Papatyam ne guzel menu..afiyet olsun canim..sana bi sorum olacakti canim: sabah kalkinca suyla birlikte gun kurusu yemissin ya ise yaradimi ruvalet konusundaEki Görüntüle 394688
selamlar kizlar, istee kahvaltim.. Gorduklerinize ek bir de 6-7 tane bademm ve omega 3 lerimi attim. Sabah uyaninca da bir bardak suyla birlikte bir tane gun kurusu yedim.
Papatyam ne guzel menu..afiyet olsun canim..sana bi sorum olacakti canim: sabah kalkinca suyla birlikte gun kurusu yemissin ya ise yaradimi ruvalet konusunda
harika gözüküyor afiyet olsun papatya sütte kakaolu galiba enfessssEki Görüntüle 394688
selamlar kizlar, istee kahvaltim.. Gorduklerinize ek bir de 6-7 tane bademm ve omega 3 lerimi attim. Sabah uyaninca da bir bardak suyla birlikte bir tane gun kurusu yedim.
harika gözüküyor afiyet olsun papatya sütte kakaolu galiba enfessss
Elma acıktırmıyor mu?
herkese kolay gelsin
sabah bahcemde son kalan pırasaları topladım kavurdum ve üzerine yumurta kırdım
8 tane zeytin
1 avüç içi peynir(ilk defa kendi peynirimi kendim yaptım muhteşem oldu)
1 cay bardağı fıstık
2 catal helva (serbest diye okumuştum
saat 11 de kahvaltım bitti
12de 3 mil lesie
şimdi duşa gidiyorum 14:00 te bi toplantım var
hepinizi öpüyorum
Kızlar, polikistik over sendromu için soğan kürünü denediniz mi? Uygulayanlar inanılmaz sonuçlar aldıklarını söylüyorlar... Kür tarifini isteyene verebilirim, isteyen İbrahim Saraçoğlu'nun adresinden de alabilirler. Okuduğum kadarıyla soğan kürünün gripten kurtulmaya, miyomlara, zayıflamaya, erken menopoza, polikistik overe vs birçok hastalığa faydası varmış...
Günaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim hepimiz inş:)
Sabah tartıldım ben ve moralim bozuldu. 400 gr fazla çıktım tartıda. Ne güzel veriyordum kilolarımı, tartıda fazla çıkınca çok sinir oldum kendime
5-6 gün sonra regl olacağım, ondan olabilir mi, ne dersiniz?
Yada 3 akşamdır yemekten sonra dayanamayıp canım çekti diye içtiğim 1 kupa köy sütünde mi suç?
Kahvaltımı da yazayım bu arada: 4 kuru kayısı(kalkınca) ardından omlet(2 yumurta, yeşillik, tulum peyniri), 1 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 salatalık, 2 domates
yıllar geçtikçe eşler birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor
senin adına sevindim canım
yıllar geçtikçe eşler birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor
senin adına sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?