Merhaba hatunlarrr
Patatesli bulgur köftesi yaptım kaç tane yiyeceğimi bilmiyorum saat 5 gibi yerim..
Hepinize afiyet olsunn
Leylak70 im bir de bana hamarat dersin sen peyniri bile yapıyorsun yahuCanım benim peynir mayasını markette bulabilir miyim sen nereden aldın
cok yeme tatlı patatesin glisemik indeksi yuksekMerhaba hatunlarrr
Patatesli bulgur köftesi yaptım kaç tane yiyeceğimi bilmiyorum saat 5 gibi yerim..
Hepinize afiyet olsunn
Leylak70 im bir de bana hamarat dersin sen peyniri bile yapıyorsun yahuCanım benim peynir mayasını markette bulabilir miyim sen nereden aldın
ben geç kalkıyorum bazen o yüzden 12 de kahvaltı yaptım.
sabah: 2 domates
2yumurta
50 gr taze peynir
17.00 akşam:100-200 gr ızgara aynalı sazan balığı
havuç salatası
19,30 ara:1 avuç kuru üzüm, 1 elma
sağol canım benim.ay evet ya 1,5-2 ay kadar aynı kiloda kalmıştım...korkmuştum hiç gitmeyecek diye ama diyetin bi bölümünde mutlaka oluyo bu onu anladım,vücut korumaya alıyo galiba kendini,dinlendiriyo...kilodan nefes alamadığım günler aklıma geldikçe hiç pes edesim gelmiyo ceylinim
Kızlar merhaba...Ben dukan diyeti yapıyorum ama dukan diyeti hakkında çıkan haberlerden sonra biraz sağlığım açısından korkmaya başladım ve bırakmayı düşünüyorum... Karatay diyetine geçmeyi düşünüyorum kitabı olduğunu da biliyorum alıp okumadan önce benim için doğru diyetmi emin olmak istiyorum... Öğünleri sizler mi belirliyorsunuz eğer siz belirliyor iseniz neye göre yapılıyor acaba...Birazcık diyetiniz hakkında bilgi verebilir misiniz bana rica etsem...
hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku orda detaylı bilgiler var ve kitabı da alıp okursan daha iyi olur senin için...canım sen kaç kilosun hedefin nedir?...
Merhaba hatunlarrr
Hepinize afiyet olsunn
ayyyyynen oyle canımmmgülme komşuna gelir başına demişler, gülmüyorum merak etme daha doğrusu gülemiyorum çünkü sabah coştum karatay falan kalmadı maalesef (kızıma diye börek yaptım, oturdum ben yidim)
ben de kendi cezamı kendim vereyim bari; bisikletle 2 saat ( 1 saat sonunda totom mahvoluyo, iki saati düşünemiyorum)
Denemedim canım.
Bir ara araştırdım ama her yerde kürü farklı farklı anlatıyordu, hangisi doğru bilemedim:S Sende ki kürün tarifi nedir? Bir de hiç deneyen arkadaşın oldu mu?
sağol canım benim.ay evet ya 1,5-2 ay kadar aynı kiloda kalmıştım...korkmuştum hiç gitmeyecek diye ama diyetin bi bölümünde mutlaka oluyo bu onu anladım,vücut korumaya alıyo galiba kendini,dinlendiriyo...kilodan nefes alamadığım günler aklıma geldikçe hiç pes edesim gelmiyo ceylinim
pastanedeki ucuz margarinlerden yapılma şeyleri yemediğin için sana tebrik koyuyorum canımpastaneye gidildi kahve içmeye ama o kadar mükemmel şeyler vardı ki el sürülmedi.uzun süredir görmediğim arkadaşımı gördüm esin zayıflamışsın çok iyi olmuşsun dedi moralim düzeldi :))
yeni sloganımız şu ;
RENGARENK MASALAR MI? RENGARENK KIYAFETLER Mİ HANIMLAR?
YAPALIM TERCİHİMİZİ ACABA HANGİSİ BİZİ DAHA MUTLU EDECEK:))
pastaneye gidildi kahve içmeye ama o kadar mükemmel şeyler vardı ki el sürülmedi.uzun süredir görmediğim arkadaşımı gördüm esin zayıflamışsın çok iyi olmuşsun dedi moralim düzeldi :))
yeni sloganımız şu ;
RENGARENK MASALAR MI? RENGARENK KIYAFETLER Mİ HANIMLAR?
YAPALIM TERCİHİMİZİ ACABA HANGİSİ BİZİ DAHA MUTLU EDECEK:))
Leylacım bizim de yapmamız lazım soğan kürünü:26:
ben ilk içme denememde bir yudum aldıktan sonra midemin yandığını hissetmiştim.ev de çok koktu
bu yüzden içemedim döktüm devam da edemedim.
ama annem de sürekli söylüyor bununla hamile kalnıyor iltihaplar sökülüoyrmuş diye..
herkese merhaba, karatay diyetinin kitabını almayı planlıyorum ancak iki farklı kitap var. son çıkan ilkinin genişletilmişi midir? yoksa ikisinin içeriği farklı mıdır? hangisini almamı önerirsiniz genel anlamda bilgilenmek adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?