Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım çok geçmiş olsun.

merhaba leylak, oğluna geçmiş olsun demek istedim.. Allah şifa versin

canım geçmiş olsun..biran önce iyileşir inşallah...

bence neskafeyi şekersiz de değil hiç içme canım çünkü yassakkkkk

sağolun kızlar biraz daha iyi

hadi yaa demek porsiyonları kucultuyomuyuz????
ay ben de hep abartarak yiyorum bundan sora kucultuyum ozaman(((

aynı hatayı bende yapıyordum canım 2 öğün yiyor akşam kurt gibi saldırıyordum
geçen hafta 3 öğün yaptım suyumu 3 litreye çıkarttım bu hafta verdim bakalım
bugünde oğluşla ilgilenirken 2 öğün oldu yine akşam saldııırr

Gulcum senin ideal kilon 47 olamaz canım boyum 1 65 se. Bence en az 53 o da sıfır beden oluyo herhalde

Gecmis olsun canım bı türlü nasip olmadı söylemek daha iyi olduguna sevindim cnm

Coook tesekkur ederim canim tarif icin,yarin deniycem..seramik tava aldiydim gecenlerde onda deniyim olmazsa,yagli kagida pek sicak bakmiyomus hocamiz:))

Dogru soyluyosun canim...esimle olmuyo,en ufak hatamda bagirip cagiriyo ben de de heves kalmiyo tabi( disardan yemek yemekten nefret ediyorum zaten,en iyisi bi an once ogrenip arabayi ewe gidip gelmek:))

iyi geceler,Burkançetin ellerine sağlık.kilo veren arkadaşlar tebrikler,veremeyenler üzülmesin. birbirimize destek olarak vereceğiz inş. ben geçen hafta verememiştim bu hafta yarım kilo gitti.daha önce kilo vermemdede takılmıştım.bundan sonra 80 civarı ve75 civarında takılacağımı düşünüyorum.
1. öğün:
klasik karatay kahvaltısı
2.öğün:dışardaydım
1muz
1tane ayran
10 tane kabuklu fıstık
3,öğün:
6 tane marulla mercimek köftesi
15 dut kurusu
1 tavuk kalça
1 kase yoğurt
10 fındık:26:
yaklaşık 90dak yürüdüm,biraz daha gayret göstermem lazım.kilo vermem yavaşlayınca moralim bozuluyor.:18:

arkadaşlar bu leptin hormonu ne demek ne saat salgılanır mesela saat şimdi 2 ve uyumadım daha karatay diyeti yapıyorum erken uyusam dahamı iyi mi olur ?

Gulcum senin ideal kilon 47 olamaz canım boyum 1 65 se. Bence en az 53 o da sıfır beden oluyo herhalde
ya hele bır 50 kg ları goreyım gerısıne Allah. Kerımdır.Bakın hocaya sormuslar ne demıs canlar "808789 | Soran : ipek-862466 | Soru Grup : Genel
Soru : canan hocam merhabalar,
bende polikistik over vardı,siz bana çok doğal doğalında doğalı beslen dediniz.bende öyle yapıyorum ama sorunum şu ki ben çook zayıfladım.dahada zayıflayacağım diye korkuyorum.öcü gibi oldum.biraz ekmek yesem mi?ne yapmamı önerirsiniz.
29.10.2011 00:03:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

Bol bol kuvetli protein, fasülye ve az meyva yiyin. İnsülin ve D - vitamini değerlerinizi kontrol edin. Enerjiniz iyiyse, halsizlik ve yorgunluk yoksa, uykunuz iyiyse korkmayın. Ekmek sağlıklı olursa yiyin ama insülin değeriniz önemli. POVER'in nedeni seks hormonlarınızın dengesizliğidir. Kız bebeklerin anaları gebe iken aşırı karbonhidratla beslendiklerinde, kız çocuklarında gelişiyor. Kıllanma da oluyor. İnsülin direncine bağlı. Dikkatli olun derim...Öcü olmaktan korkmayın! Hasta olmaktan korkun! Spor yapın"

hiç güleceğim yoktu, soruya bak, öcü gibi lafına güldüm yani

bu arada hoca güzel ipucuda vermiş hamileler ya da hamile kalacaklar için

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
Regl 2. gün olmasına rağmen 400 gr daha gitti :)

Acil durum: Bu diyete başladığından beri herhangi bir alerji problemi yaşayan oldu mu? Ben birkac haftadır bu şikayetle yaşıyorum, şu an yumurtayı sucluyorum... Bir süre sabahları 1 tane yemeye karar verdim. Duruma göre yapıcam bir plan...

Başka bu sorunu yaşayan?

Günaydın hanımlar
hemen menü bildirimimi yapayım
dün akşam
1 kase tel şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
3 gün kurusu kayısı
2 kusu incir

ayrıca dün 15.000 adım attım

bugünkü sabah kahvaltım saat 06:30 da yedim
1 tane haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar peynir
2 küçük domates
yarım salatalık
1 avuç badem
1 kupa şekersiz çay

herkese iyi günler

canım sen de benim gibi biraz fazla yemissin aksamı papatyacım...bundan sonra ikimiz aksam yemeklerine dikkat edelim tatlım:)))ama tabi ozellikle ben(

cok degildi ya :26: yani bir tabak menemen, birkac kasik ancak almisimdir salatadan, bir kase de yogurt ketentohumlu, kuruyemisler var ama abarti degiller :44: cok mu gercekten... Sonucta doymak gerekiyor, zamanla belki daha da kuculeceklerdir porsiyonlar bilmiyorum ki, simdilik doyana kadar yiyorum ama kilo verisimden memnun gibiyim sanki :44:

Son düzenleme:
Günaydınlar

sabah kahvaltım,

1 kk yumurta, peynir, domates, salatalık, bir avuç badem, 2-3 siyah kuru üzüm, 2 omega-3

gülcüm sen hep aynı yazıyı koplayılıyormusun :)

Gunaydun canlarim,erkenciyim gene:)) hemen menumu arzeedem:: 2 yumurtadan mantarli omlet,3 tane omega,ince bellide(az buyuk) findik badem,5 zeytin,domates ve marul...ustune de turk kahvem:)) yanima da kuruyemisimi ve kuru kayisimi aldim,oglen acikirsam yiycem,acikmazsam yemiycem...gerci aciksamda acikmasam da yiyim ki aksam yemegine saldirmiyim demi:))) herkese afiyet olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…