güleryüzüm sanada koly gelsin senin oğluş kaç yaşında
akşam yemeğim
zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
biraz kabak çekirdeği
leylakcım orada fırtına yok galiba ben bugün 40 dk zor yürüdüm
zor geldim eve zayıf olsam uçardım
öğlen izmir köftenin köftelerinden seçtim salata ve yoğurtla yedim ama köftelerin sayısı biraz çok oldu saat birde yemeğimi yemiştim hala yeni yemiş gibiyim fazla harekette edemedim bol su içtim camış gibi oturuyorum :) papadiyanın yazısından sonea silkelenip kendime geldim mesai bitmek üzere hemen eve gidip yürüyüşe çıkıcam akşam yemeğimi hafif geçirmeyi planlıyorum
sanırım kahvaltılık çıkartıcam yemek yapmadım çünkü
büyük ihtimal
1 adet haşlanmış yumurta
marul söğüş,domates
bir parçada peynir yemeyi planlıyorum ama 60 dk yürüyeceğim
bu fırtınada bir sağa bir sola giederekte olsa 60 dakikayı tamamlayıp sıcacık bir duş keyfi yapacağım inşallah
herkese şimdiden iyi akşamlar kızlarrr hepimize bol leptinli geceler olsun ,yağlarınız çişinizle aksın gitsin geri gelemesin inşallah
Saat 6 gibi 2 greyfurt yedim.
Meyve yemeyi çok özlemişim.
Akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar,bir kocaaaa tabak da barbunya yedim.
Bahçemin kara üzümlerinden yaptığım bir bardak da üzüm suyu.
50 dk yürüdüm 4km :):) bir dahaki yürüyüşm tam 1 saat olmalıı inş
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2-3 marul yaprağı
5 ç.li kara kuru üzüm:)
1 günkurusu
2 hurma
1 zeytin
1 dolu tatlı kaşığı süzme yoğurt
ş.siz çay
kahvemi içiyorum şimdi
Hatunlaarr afiyet olsun
sanada afiyet olsun canım birşey sormak istiyorum tuvalate çıkamıyorum kabızlık desem değil zorlanmıyorum hiç ama 3-4 gün hiç çıkmıyorum bebeğimide emzirdiğim için ona zarar verecek form çaylarındanda kullanmak istemiyorum gün kurusu kayısıyı suda bekletip içiyorum bol bol tüketiyorum ama pek faydası olmuyor siz böyle bir durumla karşılaştınızmı hiç yardımcı olabilirmisin canım :44:
Gunaydin kizlar..soguk yagisli firtinali ve kasvetli bi gunden herkese gunaydin..icim daraldi gene yaw( neyse sabah menume geceyim hemen: 3 yumurtadan yesil biber,domates,tereyag,kirmizi toz biber li omlet...3 adet omega...biraz tulum biraz kasar peyniri..9 zeytin,2 kupa acik cay..yarim domates...ince belli findik ve badem..1 gun kurusu kayisi...herkese afiyet olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?