Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım biz akşam arkadaşa gittik 11 de geldik oğlumun banyo günü olduğu için onu yıkadık mamasını yedirdim uyuttum derken saat 12 oldu sonra anca 25 dakika yürüdüm 2 km yi biraz geçti
ben o kadar hızlı yürüyemiyorum ya bel fıtığım var da...

Nasılsınız,

Sabah 1 saat yürüyüş yaptım.Geçen hafta 45 dakika civarı yürüyordum,bu hafta 1 saat yapacağım inşallah.

Kahvaltı,2 yumurtadan peynirli omlet,domates,salatalık,zeytin,yeşillik ve 2 omega 3(yeni başladım bakalım bu hafta nasıl etki gösterecek)

Günaydin Kizlar sabah kizi anaolkuluna birakir birakmaz yarim saat yürüdüm.
Sonra alisveris icin yürüdüm ve simdi kahvalti vakti...

akşam sadece fasulye yicektim ama annem elmalı kurabiye yapmış
off ya 2 tane yedim
dün zaten biraz karışık geçti .45 dak yürüyüş

neyse dünü silelim yola devam dimi ya!

bu sabah 2 yımırtalı kekikli peynirli omlet
öğlen sanırım lahmacun yanınada ayran ve salata

benimkide aynı canım Allah tan fazla kilosu yok ama oda diyete karşı olanlardan :)

Listeyi şimdi gördüm..Hepinizi tebrik ederim kızlar
Burkanscetin ellerine sağlık canım, liste çok güzel olmuş

Dün menümü yazamadım ama tam Karatay' uygundu..

Gelelim bugüne, kahvaltım:
2 yumurta
1 domates
Beyaz peynir
6 zeytin
1 çay bard. karışık kuruyemiş.

Şimdi hazırlanmaya gidiyorum. Öptüm hepinizi

Clemncim dogum gunun kutlu olsun canim,nice nice yaslara:)) pasta yemedigin ve yemiyecegin icin seni tebrik ve takdir edyorum canim:))

Çok Çok teşekkür ederim canım ama demin şirkette pasta aldılar artık yemicem dedim ama kızdılar kendi doğumgünün illa ye diye neyse bir iki çatal aldım mecbur öğle yemeğini meyve ile geçireceğim çünkü akşamda pasta kesilicek orda da baskı olucak mecbur kıramıcam insanları keşke insanlar hiç ısrar etmese ya off ( çünkü gerçekten bayıyo artık beni tatlı canım hiç istemiyo(

selam kızlar dün akşamki menüm
2 tavuk baget
3 tane küçük biber dolma
2 tane küçük patlıcan dolma
salata
biraz fındık
küçük kase yoğurt

akşam arkadaşa gittim 1 çatal parfe ve çok az da kuruyemiş yedim :18:

gece 12 den sonrada 25 dakika yürüdüm 2 km den biraz fazla 130 kalori yandı gitti

bu sabah aç kurtlar gibi uyandım yediklerim
1.5 muz
1 kuru incir
2 kuru kayısı
1.5 çay bardağı fındık+fıstık
kakao
1 yumurta beyazı(sarısını oğluşum yedi)
omega3 3 tane(1.5 gr)

artık bende 3 öğün yapacağım yoksa doymuyorum resmen akşamları gözüm dönüyor

Ozaman mecbursun artik yimeye..neyse ama abartmamissin bak:)) o da guzel yani..aksam da cook az yersin ve 5 km yurursun ya once ya sonra..al sana telafi iste:)) ama yuruyusu ihmal etme haaaa:))

Ewet canim,erken kalktigimiz icin 2 ogun kesmiyo bizi:)) bide 8 den sonra yemissin galiba biseyler,, ama hic uzulme cunku yurumussun..hocamiz zaten: eger 8 den sonra bi davette filan yemek zorunda kalirsaniz 20 dakka yuruyun yatmadan once diyo..ama bu 20 dakka ekstradan,yani gun icinde yapacagimiz yuruyusten haric..sen de oyle yaptin galiba,hic moralini bozma canim:))

Sorma ya..asla yapmazlar heralde bu kocalar..ama yapan erkekler cok cabuk sonuc aliyolar diye biliyorum..vucutlari daha kasli oldugu icin bize gore daha cok yakiyolar,ve insulini daha kolay kiriyolar..

haydi kızlarrr yürüyüşeeeeeee.....
6:30 da kalktım 7 de kahvaltım bitti

1 muz
1 yumurtayla peynirli çörek otlu omlet (burcincim tarif senden çok hoşuma gitti saol canım
1 avuç fındık
2 fincan 5 i bir yerde çayım

omega mı unutmuşum

8:30 da yürüyüşe çıktım bi arkadaşımda geldi 10 a kadar yürüdük hiç anlamadım yaaaa keşke her zaman gelse tek başıma yürüyüş çok sıkıcıymış bugün anladım
şimdi geçmişi okuma zamanı

Slm arkadaşlar yeni katıldım ben yani üyeliğim vardı ama aktif değildim. Diyet tanıdık gelince bende yorum yapayım istedim. :) Ben bu diyetle tam 14 kilo verdim arkadaşlar. Daha fazlam var 5 kilo kadar ama inşallah onuda bu yaz vermeyi istiyorum. Ekmeksiz yaşamanın bir eksiklik olmadığını anladım. Yürüyüş çok önemli hiç bırakmadım. Kışın 3 ay hariç çünkü yağışlar malum. Ama hep yürüyüş olmuyor. Çünkü artık vücudum benden onu şekillentirmemi istiyor. Bu yüzden Yogaya başlıyorum en kısa zamanda...

Massallah destinacim ne guzel yurumussun..ewet ya tek basina zaman gecmio yururken..bende kosu bandini tv nin karsisina koydum,televizyon izleyip yuruyom yada muzik kanali acip klip izliyom:)

Gunaydin kizlar ......,
1. Ogunum ; 2 yumurta, 1 domates ,ince yaprak dilim kasardan yapilmis omlet - 1 kase kabuklu fistik - meyve cayi .

2 saat calistim geldim . Toplam ise giderken 20 dakika yurudum.
Evimdeyim.

birazdan 1 saat yurumek icin carsiya cikacagim.
Sevgiler...

temizliğimi yaptım,kahvaltım da tamam.şimdi de bitki çayımı içiyorum....birazdan 30 dk yürüyüp akşama da 45 dk yürüycem yine

bol
peynirli omlet
pastırma
domates
lor peyniri
2 küçük muz
omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…