Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hadi yaa demek porsiyonları kucultuyomuyuz????
ay ben de hep abartarak yiyorum bundan sora kucultuyum ozaman(((

pepeticim nerelerdesin sen yaaa...lutfen cık artık ortaya....bak eger bizi okuyosan lutfen cagrımıza kulak ver ve aramıza dön...kendi nickinle giremiyosun diye duyduk,e baska bi nick alıp gir ozaman biz tanırız....

1 tabak mantar sote
1 kase yogurtlu sarımsaklı cevizli kırmızı biberli kabak rendesi
1 tabak salata
1 cay bardagı badem ve fındık
6 tane kuru kayısı

cok yedim çooooookkkk(( bundan sonra 3 ogun yapıyorum...e sabah 6.bucukta kalıkıp iki ogun yaparsan ve ogunler arasında 11 saat fark olursa boyle olur işte(((
bugun 5 km yuruycem inşallah,kararlıyım...

doktor beni diyetisyiene yonlendirmek istedi.kabul etmeyince çok şaşirdı...ben zaten sağlıklı besleniyorum dedim.sağlıklı bir insan olduğum için 6 öğüne ihtiyacım olmadığını söyledim...3 litre su iç dedi,yürüyüş yap dedi...

Canım 3 öğün yap ve 3. öğününü salata ayran ve çok az yemek yiyerek yap. Porsiyonlarımız az zaten bizim çok yiyemiyoruz ki... İstesem de artık çok yiyemiyorum ben akşamı daha hafif yap yeter

ühüüü : hiç kilo veremedim yinee aynı yerimdeyimm..çok moralim bozulduu sabah tartılıncaaa ( bugün öğlende yemek yemedm moralim bozulduu.geçen hafta regldimm ve halada tam bitmedi acaba o yüzden mi :
bari menü bildirimide yapıyım

sabah:muz-peynir-zeytin-domates

öğlen:çay

akşam:yağsız kızarmış et,1 enginar,1 tabak çorba,1 domates ve ayran

gün içerisinde bol bol su içtim..

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm

Akşam ne yidim

2 Kaşık barbunya pilaki (bunu çok sevdi herkes)
Biraz fasulye piyazı
3-4 kaşık mantar çorbası
6-7 adet finduk

ohhh kahvemi de içtim miss gibi

Proypcilcim fındığı 1 çay bardağı yeme arkadaşım nacizane tavsiyem özellikle akşamları
Akşamı abartırsan kilo veremezsin

Tabiiki canım diyetisyene gerek yok ne güzel söylemişsin
karatayı herkes öğrensin bence zamanla daha geniş kitlelere yayılacak

"İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor..."
1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar

ben de aksam yemegimi bildireyim hanimlar, ikinci ogunum su sekilde :

-bol yumurtali menemen
-biraz karatayvari neseli bir salata
-bir kase ketentohumlu yogurt
-2 ceviz, 7-8 tane badem
-2 tane omega 3 kapsul (1gr)

yemekten once yuruyusumu yapmistim, 6 km 62 dk falan kdar. Kolay gelsin herkesee

afşyet olsun canım...tamam bundan sonra yemiycem...bide sen ogle yemegıni ewden mi goturuyosun okula???? ogle yemegı cok byuk sıkıntı ya benim için((

canım sen de benim gibi biraz fazla yemissin aksamı papatyacım...bundan sonra ikimiz aksam yemeklerine dikkat edelim tatlım:)))ama tabi ozellikle ben(

hadi yaa demek porsiyonları kucultuyomuyuz????
ay ben de hep abartarak yiyorum bundan sora kucultuyum ozaman(((

Kızlar sizler de fark etmişsinizdir gerçi.. İştahımızı karatayla kontrol altına alıyoruz. Ben eskiden sabah 7:30-08.00 arası kocamaaan bir tost yerdim yanında yumurta ve diğer kahvaltılıklar da tabii okula gittiğimde saat 10.00da acıkırdım kurtlar gibi yerdim bişeyler daha 12 olmadan gene acıkırdım. 3 de okuldan gelir çay yapar hamurişlerini de götürürdüm. 5 de yemek yerdik off ki ne off.. Bu böyle devam edip giderdii ve ben çok yerdim. Şimdi acıkmıyorum resmen ben kahvaltımı yapınca 1-2 oluyor acıkmamış oluyorum. Geçen eşimle ayıptır söylemesi dışarda bişeyler yiyelim dedik kebap yufkaya sarılıydı azıcık bişey yedim doydum hemen birazcık hamurişi yediğimde karataya aykırı bişeyler yediğimde özellikle, resmen şişiyorum artık.
Kahvaltıyı sakın azaltma bence ve 2. öğününde de doyana kadar ye

Son düzenleme:
Bildirim:16/04/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 66.5kg Bu hafta:65.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:54.5kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

afşyet olsun canım...tamam bundan sonra yemiycem...bide sen ogle yemegıni ewden mi goturuyosun okula???? ogle yemegı cok byuk sıkıntı ya benim için((

canım ben küçük bir yerde çalışıyorum. Okuldan yemek için eve yürüyerek gelip yemeğimi yedikten sonra tekrar gidiyorum. Git gellerle de yürüyüşümü yapmış oluyorum
Canım evden kuruyemiş al yanına meyve alabilirsin. Eve gelmeyecek olsaydım ben öyle yapardım. Zaten canan hocamız da bunların çok acıkmadığımızda öğün yerine yenilebildiğini söylüyor.

canım ben küçük bir yerde çalışıyorum. Okuldan yemek için eve yürüyerek gelip yemeğimi yedikten sonra tekrar gidiyorum. Git gellerle de yürüyüşümü yapmış oluyorum
Canım evden kuruyemiş al yanına meyve alabilirsin. Eve gelmeyecek olsaydım ben öyle yapardım. Zaten canan hocamız da bunların çok acıkmadığımızda öğün yerine yenilebildiğini söylüyor.

canım cok saol tavsiyen için.....50 dakka ogle aram war ewim de uzak okula...şu arabayı bi ogrenebilseydim ya..ogrenemedim bi turlu,,hata yapıom die gene kawga ettik eşimlen(((
ben en en ıyısı kuruyemiş,meyve,kayısı,yogurt filan alıyım..aksam yemegini de az yiyim artık....okadar cok yiyorum ki semere baglıyorum artık ya((( tekrar saolasın tavsiyen için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…