Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok yeme tatlım patatesin glisemik indeksi yuksek

cok yeme tatlı patatesin glisemik indeksi yuksekaynı mesajı 3 defa yazmısım ya

Son düzenleme:

hoşgeldin..ara öğün yapmıyoruz meyveleride sabah yersen daha iyi olur canım...

yaa 2 ay duraksama oluyo mu canım :44: banada bu aralar kilom durdu gibi geliyo bakalım...:18:

hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku orda detaylı bilgiler var ve kitabı da alıp okursan daha iyi olur senin için...canım sen kaç kilosun hedefin nedir?...

oksi1986 kullanıcısından alıntı

ben geç kalkıyorum bazen o yüzden 12 de kahvaltı yaptım.

sabah: 2 domates
2yumurta
50 gr taze peynir

17.00 akşam:100-200 gr ızgara aynalı sazan balığı
havuç salatası

19,30 ara:1 avuç kuru üzüm, 1 elma

canım sabahta az yemişsin zeytin yok ceviz fındık,vb. kuruyemişler yemelisin ....

hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku orda detaylı bilgiler var ve kitabı da alıp okursan daha iyi olur senin için...canım sen kaç kilosun hedefin nedir?...

Ben şu 62,20 kilodayım dukanla 11 kilo verdim ama artık korkmaya başladım çıkan haberlerden...Dukanı bırakmayı düşünüyorum o kadar kilo verdim geri almak istemiyorum bu kadar yol almışken devam edip 55 olmak istiyorum...

canımcım her markette bulabilirmisin bilmiyorum
hadim diye bir marketten aldım ne zamandır netten araştırıyordum
sirke ve yoğurtlada yapılıyormuş
bir dahakini sirkeyle yapacağım bakalım nasıl olacak
aslında çok zorluğu yok biraz fazla bulaşık çıkıyor
şimdi üstünde ağırlı suyunu salıyor bakalım nasıl oldu merakla bekliyorum
yarın yiyip söylerim geçenlerde show haberde peynirlerin içini margarin konduğunu duydum yağlı olsun diye
5 kg sütten 1kg çıkıyormuş

ayyyyynen oyle canımmm

Denemedim canım.
Bir ara araştırdım ama her yerde kürü farklı farklı anlatıyordu, hangisi doğru bilemedim:S Sende ki kürün tarifi nedir? Bir de hiç deneyen arkadaşın oldu mu?

İbrahim Saracoglu'nun sogan kürünü degil de, başka kürlerini uygulayıp süper sonuc alan akrabalarım oldu.

Ben sogan kürünü, rahmimdeki 3 miyom icin denedim. Ama sonuc noldu bilmiyorum, cünkü doktora haftaya gidicem. Ben de merakla bekliyorum.

Benim uyguladıgım yöntemde günde 2 kez yemeklerden 15 dk önce, bir orta boy soganı dörde bölüp 330 ml kaynayan içme suyuna atıyorsun. Sonra ağzını kapatıp 5 dk pişiriyorsun. Sonra altını kapatıyorsun, ılıyınca iciyorsun. Her seferinde yeniden yapman gerekiyor taze taze.

İlk ay regle 15 gün kala başlayıp 15 gün yapıyorsun, ardından 3 ya da 4 ay boyunca regle 10 kala başlayıp 10 gün yapıyorsun.

Tadı da düşündüğüm gibi cıkmadı, hafif şekerli ve kokusuz, gayet rahat içiliyor.

Sonucta dogal bitki, yani denesen herhangi bir zararı olcagını da hic sanmıyorum. Aktardan alının ne üdüğü belirsiz karışımlardan değil yani, doğal...

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresinden gir, bir oku istersen yorumları (umarım adres reklama girmiyordur).

pastaneye gidildi kahve içmeye ama o kadar mükemmel şeyler vardı ki el sürülmedi.uzun süredir görmediğim arkadaşımı gördüm esin zayıflamışsın çok iyi olmuşsun dedi moralim düzeldi :))

yeni sloganımız şu ;

RENGARENK MASALAR MI? RENGARENK KIYAFETLER Mİ HANIMLAR?

YAPALIM TERCİHİMİZİ ACABA HANGİSİ BİZİ DAHA MUTLU EDECEK:))

Leylacım bizim de yapmamız lazım soğan kürünü:26:
ben ilk içme denememde bir yudum aldıktan sonra midemin yandığını hissetmiştim.ev de çok koktu
bu yüzden içemedim döktüm devam da edemedim.
ama annem de sürekli söylüyor bununla hamile kalnıyor iltihaplar sökülüoyrmuş diye..

buna çok sevindim leylakım yaaaa bende bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyo

pastanedeki ucuz margarinlerden yapılma şeyleri yemediğin için sana tebrik koyuyorum canım bide sen sadece 1 kilo vermen eragmen bak insanlar nasıl farketmişler hemen..bu diyette 5 kilo veriyosun 10 kilo vermiş gibi gozukuyosun:))

rengarenk kıyafetler tabiiisiiii
geçen ay 3 tane renkli kazak aldım ben kendime

herkese merhaba, karatay diyetinin kitabını almayı planlıyorum ancak iki farklı kitap var. son çıkan ilkinin genişletilmişi midir? yoksa ikisinin içeriği farklı mıdır? hangisini almamı önerirsiniz genel anlamda bilgilenmek adına.

merhaba ceylin,

geçen yaz ben yapmıştım soğan kürünü akıntı için, baya bi faydası oldu

soğan suyunu bir dikişte içtim nefes almadan miğdem bulanmasın diye..
ama şunu da söylemem lazım evin çok kokması bir yana acayip bir gaz ve o koku evin kokusunun yanında hiiiiç kalııır

Merhaba kızlar,

Bugün de çok çok yoğundum..
Pek fazla nete giremedim ..

1. Öğünüm : 1 kase çorba , kırmızı kelemli salata

12.00 gibi kahvalti ogle yemeği
Bu günde iki öğün yapmış oldum.

2. Ve son öğünüm : pişiyor ..
Kıymalı taze fasulye ve quinoa ..

Ve tonla su

merhaba canım, ben ilk kitabı alıp okumuştum ama arkadaşlar ikinci kitabı da almışlar ve kıyaslama imkanları olmuş..
ikinci kitap birincinin genişletilmiş haliymiş yani sen en iyisi ikinci kitabı al

selam çıtır bacılar, ya siz ne kadar yazıyosunuz böyle yaa oku oku bitiremedim bir saattir.. valla o kadar sıkıştım ki anlatamam, bilgisayarın başından kalkmak da istemiyorum, bir ayağımı altıma aldım sıkıştırdım şeyi
sizin yüzünüzden altıma yapıcam bu yaştan sonra
en iyisi kısaca menümü yazayım da gidim bari bekle bekle patlıycam idrar kesem

Sabah - Öğlen (çok geç kalktım, bugün dersim yok tembellik yaptım): Karatay kahvaltımı yaptım ama bi de börek vardı

Akşama da lahana diblesi yaptım inşallah bi de bisiklete binebilirsem çok güzel olcak

şimdilik kaçıyorum, yoksa kaçırıcam

Leylakım peynirin inşallah çok güzel olur kolay gelsin sonuçları paylaşırsan sevinirim.
Muhen sen de peynir yapmıştın di mi gzüel diyordun afiyet olsun..

propycilcim patates miktarı çok az ve köfteler haşlanarak yapılıyor. Değişik bir tarif denedim güzel oldu. Sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli z.yağlı sosda gezdirdim ama az yedim içindeki patates miktarı 2 tatlı kaşığı yok bile.. her bir köfteye bir tatlı kaşığı patatesli iç konuyor canım

Son düzenleme:
aklıma gelmişken bişi sorcam ondan sonra gidiyorum

akşam omega3 içmeye başladım ve antioksidan olaraka da siyah kuru üzüm yiyorum5 - 6 tane. akşam kuruyemiş yemiyoruz ama
acaba diyorum omega3 için olabilir mi, ne yapsam ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…