kızlr 60 dk da 6km yuruyup dusumu alıp yesılcayımı ıcıp yemegımıde yıyıp geldım
kosu bandım var onda yuruyorum canım hepımızın bırlıkte erısın yagları tatlımnerde yürüdüm bu fırtınada oh erisin yağlar
canım ınan burdan gaz alıyorum yuruyen arkadasları gordukce, sende yuru sende yaz baskasıda senden gaz alsın bu yuzden burdayız bırbırımızı dogru seylere yonlendırmek ıcınmaşşalllahhhimreniyorum sana ama sadece imrenmekle yetiniyorum...azcık ornek alsam seni yaw papiş
imrenmemek elde değil eve gidip yürümeyen kilo veremesin deyip bu gazla gidiyorum birazdan sonra eşofmanları çekip aynen dediğini yapıyorum 60 dk yürüyorum kaç km olur bilmiyorum gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak :))
aynen öyle valla burdan çok uzaklaşmak yaramıyor insana ama gerçekten mecburiyetlerim oldu Allaha şükür şimdilik sıkıntım yok girebildiğim kadar girip okuyacağım hoşbulduk :))
bol marul yıka koy limonlayıp kıtır kıtır ye elin ağzın oyalansın :)
olur olur mis gibi olurr
onlar fındık lahmacun olmalı kanımca :)) 51 kiloyla 5 lahmacun imkansız geldi gözüme fındık kurdumusun kız sen :))
olmamı heç tünaydın oldu merhabalar herkesee
gitmeyecem ideal kilomada gelsem yazıcam valla mutlu oldum buraya gelince resmen bu arada burdada aynı rüzgar mevcut
yemekler bitince çok güzel oluyor yaa afiyet olsun mis gibi olmuş valla
hoşbulduk tatlım inanburdan giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum ama en son tartıldığımda 61.4 idim bu pzt tekrar tartılacağım gerçi şehir dışında olucam ama en geç salı burda yazarım canım umarım inmiş olur :) geçen sene haziran ayında 57 kilo imişim hedefim şimdilik 57 olmak sonra yine duruma göre devam edicem inşallah yaz sonu bebek düşüncemiz var bu yağları atmayı çok istiyorum
ne güzel fikirmiş ıslanmış nohut :)
acıkırım diye korkma hafif bir yemek ye ve hareket etmeye çalış derim çok abartı yememişsin bence ama akşamı hafif geçir
canım hoşbuldumm papişim yaa vallahi özlemişim anacım sizi hepinizi buranın motivasyonunu böyle sıcacık karşıladığınız içinde teşekkür ederim hepinize inşallah artık burdayım demirbaş olarak :) canım en son 61.4 çıkmıştım tartıda ama burdan ayrılırken kilom kaçtı inan hatırlamıyorum sanırım aldım ama tam gaz ileriye bakıyorum şimdilik hedefim 57 olmak sonrasına bakıcam çok öpüyorum mesaim bitiyor ben kaçar ve yürürüm sayende bu akşam bu gazla yürüyeceğimkosu bandım var onda yuruyorum canım hepımızın bırlıkte erısın yagları tatlım
petusummm hos geldın bebeemnasılsın kg aldınmı burdan ayrıldıktan sonra hıc
nee 5 tane lahmacun mu artık 2 gün yemezsin yemek
evet ya sorma burdada acayip fırtına vardı.sokak lambaları bile nasıl sallanıyodu dışarda olsak dedim uçacaz kesin..şimdide yağmur yağıyo baya hızlı...
evet canım ya valla o nasıldı öyle şair fuzulide benim işyerim camdan bakıyorum sokak lambaları bile sallanıyodu.bisikletler düşmüş kesin biyerlerde uçmuştur çatılar.yağmur başladı bayada hızlı yağıyo ve ben o yağmurda 15-20 dakika dışardaydım az önce geldim pantalonumun paçaları falan ıslandı.neyse Allah afetinden korusun...
cook rahat werirsin kuzucum hiç moralini bozma..sen dikkat ediyosun zaten maşşallahhımmmmm35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...
aynen öyle valla burdan çok uzaklaşmak yaramıyor insana ama gerçekten mecburiyetlerim oldu Allaha şükür şimdilik sıkıntım yok girebildiğim kadar girip okuyacağım hoşbulduk :))
bol marul yıka koy limonlayıp kıtır kıtır ye elin ağzın oyalansın :)
olur olur mis gibi olurr
onlar fındık lahmacun olmalı kanımca :)) 51 kiloyla 5 lahmacun imkansız geldi gözüme fındık kurdumusun kız sen :))
olmamı heç tünaydın oldu merhabalar herkesee
gitmeyecem ideal kilomada gelsem yazıcam valla mutlu oldum buraya gelince resmen bu arada burdada aynı rüzgar mevcut
yemekler bitince çok güzel oluyor yaa afiyet olsun mis gibi olmuş valla
hoşbulduk tatlım inanburdan giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum ama en son tartıldığımda 61.4 idim bu pzt tekrar tartılacağım gerçi şehir dışında olucam ama en geç salı burda yazarım canım umarım inmiş olur :) geçen sene haziran ayında 57 kilo imişim hedefim şimdilik 57 olmak sonra yine duruma göre devam edicem inşallah yaz sonu bebek düşüncemiz var bu yağları atmayı çok istiyorum
ne güzel fikirmiş ıslanmış nohut :)
acıkırım diye korkma hafif bir yemek ye ve hareket etmeye çalış derim çok abartı yememişsin bence ama akşamı hafif geçir
ama cok az yemissin ortmenim....yumurta nerde.....fındık cok azzz.... peynir yookkk....sabah cook cok az yemişşinSabah:
Tavsiyeniz üzerine 2 koca bardak limonlu ılık su,2 gk kayısı ve 1 incir 6 fındık.
Öğlen:
Çooook acıktım.
Pazılı,peynirli omlet, salata, 6 ceviz.
imrenmemek elde değil eve gidip yürümeyen kilo veremesin deyip bu gazla gidiyorum birazdan sonra eşofmanları çekip aynen dediğini yapıyorum 60 dk yürüyorum kaç km olur bilmiyorum gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?