Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kapalı, rüzgarlı bir güne uyandım..

Kahvaltım:
2 yumurta
Beyaz peynir
Örgü peynir
6 zeytin
1 çay bard ceviz.
1 ufak domates.

Akşama görüşürüz

kızlar bu sabah aıle hekımıne gıdıp verdıgım kg yu soyleyıp degerlerıme bakılmasını ıstedım kanımı aldı hemsıre sonuc ptesı cıkıcak merakla beklıyorum.hemen sızlerle paylasıcam.kanımı alan hemsıre benı tanıyo gorunce şok oldu karataydan bahsettım zaten bılıyolardı bı tanesının arkadası dukanla vermıs ben onu saglıklı bulmuyorum dedım

geçmişi okuyup beğenilerimi yapıp cevaplarımı yazdıktan sonra sıra geldi menüye

dün akşam eve gider gitmez eşofmanımı giyip doğru sokağa atladım 50 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım eve gelip sıcak ve uzun bir duş aldıktan sonra
akşam menüm

-Haşlanmış 1 kayısı kıvamı köy yumurtası
-bolca marul
-bir kase ev yoğurdu yedim

buraya kadar herşey güzeldi bitki çayımı içip yatacaktım eşim elinde bir kase fıstıkla yanıma geldi ve bir tane ağzına atıp yanağımdan öperken olanlar oldu bir fıstık bu kadarmı güzel kokar ayy şeytana uydum ve mutfağa gidip bende kendime yarım kase fıstık aldım ve yedim hemen arkasından pişmanlık başladı tabi neyse dün dünde kaldı
bu sabah dünün vermiş olduğu pişmanlık ve fıstıklar nedeniyle az yedim ama şimdilik gayet tokum sıkıntım yok öğleye kadar rahat idare ederim edeceğim

sabah menüm:
-bir bardak süt
-1 avuç içi kadar peynir
-1,5 avuç fındık,badem karışımı

öğle menüm:
-karnıbahar kızartması(taratorlu)
-yeşil salata

Petus gunaydin hosgeldin..dun yapabildinmi sporunu..

hoşbulduk canım evet yaptım tam 50 dk yürüdüm çok fırtına vardı ama yinede başardım :) fıstık kaçamağım hariç harika bir gündü birazdan yine yürüyeceğim 11:30 da başlayıp 12:30 a kadar toplantı odasında yürümeyi hedefliyorum artık olduğu kadar bakalım

papişim sonuçları bizede yaz nelere bakılmış merak ediyorum mujkk

papadiya şimdi farkn ettim çizelgeni.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
Ne yaptın? Ne yidin ne içtin?
Artık takibindeyim arkadaşım

kızlar bu akşam yolcuyum 23 nisan tatilini birleştirip 4 gün ailemin yanına gidiyorum salı sabahı iş başı yapıyorum geldiğimde ferman gibi tatilde yediklerimi yazmayı planlıyorum :) az kaçamaklı bol sporlu bir tatil olacağını umuyorum :) allahtan annem ablam yürüyüş yapıyorlar ablamda diyet yapıyor o yüzden işim daha kolay olur diye umut ediyorum bakalım artık dönüşte görücez şimdi sıcacık bir kupa yeşil çay alıp çayımı içip doğru toplantı odasına :) rap rap

eşinin romantikliği seni yoldan çıkardı desene

Karnabahar kızartma diyon gülüm pek ii değil

cnm aile hekimi herşeye bakıyor mu

iyi geceler yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum sonunda siteye üye oldum ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum

hoşgeldin aramıza.umarım istediğin kiloya rahatlıkla ulaşırsın...

canım listeyi ben yapacam.dikkate alcam merak etme.düğünde iyi eğlen bol bol oyna ohhh gitsin yağlar spor niyetine

bu arada 8:15 de sıra no su aldım 09da muayene baslıyodu 45 dk yagmurda yurudum

maşallahh hiçbir fırsatı kaçırmıyosun hayranım sana...

geçmişi okuyup öyle geldim.kahvaltımıda işte yaptım ohhhh
1 elma,
3 gün kurusu,
2 incir
1 kuru erik
1 avuç peynir
15 zeytin
1avuç tuzsuz fıstık+1 ceviz
vee şimdiye kadar 1/2 lt su

benim esim de saolsun herseyi yer. Ben de ondan koklarim, hele o dondurmalar falan oyle guzel kokuyor ki. Ama ttabi seninkinin aksine ben koklayarak idare ediyorum. Kontrolu elinde tutmaya calis yani canim

selamlar kizlar, istee kahvaltim.. Gorduklerinize ek bir de 6-7 tane bademm ve omega 3 lerimi attim. Sabah uyaninca da bir bardak suyla birlikte bir tane gun kurusu yedim.

papadiya şimdi farkn ettim çizelgeni.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
Ne yaptın? Ne yidin ne içtin?
Artık takibindeyim arkadaşım
Ewet ortmenim,papis 35 kilo verdi yaklasik 6-7 ayda..ama o hic kacamak yapmamaya calisir ve hergun 45 dakka yurur..sen onu sıkı takip et..bide hocamizin kitabini acilen al ve oku canim:))

Son düzenleme:
eşinin romantikliği seni yoldan çıkardı desene

Karnabahar kızartma diyon gülüm pek ii değil
sormaa yaa uzağımda olsa bu kadar kokuyu almazdım :))
evet canım kızartma aslında iyi değil ama başka seçeneğim olmadı bugün evdede yemek yoktu bu akşam gidicem diye birşey yapmadım mecbur biraz yiyeceğim tatil sonrası daha sıkı yapıcam inşallah şimdilik uyum sağlama süreci oluyor benimki :)

benim esim de saolsun herseyi yer. Ben de ondan koklarim, hele o dondurmalar falan oyle guzel kokuyor ki. Ama ttabi seninkinin aksine ben koklayarak idare ediyorum. Kontrolu elinde tutmaya calis yani canim
papatya doğru söylüyorsun benimde sadece koklamam gerek hayır demeyi öğrenmeliyimm bu durumlarda bol su içmeyi deniyeceğim

tavsiyelerin için saol canım ben normalde sabah kahvaltısında ve akşamları yatmadan önce suıya koyup biraz şiştikten sonra suyunu içiyorum ve tanelerini yiyorum sabah kalktığımda normalde sadece su içiyorum kahvaltıdan önce ama gün kurusu ve su birlikte deneyeyim bakalım inşsallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…