cift alinti nasil yapiliyor henuz bilmedigim icin:
propycil ve iyiniyetli saolun rahatladim sanirim birazpropycil korkuttun beni
40 dk 4km yürüdüm geldim bacularrr
mb2012 canım sen ne yaptın ne kadar yürüdün cnm de bakiiimmmm
2. öğün 15:00
10 tane mercimek köftesi
2 bardak ayran
turşu
şiştim resmen az yemedim ama 3. öğüne gerek kalmadı
Çilekli pasta olmamış
eşi karatay yapan var mı hanımlar, benimki kesinlikle yanaşmıyor, kitabıda masasına bıraktım ama toz toplamaktan başka bir işe yaramıyor onun masasında, ekmeksiz olmurmuymuş, tatlı yemeden yaşanırmıymış, sanırım ona diyet yaptırma amacım hayal
Bugün kahvalıtıda bişey yemek istemedim muz süt omega 3 fındık yiyebildim
Clemncim dogum gunun kutlu olsun canim,nice nice yaslara:)) pasta yemedigin ve yemiyecegin icin seni tebrik ve takdir edyorum canim:))
Çok Çok teşekkür ederim canım ama demin şirkette pasta aldılar artık yemicem dedim ama kızdılar kendi doğumgünün illa ye diye neyse bir iki çatal aldım mecbur öğle yemeğini meyve ile geçireceğim çünkü akşamda pasta kesilicek orda da baskı olucak mecbur kıramıcam insanları keşke insanlar hiç ısrar etmese ya off( çünkü gerçekten bayıyo artık beni tatlı canım hiç istemiyo (
selam kızlar dün akşamki menüm
2 tavuk baget
3 tane küçük biber dolma
2 tane küçük patlıcan dolma
salata
biraz fındık
küçük kase yoğurt
akşam arkadaşa gittim 1 çatal parfe ve çok az da kuruyemiş yedim :18:
gece 12 den sonrada 25 dakika yürüdüm 2 km den biraz fazla 130 kalori yandı gitti
bu sabah aç kurtlar gibi uyandım yediklerim
1.5 muz
1 kuru incir
2 kuru kayısı
1.5 çay bardağı fındık+fıstık
kakao
1 yumurta beyazı(sarısını oğluşum yedi)
omega3 3 tane(1.5 gr)
artık bende 3 öğün yapacağım yoksa doymuyorum resmen akşamları gözüm dönüyor
eşi karatay yapan var mı hanımlar, benimki kesinlikle yanaşmıyor, kitabıda masasına bıraktım ama toz toplamaktan başka bir işe yaramıyor onun masasında, ekmeksiz olmurmuymuş, tatlı yemeden yaşanırmıymış, sanırım ona diyet yaptırma amacım hayal
haydi kızlarrr yürüyüşeeeeeee.....
6:30 da kalktım 7 de kahvaltım bitti
1 muz
1 yumurtayla peynirli çörek otlu omlet (burcincim tarif senden çok hoşuma gitti saol canım
1 avuç fındık
2 fincan 5 i bir yerde çayım
omega mı unutmuşum
8:30 da yürüyüşe çıktım bi arkadaşımda geldi 10 a kadar yürüdük hiç anlamadım yaaaa keşke her zaman gelse tek başıma yürüyüş çok sıkıcıymış bugün anladım
şimdi geçmişi okuma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?