Canım çok geçmiş olsun.
merhaba leylak, oğluna geçmiş olsun demek istedim.. Allah şifa versin
canım geçmiş olsun..biran önce iyileşir inşallah...
bence neskafeyi şekersiz de değil hiç içme canım çünkü yassakkkkk
hadi yaa demek porsiyonları kucultuyomuyuz????
ay ben de hep abartarak yiyorum bundan sora kucultuyum ozaman(((
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) bulgur pılavı ,tavuk,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
sağolun kızlar biraz daha iyi
aynı hatayı bende yapıyordum canım 2 öğün yiyor akşam kurt gibi saldırıyordum
geçen hafta 3 öğün yaptım suyumu 3 litreye çıkarttım bu hafta verdim bakalım
bugünde oğluşla ilgilenirken 2 öğün oldu yine akşam saldııırr
Canım ben evdeki sebzelere göre yapıyorum ama patlıcan ve biber ile çok güzel oluyor. Sebzeleri dilimledikten sonra (patlıcanın acısını çıkarıp) bir kaseye alıyorum ve üzerine tuz, karabiber, pul biber, sarımsak, kimyon v.b. baharatlar ve biraz zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip üstüne sebzeleri yerleştiriyorum. Yaklaşık 190-200 derecede kızarana kadar 25, 30 dk tutuyorum. Tavsiye ederim, hem doyurucu hem lezzetli oluyor.
Arada lahmacun yiyebilirsin çorba yiyen karataycı öğretmenim var. Ama mümkün olduğunca dışarıdan yememeye çalış canım
Araç kullanmayı öğrenin bence arkadaşlar her zaman lazım olur. Eşinizle zor oluyorsa kurs alın özel bence
Ben arabayı özellikle almıyorum yürüyeyim diye ama mesafe benim kısa tabii
Coook tesekkur ederim canim tarif icin,yarin deniycem..seramik tava aldiydim gecenlerde onda deniyim olmazsa,yagli kagida pek sicak bakmiyomus hocamiz:))
şşşşşt çaktırma .severim seniiiii
ya hele bır 50 kg ları goreyımGulcum senin ideal kilon 47 olamaz canım boyum 1 65 se. Bence en az 53 o da sıfır beden oluyo herhalde
canım sen de benim gibi biraz fazla yemissin aksamı papatyacım...bundan sonra ikimiz aksam yemeklerine dikkat edelim tatlım:)))ama tabi ozellikle ben(
ıyı aksamlar karatay dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 tl. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. öğün(ıkındı vaktı) bulgur pılavı ,tavuk,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)sıvı:tonla su,2 fıncan kahve
spor: Az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,karatay dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?