tamam5 lahmacun
Rekor kırmışsın canım .....ama önemli değil 2 saat yürü birşeyin kalmaz ..
Afiyet olsun , ama loplop yağ olmasın
Bol bol su iç bugün .....(;
aminnn insallah bebısım hepımızın
bende sana ımrenıyorum canım ne guzel kendı sebzenı yetıstırıyosun toprakla ugrasmak bırsey yetıstırmek cok guzel bır duygudur emınım bende cam kenarında ufak ufak maydanozla baslasammıkolay gelsın tatlım sana
merhaba...konu sahibi değilim ama fikrimi belirtmem de bi sakınca yoktur umarım..yasadıgınız sorunların aynısını bende yasadım..ne kadar yesemde 47 kiloydum hep..ama sonra birden daha da zayıflamaya basladım..sonra doktora gittim ki hipertiroidim warmıs ve ilac da kullanınca 60 lara cıktım...ki hayatım boyunca hep kilo almaya calısırdım..ama son bi sene de hipertiroid hastası oldum daha once boyle bişe yoktu...bence siz tiroid hormonlarını olcturmek için gidin doktora mutlaka..bizim uyguladıgımız beslenme seklinde et sut urunleri serbest...bide karatay hocamızın kitabını alıp bi okusanız diyorum(yeşil olanı) anladıgım kadarıyla metabolizmanız cok da yavas calısmıyo..cunku uzun suren aclıktan sonra karnınız iniyo..aslında bizim beslenme seklimiz size cok uygun: az yemek yok,doyuncaya kadar yiyceksiniz,ve yemekler arasında en az 5 saat olacak.. soyle bişey de olabilir: yanlıs beslenen insanlar da insulin direnci artar,bu hemen kendini gostermez ama zaman gectikce bu direnc belli bi seviyeye gelir ve insanlar birden pat diye hızlı bi şekilde kilo alır ve kolay veremezler...siizinki oyle bişey de olabilir...size naçizane tavsiyem: tiroid hormonunuzu lcturmek ve hocamızın kitabını alıp okumak..
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım
5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika
Sizinle paylaşmak istedim..
Akşam ne yidim
6 yumurtadan tereyağlı kaşarlı pastırmalı dereotlu maydanozlu omlet (hepsini ben yemedim 3'e böldük akşam yemeğimizdi paylaştık bi güzel eşim de karatay yapıyor. Bu aralar seviniyor 2 kg vermişmiş yemesine rağmen verdi )
Ş.siz çay
1.5 avuç kabak çekirdeği
tulum peyniri
2 omega 3 k.
öğleyin ne yidim (yazmamıştım)
Bir kepçe kuru fasulye
1 avuç kadar finduk
2 omega 3 kapsül
Her öğünden sonra kahvem oohhh miss
Sizlere de afiyet olsun
1 dakika, ben doğru mu gördüm 5 lahmacunu???
Diyette ara sıra tamamen farklı beslenip vücudu şoka sokmak gerekir ya hani, kilo vermeye devam edebilmek için... Sen de tam şoka sokmuşsundur bence metabolizmanı :) Neye uğradığını şaşırmıştır
Üzülme arkadaşım, ara sıra olur böyle şeyler. Ama açık konuşayım bu kiloyla 5 lahmacun çok güldürdü beni :)
Sorma leylakcim ya ökuzum ben oküzkuruyemisi altina yediydim :18: Ama. Telafi etcem bugun,2 saat yuruyus..cezaliyim
hımmmmm35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...
hımmmmm35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...
2 gündür cozuttum benjurim wardı moralim bozuldu sonucunda yine sanki yağlarımla mutluymuşum gbi şekere daldım
yurtta kaldıgım için yaptgm tam karataya uyuyomu onuda kestiremiyorum ama size yazıp yorumlarınızı almak istyrm...
kahwaltım;
-2 tane haşlanmış yumurta
-bi awuç içim kadar ceviz(5-6 tane yani)
-kk beyaz peynir
-kk kaşar peynir
-yarım domates
-yarım salatalık
-200ml süt içiyodum ama bunu çıkarttım gün boyu uyuşukluk yapıyo bana
ara;(okulda önceden suyunu çıkartırdık kahwe çikolata filan)
-bitki çayı
-2-3 tane hurma yada kayısı
ögle;
-cewiz kayısı filan yiyorum geçiştrmek için
(okulun yemek hanesinde yemek çıkıyo ama onada cesaret edemiyorum çorba sulu yemek pilaw bazen meyve bazen tatlı:bi aklım cewiz kayısıdan daha saglıklı git ye diyo...bi aklımda saçmalama geçiştr diyo :) )
akşam;(17.00-18.00)(yurda döndüğüm gbi yiyorum)
-sebze yemegi
-salata
-200 ml yoğurt
sonrasındada bitki çayı weya yeşil kahwe içiyorum acıkırsam....ki genelde acıkıyorum..dayanamıcak olursamda bikaç cewiz yiyorum...
bide ben bimden alıyorum cewizi kırma lüksüm yok cünkü
yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim,kuş gibi hafifledim vallaşimdi de form çayı içiyorum,yine wc sorunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?