Petus gunaydin hosgeldin..dun yapabildinmi sporunu..
kızlar bu sabah aıle hekımıne gıdıp verdıgım kg yu soyleyıp degerlerıme bakılmasını ıstedım kanımı aldı hemsıre sonuc ptesı cıkıcak merakla beklıyorum.hemen sızlerle paylasıcam.kanımı alan hemsıre benı tanıyo gorunce şok oldu karataydan bahsettım zaten bılıyolardı bı tanesının arkadası dukanla vermıs ben onu saglıklı bulmuyorum dedım
buraya kadar herşey güzeldi bitki çayımı içip yatacaktım eşim elinde bir kase fıstıkla yanıma geldi ve bir tane ağzına atıp yanağımdan öperken olanlar oldu bir fıstık bu kadarmı güzel kokar ayy şeytana uydum ve mutfağa gidip bende kendime yarım kase fıstık aldım ve yedim hemen arkasından pişmanlık başladı tabiNeyse dün dünde kaldı
bu sabah dünün vermiş olduğu pişmanlık ve fıstıklar nedeniyle az yedim ama şimdilik gayet tokum sıkıntım yok öğleye kadar rahat idare ederim edeceğim
sabah menüm:
-bir bardak süt
-1 avuç içi kadar peynir
-1,5 avuç fındık,badem karışımı
öğle menüm:
-karnıbahar kızartması(taratorlu)
-yeşil salata
kızlar bu sabah aıle hekımıne gıdıp verdıgım kg yu soyleyıp degerlerıme bakılmasını ıstedım kanımı aldı hemsıre sonuc ptesı cıkıcak merakla beklıyorum.hemen sızlerle paylasıcam.kanımı alan hemsıre benı tanıyo gorunce şok oldu karataydan bahsettım zaten bılıyolardı bı tanesının arkadası dukanla vermıs ben onu saglıklı bulmuyorum dedım
iyi geceler yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum sonunda siteye üye oldum ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum
günaydın hanımlar
1. ögün 2 kk haşlanmış yumurta
çöklek salatası
yarım kepekli yufka ekmek
1 çb fındık
of dün ögleden sonra pestil yemişştim kuru üzüm ve fındıkla o nedenle akşam yememiştim kendime ceza olsun diye ...sabah haliyle çok acıkıp homini gırtlak yedimbu son olur inşallah
kızlar biz bugün memlekete gidiyoruz..kuzenimin dügünü var..bakalım bendeki degişimi farkedecekler mi ?
o nedenle ben salıya kadar yokum listeyede giremeyecegimliste yapacak arkadaşa duyrulur
hepimize kolay gelsin
bu arada 8:15 de sıra no su aldım 09da muayene baslıyodu 45 dk yagmurda yurudum
geçmişi okuyup öyle geldim.kahvaltımıda işte yaptım ohhhh
1 elma,
3 gün kurusu,
2 incir
1 kuru erik
1 avuç peynir
15 zeytin
1avuç tuzsuz fıstık+1 ceviz
vee şimdiye kadar 1/2 lt su
geçmişi okuyup beğenilerimi yapıp cevaplarımı yazdıktan sonra sıra geldi menüye
dün akşam eve gider gitmez eşofmanımı giyip doğru sokağa atladım 50 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım eve gelip sıcak ve uzun bir duş aldıktan sonra
akşam menüm
-Haşlanmış 1 kayısı kıvamı köy yumurtası
-bolca marul
-bir kase ev yoğurdu yedim
buraya kadar herşey güzeldi bitki çayımı içip yatacaktım eşim elinde bir kase fıstıkla yanıma geldi ve bir tane ağzına atıp yanağımdan öperken olanlar oldu bir fıstık bu kadarmı güzel kokar ayy şeytana uydum ve mutfağa gidip bende kendime yarım kase fıstık aldım ve yedim hemen arkasından pişmanlık başladı tabineyse dün dünde kaldı
bu sabah dünün vermiş olduğu pişmanlık ve fıstıklar nedeniyle az yedim ama şimdilik gayet tokum sıkıntım yok öğleye kadar rahat idare ederim edeceğim
sabah menüm:
-bir bardak süt
-1 avuç içi kadar peynir
-1,5 avuç fındık,badem karışımı
öğle menüm:
-karnıbahar kızartması(taratorlu)
-yeşil salata
Ewet ortmenim,papis 35 kilo verdi yaklasik 6-7 ayda..ama o hic kacamak yapmamaya calisir ve hergun 45 dakka yurur..sen onu sıkı takip et..bide hocamizin kitabini acilen al ve oku canim:))papadiya şimdi farkn ettim çizelgeni.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
Ne yaptın? Ne yidin ne içtin?
Artık takibindeyim arkadaşım
sormaa yaa uzağımda olsa bu kadar kokuyu almazdım :))eşinin romantikliği seni yoldan çıkardı desene
Karnabahar kızartma diyon gülüm pek ii değil
papatya doğru söylüyorsun benimde sadece koklamam gerek hayır demeyi öğrenmeliyimm bu durumlarda bol su içmeyi deniyeceğimbenim esim de saolsun herseyi yer. Ben de ondan koklarim, hele o dondurmalar falan oyle guzel kokuyor ki. Ama ttabi seninkinin aksine ben koklayarak idare ediyorum. Kontrolu elinde tutmaya calis yani canim
Ewet ortmenim,papis 35 kilo verdi yaklasik 5 ayda..ama o hic kacamak yapmamaya calisir ve hergun 45 dakka yurur..sen onu sıkı takip et..bide hocamizin kitabini acilen al ve oku canim:))
tavsiyelerin için saol canım ben normalde sabah kahvaltısında ve akşamları yatmadan önce suıya koyup biraz şiştikten sonra suyunu içiyorum ve tanelerini yiyorum sabah kalktığımda normalde sadece su içiyorum kahvaltıdan önce ama gün kurusu ve su birlikte deneyeyim bakalım inşsallah işe yararAynı şeyi yaşıyorduk seninle canım... Tuvalete çıkarken zorlanma olmuyor ama 3 ya da 4 gün ara ile wc oluyorDU benim de. Sabahları kalkınca 1-2 günkurusu kayısı yiyorum. Bu bana çok iyi geldi. Şimdi hiç zorlanmıyorum tavsiye ederim.
Yine kahvaltıda çli kara üzüm kurusu tabii yiyorum ve tereyağı yemeğe çalışıyorum ya da haşlanmış yumurtam doğrayıp maydonoz da ekleyip zeytinyağı gezdiriyorum. Hocamız sabah akşam 1 kaşık z.yağı içmemizi tavsiye ediyor ben de salatalarda kullanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?