Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım,emme simit yemişsin bugün, hem de bu arada en az 4 saat kuralına uymamışsınbir de akşamları kuru meyve yemezsen kilo vermen daha kolaylaşır bebeğem

merhaba canım,
menün gayet güzel afiyet leptin olsun inşallah
böyle devam edersen oniki kiloyu rahat rahat verirsin canım

afiyet olsun canım,emme simit yemişsin bugün, hem de bu arada en az 4 saat kuralına uymamışsınbir de akşamları kuru meyve yemezsen kilo vermen daha kolaylaşır bebeğem
:26::26::26: valla çok utandım yaaaa... 10:30 'daki ara öğün yerine saysak (gerçi cıs bişiydi) olma mı
akşamki kuru meyve hakkında haklısın da bu ara canım çikolata çekiyo, bugün markette çikolata raflarına kaydı gözüm
dedim git şeytan başımdan, eve gidim de kuru kayısı yiyim dedim, ondan öyle oldu ooo:26::26::26:

Yaprak yesil cay olarak hangi markayi onerirsiniz? Organik olarak da satiliyor mu? Turkiye'den getirmesi icin ogluma siparis verecegim. Tesekkurler.

evet bacılar bisikletime biniyim diye niyetleniyorum, bi bakim kızım gelmezse accik pedallayım ben...
görüşürüz.... öpüldünüz...

valla ister çatlasın ister patlasın,arada arıyo beni,bırak artık şu diyeti diyo.ben abur cubur yersem o da yiyebilecekmiş...hala kıskançlığından ölecek yani...tickerımı artık kilo verdikçe değiştiricem.bakalım 60 a düşerim belki canım
yaa canım ben de wc sorunu yaşıyorum form çay olmasa halim harap..napçez biz bu işi:44:

aynen canım ya,mecburen 2 günde bir,1 fincana 2 poşet koyup içmek zorunda kalıyorum..yoksa halim harap.geçen gün inat ettim içmiycem dedim,5-6 gün yine çıkamayınca içmek zorunda kaldım.ama artık midem bulanıyo o çayları içerken,doktora gidip ilaç alsam iyi olacak sanırım

Slm kızlar net yoktu giremedim daha yeni net geldi
sabah limonlu ılk su
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin 2 kk peynir domates salatalık maydonoz 1 avuç badem 2 omega 3
ara türk kahvesi
ögle 3 dilim fırında ıspanak, 1 kase semizotlu yogurt,
8 badem 2 omega 3
ara annemlerdeydim 1 çay 1 bisküvi
akşam 1 tabak pırasa yemegi peynir 1 yemek kaşıgı kuru üzüm
3 lt su spor bugün yapamadım dr gitmiştim kendimi yorgun hisettim

utanacak bişey canımcım,çikolata yiyeceğine kuru kayısı ye tabi,daha sağlıklı.ben öylesine yedin sandım

evet bacılar bisikletime biniyim diye niyetleniyorum, bi bakim kızım gelmezse accik pedallayım ben...
görüşürüz.... öpüldünüz...

kolay gelsin bacım,bol bol yağ yakmalar

birazdan hürmüz başlar(ananem hürrem e hürmüz diyo da)gece görüşürüz kızlar:80::80:

merhaba canım,
menün gayet güzel afiyet leptin olsun inşallah
böyle devam edersen oniki kiloyu rahat rahat verirsin canım

inşallah canım..iyi dileklerine hepimiz için katılıyorum
tek derdim wc oda olamasa iyi ama olsun düzene gircek inşallah..
sizlerle olunca daha da motive oluyorum başarıcam

slm kızlar verdiğiniz gaz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler ortada buluşalım 3 kilo verim 62 olim o zaman süper olur yaparımm. 63 le hamile kalmıştım ne de olsa

yürümek için dışarı çıktım fakat çok rüzgar vardı uçuyordum valla 1 km yaptım geldim ancak.

valla bugün izmirde de çok rüzgar ve yağmur vardı ..biara gökyüzü sapsarı oldu lem nooluyo dedim yarından sonra gibi
korktum ..mevsimler hiç normal diil Allah sonumuzu hayretsin...

İyi akşamlar hanımlar,

öğle: az tavuklu salata, 1 küçük kase yoğurt, 1 küçük kase mercimek çorbası
ara : 2 top dondurma :26: (arkadaşımdaydım)
akşam: 2 kaşık zeytinyağlı bakla, yoğurt, 3 kaşık zeytinyağlı pırasa

Hava çok rüzgarlı olduğu için yürüyemedim.

Canım afiyet olsun öncelikle...
günkurularını ve üzümü sabah yemeni tavsiye ederim
Yazmıştım kiii çikolarta yerine yediğini yazdığını gördüm canım ok şimdi afiyet olsun

Son düzenleme:

Canım çatlasın eltin ben olsam sırf o manzara için kaçamak yapmam ben de fenayım

Kabızlık sorunumu çözdüm ben. Canım sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce 1 bardak su eşliğinde 2 günkurusu ye bu çok işe yarıyor

akşam yemeğim

zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
biraz kabak çekirdeği

leylakcım orada fırtına yok galiba ben bugün 40 dk zor yürüdüm
zor geldim eve zayıf olsam uçardım

merhaba canım iyi akşamlar,
önce afiyet olsun diyeyim
benim eşim de öyle çok kasmadan 4 kilo verdi benimle, ben o kadar bile veremedim hala
erkekler şanslı yaratıklar vesselam

Evet çok kolay kilo veriyorlar .. Az önce oğluşla meyve yediler mesela
Biz uğraşıp duralım onlar çooook rahat veriyorlar kilolarını yaa olsun zoru severim ben diyim ne diyim

Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) guvec,yogurtlu mercımek,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 34
  • $a4444441.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…