Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 dakika, ben doğru mu gördüm 5 lahmacunu???

Diyette ara sıra tamamen farklı beslenip vücudu şoka sokmak gerekir ya hani, kilo vermeye devam edebilmek için... Sen de tam şoka sokmuşsundur bence metabolizmanı :) Neye uğradığını şaşırmıştır

Üzülme arkadaşım, ara sıra olur böyle şeyler. Ama açık konuşayım bu kiloyla 5 lahmacun çok güldürdü beni :)

Canım saağolll. Şöyle uzun bir saksıya atıver 1.5 tl gibi tohumcuklar ucuz da 1 sene yersin tazecik miss gibi bişeycik istemez suyun dışında ya da manavların kullandığı kasalardan bulabilirsen işte o sana yetecektir

Akşam ne yidim
6 yumurtadan tereyağlı kaşarlı pastırmalı dereotlu maydanozlu omlet (hepsini ben yemedim 3'e böldük akşam yemeğimizdi paylaştık bi güzel eşim de karatay yapıyor. Bu aralar seviniyor 2 kg vermişmiş yemesine rağmen verdi )
Ş.siz çay
1.5 avuç kabak çekirdeği
tulum peyniri
2 omega 3 k.

öğleyin ne yidim (yazmamıştım)
Bir kepçe kuru fasulye
1 avuç kadar finduk
2 omega 3 kapsül
Her öğünden sonra kahvem oohhh miss
Sizlere de afiyet olsun

Canim ben avusturyadaym triorid hormonu neki?ben biraz deniycem diyet.spor fln bakdm ise yaramadi doktora kosucam yine.. :/

Bende diyordum benim, ögle vakti gizli gizli toplanti odalarinda yürüyüs yapan petusum nerde :))))
Canim ya hos geldin... Vala özledik. Yaz artik bende 2 hafta oluyor döneli...

ah canım aynı dert bende de var ama ben senin kadar şanslı değilim maalesef
ben bişey bulamadım, ne mutlu sana hem 38 olmuşsun hem de istediğin kıyafeti bulmuşsun
güle güle giyin inşallah

2. ögün (son ögün saat 15:30)
tavuklu türlü yemegi
1 kase yogurt
2 omega 3 takviye

Su: 1,5 litre
spor: 30dak. yürüyüs (kosmaya basliycaktik benimkiyle malesef bu gün yogundu cok)

Son düzenleme:

merhaba canım iyi akşamlar,
önce afiyet olsun diyeyim
benim eşim de öyle çok kasmadan 4 kilo verdi benimle, ben o kadar bile veremedim hala
erkekler şanslı yaratıklar vesselam

ay deminden beri okuyorum, gül gül öldüm valla
ben de gülmekten şoka girecek biraz sonra, akşam çok kaçırdım diyodum (üç tane tavuk budu), çok şükür ben ucuz atlatmışım

iyi akşamlar canlarrr

çok kötü fırtına varrr kızlarrr burdaa. iyi kii çıkmamışım dışarıı.

1. öğün

1 yumurtadan loxi omleti
peynir
salatalık-biber
yeşillik
fındık-kuru üzüm
yeşil çay

2. öğün

mercimek çorbası
közlenmiş biber salatası
yoğurt
salatalık
1 avuç fındık-kuru kayısı

2 gündür cozuttum ben jurim wardı moralim bozuldu sonucunda yine sanki yağlarımla mutluymuşum gbi şekere daldım
yurtta kaldıgım için yaptgm tam karataya uyuyomu onuda kestiremiyorum ama size yazıp yorumlarınızı almak istyrm...
kahwaltım;
-2 tane haşlanmış yumurta
-bi awuç içim kadar ceviz(5-6 tane yani)
-kk beyaz peynir
-kk kaşar peynir
-yarım domates
-yarım salatalık
-200ml süt içiyodum ama bunu çıkarttım gün boyu uyuşukluk yapıyo bana
ara;(okulda önceden suyunu çıkartırdık kahwe çikolata filan)
-bitki çayı
-2-3 tane hurma yada kayısı
ögle;
-cewiz kayısı filan yiyorum geçiştrmek için
(okulun yemek hanesinde yemek çıkıyo ama onada cesaret edemiyorum çorba sulu yemek pilaw bazen meyve bazen tatlı:bi aklım cewiz kayısıdan daha saglıklı git ye diyo...bi aklımda saçmalama geçiştr diyo :) )
akşam;(17.00-18.00)(yurda döndüğüm gbi yiyorum)
-sebze yemegi
-salata
-200 ml yoğurt
sonrasındada bitki çayı weya yeşil kahwe içiyorum acıkırsam....ki genelde acıkıyorum..dayanamıcak olursamda bikaç cewiz yiyorum...
bide ben bimden alıyorum cewizi kırma lüksüm yok cünkü

bir ayda iki değil dört kilo bile verebilirsin... bu ay daha dikkatli olursan 21 mayısta onların gözü böööle olur

bir ayda iki değil dört kilo bile verebilirsin... bu ay daha dikkatli olursan 21 mayısta onların gözü böööle olur

merhaba canım,
öğrencilik zor, bi de yurtta kalıyosan iki katı zor
Allah kolaylık versin.. yediklerinde acayip bişi yok, çikolata dışında

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim,kuş gibi hafifledim vallaşimdi de form çayı içiyorum,yine wc sorunu yaşıyorum

selam çıtır bacılar, napıyosunuz bakiiiim, ben yaklaşık 1 saattir okuyorum gözlerim pörtledi
günde bir kez girip hepsini okumaya çalışınca adam böyle oliii
arada kaçırdıklarım varsa bana özet geçersiniz

Sabah(7:30) - Klasik karatay kahvaltısı - yeşilçay - beşibiryerde çay

10:30 - şekersiz kahve ve yarım simit(Öğrencilerime kızdım, hırsımı simitten çıkarttım, bişeyleri ısırmam gerekiyodu, olan simite oldu)

12:30 - 2 kepçe kurufasülye
40 gr. badem

18:30 - 3 tavuk budu fırında(yanında yarım kadar patates)
birkaç kaşık zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase keten tohumlu yoğurt
2 günkurusu kakoya bandırılmış
5 çekirdekli siyah kuru üzüm
2 omega3

akşam çok kaçırdım şu an rahatsız ediyo bi sakız alim çiğneyim, sindirim hızlansın

eeeeeeee siz ne diyosunuz bakim menüme

selam canlar ..dün çok yoğundum giremedim..geçmişe şöööle bi baktım geldim..menü bildirimim
sabah
omlet 5-6 zeytin
salatalık-domates
peynir
5-6 ceviz
2 omega3

öğle
balık fleto
ezogelin çorba

akşam(yorgundum:))
tereyağlı omlet
6-7 zeytin
bol peynir
salatalık-domates
şekersiz çay(alışıyorum sanırsam:)
omega 3 2 adet

çok doydum çok

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim,kuş gibi hafifledim vallaşimdi de form çayı içiyorum,yine wc sorunu yaşıyorum

oh oh sefan olsun leylak bacım
valla ben yürüyüşe fazla zaman bulamıyorum, arada evdeki bisiklete biniyorum o zaman da kızım tepeme çıkıyo hemen
ne yaptın tickerını değişmemişsin daha, 60 yaparsın artık .... ablan da artık çatlar mı patlar mı orasını bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…