Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam yemeğim

zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
biraz kabak çekirdeği

leylakcım orada fırtına yok galiba ben bugün 40 dk zor yürüdüm
zor geldim eve zayıf olsam uçardım

burda da hava çok kötü leylakım...hala fırtına var.akşamüzeri yağmurun altında sitenin çevresinde yürüdük eşimle,sonra markete gittik.braz serindi ama güzeldi

İyi geceler,
1.öğün:
karatay kahvaltısı
2.öğün:
misafirlikteydim.ev sahibi bize uygun birşey hazırlamayınca(oysa karataydan haberi vardı)
yediğim:1 tabak yeşil salata
yemediklerim: kete,kurabiye,peynirli börek,yaprak sarma.patates salatası,ıspanaklı kek

3,öğün:
1 tabak yeşil fasulye
1 avuç fıstık
salata
1 parça peynir,1parça sucuk
1 avuç çekirdek
Allah rahatlık versin........

kuzum hosgeldin özlemistik seni petusum senin bana yorumların ilk zaman ki cok motive etmişti ve hala devam karataya senin sayende ben de ilk girdigim de nette sen bana cok güzel cevaplar yazardın seni cok özlemiştim iyiki geldin arkadasım bi daha gitme tamam mı?

iyi geceler yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum sonunda siteye üye oldum ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum

Son düzenleme:
Saat 6 gibi 2 greyfurt yedim.
Meyve yemeyi çok özlemişim.
Akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar,bir kocaaaa tabak da barbunya yedim.
Bahçemin kara üzümlerinden yaptığım bir bardak da üzüm suyu.

afiyet olsun canım bende çok severim üzüm suyunu :)

50 dk yürüdüm 4km :):) bir dahaki yürüyüşm tam 1 saat olmalıı inş

maşallah canım ya ne güzel yürümüşsün

Kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
2-3 marul yaprağı
5 ç.li kara kuru üzüm:)
1 günkurusu
2 hurma
1 zeytin
1 dolu tatlı kaşığı süzme yoğurt
ş.siz çay
kahvemi içiyorum şimdi
Hatunlaarr afiyet olsun

ya kızlar ben dün akşam işten çıkmadan önce saat 17:30 da öğleden kalan yemekten bir tabak yoğurtlu semizotu ayırtmıştım onu yedim ki akşam birdaha yemeyeyim diye eşimle dışarı çıktık gezdik falan sonra eşim acıkmıştı herzmaan gittiğimiz bir yer var oraya girdik eşim yiyince benimde canım istedi bende yarım ekmek tavuk döner bir şişe ayranı götürdüm valla çoktandırda yememiştim özlemişim ama çok pişman oldum sonra eve gelince yarım saat yürüdüm tam 4.000 adım attım o pişmanlıkla
son pişmanlık fayda etmez dimi:18:

sabah kahvaltım saat 06:30 da yedim şu an işyerimdeyim uykum var hala
1 tane domates
yarım salatalık
biraz peynir
1 tane zeytin
1 çay bardağı badem
2 tane gün kurusu kayısı
1 tane kuru incir
1 tane haşlanmış yumurta
1,5 kupa şekersiz çay

dün toplamda 20.000 adım attım

herkese iyi günler

sanada afiyet olsun canım birşey sormak istiyorum tuvalate çıkamıyorum kabızlık desem değil zorlanmıyorum hiç ama 3-4 gün hiç çıkmıyorum bebeğimide emzirdiğim için ona zarar verecek form çaylarındanda kullanmak istemiyorum gün kurusu kayısıyı suda bekletip içiyorum bol bol tüketiyorum ama pek faydası olmuyor siz böyle bir durumla karşılaştınızmı hiç yardımcı olabilirmisin canım :44:

günaydın hanımlar
dün akşam bildirim yapmamıştım
öğlen sırf salata yeyip aç kalmıştım akşama köfte yapmıştım kızım beyti istedi
bende kendim yaptığım lavaştan biraz fazla çıkardım buzluktan
1 lavaşla bende beyti yedim ama lavaşım küçük olmasına rağmen
akşam bayağı bir şişkinlik çektim 2 haftadır ağzıma bir lokma olsun ekmek girmeyince bünyeye ağır geldi
sonuç olarak menüm
2 kaşık bulgur pilavı , beyti, salata, ayran, 3 hurma

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar..soguk yagisli firtinali ve kasvetli bi gunden herkese gunaydin..icim daraldi gene yaw( neyse sabah menume geceyim hemen: 3 yumurtadan yesil biber,domates,tereyag,kirmizi toz biber li omlet...3 adet omega...biraz tulum biraz kasar peyniri..9 zeytin,2 kupa acik cay..yarim domates...ince belli findik ve badem..1 gun kurusu kayisi...herkese afiyet olsun:))

Aynı şeyi yaşıyorduk seninle canım... Tuvalete çıkarken zorlanma olmuyor ama 3 ya da 4 gün ara ile wc oluyorDU benim de. Sabahları kalkınca 1-2 günkurusu kayısı yiyorum. Bu bana çok iyi geldi. Şimdi hiç zorlanmıyorum tavsiye ederim.
Yine kahvaltıda çli kara üzüm kurusu tabii yiyorum ve tereyağı yemeğe çalışıyorum ya da haşlanmış yumurtam doğrayıp maydonoz da ekleyip zeytinyağı gezdiriyorum. Hocamız sabah akşam 1 kaşık z.yağı içmemizi tavsiye ediyor ben de salatalarda kullanmaya çalışıyorum.

Günaydın burası da günlük güneşlik Balıkesir Afiyet olsun

günaydınn kızlarrrrrrrrr

kahvaltımm
1kk haşlanmş yumurta
peynir
yeşillik
salatalık
yeşil çay
kuru üzüm
omega3

günaydın hanımlar

1. ögün 2 kk haşlanmış yumurta
çöklek salatası
yarım kepekli yufka ekmek
1 çb fındık

of dün ögleden sonra pestil yemişştim kuru üzüm ve fındıkla o nedenle akşam yememiştim kendime ceza olsun diye ...sabah haliyle çok acıkıp homini gırtlak yedim bu son olur inşallah

kızlar biz bugün memlekete gidiyoruz..kuzenimin dügünü var..bakalım bendeki degişimi farkedecekler mi ?
o nedenle ben salıya kadar yokum listeyede giremeyecegim liste yapacak arkadaşa duyrulur

hepimize kolay gelsin

Lodos fırtına derken yağmurla beraber kapkara bir gün geldi..

Önce akşam yemeğim:
1 porsiyon iskender (pidelerini yemedim)
1 kase salata
ayran
30 dk yürüyüş..
1,5 lt su

Sabah Kahvaltım:
Beyaz peynirli omlet
4-5 zeytin
beyaz peynir
1 domates
1 salatalık(yiyemedim)
4 gün kurusu
ceviz
süt

şimdi de 2 omega 3

Günaydın hanımlar...
Bağırsak problemim için yatmadan önce doğal bir ilaç almak zorunda kaldım.
İşe yaradı ama hala davul gibi şişim.
Sabah 1 çb ceviz,1 avuç kabak çekirdeği,peynir ve domates yedim.
Bu gün eczacımla konuşup omega 3 almayı sorucam.
Kendiside Karataycı.Bakayım o kullanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…