son öğün : 2 köfte, ızgara sebze, az yoğurt
fzguncüm afiyet olsun canım..ben sana bişe sorcaktım:ızgara sebzeyi nasıl yapıyosun,fırındamı,hangi sebzeleri mesela?
Öğlen yemeğim;kaşarlı mantar,2 kaşık bulgur pilavı,turşu,birkaç siyah çekirdekli kuru üzüm
Akşam;1 lahmacun,çeyrek pide,ayran,salata
1 dilim çilekli pasta
Canım ben evdeki sebzelere göre yapıyorum ama patlıcan ve biber ile çok güzel oluyor. Sebzeleri dilimledikten sonra (patlıcanın acısını çıkarıp) bir kaseye alıyorum ve üzerine tuz, karabiber, pul biber, sarımsak, kimyon v.b. baharatlar ve biraz zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip üstüne sebzeleri yerleştiriyorum. Yaklaşık 190-200 derecede kızarana kadar 25, 30 dk tutuyorum. Tavsiye ederim, hem doyurucu hem lezzetli oluyor.
canım cok saol tavsiyen için.....50 dakka ogle aram war ewim de uzak okula...şu arabayı bi ogrenebilseydim ya..ogrenemedim bi turlu,,hata yapıom die gene kawga ettik eşimlen(((
ben en en ıyısı kuruyemiş,meyve,kayısı,yogurt filan alıyım..aksam yemegini de az yiyim artık....okadar cok yiyorum ki semere baglıyorum artık ya((( tekrar saolasın tavsiyen için:))
cevizli,fındıklı kereviz salatası
2 adet kücük biber dolması (bulgurlu)ve üzerine 1 kasık yogurt(ev yapımı)
Eki Görüntüle 392093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?