Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eki Görüntüle 394688

selamlar kizlar, istee kahvaltim.. Gorduklerinize ek bir de 6-7 tane bademm ve omega 3 lerimi attim. Sabah uyaninca da bir bardak suyla birlikte bir tane gun kurusu yedim.
Papatyam ne guzel menu..afiyet olsun canim..sana bi sorum olacakti canim: sabah kalkinca suyla birlikte gun kurusu yemissin ya ise yaradimi ruvalet konusunda

Günaydın kızlar

nasılsınız heskesi öpüyorum..

Yaklaşık 1,5 aydır aynı kilodayım gitmiyor gitmiyor....durdu artık ama devam ediyorum.... Yılmak yok devam

sabah;
2 yumurta
4 kayısı
ceviz ve badem
yeşil zeytin
peynir
omega -3
ve çayy

kızlar 20 dk hızlı tempo yürüdüm fırsat buldukça yapabildiğim kadar yapıcam gün içinde şu an toplam adım sayım 3.563 oldu

petussssssssssss hos geldin bilmiyorum sana daha önce yazdim canim okudun mu??? Toplanti odasinda adimlamaya devam mi???

1. ögün
10-15 tane yesil zeytin (valla kac vakittir yemiyorum özlemisim)
1 organik yumurta
domates-alabas
az beyaz peynir
1 avuc badem
2 kuru incir
4 omega 3 takviye
biberiye cayi

harika gözüküyor afiyet olsun papatya sütte kakaolu galiba enfessss

aynen oyle canim, saol :) tikabasa doydum valla. Simdi bir markete gidip gelmeyi planliyorum, epey bir yurume mesafesi var, oyle soyleyebilirim, hem giderken yokusyukari... Sonra da bugunluk 6 km yuruyusumu yaparim heralde bantta. Bakalim neler olacak. Bu arada sanirim bu hafta listeye ben de girecegim, saphira buralardaysan duy sesimi. Ya da birisi benim yerime mesaj atabilir mi ???Ben kontrol ettim buraya ilk mesajimi 5 inde atmisim yanilmiyorsam...

dün akşam eşimle tam akşam yemeğine oturmuştuk ki zil çaldı ve misafirlerimiz erken gelmişti.Yemek yediğimizi çaktırmadık aç aç yanlarında oturduk tabi çayın yanına pastaları koyunca olanlar olduuuu 1 dilim yaş pasta 1 mozayik pasta ve 1 dilim patatesli kek yedim:18: çook pişmanım dün de hiç yürüyemedim bugün yürüyeceğim inş.

kahvaltım
1 muz
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığında çekirdekli kuru üzüm
1 bardak süt
1 çay bardağı fındık+fıstık
1 yumurtanın beyazı
omega3 3 kapsül(1.5 gr)

herkese kolay gelsin
sabah bahcemde son kalan pırasaları topladım kavurdum ve üzerine yumurta kırdım
8 tane zeytin
1 avüç içi peynir(ilk defa kendi peynirimi kendim yaptım muhteşem oldu)
1 cay bardağı fıstık
2 catal helva (serbest diye okumuştum
saat 11 de kahvaltım bitti

12de 3 mil lesie
şimdi duşa gidiyorum 14:00 te bi toplantım var
hepinizi öpüyorum

Elma acıktırmıyor mu?

hayır canım acıktırmıyo 3,5 saat oldu kahvaltı yapalı daha acıkmadım. bence sende birgün dene mesela yumurta yemek istemediğinde.

helva serbest ama balıktan sonra...

Günaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim hepimiz inş:)
Sabah tartıldım ben ve moralim bozuldu. 400 gr fazla çıktım tartıda. Ne güzel veriyordum kilolarımı, tartıda fazla çıkınca çok sinir oldum kendime
5-6 gün sonra regl olacağım, ondan olabilir mi, ne dersiniz?
Yada 3 akşamdır yemekten sonra dayanamayıp canım çekti diye içtiğim 1 kupa köy sütünde mi suç?

Kahvaltımı da yazayım bu arada: 4 kuru kayısı(kalkınca) ardından omlet(2 yumurta, yeşillik, tulum peyniri), 1 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 salatalık, 2 domates

Denemedim canım.
Bir ara araştırdım ama her yerde kürü farklı farklı anlatıyordu, hangisi doğru bilemedim:S Sende ki kürün tarifi nedir? Bir de hiç deneyen arkadaşın oldu mu?

Yarın yine tartıl canım farklı çıkabiliyor böyle.. Bence süt kilo oladırmıyor serbest özellikle light olmayacak afiyet olsun

merhaba herkese..söylemeyi unutmuşum kızlar dün akşam ben bi arkadaşın kınası için hazırlanırken eşim geldi ve korse mi giydin sen içine yine bi şaşırtmaca var dedi..öyle mutlu oldum ki..demek ki bi korsenin ince gösterebileceği kadar incelmişim..çok kilo kaybı olmasa da..

Öğle menüm:
1 porsiyon köfte
salata
ayran

Bu da resmi..

merhaba kızlar bugün yoğunum ancak girebildim kahvaltımı yazıp çıkacağım
pazara gideceğim bir taraftanda peynir yapıyorum
yarın misafirim var ona hazırlık yapıyorum koşturuyorum yani

zeytin
peynir
3 tane köfte
marul
ceviz
3tane ç.kuru üzüm
3-4 parça portakal
omega 3lerim

gidip gelip su içiyorum herkese ve bana kolay gelsin
işleri bitirince geçmişe bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…