Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar

Bugün öğle ve akşam menüm aynı, dışarıda yediydim.

közlenmiş patlıcanlı tavuk döner (evet ilginç, değişik bir şeydi ama çok lezzetliydi), yanında da salata yedim. Bugünü de kaçamaksız atlattım.

Bu arada işteyim daha, en az bir hafta daha böyle yoğun çalışma

Petuş hoşgeldin tekrar bu arada

Gerçekten burada olmayınca diyet güme gidiyor bence, ben bile işlerden dolayı az girmeye başlayınca diyet konusunda motivasyonum düştü, ne kadar hevesliydim oysa, ama mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum tekrar düzenimi sağlamak için.

Bazen de çalışmasaydım rahatça sporumu yapsaydım (zira 2 haftadır spor yok), diyetimi yapsaydım, sık sık burada olsaydım demiyor değilim

Son düzenleme:
Bu saat oldu, daha yeni gelebildim.. Geçmişi okumaya çalışıcam ama çook sayfa var Neyse bi başlayayım. Başlamış iş, bitmiş iştir

Sabah:
1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 dilim hellim peyniri
4 zeytin
4 ceviz
Domates-salatalık

Akşam:
Küçük küçük 7 köfte
Fırında zeytinyağlı sebze (Patlıcan, biber, kabak)
Salata ve yoğurt

Şimdi de çay içiyorum...

akşam 19 itibariyle yoğurtlu ıspanak ve 10 adet fıstık yedim .
yemek olayını kapattım .su icmeye devam ediyorum
hepinize bool leptinli geceler

Son düzenleme:
ama cok az yemissin ortmenim....yumurta nerde.....fındık cok azzz.... peynir yookkk....sabah cook cok az yemişşin

Anneeeem bana ömrümde kimse az yediğimi söylememişti!
Bi insan bi insanı görmeden sevebilir mi?
Ay ben seni çok sevdim.
Kanım kaynadı sana birden.

sedttttttiiiiiiinnnn aradan 4 saat gecmemiş biiiiirrrr cevizli sucukta pekmez var ikiiiiiiiiiii akşam sana bişelr yemek yaasakkk( ben hürrem:))

benim bildigim kadariyla, ya da kitapta okudugum kadariyla diyeyim, hoca cevizli sucuklara birsey demiyor, icerigindeki cevizden dolayi. Bunu ilk kitabinda yanlis hatirlamiyorsam ayri bir soru olarak islemisler, pekmezlerle falan ayni kisimda. Ben kitabimi anneme biraktim, o yuzden tam cumlelerle soyleyemeyecegim ama elinde olanlar bakip bize hatirlatabilir tekrar...

bugun ikinci ogunumu de kayinvalidemde yedim:

bir tabak dolusu bakla yemegi, yaninda yogurt ve 8-10 tane badem...

Bugunun yemek olayini saat dortte bu sekilde kapatmistim aslinda amma ve lakin cigkofte alip eve goturecektim esime, eve donuste. Bizim cigkofteci hep bir tane ikram edip sonra verir siparisi. Dolayisiyla bir tane cigkofte attim agzima marulla saat altida. Bu sayilmaz sanirim birsey olmaz diye dusunuyorum.

Eve donuste de aktarima ugrayip, gun kurusu kayisilarimi, uzum cekirdegi, yesil cay falan aldim, dondum... Bugun yuruyus yapmadim ayrica eve gelince cunku butun gun disarlarda ayaktaydim zaten, oradan oraya oradan oraya kosturmayla gecti butun gun...

mrbb hanımlar :)

akşam: bol salataa biraz kokoreç,mantar ve ayran

2 bardak limonlu çay

kızlar ben 1 ayda daha 3 kilo verdim.yanlış giden birşeymi var sizce:S bir doktoramı başvursam bende polikistik over var:S acaba bumu yavaşlatıyor

evet evet hoca cevizli sucuk yiyeblrsnz diyor,hatta çayın yanında biskuvi börek çörek yerine alın cevizli sucuk yiyin diyor 1.kitabında

Saat 6 gibi 2 greyfurt yedim.
Meyve yemeyi çok özlemişim.
Akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar,bir kocaaaa tabak da barbunya yedim.
Bahçemin kara üzümlerinden yaptığım bir bardak da üzüm suyu.

olabilir canım..polikistik over yavaslatıyo diye biliyorum..ama bu beslenme sekli polikistik overi geciriyo diye biliyorum..canını sıkma canım..

kızlar yatıom ben cok uykum geldi..hepinize leptinli geceler..bu arada acayip ruzgar esiyo ya,,bayaa ölen warmıs ulke genelinde..Allahım esirgesin(

benim buralarda ozgur tavuk yumurtasi bulmam lazim yaa istanbulda olan var mi, beylikduzu tarafinda falan

olabilir canım..polikistik over yavaslatıyo diye biliyorum..ama bu beslenme sekli polikistik overi geciriyo diye biliyorum..canını sıkma canım..

evet cnm cevizli sucuk yiyeblrz ama abartmamak şartyla :) inş geçirir cnm.yememe dahada dikkat etcm böyle yavaş giderse doktora başvururmm

Ben ne kadar yiyeceğimi ayarlıyamıyorum.
Az yersem vücut savunmaya geçecek.
Çok yesem kuruyemişler ,kuru meyveler, yumurta, tereyağ vb. çok kalorili şeyler.
Ne yapacağımı bilemiyorum.
10 günde gram oynamadı.:18:

cnm yumurta tereyag zaten yiyebilrsn hatta günde 4 tane yumurta flnda yiyebiliyorsun,kuruyemişleri sabah 1 ince belli çay bardağı kadar yersen iyi olur..kuru meyveleride sabah ve öğlen terch et akşama bırakma cnmm

slm kızlar, geçmişi okuyup geldim:)
öncelikle bugün menümde olanları yazayım:
Sabah: 2 yumurta, 3 zeytin, 8 yer fıstığı, 1 ceviz, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 4 kuru erik, 2 domates, 1 salatalık, biraz yeşillik
Öğle: bakla yemeği, yoğurt ve 1 elma
Akşam: fırında balık, mantar (balığın yanında pişmişti), bol salata ve 1 kupa süt(taze inek sütüne dayanamıyorum)
Su: şu ana kadar 3 litre 200 ml
Spor: malesef derslerden dolayı yok, rüzgar olmasa yürüyecektim
Bende de kabızlık var, akşam form çayı içtim mecburen. Form çaylarına da bünye alıştığında, çayı içmeden tuvalete çıkamıyormuşsunuz diye duydum dikkat edin kızlar!
Bir de bir sorum olacak: sütü ana öğünle mi içmek lazım, arada da içebilir miyiz(GI var sonuçta)? Günde ne kadar süte izin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…