Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Lodos fırtına derken yağmurla beraber kapkara bir gün geldi..

Önce akşam yemeğim:
1 porsiyon iskender (pidelerini yemedim)
1 kase salata
ayran
30 dk yürüyüş..
1,5 lt su

Sabah Kahvaltım:
Beyaz peynirli omlet
4-5 zeytin
beyaz peynir
1 domates
1 salatalık(yiyemedim)
4 gün kurusu
ceviz
süt

şimdi de 2 omega 3

bu da kahvaltımın resmi..

Günaydın hanımlar sanki bugün motivasyonum düşmüş gibi nedendir bilinmezz çok sıktım sanırsam kendimi sizden motivasyon bekliyorum hanımlar:))
Akşam yemeğim

4-5 ev köftesi
yarım zeytinyağlı dolma biber

salata
kuruyemiş
2 adet kuru incir

akşam 8 den önce annemle sahile gittik dondurma yedim madoda bilmem çok bozar mı?

Sabah her sabah olduğu gibi

omlet

peynir

1 adet kuru incir

çilek 4 adet

zeytin

kuruyemiş yeşil çay

seviyorum sizi bayanlar ama spor yapamıyorum bu ara maalesef bakalım oda olucak

Kızlar, polikistik over sendromu için soğan kürünü denediniz mi? Uygulayanlar inanılmaz sonuçlar aldıklarını söylüyorlar... Kür tarifini isteyene verebilirim, isteyen İbrahim Saraçoğlu'nun adresinden de alabilirler. Okuduğum kadarıyla soğan kürünün gripten kurtulmaya, miyomlara, zayıflamaya, erken menopoza, polikistik overe vs birçok hastalığa faydası varmış...

Dün akşam eşime, iş ilanlarına bakacağım diyip buraya girdim yarım saat. Burası bağımlılık. Çok tehlikeli. Ticker'ıma bakmadan diyet yapamıyorum artık, motivasyonumun tek kaynağı burası.

Burda şekilden şekile girmek istiyorum sizin gibi ama surat ifadelerini bulamıyorum

Clemncim spor yapamadigin icin motivastonun dusmus olabilir belki..cok etkiliyo cunku spor..bide dondurma yassak ben o madonun memleketinde yasiyorum,burdaki dondurmalarini cok daha guzel yapiyolar,ben yemiyom sen de yiyemezsin ozaman.. Ayy cok kizdim galiba.....neyse tatlim hadi silkelen ve kendine gel,sporunu yap guzel guzel,,opuyorum

prolaktin sorunu bende de 5 yıldır var canım..ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yine yükseliyor maalesef stresli bir yapım var...
ben şuan parl.d.l SRO 5 mg. kullanıyorum günde 1 kere..Ben de pko im ama soğan kürünü beceremedim ..

Bir de pko olanlar hem gebeliğe hem de zayıflamaya yardımcı olması için metformin hapı kullanmak zorundalar..
kısa bir bilgi

Ayy sorma kazablankacim ya benim icin de oyle...ewde bilgisayar okulda telefon..surekli acik burasi..derste bile acik..cok fazla bagimlilik yapiyo..ama iyi bisey,insana sorumluluk yukluyo,savah kalkar kalkmaz aklima geliyo burasi,aksam yatarken de aklimda..deliye bagladim azcik..

çok doğru diyete başladğım ilk 3 ay spor salonuna gidiyordum haftaa 4 kere yarım saat..çok faydasını gördüm görenler enlemesine çekmişsin dedi
ama sporu bırakınca eskisi kadar diyetime sadık olamadım spor çok önemli endorfin tetikliyor...

Petuşşş hoşgeldin balım Jarni ablasına gidiyo diye gitti gelemedi bi türlü

Bende bir de mikroadenom var.. Şimde dost... diye başlayan ilacı kullanıyorum 2 yıldır. Hipotiroid ve haşimato da var... Bakalım bebek istediğim zaman napcaz Bizim nesil çok sağlıksız, bütün arkadaşlarımda bir sürü rahatsızlık var... Bizden sonraki nesilleri düşünmek bile istemiyorum...

Ben de bir ara metformin kullandım. Sonra bıraktırdı doktorum...

Afiyet olsun canim,peynirin azmi bana mi oyle geldi..gerci sen bana bakma...tabak da icindekiler de muthis..

KIZ BANA UYAR BENİ:)) Ay bu uyarı bana çok çok iyi geldi teşekkür ederim canımcicim :)) Bugün vesaitlere yürüyebilirim ancak burda hava kötü ama hafta sonu ufak ufak başlarımmm canımmmm:))

öPÜYUORUMM

Canim hipotiroidin varken hamilr kalabilirsin ama kullandigin levotronu birakmaman lazim hamileyken..ama diger hastaligi bilmiyorum..bide hasimato bagisiklik sistemindeki zayifliktan dolayi oluyo..sen bu diyeti uygularsan hem bagisiklligin guclenir hem de hasimatodan kurtulursun:))

Bende diyordum benim, ögle vakti gizli gizli toplanti odalarinda yürüyüs yapan petusum nerde :))))
Canim ya hos geldin... Vala özledik. Yaz artik bende 2 hafta oluyor döneli...
burçinim geldim balım ya sağol valla bende çok özlemişim demek sende yeni döndün ne güzel bu arada şu senin sürekli yediğin alabaşı geçen bizim markette gördüm çok sevindim en kısa zamanda alıcam :) gördüğümde sen geldin aklıma

birazdan hürmüz başlar(ananem hürrem e hürmüz diyo da)gece görüşürüz kızlar:80::80:
annen çok yaşasın emi güldüm sabah sabah :) :))

hoşbulduk canım ya sorma burdan uzak kalmak iyi olmuyor gerçekten
bu arada yarama basmışsın şu çalışma olyı yokmu ahh ahhhhh bebeğim olsada çıksam diye hayaller kuruyorum inşallah bir gün gerçek olurr

canım benimm hoşbuldum sen böyle yazınca duygulandım arkadaşım buralardayım ideal kiloma insemde yazacağım ama az ama çok gitmiyorum bir yere sözz sizi seviyorummm

ceylincim ben buralardayım artık inşallah jarniye malesef ulaşamıyorum bende merak ettim ama sesi soluğu çıkmadı hiç umarım iyidir

maalesef hamileliklerinde karbonhidrat ağırlıklı beslenenler pko'li kız çocuğu dünyaya getiriyorlarmış.
Anneme sorsam hatırlamaz ama ben 4 erkekten sonra doğan bir birey olarak annem de oldum olası kg.luludur. Kesin öyle beslenmiştir annem...
Bu demek oluyorki doğacak yavrularımızın kaderini de biraz biz yapıyoruz.

Aslına bakarsan ben de aynı şeyi düşünüyorum, haşimatom bu diyetle iyileşecek diye inanıyorum :) Zaten bu kadar güçlü inançla, diyetin etkisi olmasa bile iyileşcem diye umuyorum. İyi düşüncem iyi olcak :)

selam kızlarrr
kahvaltım

yumurta
zeytın
peynır
kıvırcık
domates
bıber
k.t yogurt
fındık
yarım pohaca:44:
çokelek salatası
omega3

Afiyet olsun canim,peynirin azmi bana mi oyle geldi..gerci sen bana bakma...tabak da icindekiler de muthis..

teşekkür ederim canım..aslında peynirim çok da büyük kısmı omletin içinde o yüzden tek olarak o kadar yedim..ben tam bir peynir canavarıyım merak etme..istesemde az yiyemiyorum..neyse ki kibrit kutusu ölçüsü yok bu diyette..o bana hiç yetmiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…