Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben geç kalkıyorum bazen o yüzden 12 de kahvaltı yaptım.

sabah: 2 domates
2yumurta
50 gr taze peynir

17.00 akşam:100-200 gr ızgara aynalı sazan balığı
havuç salatası

19,30 ara:1 avuç kuru üzüm, 1 elma

Leylacım ben de senin azmine yürümene hayran olanlardanım arkadaşım.
Hatırlıyorum ben kg.verirken senin bir ara durmuştu kg.vermen.
ama hiç pes etmedin,inceliyorum dedin.
tekrar tekrar sana nazar ve tebrik koyuyorum cnm(papadişin lafı)

merhaba
akşam üstü meyve yemiyoruz,heleki ara olarak hiç yapmıyoruz bunu
öğünlerle birlikte yiyoruz

Son düzenleme:

sağol canım benim.ay evet ya 1,5-2 ay kadar aynı kiloda kalmıştım...korkmuştum hiç gitmeyecek diye ama diyetin bi bölümünde mutlaka oluyo bu onu anladım,vücut korumaya alıyo galiba kendini,dinlendiriyo...kilodan nefes alamadığım günler aklıma geldikçe hiç pes edesim gelmiyo ceylinim

Bugünkü menüm sabah limonlu ılık su
kahvaltı omlet ,peynir ,domates ,salatalık,5 zeytin çay.
ögle
tereyagında 2 pulbiberli yumurta domates salatalık çay1 elma
türk kahvesi
zencefilli limonlu çay
akşam palamut ızgara bol salata
omega 3 haplarım kayıp bulamadım bugün
spor 45 dak yürüyüş
2 lt su bitti
kalan 1 lt
sonra 1 yeşil çay içerim

Akşam bi prof konuşuyordu.
Günlük besin ihtiyacımızın yarısını karbonhidratlar oluşturmalıymış.
Özellikle kilo veren arkadaşlar; biz bu ihtiyacımızı hangi besinlerden karşılıyoruz?
Benim keyifsizliğim bu eksiklikten mi kaynaklı acep?

cerezlerden alıyoruz canım

biz de karbonhidrat alıyoruz canım ama sağlıklı karbonhidratlar..mesela mercimek,taze fasulye,kuruyemişler....

teşekkürler.daha yemedim zaten.o zaman iptal ediyorum sadece balık salata bir de belki nohut yemeği olabilir.

biz iyiyiz talım sen nasılsın,fazla gelmiyosun amaaaaa
ay geçen hafta da ben reglydim.benim de çok ağrılı oluyo ve çok şişiyorum

4 gün boyunca annemlerdeydim
orda nete fazla giremiyorum
eve geldim iş güç temizlık derken zaman nasıl geciyor anlamadım
annemlere bi daha böyle uzun gitmicem zaten
diyet falan yalan oluyor yahu
ama karar verdim bu regli haftasını iyi degerlendiricem

Kızlar merhaba...Ben dukan diyeti yapıyorum ama dukan diyeti hakkında çıkan haberlerden sonra biraz sağlığım açısından korkmaya başladım ve bırakmayı düşünüyorum... Karatay diyetine geçmeyi düşünüyorum kitabı olduğunu da biliyorum alıp okumadan önce benim için doğru diyetmi emin olmak istiyorum... Öğünleri sizler mi belirliyorsunuz eğer siz belirliyor iseniz neye göre yapılıyor acaba...Birazcık diyetiniz hakkında bilgi verebilir misiniz bana rica etsem...

merhaba mutlu..bu aslında diyet değil beslenme sekli..omur bıyu uygulayabilirsin..hatta hamilelik de bundan daha iyi bi beslenme seki yok...dukan hakkında hepimiz kotu seyler duyduk..ogunleri kendimiz o anda ne yemek istersek ve ne kadar yemek istersek kendimiz belirliyoruz..özgürüz yani..canımızın cektiği herseyin bi alternatifi var bu beslenme seklinde..ama kitabı mutlaka oku..agzın acık kalacak...kolay gelsin:))

5 km yurudum sonunda ama cok yoruldum bugun yaaa
kız kanael ve aspirin gülmeyin kıss

gülme komşuna gelir başına demişler, gülmüyorum merak etme daha doğrusu gülemiyorum çünkü sabah coştum karatay falan kalmadı maalesef (kızıma diye börek yaptım, oturdum ben yidim)
ben de kendi cezamı kendim vereyim bari; bisikletle 2 saat ( 1 saat sonunda totom mahvoluyo, iki saati düşünemiyorum)

En iyisi kitabı okumak sanırım...Kilo vermek uğruna sağlığımdan olmak istemiyorum Dukan gibi ağır bir diyeti yapabiliyorsam karatay diyetini kolaylıkla yaparım sanırım...Yakında bende aranıza katılayım o halde...

cok eglencelisin petuş yaa ozliycez seni dört gün:))

Merhaba hatunlarrr

Patatesli bulgur köftesi yaptım kaç tane yiyeceğimi bilmiyorum saat 5 gibi yerim..

Hepinize afiyet olsunn

Leylak70 im bir de bana hamarat dersin sen peyniri bile yapıyorsun yahu Canım benim peynir mayasını markette bulabilir miyim sen nereden aldın

4 tane tavuk incik
tavuk şiş
salata
2 bardak ayran

tavuk incikleri fırında ayçiçek yagıyla yapmıslar yedikten sonra ogrendim ve cok pişman oldum yaaa
10+10+20 dakkada yurudum:) aksam da bi 50 dakkada 5 km yaparım insallah:))

Son düzenleme:

cok yeme tatlım patatesin glisemik indeksi yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…