- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
Duyduğu her diyetin üstüne atlayıp en çok 2 gün yapan ben için irademi en az zorlayan sistem bu.
Ama; kendimi yorgun ve tatsız hissediyorum.(tatlı tüketemediğim için olabilir mi?)
ay saphiş cok utandım yaapropycil afiyet olsun bacım benim yerime de yeseydin :)) ben hiç uygulamam o ''haftada 1 gün,1 lahmacun serbest '' olayını..neden? çünkü ben de yerim o kadarrrr..1 tane lahmacun dişimin kavuğuna yetmez benim zaten yetebilen bir kişi olsaydım kilo sorunum olmazdı yahuhele ki çok açsam çok rahat yerim 5 taneyi yanında da 2-3 ayran,bol yeşillik salata ohhh yalnız akşama yemem sanırsam,acıkmam çünkü
hoşgeldin :)Konu sahibi arkadasim mrblar, paylasimlarin cok gzl fazla takip edemesemde bu diyet fazlasiyla ilgimi cekti,
konuma gelicek olursam, ben 21 yasindayim bundan 3 ay önce en son 50 kiloya kadar geldim, önceden zayiftim nerden baksan 46 kilo flndim gayet iyidm ama hicbir sekilde sorunlarim yokdu istahim iyiydi saglik sorunlarimda yokdu gayet memnundum, bisey yeidigmde arkasindan göbegim sismezdi yada nasil desem su bile icsem yaramazdi, 2 senedir 49 kilodaydim o zamanda rahattim ama birden her yemeden, bisey icmeden sonra kendimde sislik hissettim kii dünyalari yiyen arkadaslarim var bnden zayiflar banamisin demiyolar göbek oldugu gibi duruyo, tas gibi yani.. ama bana gelince her yedigm yariyo, bu durumu doktora bildirm ama malumun yurtdisindayim avusturyada bu konular üzerine pek bi calisma yok sadece spora önem veriliyor..
doktor bana kilomun normal oldugunu söyleyp gönderdikten sonra ilac dahi almadan bilgisiz bi sekilde ordan cikmis oldum..
3 ay önce 50 kiloyken birden istahim fazlasiyla acildi ve suan 56 kiloya kadar cikdim, bu durum nasil degisir bilmiyorum ama takildigm durum, bu vermis oldugunuz örnek diyette o kadar cok sey varki günlük yenilen ben mesela et yemem, cok nadir haftada bir kez cok az yada sucuk fln yerim en fazla..
otlara gelince, turp brokoli fln cok yerim ama öyle zeytinyagli barbunya izgara et tavuk balik fln yemem, burda gördümki bn günlük hayatta, yani bir günde yedigimden dha fazla seyler yer aliyor, peki ben bu kadar az yedigm halde neden hala kilo almaya dvm ediyorum ?
su icmeye korkar oldum hemen karnim sisiyo ve bu bir bütün gün devam ediyo sislik nadir iniyo anca uyuyp uyaninca inebiliyo..
Acaba sence ben bu diyete baslasam dhami cok kilo alirm? ben yogurt bile yemeyen insanim sasirdim ne yalan söylim yada benmi yanlis besleniyorum, birden nasil sisdim, benim vücudum önceden kivrimliydi belim incecikdi simdi sisdi
pantolon giysem direk midemden sislikler giydgm seyin üzerinde belli oplur oldu ne yapsam bilemedim bi yardim :26:
merhaba...konu sahibi değilim ama fikrimi belirtmem de bi sakınca yoktur umarım..yasadıgınız sorunların aynısını bende yasadım..ne kadar yesemde 47 kiloydum hep..ama sonra birden daha da zayıflamaya basladım..sonra doktora gittim ki hipertiroidim warmıs ve ilac da kullanınca 60 lara cıktım...ki hayatım boyunca hep kilo almaya calısırdım..ama son bi sene de hipertiroid hastası oldum daha once boyle bişe yoktu...bence siz tiroid hormonlarını olcturmek için gidin doktora mutlaka..bizim uyguladıgımız beslenme seklinde et sut urunleri serbest...bide karatay hocamızın kitabını alıp bi okusanız diyorum(yeşil olanı) anladıgım kadarıyla metabolizmanız cok da yavas calısmıyo..cunku uzun suren aclıktan sonra karnınız iniyo..aslında bizim beslenme seklimiz size cok uygun: az yemek yok,doyuncaya kadar yiyceksiniz,ve yemekler arasında en az 5 saat olacak.. soyle bişey de olabilir: yanlıs beslenen insanlar da insulin direnci artar,bu hemen kendini gostermez ama zaman gectikce bu direnc belli bi seviyeye gelir ve insanlar birden pat diye hızlı bi şekilde kilo alır ve kolay veremezler...siizinki oyle bişey de olabilir...size naçizane tavsiyem: tiroid hormonunuzu lcturmek ve hocamızın kitabını alıp okumak..Konu sahibi arkadasim mrblar, paylasimlarin cok gzl fazla takip edemesemde bu diyet fazlasiyla ilgimi cekti,
konuma gelicek olursam, ben 21 yasindayim bundan 3 ay önce en son 50 kiloya kadar geldim, önceden zayiftim nerden baksan 46 kilo flndim gayet iyidm ama hicbir sekilde sorunlarim yokdu istahim iyiydi saglik sorunlarimda yokdu gayet memnundum, bisey yeidigmde arkasindan göbegim sismezdi yada nasil desem su bile icsem yaramazdi, 2 senedir 49 kilodaydim o zamanda rahattim ama birden her yemeden, bisey icmeden sonra kendimde sislik hissettim kii dünyalari yiyen arkadaslarim var bnden zayiflar banamisin demiyolar göbek oldugu gibi duruyo, tas gibi yani.. ama bana gelince her yedigm yariyo, bu durumu doktora bildirm ama malumun yurtdisindayim avusturyada bu konular üzerine pek bi calisma yok sadece spora önem veriliyor..
doktor bana kilomun normal oldugunu söyleyp gönderdikten sonra ilac dahi almadan bilgisiz bi sekilde ordan cikmis oldum..
3 ay önce 50 kiloyken birden istahim fazlasiyla acildi ve suan 56 kiloya kadar cikdim, bu durum nasil degisir bilmiyorum ama takildigm durum, bu vermis oldugunuz örnek diyette o kadar cok sey varki günlük yenilen ben mesela et yemem, cok nadir haftada bir kez cok az yada sucuk fln yerim en fazla..
otlara gelince, turp brokoli fln cok yerim ama öyle zeytinyagli barbunya izgara et tavuk balik fln yemem, burda gördümki bn günlük hayatta, yani bir günde yedigimden dha fazla seyler yer aliyor, peki ben bu kadar az yedigm halde neden hala kilo almaya dvm ediyorum ?
su icmeye korkar oldum hemen karnim sisiyo ve bu bir bütün gün devam ediyo sislik nadir iniyo anca uyuyp uyaninca inebiliyo..
Acaba sence ben bu diyete baslasam dhami cok kilo alirm? ben yogurt bile yemeyen insanim sasirdim ne yalan söylim yada benmi yanlis besleniyorum, birden nasil sisdim, benim vücudum önceden kivrimliydi belim incecikdi simdi sisdi
pantolon giysem direk midemden sislikler giydgm seyin üzerinde belli oplur oldu ne yapsam bilemedim bi yardim :26:
ay saphiş cok utandım yaabidaa asla ve asla bu kadar yemiycem..saol tavsiyen için canım..
2. öğünüm
1 kase mercimek çorbası
çok az tavuk sote
bir kaç tane turşu
bitki çayı
spor:öğlen 30 dk yürüdüm,
30 dk da dışarda yürüdüm
birazdan da 45 dk daha yürüycem
afiyet olsun bacım sporun da yarasınnnn inşallaahhh erisin gitsin yağlarrr
Konu sahibi arkadasim mrblar, paylasimlarin cok gzl fazla takip edemesemde bu diyet fazlasiyla ilgimi cekti,
hoşgeldin :)
Bence de kilon gayet iyi ama hızla kilo almaya devam edersen iyi olmayabilir.Bu diyet bana ve bu topikteki arkadaşlarıma göre çok sağlıklı.Yani sadece kilo vermek için değil,tüm hayatımız boyunca böyle besleneceğiz diye yola çıktık.Eğer vücudunda fazladan yağ varsa,bu diyetle emin ol gidecektir.yalnız hocamızın üzerinde ısrarla durduğu konu hareket..
ille et yemen şart değil onun yerine mercimek yersin mesela,mantar yersin.Bu şekilde besinleri birbiriyle dengeleyebilirsin..doktora da gitmişsin herhangi bir sağlık sorunun yokmuşbu diyetle formuna dikkat edebilirsin.Bu diyette ağır şeyler yenmediği için şişlik olmuyor ama su içince herkesin midesi şişer yauv bunda bişi yok ki daha çok gençsin canım,görüntü kaygılarını anlayabiliyorum ama bana kalırsa hiç diyet yapmadan sadecedüzenli spor yaparakta formda kalabilirsin ama bu diyeti de öneririm tabiki,çok sağlıklı çünkü..sevgiler...
maşşallah...bi nazar boncugu takıym hemenBu arada bugün 60 dakika kondüsyon bisikleti sürdüm. Toplam 21 km yol gittim ve 490 kalori harcadııııım
Canim ben ztn düzenli sporada gidiyorum her sabah spordayim, hertürlü diyet , spor saglikli yasam egsersiz vs. programlarim var ama hicbirini tutamiorum spor yaparak formda kaliosam bir ögün yemeklede sanki bütün spor emegim bosuna gitmis kadar sisiyorum, ben mesela bu öglen yemeklerinizden birini yapip yesem baya siser karin göbek alip basini gider ama kendime bi cözüm bulamadim hala ya :26:
belim gitti güzelim belim gittiya icim yaniyo ama hala care yok..
heergün 3-4 bardak bitki cayi iciorum ne kadar dogal sey varsa yapiorum ama bisey yedigm zaman sislik gitmiyo yemesemde gitmiyo suan sabahdan beridr yarim tabak pilav yedim, 1 kase corba, 3 bardak bitki cayi ictim, bide sebze yedim havuc brokoli ve suan öglen yemegi arasindan kac saat gecmesine ragmen oturdugumda olusan görüntü bu
Eki Görüntüle 394312
simdi belki aman canim buda göbekmiymis dersiniz ama alisik olmayinca böyle oluyo bacaklarim kendim zapzayifm ama midem hep böyle karnima dogru cikintili hep..((
maşşallah...bi nazar boncugu takıym hemen
Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?