Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba canım, ben ilk kitabı alıp okumuştum ama arkadaşlar ikinci kitabı da almışlar ve kıyaslama imkanları olmuş..
ikinci kitap birincinin genişletilmiş haliymiş yani sen en iyisi ikinci kitabı al

teşekkür ederim canım :) bugün alıp hemen başlamak istiyorum

karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık ikinci kitap oluyor değil mi? yanlış almayayım da o kadar sorduktan sonra :)

aynı soru benimde aklıma geliyor canım şimdi içeceğim yanına da 1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm yiyeceğim ama başka alternatif varsa onu yapalım

merhaba canım
valla ne olursa olsun gözümü karartıp yapmam lazım
benim akıntım da hiç bitmez,ooy oy kadınlık zor zanaat

omega3 leri sabah ya da öğlen alınız
teşekkür ederim canım :) bugün alıp hemen başlamak istiyorum

karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık ikinci kitap oluyor değil mi? yanlış almayayım da o kadar sorduktan sonra :)

yeşilli kitap ikinci kitap oluyo

Quinoa nedir kaneelcim:44: afiyet olsun bu arada

merhaba canım

Kişiden kişiye değişiyor demek ki.. Benim ne midem yandı, ne bulandı, ne de gaz problemim oldu.
Hatta tat olarak bizim sallama bitki çaylarımızdan bile rahat içtim.

Ama pişirirken mutfagın kapısını kapatman iyi olur gercekten :)

kızlar 2.ve son öğünüm
yarım tabak karnıbahar yemeği(şükür bitti)
1 tabak etli nohut yemeği
1 küçük kase yoğurt
salata
omega3 3 tane(1.5 gr)
1 yemek kaşığı kadar kara kuru üzüm

akşam arkadaşa gideceğiz inş dün akşamki gibi bi saçmalık yapmamam lazım boşboşuna mı yürüdüm ben

4-5 fındık da yiyebilirsin domatestede yeşil soğanda da var canım üzümü sabah yiyorum ben de.. 4 fındık yedim ben de az önce omega 3 için antioksidan olsun diye..

yaa 2 ay duraksama oluyo mu canım :44: banada bu aralar kilom durdu gibi geliyo bakalım...:18:

belki bu kişiden kişiye değişiyodur tatlım,sen kendini şartlandırma şimdiden.ama ben herşeye uymama rağmen 2 ay aynı kiloda kalmıştım ama incelmeye devam etmiştim...

biz de yapalım bu ay canım.bende pco yok,ama eski sorunumdan dolayı başka bişey kullanıyorum acaba ondan mı olmuyo diyorum.bilmiyorum yaaaaa

buna çok sevindim leylakım yaaaa bende bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyo

merak etme canım,duraksamalar olsa bile sonra yine vermeye başlıyosun.hem kg veremesen de incelmeye devam ediyosun merak etme

merhaba canım

aynen benim de...hiç bitmez

bugün yediklerim

3 yumurtadan bol peynirli omlet
zeytin
domates
salatalık
omega 3
bitki çayı

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
1 bardak ayran
bitki çayı

spor:öğlen 30 dk yürüdüm..akşama da 45 dk daha yürüycem yine

Son düzenleme:
afiyet olsun canım...bi alemsin walla

hımmmmm:26: e tarifini versen de biz de denesek???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…