doga yürüyüsüm yine kosu bandına dönüs yaptık oglus uyudu ben cıktım bandın üstünebuna da sükür

Son düzenleme:
aslında istiyorum da sıkıntı basıyo beni(benim ruhum problemlidir de biraz)o yüzden alıştığım şeye yani yürüyüşe devam en iyisi canım

hemşom o sıkıntı manisalıktan kaynaklanıyo herhalde yaa ..bende aynıyım her şeyden sıkılıyorum offf nolcak benim bu halim yaaa eşim ve çocuklarım bile buna dahil..delimiyüm neyüm ... şöyle biraz yanlız kalınca anca kendime geliyorum..bu yürüyüşler çok iyi geliyo çooooook

kızımı arabasına koydum pazara gittim hızlı hızlı alışverişimi yapıp döndüm suyum çıktı duş aldım ...ama çoooook acıktım akşam yemegimi öne çekicem şimdi yemeye gidiyorum sizede şimdiden afiyet bol leptin olsun

of ya acayip sıkıldım şu an
yandaki arkadaşın önündeki bayanın kızı car car bağırıyor
şimdi patlıcam ya

olabilir hemşerim,aynen bende eşim dışında herkesten sıkılırım...asansöre binemem,karanlık ve basık yerlerde duramam vs. vs...bende hep diyorum ne olacak benim bu halim diyeeskiden yürüyüşten de sıkılıyodum,1 hafta olmadan bırakırdım sporu falan.ama allahtan şimdi ondan sıkılmıyorum

arkadaşım selam tavsiyene uyup ben de evde iki ileri 2 geri müzik eşliğinde yürüdüm..ama yarım saat dayanabildim..olsun bu da bişey canan hoca dans bile etseniz hareket olsun yeter demiyor mu

kızlar oğlumu doktora götüreceğim hala iyileşemedi
gelince bakarım listeye

canım geçmiş olsun..biran önce iyileşir inşallah...

bence neskafeyi şekersiz de değil hiç içme canım çünkü yassakkkkk

öğlen yemeğim
1 tabak çorba
mantar sote
salata
yoğurt
arkadaşlar kilo çizelgesi nasıl değiştiriliyor yardımcı olurmusunuz:

Son düzenleme:
merhabalar...kilo veren,vermeyen herkesi tebrik ederim
kilo veremediğim için cuma günü doktora gittim,kan tahlileri yaptırmıştım,çok şükür birşey çıkmadı.yarın karataya devam edeceğim.görüştüğüm doktor dedi ki karatay diyeti güzel bir diyettır,yeter ki yediklerim küçük porsiyon olsun...
sevgiler..

yazdımmı hatırlamıyorum ama bi daha yazsam bişey olmaz herhalde

c.tesi p... bra....da indirim vardı
bir elbise denedim 38 beden büyük geldi ama
nasıl sevindim anlatamam
sanırım kalıpları büyüktü ama olsun ben yinede çooook mutlu oldum

ellerine saglık arkadasım tesekkürler liste icin

papdiya masallah arkadasım tebrikler 1. oldun süpersin canım
burcin79 ve leylak84 sizleride kutluyorum masallah
diger tüm arkadaslarıda kutluyorum durmak yok yola devam hep birlikte

Haklisin canim ya..ben de erken kalkiyorum 6 bucukta kalkiyorum..kahvalti 7 bucukta bitiyo,aksam yemegini de saat 5-6 gibi yiyorum ve aradan 10 saat gectigi icin de abartiyorum tabiki..simdi oldugu gibi,cok asiri yiyorum aksamlari...bundan sonra ben de oglen iyi yiyip aksami azaltiyim bari...sen ogle yemeklerini ewden mi getiriyosun canim,bizim okulda tamamen fast food war oglen,,yemek de cikiyo bazen ama siviyag ile yapiyolar oyuzden yemiyorum..

arkadaşlar hepinizi iradenizden dolayı ve verdiğiniz kilolardan dolayı imrenerek alkışlıyorum darısı benim başıma diyorum
hepimizin allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…