sağol canım,aynen dediklerine katılıyorum tatlım.selületler de azalıyo kesinlikle
motivasyon hepimiz de azalıyo bazen...önemli olan kaçamak yaptım deyip devam ettirmemek.hiçbirşey olmamış gibi kaldığın yerden devam etmeli.bazen kaçamak yapmasak bile sıkılabiliyo insan,ben o zaman benim kilolarımla dalga geçen insanları aklıma getiriyorum çok fena hırslanıyorum(işe yarıyo gerçekten)
ben geç kalkıyorum bazen o yüzden 12 de kahvaltı yaptım.
sabah: 2 domates
2yumurta
50 gr taze peynir
17.00 akşam:100-200 gr ızgara aynalı sazan balığı
havuç salatası
19,30 ara:1 avuç kuru üzüm, 1 elma
Leylacım ben de senin azmine yürümene hayran olanlardanım arkadaşım.
Hatırlıyorum ben kg.verirken senin bir ara durmuştu kg.vermen.
ama hiç pes etmedin,inceliyorum dedin.
tekrar tekrar sana nazarve tebrik koyuyorum cnm(papadişin lafı)
Akşam bi prof konuşuyordu.
Günlük besin ihtiyacımızın yarısını karbonhidratlar oluşturmalıymış.
Özellikle kilo veren arkadaşlar; biz bu ihtiyacımızı hangi besinlerden karşılıyoruz?
Benim keyifsizliğim bu eksiklikten mi kaynaklı acep?
Akşam bi prof konuşuyordu.
Günlük besin ihtiyacımızın yarısını karbonhidratlar oluşturmalıymış.
Özellikle kilo veren arkadaşlar; biz bu ihtiyacımızı hangi besinlerden karşılıyoruz?
Benim keyifsizliğim bu eksiklikten mi kaynaklı acep?
nasılsınız hatunlar regli dönemim patlıcam sanki
Leylacım ben de senin azmine yürümene hayran olanlardanım arkadaşım.
Hatırlıyorum ben kg.verirken senin bir ara durmuştu kg.vermen.
ama hiç pes etmedin,inceliyorum dedin.
tekrar tekrar sana nazarve tebrik koyuyorum cnm(papadişin lafı )
merhaba
akşam üstü meyve yemiyoruz,heleki ara olarak hiç yapmıyoruz bunu
öğünlerle birlikte yiyoruz
biz iyiyiz talım sen nasılsın,fazla gelmiyosun amaaaaa
ay geçen hafta da ben reglydim.benim de çok ağrılı oluyo ve çok şişiyorum
ben haftaiçi misafir sevmem..geliyolarsa haftasonu gelsinler ayhözellikle haftaiçi erken gelen misafire sinir olurum.
merhaba mutlu..bu aslında diyet değil beslenme sekli..omur bıyu uygulayabilirsin..hatta hamilelik de bundan daha iyi bi beslenme seki yok...dukan hakkında hepimiz kotu seyler duyduk..ogunleri kendimiz o anda ne yemek istersek ve ne kadar yemek istersek kendimiz belirliyoruz..özgürüz yani..canımızın cektiği herseyin bi alternatifi var bu beslenme seklinde..ama kitabı mutlaka oku..agzın acık kalacak...kolay gelsin:))Kızlar merhaba...Ben dukan diyeti yapıyorum ama dukan diyeti hakkında çıkan haberlerden sonra biraz sağlığım açısından korkmaya başladım ve bırakmayı düşünüyorum... Karatay diyetine geçmeyi düşünüyorum kitabı olduğunu da biliyorum alıp okumadan önce benim için doğru diyetmi emin olmak istiyorum... Öğünleri sizler mi belirliyorsunuz eğer siz belirliyor iseniz neye göre yapılıyor acaba...Birazcık diyetiniz hakkında bilgi verebilir misiniz bana rica etsem...
5 km yurudum sonunda ama cok yoruldum bugun yaaa
kız kanael ve aspirin gülmeyin kıss
merhaba mutlu..bu aslında diyet değil beslenme sekli..omur bıyu uygulayabilirsin..hatta hamilelik de bundan daha iyi bi beslenme seki yok...dukan hakkında hepimiz kotu seyler duyduk..ogunleri kendimiz o anda ne yemek istersek ve ne kadar yemek istersek kendimiz belirliyoruz..özgürüz yani..canımızın cektiği herseyin bi alternatifi var bu beslenme seklinde..ama kitabı mutlaka oku..agzın acık kalacak...kolay gelsin:))
cok eglencelisin petuş yaaakşam eve gidince ufak bir valiz hazırlayıp ,duş alıp yemeğimi yer yollara revan olurum malum yolcu yolunda gerek bu gün yürüyüşümü iş yerindee tamamlarım akşam yapmaya fırsatım olmaz
akşam menüm
-2 adet kayısı kıvamı haş. yumurta
-zeytin
-1 kase yoğurt yiyeceğim
dolapta çok bişey kalmadı zaten eşimde ben yokken annesinde yer diye temizledim her yeri sanki 1 ay gidiyorum gibi :) fare gelse aç döner :)
akşam kısmetse 23:30 gibi ablamda olacağım ee o saatten sonrada bişey yemem zaten içersem bitki çayımı içer yatarım
Merhaba hatunlarrr
Patatesli bulgur köftesi yaptım kaç tane yiyeceğimi bilmiyorum saat 5 gibi yerim..
Hepinize afiyet olsunn
Leylak70 im bir de bana hamarat dersin sen peyniri bile yapıyorsun yahuCanım benim peynir mayasını markette bulabilir miyim sen nereden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?