geçmişi okuyup beğenilerimi yapıp cevaplarımı yazdıktan sonra sıra geldi menüye
dün akşam eve gider gitmez eşofmanımı giyip doğru sokağa atladım 50 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım eve gelip sıcak ve uzun bir duş aldıktan sonra
akşam menüm
-Haşlanmış 1 kayısı kıvamı köy yumurtası
-bolca marul
-bir kase ev yoğurdu yedim
buraya kadar herşey güzeldi bitki çayımı içip yatacaktım eşim elinde bir kase fıstıkla yanıma geldi ve bir tane ağzına atıp yanağımdan öperken olanlar oldu bir fıstık bu kadarmı güzel kokar ayy şeytana uydum ve mutfağa gidip bende kendime yarım kase fıstık aldım ve yedim hemen arkasından pişmanlık başladı tabineyse dün dünde kaldı
bu sabah dünün vermiş olduğu pişmanlık ve fıstıklar nedeniyle az yedim ama şimdilik gayet tokum sıkıntım yok öğleye kadar rahat idare ederim edeceğim
sabah menüm:
-bir bardak süt
-1 avuç içi kadar peynir
-1,5 avuç fındık,badem karışımı
öğle menüm:
-karnıbahar kızartması(taratorlu)
-yeşil salata
benim oglus 2,5 yasında yani 33 aylık 3 agustosta 3 yasına gircek kuzucuk seninde vardı sanırım seninki kac yasında
oğlunla aynı gün doğmuşuzzz:))aslanım benimm be:)
canım benim yazdıklarını okudum cevapta yazmıştım geçmişte kalmıştır bir ara bakarsın alabaş burda bizim marketlerede gelmiş yeni gördüm gördüğümde sen aklıma gelidn falanda yazmıştım canım arkadaşımmm yeniden başladım hep birlikte devam edeceğiz inşallah artık bir yere gitmem siz böyle yazdıkça dahada mutlu oldumpetussssssssssss hos geldin bilmiyorum sana daha önce yazdim canim okudun mu??? Toplanti odasinda adimlamaya devam mi???
ipin ucu biraz kaçmış ama telafisi senin elinde mutlaka yürüyüşünü yap hızlı olsun başarılar..dün akşam eşimle tam akşam yemeğine oturmuştuk ki zil çaldı ve misafirlerimiz erken gelmişti.Yemek yediğimizi çaktırmadık aç aç yanlarında oturduk tabi çayın yanına pastaları koyunca olanlar olduuuu 1 dilim yaş pasta 1 mozayik pasta ve 1 dilim patatesli kek yedim:18: çook pişmanım dün de hiç yürüyemedim bugün yürüyeceğim inş.
kahvaltım
1 muz
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığında çekirdekli kuru üzüm
1 bardak süt
1 çay bardağı fındık+fıstık
1 yumurtanın beyazı
omega3 3 kapsül(1.5 gr)
tek kelime ile muhteşemsin Allah ilerde banada nasip eder inşallah kendi bahçemi yapmayı çok imrendim sana bu arada peynir tarifini mutlaka istiyoruz lütfen bizimlede paylaşherkese kolay gelsin
sabah bahcemde son kalan pırasaları topladım kavurdum ve üzerine yumurta kırdım
8 tane zeytin
1 avüç içi peynir(ilk defa kendi peynirimi kendim yaptım muhteşem oldu)
1 cay bardağı fıstık
2 catal helva (serbest diye okumuştum
saat 11 de kahvaltım bitti
12de 3 mil lesie
şimdi duşa gidiyorum 14:00 te bi toplantım var
hepinizi öpüyorum
canım tartıda bazen rakamalar oynuyor sık sık tartılmanı önermem pzt den pzt ye tartılsan yeter reglidendir ve geçicidir sen ona takılma aynen devam et süt suçlu değil için rahat olsun iç mis gibi sütünüGünaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim hepimiz inş:)
Sabah tartıldım ben ve moralim bozuldu. 400 gr fazla çıktım tartıda. Ne güzel veriyordum kilolarımı, tartıda fazla çıkınca çok sinir oldum kendime
5-6 gün sonra regl olacağım, ondan olabilir mi, ne dersiniz?
Yada 3 akşamdır yemekten sonra dayanamayıp canım çekti diye içtiğim 1 kupa köy sütünde mi suç?
Kahvaltımı da yazayım bu arada: 4 kuru kayısı(kalkınca) ardından omlet(2 yumurta, yeşillik, tulum peyniri), 1 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 salatalık, 2 domates
ahanda bir peynirci daha ayy sendende tarif istiyorumm merak ettim becerikli hatunlarsınız vallahii maşallahhhmerhaba kızlar bugün yoğunum ancak girebildim kahvaltımı yazıp çıkacağım
pazara gideceğim bir taraftanda peynir yapıyorum
yarın misafirim var ona hazırlık yapıyorum koşturuyorum yani
zeytin
peynir
3 tane köfte
marul
ceviz
3tane ç.kuru üzüm
3-4 parça portakal
omega 3lerim
gidip gelip su içiyorum herkese ve bana kolay gelsin
işleri bitirince geçmişe bakarım
canım benim hoşbuldukk o sevimli avatarın bana enerji veriyor mutlulukla doluyorum sakın değiştirmee yazın aynısını yapıcam denizde :))petuşum gelmiş hoşgelmiş.
anacım sen gitme buralardan çok özledik biz seni
ben bebe iken buralarda senle az gaza gelmedim ben
başladığımdan beri 7,5 kilo gitti
yaaaaa payın vardır bunda bilesin canım şekerim
sabah:2 yumurtalı kekikli peynirli omlet
öğlen az bulgur az domatesli tavuk yemeği
tavuk yemeği süperdi tavuk parçalarını üzerine çeri domatesi ve kaşar koymuş fırınamışlar bayıldım evde misafirlere güzel sunum.
bir yerdede kerevizi görmüştüm hani portakallı yapıyoruz ya
sunarken portakal kabuklarını tabak yerine kullanmış içinde ikram etmişler
aklınızda olsun kızlaaar
leylak84;
Sende çok güzel zayıflamışsın.
Sen ne kadar zaman verdin, ne yedin, ne içtin, zorlandığın konular oldu mu?
Yürümeden olmaz mı bu iş?
30 dk yürüdüm geldim,akşam da yürüycem yine.4 gündür sabah akşam yürüyorum çok faydasını gördüm kızlar.eşim daha da inceldiğimi söylüyo
21 dk daha tempolu yürüdüm sabahla birlikte 20+21 = 41 dk tempolu yürüyüş yapmış oldum4253 yazan adımsayarım bakalım kaç olacak haydi bismillahh
canım ben başlayalı 9 ay falan oldu.ben karatayda serbest olan herşeyi doyana kadar yedim,hiç zorlanmadım.diyetisyene de gitmiştim zamanında,o 1 dilim ekmek veriyosa ben 3 dilim yiyiyodumkısıtlamalara gelemiyorum ben,kimse de gelemez sanırım.onun için karatay en iyisi,çünkü kısıtlama yok,doyana kadar yemek var ama aylardır haftanın 6 günü en az 45 dk yürüyorum.yürümeden de zayıflarsın tabi ama daha yavaş olabilir,süreç uzayabilir...bir de spor yaparsan çok daha fazla sıkılaşırsın tatlım
ipin ucu biraz kaçmış ama telafisi senin elinde mutlaka yürüyüşünü yap hızlı olsun başarılar..
leyloşş süpersin arakadaşım yaa maşallah kesinlikle yürüyüş herşeyi bambaşka yapıyor kilo vermeyi kolaylaştırdığı gibi ufak tefek olan kaçamakları siliyor ve 2 kilo verdiysen bunu 3 kilo vermişsin gibi gösteriyor selülitlerim yürüyüş sayesinde azaldı aslında keşke bunu alışkanlık haline getirip bir ömür yapsak en güzeli bu olur bence
Ya peki bende soru sorayım:)) en önemli kısım motivasyonu korumak ben bazen orda takılıyorum nedir acaba nedir sırrı:))
bence harika birşey yapmışsın dinlen ve tekrar bir 20 dk olmadı 10 dk daha yürü her adımın faydası var canım sakın 10 dk işe yaramaz deme olduğu kadar yürü yürüki o pis yağlar defolup gitsinhızlı tempoda yürüdüm canım yarım saatte 3 km ama canım çıktı resmen
30 dk yürüdüm geldim,akşam da yürüycem yine.4 gündür sabah akşam yürüyorum çok faydasını gördüm kızlar.eşim daha da inceldiğimi söylüyo
dün akşam eşimle tam akşam yemeğine oturmuştuk ki zil çaldı ve misafirlerimiz erken gelmişti.yemek yediğimizi çaktırmadık aç aç yanlarında oturduk tabi çayın yanına pastaları koyunca olanlar olduuuu 1 dilim yaş pasta 1 mozayik pasta ve 1 dilim patatesli kek yedim:18: çook pişmanım dün de hiç yürüyemedim bugün yürüyeceğim inş.
Kahvaltım
1 muz
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığında çekirdekli kuru üzüm
1 bardak süt
1 çay bardağı fındık+fıstık
1 yumurtanın beyazı
omega3 3 kapsül(1.5 gr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?