Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam yemeğim

zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
biraz kabak çekirdeği

leylakcım orada fırtına yok galiba ben bugün 40 dk zor yürüdüm
zor geldim eve zayıf olsam uçardım

Di mi cnm ya azmettim ben de fenayim ee hayat şartları karşındaki fenaysa öyle oluyo insan. Şu an eşim karşımda patlamış misir yiyo ama ben keskinlikli yemem

2.Öğünüm: 1 lahmacun

3.Öğünüm: 3 patlicanli köfte 5 mercimek köftesi .... Ve meyve cayi
Tonla su
1,5 saat yürüdüm . Yarım saat yüzdüm ....

canım süt,ayran,çay,kahvee istediğin zaman içebilirsnn..bunlar serbest.sütü yarım yağlı falanda değil tam yağlı için diyor hocamız

olabilir canım..polikistik over yavaslatıyo diye biliyorum..ama bu beslenme sekli polikistik overi geciriyo diye biliyorum..canını sıkma canım..

Ben de Taş Devri kitabında okumuştum, bu tarz beslenme iyi diyordu.
Plokistik over bende de var. Bir yandan doğum kontrol ilacı kullanıp bir yandan bu tarz besleniyorum. İnanıyorum ki 4 ay sonra ilaca ara verdiğimde beslenme tarzımdan dolayı bir daha ilaca başlamayacağım.
Sedtin bence sen de denemelisin

2. Ogun ve sondu saat 16:30 gibi
2 haşlanmiş baget
2 haşlanmiş kabak
1 tabak salata
2 lt su

Ama karnım çok şiş sabahtan beri kabizlik işte
İyiniyetli cnm dediğini yapicim cnm sagol

bilgin için çok tşk ederim cnm.ben doğum kontrol haplarını bıraktım doktora en son gittiğmde baya azalmış dedi 2 kutu daha hap verdi onlarıda kullandım şuan adetlerm maşallah çok düzenlii,sence doktoruma gitmeme gerek varmı?

Adetlerin düzenli ise gitmene gerek yok canım. Hatta eğer gecikme olursa bekle diyorlar, 2. ayda olmazsa yeniden ilaca başlanıyor ( o zaman git). Sen de maşallah sorun kalmamış gibi ama:) Geçmiş olsun :d

sabah eşim ban kahvaltı hazırlamış dün yumurta bitmişti bende muz yerim diyordum ben işteyken gitmiş yumurta almış
şok oldum .çok mutlu oldum .adam ban yumurta almış yaaaa!bide kalkmış haşlamış sofra hazırlamış
süper bişeymiş ya 10 sene sonra müthiş bişey
öğlen kötü bişey yedim tavuk ama ızgara değildi.kfcden
akşam semizotu salatası ve patlıcan herse.
şimdi filtre kahve

canım ellerine sağlık nete pek giremiyorum biraz geç oldu kusura bakmaaa

misafirler ancak gitti bende nete kostum ama yarın bilgisayar evde olmayacak esim ise götürcek yarın aksam görüsürüz inş.

aksam menüm
pırasa kavurması 1 adet köy yumurtalı(kavurma deyince yanlıs anlamayın kendi buharıyla pisti yagda koydum tabi)
kereviz salatası

bugün 2 litre su oldu ,1 adet türk kahvesi sekersiz,1 kupa cay sekersiz

spor: 60 dk yürüyüs bandında 5 km 270 kalori hız.5,1
dısarda 20 dk yürüyüs tempolu (markete ulasım amaclı)

yarın arkadasa gitcez oglusumla nasip olursa yürüyecez bizden 15 dk uzaklıkta oturuyor(yürüme mesafesi ) 15 dk dönüs oldumu sana 30 dk oleyy yarınki yürüyüs hazır simdiden:119:evde de 60 dk süper yarın 90 dk yolda desene kacamak yok karataya devam:119:

Son düzenleme:
Evet çok kolay kilo veriyorlar .. Az önce oğluşla meyve yediler mesela
Biz uğraşıp duralım onlar çooook rahat veriyorlar kilolarını yaa olsun zoru severim ben diyim ne diyim
benim eşim sadece benimle bazen yürüyor ekmekler tahin pekmezler tatlılar
adam 3kilo verdi
5 km yurudum sonunda ama cok yoruldum bugun yaaa
kız kanael ve aspirin gülmeyin kıss

sen kendi cezanı kendin verdin

2. Ogun ve sondu saat 16:30 gibi
2 haşlanmiş baget
2 haşlanmiş kabak
1 tabak salata
2 lt su

Ama karnım çok şiş sabahtan beri kabizlik işte
İyiniyetli cnm dediğini yapicim cnm sagol

kabak işe yarayacaktır

yıllar geçtikçe eşler birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor
senin adına sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…