selam çıtır bacılar, napıyosunuz bakiiiim, ben yaklaşık 1 saattir okuyorum gözlerim pörtledi
günde bir kez girip hepsini okumaya çalışınca adam böyle oliii
arada kaçırdıklarım varsa bana özet geçersiniz
Sabah(7:30) - Klasik karatay kahvaltısı - yeşilçay - beşibiryerde çay
10:30 - şekersiz kahve ve yarım simit(Öğrencilerime kızdım, hırsımı simitten çıkarttım, bişeyleri ısırmam gerekiyodu, olan simite oldu )
12:30 - 2 kepçe kurufasülye
40 gr. badem
18:30 - 3 tavuk budu fırında(yanında yarım kadar patates)
birkaç kaşık zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase keten tohumlu yoğurt
2 günkurusu kakoya bandırılmış
5 çekirdekli siyah kuru üzüm
2 omega3
akşam çok kaçırdım şu an rahatsız ediyo bi sakız alim çiğneyim, sindirim hızlansın
eeeeeeee siz ne diyosunuz bakim menüme
yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim,kuş gibi hafifledim vallaşimdi de form çayı içiyorum,yine wc sorunu yaşıyorum
selam canlar ..dün çok yoğundum giremedim..geçmişe şöööle bi baktım geldim..menü bildirimim
sabah
omlet 5-6 zeytin
salatalık-domates
peynir
5-6 ceviz
2 omega3
öğle
balık fleto
ezogelin çorba
akşam(yorgundum:))
tereyağlı omlet
6-7 zeytin
bol peynir
salatalık-domates
şekersiz çay(alışıyorum sanırsam:)
omega 3 2 adet
çok doydum çok
:26::26::26: valla çok utandım yaaaa... 10:30 'daki ara öğün yerine saysak (gerçi cıs bişiydi) olma mıafiyet olsun canım,emme simit yemişsin bugün, hem de bu arada en az 4 saat kuralına uymamışsınbir de akşamları kuru meyve yemezsen kilo vermen daha kolaylaşır bebeğem
oh oh sefan olsun leylak bacım
valla ben yürüyüşe fazla zaman bulamıyorum, arada evdeki bisiklete biniyorum o zaman da kızım tepeme çıkıyo hemen
ne yaptın tickerını değişmemişsin daha, 60 yaparsın artık.... ablan da artık çatlar mı patlar mı orasını bilemiyorum
yaa canım ben de wc sorunu yaşıyorum form çay olmasa halim harap..napçez biz bu işi:44:
:26::26::26: valla çok utandım yaaaa... 10:30 'daki ara öğün yerine saysak (gerçi cıs bişiydi) olma mı
akşamki kuru meyve hakkında haklısın da bu ara canım çikolata çekiyo, bugün markette çikolata raflarına kaydı gözüm
dedim git şeytan başımdan, eve gidim de kuru kayısı yiyim dedim, ondan öyle oldu ooo:26::26::26:
evet bacılar bisikletime biniyim diye niyetleniyorum, bi bakim kızım gelmezse accik pedallayım ben...
görüşürüz.... öpüldünüz...
merhaba canım,
menün gayet güzel afiyet leptin olsun inşallah
böyle devam edersen oniki kiloyu rahat rahat verirsin canım
selam çıtır bacılar, napıyosunuz bakiiiim, ben yaklaşık 1 saattir okuyorum gözlerim pörtledi
günde bir kez girip hepsini okumaya çalışınca adam böyle oliii
arada kaçırdıklarım varsa bana özet geçersiniz
Sabah(7:30) - Klasik karatay kahvaltısı - yeşilçay - beşibiryerde çay
10:30 - şekersiz kahve ve yarım simit(Öğrencilerime kızdım, hırsımı simitten çıkarttım, bişeyleri ısırmam gerekiyodu, olan simite oldu )
12:30 - 2 kepçe kurufasülye
40 gr. badem
18:30 - 3 tavuk budu fırında(yanında yarım kadar patates)
birkaç kaşık zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase keten tohumlu yoğurt
2 günkurusu kakoya bandırılmış
5 çekirdekli siyah kuru üzüm
2 omega3
akşam çok kaçırdım şu an rahatsız ediyo bi sakız alim çiğneyim, sindirim hızlansın
eeeeeeee siz ne diyosunuz bakim menüme
slm kızlar verdiğiniz gaz ve iyi dilekleriniz için teşekkürlerortada buluşalım 3 kilo verim 62 olim o zaman süper olur yaparımm. 63 le hamile kalmıştım ne de olsa
yürümek için dışarı çıktım fakat çok rüzgar vardı uçuyordum valla 1 km yaptım geldim ancak.
merhaba canım iyi akşamlar,
önce afiyet olsun diyeyim
benim eşim de öyle çok kasmadan 4 kilo verdi benimle, ben o kadar bile veremedim hala
erkekler şanslı yaratıklar vesselam
tyroid hormone ingilizcesi....endocrinology service den dunyanın herhangi bi doktoru bakacaktır bu hormonlarına...Canim ben avusturyadaym triorid hormonu neki?ben biraz deniycem diyet.spor fln bakdm ise yaramadi doktora kosucam yine.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?