Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selamlar hanimlar, iste kahvaltim

-domates
-salatalik
-peynir (ketentohumlu)
-2 yumurta
-biraz ay cekirdegi
-birkac badem
-3 zeytin
-yesilcay
-2 tane omega 3 kapsul

bugun once anneme gidiyorum, bu arada annemi de baslattim bu hafta, sanirim bugun uc ogun yapacagim. Annemle ikinci ogunu yaparim, sonra da kayinvalideme gececegim. Artik orada da olanlardan birseyler yapacagiz...

Afiyet olsun papatyacim:)) menu cok guzel..kayinvalidengilde kacamak yapma sakin:))

Afiyet olsun papatyacim:)) menu cok guzel..kayinvalidengilde kacamak yapma sakin:))

ben herhalde bir aylik kacamak hakkimi babamin dogumgunu vesilesiyle bu haftasonu yaptim, daha yok yapmam simdilik... zaten o yuzden kilo geriledi, uc gun geriden basladim tekrar, belki bes

Günaydın Hanımlar:)

Akşam yemeğimi yazıyorum

Tavuklu mantarlı sote
yoğurtlu bakla

Ki akşam yine bir doğumgünü vardı pasta yemedim yemedim yemedim:))

Bugünde benim doğum günüm ama yemicem yemicem yemicem :))

Sabah

Yine canım annemin ellerinden güzel bir peynirli omlet

peynir
zeytin
kuruyemiş
bir adet kuru incir
yeşilll çay :))

Canım senin akşam yemeğin abartılı değildi afiyet olsun

Yok tatlim ya..asil ben cok abarttim da dun aksam,kendime bi yoldas aramaya calistim sadece yaramaz cocuk misali:)) yoksa senin cok yediginden filan degil yani:))) gayet iyi senin menulerin:))

Clemncim dogum gunun kutlu olsun canim,nice nice yaslara:)) pasta yemedigin ve yemiyecegin icin seni tebrik ve takdir edyorum canim:))

Sabah

2 Haşlanmış yumurta
1 adet günkurusu
5 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 salatalık
ş.siz çay
2 dilim pastırma
1 çatal süzme yoğurt
2 omega 3 kapsül
finduk

Kahvemi içemedim bugün okulda içerim artık..

Afiyet bal olsun canim.. Yaglarini löp löp eritsin insallah:))) oyle bi dilek var ya yemekten onra denen... Tabi biraz argo o :))

Merhaba herkese..çok şükür havalar düzeldi..akşamları yürüyüşümü yapabiliyorum yine..yoksa bende hareket sıfır kızlar..

dün akşam:
yarım kase tavuk suyuna çorba
az menemen
barbunya
salata-ayran
20 dk yürüyüş
2 lt su

akşam yemeklerini benim de küçültmem lazım ama çok acıkıyorum kızlar..öğlen 12.30-13.00 gibi yemiş oluyorum ara öğün yapmıyorum ama eve aç düşüyorum resmen..
insülini yükseltmeyecek bişeylerle ara öğün mü yapsam..yoksa bende bi kan tahlilimi yaptırsam bilemedim..

sabah:canım kahvaltı istemedi
1 çb ceviz
4 gün kurusu
2 kuru eril
1 bardak süt

listeye girebildim çok şükür..teşekkür ederim saphiracım..

simdi ben bir saat kadar yuruyusumu yapip, hazirlanip cikmayi planliyorum kizlar, herkese guzel gunleeerr

Yumurtayı suçluyorsan birkaç gün hiç yemelisin geçerse gerçekten yumurtadandır geçmezse domates olabilir veye yediğin farklı birşey

Doğumgünün kutlu olsun Yeni yaşında ideal kilona kavuşman dileğiyle:))

3 ceri domates
1 adet salatalık
avucici kadar peynir
10 zeytin
maydonoz
2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik
1 adet köy yumurtası
8 adet cagla badem
1 cay bardagı ceviz(5 adet)
2 kapsül omega3

Son düzenleme:
eşi karatay yapan var mı hanımlar, benimki kesinlikle yanaşmıyor, kitabıda masasına bıraktım ama toz toplamaktan başka bir işe yaramıyor onun masasında, ekmeksiz olmurmuymuş, tatlı yemeden yaşanırmıymış, sanırım ona diyet yaptırma amacım hayal

Son düzenleme:
Kızlar hepinize günaydın uzun bir aradan sonra tekrar başlıyorum bugün inşallah. Arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel yol almissiniz darısı basıma inşallah. Ama artık umutluyum kilom fazla diye umutsuzdum ama başarıları görünce heveslendim bende hadi hayırlısı

Kahvaltıda
2 yumurta
1 parça peynir
10 zeytin
Biraz ceviz
1 fincan çay
İnşallah öğlende böyle düzgün yiyebilirim dışarı çıkınca bütün düzenim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…