merhaba canım, ben ilk kitabı alıp okumuştum ama arkadaşlar ikinci kitabı da almışlar ve kıyaslama imkanları olmuş..
ikinci kitap birincinin genişletilmiş haliymiş yani sen en iyisi ikinci kitabı al
aklıma gelmişken bişi sorcam ondan sonra gidiyorum
akşam omega3 içmeye başladım ve antioksidan olaraka da siyah kuru üzüm yiyorum5 - 6 tane. akşam kuruyemiş yemiyoruz ama
acaba diyorum omega3 için olabilir mi, ne yapsam ki:44:
merhaba canımmerhaba ceylin,
geçen yaz ben yapmıştım soğan kürünü akıntı için, baya bi faydası oldu
soğan suyunu bir dikişte içtim nefes almadan miğdem bulanmasın diye..
ama şunu da söylemem lazım evin çok kokması bir yana acayip bir gaz ve o koku evin kokusunun yanında hiiiiç kalııır
omega3 leri sabah ya da öğlen alınızaklıma gelmişken bişi sorcam ondan sonra gidiyorum
akşam omega3 içmeye başladım ve antioksidan olaraka da siyah kuru üzüm yiyorum5 - 6 tane. akşam kuruyemiş yemiyoruz ama
teşekkür ederim canım :) bugün alıp hemen başlamak istiyorum
karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık ikinci kitap oluyor değil mi? yanlış almayayım da o kadar sorduktan sonra :)
Merhaba kızlar,
Bugün de çok çok yoğundum..
Pek fazla nete giremedim ..
1. Öğünüm : 1 kase çorba , kırmızı kelemli salata
12.00 gibi kahvalti ogle yemeği
Bu günde iki öğün yapmış oldum.
2. Ve son öğünüm : pişiyor ..
Kıymalı taze fasulye ve quinoa ..
Ve tonla su
kızlar hadise bizim evin karşısındaki spor tesislerin açılışında konser vericekmiş
merhaba canım
valla ne olursa olsun gözümü karartıp yapmam lazım
benim akıntım da hiç bitmez,ooy oy kadınlık zor zanaat
Quinoa nedir kaneelcim:44: afiyet olsun bu arada
iyide ben günde 6 taneden 3 gram içiyorum ve iki öğün yapıyorum nasıl yapsam ki bilemedim şimdi:44:omega3 leri sabah ya da öğlen alınız
ben de kırmızı kelemi merak ettim
aklıma gelmişken bişi sorcam ondan sonra gidiyorum
yaa 2 ay duraksama oluyo mu canım :44: banada bu aralar kilom durdu gibi geliyo bakalım...:18:
Leylacım bizim de yapmamız lazım soğan kürünü:26:
ben ilk içme denememde bir yudum aldıktan sonra midemin yandığını hissetmiştim.ev de çok koktu
bu yüzden içemedim döktüm devam da edemedim.
ama annem de sürekli söylüyor bununla hamile kalnıyor iltihaplar sökülüoyrmuş diye..
buna çok sevindim leylakım yaaaa bende bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyo
merhaba canım
valla ne olursa olsun gözümü karartıp yapmam lazım
benim akıntım da hiç bitmez,ooy oy kadınlık zor zanaat
ben de kırmızı kelemi merak ettim
afiyet olsun canım...bi alemsin wallaselam çıtır bacılar, ya siz ne kadar yazıyosunuz böyle yaa oku oku bitiremedim bir saattir.. valla o kadar sıkıştım ki anlatamam, bilgisayarın başından kalkmak da istemiyorum, bir ayağımı altıma aldım sıkıştırdım şeyi
sizin yüzünüzden altıma yapıcam bu yaştan sonra
en iyisi kısaca menümü yazayım da gidim bari bekle bekle patlıycam idrar kesem
Sabah - Öğlen (çok geç kalktım, bugün dersim yok tembellik yaptım): Karatay kahvaltımı yaptım ama bi de börek vardı
Akşama da lahana diblesi yaptım inşallah bi de bisiklete binebilirsem çok güzel olcak
şimdilik kaçıyorum, yoksa kaçırıcam
hımmmmm:26: e tarifini versen de biz de denesek???????Leylakım peynirin inşallah çok güzel olur kolay gelsin sonuçları paylaşırsan sevinirim.
Muhen sen de peynir yapmıştın di mi gzüel diyordun afiyet olsun..
propycilcim patates miktarı çok az ve köfteler haşlanarak yapılıyor. Değişik bir tarif denedim güzel oldu. Sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli z.yağlı sosda gezdirdim ama az yedimiçindeki patates miktarı 2 tatlı kaşığı yok bile.. her bir köfteye bir tatlı kaşığı patatesli iç konuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?