merhabalar...kilo veren,vermeyen herkesi tebrik ederim
kilo veremediğim için cuma günü doktora gittim,kan tahlileri yaptırmıştım,çok şükür birşey çıkmadı.yarın karataya devam edeceğim.görüştüğüm doktor dedi ki karatay diyeti güzel bir diyettır,yeter ki yediklerim küçük porsiyon olsun...
sevgiler..
1 tabak mantar sote
1 kase yogurtlu sarımsaklı cevizli kırmızı biberli kabak rendesi
1 tabak salata
1 cay bardagı badem ve fındık
6 tane kuru kayısı
cok yedim çooooookkkk(( bundan sonra 3 ogun yapıyorum...e sabah 6.bucukta kalıkıp iki ogun yaparsan ve ogunler arasında 11 saat fark olursa boyle olur işte (((
bugun 5 km yuruycem inşallah,kararlıyım...
Tabiiki canımdoktor beni diyetisyiene yonlendirmek istedi.kabul etmeyince çok şaşirdı...ben zaten sağlıklı besleniyorum dedim.sağlıklı bir insan olduğum için 6 öğüne ihtiyacım olmadığını söyledim...3 litre su iç dedi,yürüyüş yap dedi...
teşekkürler inş. çabuk iyileşir
güzel dilekleriniz içinde teşekkürler
iyiniyetlim bu hafta beni çok destekledin canım
leylakım sende
Akşam ne yidim
2 Kaşık barbunya pilaki (bunu çok sevdi herkes)
Biraz fasulye piyazı
3-4 kaşık mantar çorbası
6-7 adet finduk
ohhh kahvemi de içtim miss gibi
Proypcilcim fındığı 1 çay bardağı yeme arkadaşım nacizane tavsiyem özellikle akşamları
Akşamı abartırsan kilo veremezsin
ben de aksam yemegimi bildireyim hanimlar, ikinci ogunum su sekilde :
-bol yumurtali menemen
-biraz karatayvari neseli bir salata
-bir kase ketentohumlu yogurt
-2 ceviz, 7-8 tane badem
-2 tane omega 3 kapsul (1gr)
yemekten once yuruyusumu yapmistim, 6 km 62 dk falan kdar. Kolay gelsin herkesee
hadi yaa demek porsiyonları kucultuyomuyuz????
ay ben de hep abartarak yiyorum bundan sora kucultuyum ozaman(((
afşyet olsun canım...tamam bundan sonra yemiycem...bide sen ogle yemegıni ewden mi goturuyosun okula???? ogle yemegı cok byuk sıkıntı ya benim için((
afşyet olsun canım...tamam bundan sonra yemiycem...bide sen ogle yemegıni ewden mi goturuyosun okula???? ogle yemegı cok byuk sıkıntı ya benim için((
canım ben küçük bir yerde çalışıyorum. Okuldan yemek için eve yürüyerek gelip yemeğimi yedikten sonra tekrar gidiyorum. Git gellerle de yürüyüşümü yapmış oluyorum
Canım evden kuruyemiş al yanına meyve alabilirsin. Eve gelmeyecek olsaydım ben öyle yapardım. Zaten canan hocamız da bunların çok acıkmadığımızda öğün yerine yenilebildiğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?