Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben uzum cekirdeği yiyorum 1-2 cay kasıgı..ahmet hocamızın sitesinden okuduydum:))

Kızlar annem ile birlikte yapıyoruz biz bu diyeti de bir sorusu var size:
Sabahları kitapta yazan kahvaltı menüsü çok fazla geliyormuş, yumurtayı yedikten sonra doyuyormuş. Acaba kahvaltıya devam etmeli mi yoksa doyunca bırakmalı mı?
Cevaplarınız benim için de önemli, ben de karar veremedim çünkü.

menünü okudumlahmacun serbestmiydi :26:

Canım sabah kahvaltısı en önemli öğünümüz günün enerjisini veren öğünümüz.. Az yediğimizde acıkıyoruz iyice doymak gerek

hımmmmm:26: e tarifini versen de biz de denesek???????

Anneannemin Patatesli Bulgur Köftesi
15 adet
Malzemeler
• Köfte hamuru için:
• 1 su bardağı yarma
• 1 su bardağı köftelik bulgur
• 2 yemek kaşığı un
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1,5 su bardağı ılık su
• İç harcı için:
• 6 adet orta boy patates
• 1 baş kuru soğan
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 tatlı kaşığı pul biber
• 1 tatlı kaşığı tuz
• Haşlamak için:
• 2 veya 2,5 litre kaynamış su
• 1 yemek kaşığı tuz
• Sosu için:
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• 2 tatlı kaşığı pul biber
• 1 kase yoğurt
• 1 diş sarımsak
Hazırlanması:
1. Patatesleri haşlayın. Patates haşlanırken yarma, bulgur, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1,5 su bardağı suyu derin bir kaba alın. Üzerini folyoyla kapatıp yarma ve bulgur suyu tamamen çekene kadar-yaklaşık 45 dakika- bekletin.
2. Patatesler soğuyunca rendeleyip tuz ile karıştırın. Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun. Pembeleşince pul biber ile karıştırın. Patatesi ve pul biberli soğanı iyice birbirine yedirin.
3.
Suyu tamamen çeken yarma ve bulguru 15-20 dakika yoğurarak -arada unu serpiştirerek- hamur haline getirin.
4.
Köfte hamurundan cevizden büyük, yumurtadan küçük parçalar koparın. Kopardığınız parçaları önce kurabiye gibi yuvarlayın, ardından avucunuzun içinde düzelterek açın. Ortalarına patatesli harçtan 1 tatlı kaşığı koyun ve parmaklarınızla bohça gibi büzerek kapatın.

İki elinizle hafifçe yuvarlayarak köftenize oval şekli verin.
5.
Tüm köfteleri bu şekilde kapatın. Haşlamak için derin bir tencereye suyu ve tuzu koyup kaynatın. Kaynayınca köfteleri 2 parti halinde 12-13 dakika haşlayın.

Tereyağını kızdırıp pul biberle karıştırın. Sarımsağı dövüp yoğurda ekleyin. Haşladığınız köfteleri servis tabağına alıp üzerlerine yoğurt ve sos dökerek servis yapın.
Canım resimleri koymayı bilmiyorum biraz uğraştırıcı bi tarif ama zor değil nete yemeğin başlığını yaz bence resimlerine de bak

Onceki mesajimda once markete yuruyecegimi sonra da evdeki yuruyusumu yapacagimi soylemistim ama markete gitmedim, belki daha sonra giderim... Bu benim bugunku yuruyus raporum, daha da yurumem artik bugun market disinda...

simdi de yuruyusten sonra yedigim ikinci ogunumm. Evlendigimden beridir ilk kez lahana sarmasi yapmistim, guzel olmus soylemesi ayip

Bunlarin yaninda da kucuk tahin helva ve tabi ki omega 3 lerim...

Son düzenleme:
cok saol canım sana da zahmet oldu....aldım hemen tarifini,en yakın zamanda deniycem insallh:)))

kızlar ya bu bi kac kişiye aynı mesajda cevap vermeyi bi turlu beceremiyorum..bilen warsa anlatabilirmi:44:

canim mesajlarin altinda alinti ile cevapla seceneginin yaninda yine bir alinti isareti ve arti olan yer var, ona basarsan, tick koyuyor yanina, o mesajlari almis oluyorsun... Sonra konuya cevap ve dediginde hepsi hazir nazir mesajina eklenmis oluyor, sen her birinin altina yaz yaacagini

kızlar ya bu bi kac kişiye aynı mesajda cevap vermeyi bi turlu beceremiyorum..bilen warsa anlatabilirmi:44:

canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bi kutucuk var.alıntı yapmak istediğinde onu işaretliyosun.sonra konuya cevap ver dediğinde işaretlediğin mesajlar çıkıyo zaten

aksam menum
ogleen 12 bucukta bittiydi..aksam 6 bucukta basladı..

mantar sote( biraz fazla pişmiş
az kalsın yanıyomus..
roka salatası ustune 2 cay kasıgı uzum cekirdeği
3 adet omaga..
afiyet olsun herkeşe....

papişim sonuçları bizede yaz nelere bakılmış merak ediyorum mujkk
yazmazmıyız canım ılk ısım o olacak.bende bılmıyorum nelere bakıldı doktor b.sayara yazdı gormedım alınca gorecem

papadiya şimdi farkn ettim çizelgeni.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
Ne yaptın? Ne yidin ne içtin?
Artık takibindeyim arkadaşım
6-7 ay oldu canım arada kacamaklar oldu ama yuruyusumu ve aksam 5 ten sonra yememeyı hep uyguladım

cnm aile hekimi herşeye bakıyor mu
bılmıyorumkı kuzu ptesı gorcem yazarım hemen

sagol tatlım

Ewet ortmenim,papis 35 kilo verdi yaklasik 6-7 ayda..ama o hic kacamak yapmamaya calisir ve hergun 45 dakka yurur..sen onu sıkı takip et..bide hocamizin kitabini acilen al ve oku canim:))
aynen katılıyorum canım:))

kızlar hadise bizim evin karşısındaki spor tesislerin açılışında konser vericekmiş
fadıme bı sorarmısın kendısıne aşk kaç beden giyer?

Kızlar ben çıktım iyi akşamlar herkese öpüldünüzzzz
papadiyam sen yoktun seni de öptümm
bebeem bende senı kocaman optum bugun cok yogundum evı temızledım yemek ekmek pısırdım oglumun arkadası geldı onlara kek yaptım hemıde tam bugday unundan sonra yemek yedık mutfagı topla dızımı ızle derken bu saat oldu canımcım

Canım sabah kahvaltısı en önemli öğünümüz günün enerjisini veren öğünümüz.. Az yediğimizde acıkıyoruz iyice doymak gerek

Cevabını anneme ilettim canım, teşekkür ederiz:)

Kazablanka21 cevabım alıntının arasında kalmış canım cevabın için çok sağol. Regle 15 gün kala hemen deneyeceğim:)

Yarın yine tartıl canım farklı çıkabiliyor böyle.. Bence süt kilo oladırmıyor serbest özellikle light olmayacak afiyet olsun

Süt dayanamadığım bir içecek:) Özellikle taze köy sütüne dayanamıyorum. abartmamak şartı ile içmeye devam o zaman. Yupppppiiiiii!!!

Petonyaaa'nın dediği gibi pazartesi bekleyim tartılmak için en iyisi. Hatta belki de bu pazartesi tartılmayım, gelecek pazartesiyi bekleyim (çünkü regl olcam)
bir de ben geçen sene yaz mevsiminde bu kilo olayına kafayı takmıştım. Günde 40 kere tartılıyordum herhalde. Yeniden o şekilde takıntılı olmak istemem.

Kazablanka21 cevabım alıntının arasında kalmış canım cevabın için çok sağol. Regle 15 gün kala hemen deneyeceğim:)

Cevabını anneme ilettim canım, teşekkür ederiz:)

afiyet olsun canım..kendine guvenmelisin...biz de guveniyoruz sana ve zararlı bişe yemiyeceğini dusunuyoruz..

iyide ben günde 6 taneden 3 gram içiyorum ve iki öğün yapıyorum nasıl yapsam ki bilemedim şimdi:44:
canım ben uzum cekirdeği alıyorum..dunyanın en guclu antioksidanı...e vitaminin 50 katı etkili...tavsiye iderim

afiyet olsun leylakcım...ben de yuruycem birazdan inşallah

benim karatay bugün cittu da pöfff!!!
napcaz ?
artık dönüşü yok en fazla 1 saat yürümek gelir elimden
offfffffffffffffffffffffffff
kuzu hiiiç pes etme canım..hiç bişe olmamış gibi devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…