Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar
ben aralık ayında karatay yapıp 5 kilo verdim sonra ara verdim 3 ay.şimdi 2 haftadır yine karatay yapıyorum ve şimdiden 3.5 kilo vermişim harika süperrrr karatayla zayıflamak isteyen herkes mutlaka hedefine ulaşır benimde az kaldı.gerekirse yine ara vercem ama sonra yine başlayıp hedef kiloma incem inanıyorum kendime güveniyorum yaşasın karatayyyyyy....

slm kızlar dereceye giren arkadaşlara büyük alkış .durmak yok yola devam .bugün psikyatıra gittim dr bana karatay diyetini önerdi kitabını al dedi ,bende dedim zaten başladım .omega 3 kilo aldırır dedi gerçektenmi kilo aldırır kafamı karıştırdı
sabah 1 kupa limonlu ılık su
kahvaltı peyni,r domates, salatalık, maydonoz, nane ,,ekşi elma 2 omega, 3 türk kahvesi
ögle pancar kavurma ,3 kaşık kısır,1 kase semizotlu yogurt ,1 ekşi elma2 omega 3
ara 1 küçük paket süt
akşam,tavuk haşlama,1 b ayran,pancar kavurma, 3 kaşık kısır,1 saat yürüyüş,3 lt su
1 yeşil çay içicem birazdan

akşam menü
lahmacun
2 mercimek köfte
ayran 4-5 zeytin
not:lahmacunu yulaf kepeğinden yaptım eskibir dukancı olarak çok lezzetli oldu ..sanırım yasak olmaz sonuçta lahmacunda un var bunda az yulaf kepeği yumurta ve süt var

Slm hanımlar,
Listeyi gördüm, öncelikle herkesi tebrik ediyorum.
Akşam yemeğimi yazıyım bende hemencik: 1 porsiyon et sote, 1 tane çiğ köfte (çok büyüktü bu yüzden 2 denebilir aslında), bol salata
Çok şiştim yemekten sonra ama dayanamadım 1 kupa da süt içtim üzerine.
Bu gün yakınlardaki köye gittim. Şansıma taze inek sütü buldum da evde kaynatınca dayanamadım.
Çok mu olmuş bu yemek sizce:S

cevizli,fındıklı kereviz salatası
2 adet kücük biber dolması (bulgurlu)ve üzerine 1 kasık yogurt(ev yapımı)

Son düzenleme:
iyi akşamlarr kızlarrr

öncelikle burkansçetin arkadaşımın ellerine sağlık liste için...
papadişimm,burçincimm ve leylakcımııı kutluyorummm maşalahhh canlarımm
ben bayadır olduğum yerde sayıklıyorumm bugün moral bozukluğundan çikolata yedim:18::18:
sonra dışarıya çıktım yürüyüşeee yarım saatten fazla yürüdüm biraz moralim düzeldi kendime geldim. kaçamak falan yok bu hafta banaa

menümmm

1. öğün

1 yumurtadan peynirli maydonozlu loxii omletiii
süzme
peynir
yeşillik
domates-salatalık
yeşil çay
kuru üzüm
portakal

2. öğün

1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
çikolata

biraz önce 45 dk yürüdüm şimdi de su içmeye devam
bugün toplamda 75 dk yürümüş oldum

bu hengame içinde menüyü unutuyodum

Sabah (7:30) - Klasik karatay kahvaltısı

Öğlen (12:30) - 2 kepçe nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
azcık badem

Akşam (18:30) - dışardaydım ve eve dönene kadar 8 i geçebilirdi o yüzden
ince bir lavaş içine et dürüm yedim:44: (kötü mü ettim acaba bi yorum yapsanız çok makbule geçecek)

Şimdilik bu kadar güzeller, Allah kısmet ederse pisikletime bincem (her binişimde bir olay çıkıyo çok durmadan iniyorum)
tarafımdan goccemeeen öpüldünüz. ahan da böyle

Öğlen yemeğim;kaşarlı mantar,2 kaşık bulgur pilavı,turşu,birkaç siyah çekirdekli kuru üzüm

Akşam;1 lahmacun,çeyrek pide,ayran,salata

1 dilim çilekli pasta

40 dk 4km yürüdüm geldim bacularrr
mb2012 canım sen ne yaptın ne kadar yürüdün cnm de bakiiimmmm

2. öğün 15:00
10 tane mercimek köftesi
2 bardak ayran
turşu

şiştim resmen az yemedim ama 3. öğüne gerek kalmadı

fzguncüm afiyet olsun canım..ben sana bişe sorcaktım:ızgara sebzeyi nasıl yapıyosun,fırındamı,hangi sebzeleri mesela?

Canım ben evdeki sebzelere göre yapıyorum ama patlıcan ve biber ile çok güzel oluyor. Sebzeleri dilimledikten sonra (patlıcanın acısını çıkarıp) bir kaseye alıyorum ve üzerine tuz, karabiber, pul biber, sarımsak, kimyon v.b. baharatlar ve biraz zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip üstüne sebzeleri yerleştiriyorum. Yaklaşık 190-200 derecede kızarana kadar 25, 30 dk tutuyorum. Tavsiye ederim, hem doyurucu hem lezzetli oluyor.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bulgur pılavı ,tavuk,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Arkadaşlar yağlı lağıt kullanmayın diyor hocamız kitabında çünkü ne yağı olduğunu bilemeyiz diyor domuz yağı da olabilirmiş kağıttaki. Yapışmaz tavaya da koyabilirsiniz

Arada lahmacun yiyebilirsin çorba yiyen karataycı öğretmenim var. Ama mümkün olduğunca dışarıdan yememeye çalış canım
Araç kullanmayı öğrenin bence arkadaşlar her zaman lazım olur. Eşinizle zor oluyorsa kurs alın özel bence
Ben arabayı özellikle almıyorum yürüyeyim diye ama mesafe benim kısa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…