ben uzum cekirdeği yiyorum 1-2 cay kasıgı..ahmet hocamızın sitesinden okuduydum:))aklıma gelmişken bişi sorcam ondan sonra gidiyorum
akşam omega3 içmeye başladım ve antioksidan olaraka da siyah kuru üzüm yiyorum5 - 6 tane. akşam kuruyemiş yemiyoruz ama
acaba diyorum omega3 için olabilir mi, ne yapsam ki:44:
sen de gidiver oynamak suretiyle bol bol zıplarsın bu da spor
menünü okudumlahmacun serbestmiydi :26:bugün yediklerim
3 yumurtadan bol peynirli omlet
zeytin
domates
salatalık
omega 3
bitki çayı
2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
1 bardak ayran
bitki çayı
spor:öğlen 30 dk yürüdüm..akşama da 45 dk daha yürüycem yine
Kızlar annem ile birlikte yapıyoruz biz bu diyeti de bir sorusu var size:
Sabahları kitapta yazan kahvaltı menüsü çok fazla geliyormuş, yumurtayı yedikten sonra doyuyormuş. Acaba kahvaltıya devam etmeli mi yoksa doyunca bırakmalı mı?
Cevaplarınız benim için de önemli, ben de karar veremedim çünkü.
hımmmmm:26: e tarifini versen de biz de denesek???????
menünü okudumlahmacun serbestmiydi :26:
cok saol canım sana da zahmet oldu....aldım hemen tarifini,en yakın zamanda deniycem insallh:)))Anneannemin Patatesli Bulgur Köftesi
15 adet
Malzemeler
• Köfte hamuru için:
• 1 su bardağı yarma
• 1 su bardağı köftelik bulgur
• 2 yemek kaşığı un
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1,5 su bardağı ılık su
• İç harcı için:
• 6 adet orta boy patates
• 1 baş kuru soğan
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 tatlı kaşığı pul biber
• 1 tatlı kaşığı tuz
• Haşlamak için:
• 2 veya 2,5 litre kaynamış su
• 1 yemek kaşığı tuz
• Sosu için:
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• 2 tatlı kaşığı pul biber
• 1 kase yoğurt
• 1 diş sarımsak
Hazırlanması:
1. Patatesleri haşlayın. Patates haşlanırken yarma, bulgur, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1,5 su bardağı suyu derin bir kaba alın. Üzerini folyoyla kapatıp yarma ve bulgur suyu tamamen çekene kadar-yaklaşık 45 dakika- bekletin.
2. Patatesler soğuyunca rendeleyip tuz ile karıştırın. Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun. Pembeleşince pul biber ile karıştırın. Patatesi ve pul biberli soğanı iyice birbirine yedirin.
3.
Suyu tamamen çeken yarma ve bulguru 15-20 dakika yoğurarak -arada unu serpiştirerek- hamur haline getirin.
4.
Köfte hamurundan cevizden büyük, yumurtadan küçük parçalar koparın. Kopardığınız parçaları önce kurabiye gibi yuvarlayın, ardından avucunuzun içinde düzelterek açın. Ortalarına patatesli harçtan 1 tatlı kaşığı koyun ve parmaklarınızla bohça gibi büzerek kapatın.
İki elinizle hafifçe yuvarlayarak köftenize oval şekli verin.
5.
Tüm köfteleri bu şekilde kapatın. Haşlamak için derin bir tencereye suyu ve tuzu koyup kaynatın. Kaynayınca köfteleri 2 parti halinde 12-13 dakika haşlayın.
Tereyağını kızdırıp pul biberle karıştırın. Sarımsağı dövüp yoğurda ekleyin. Haşladığınız köfteleri servis tabağına alıp üzerlerine yoğurt ve sos dökerek servis yapın.
Canım resimleri koymayı bilmiyorum biraz uğraştırıcı bi tarif ama zor değil nete yemeğin başlığını yaz bence resimlerine de bak
kızlar ya bu bi kac kişiye aynı mesajda cevap vermeyi bi turlu beceremiyorum..bilen warsa anlatabilirmi:44:
kızlar ya bu bi kac kişiye aynı mesajda cevap vermeyi bi turlu beceremiyorum..bilen warsa anlatabilirmi:44:
tama canım hemen deniym bi..canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bi kutucuk var.alıntı yapmak istediğinde onu işaretliyosun.sonra konuya cevap ver dediğinde işaretlediğin mesajlar çıkıyo zaten
oldumu acaba..gene mi yapamadım acepcanım alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bi kutucuk var.alıntı yapmak istediğinde onu işaretliyosun.sonra konuya cevap ver dediğinde işaretlediğin mesajlar çıkıyo zaten
olmadı heraltama canım hemen deniym bi..
yazmazmıyız canım ılk ısım o olacak.bende bılmıyorum nelere bakıldı doktor b.sayara yazdı gormedım alınca gorecempapişim sonuçları bizede yaz nelere bakılmış merak ediyorum mujkk
6-7 ay oldu canım arada kacamaklar oldu ama yuruyusumu ve aksam 5 ten sonra yememeyı hep uyguladımpapadiya şimdi farkn ettim çizelgeni.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
Ne yaptın? Ne yidin ne içtin?
Artık takibindeyim arkadaşım
bılmıyorumkı kuzu ptesı gorcem yazarım hemencnm aile hekimi herşeye bakıyor mu
sagol tatlımhoşgeldin aramıza.umarım istediğin kiloya rahatlıkla ulaşırsın...
canım listeyi ben yapacam.dikkate alcam merak etme.düğünde iyi eğlen bol bol oyna ohhh gitsin yağlar spor niyetine
maşallahh hiçbir fırsatı kaçırmıyosun hayranım sana...
aynen katılıyorum canım:))Ewet ortmenim,papis 35 kilo verdi yaklasik 6-7 ayda..ama o hic kacamak yapmamaya calisir ve hergun 45 dakka yurur..sen onu sıkı takip et..bide hocamizin kitabini acilen al ve oku canim:))
fadıme bı sorarmısın kendısıne aşk kaç beden giyer?kızlar hadise bizim evin karşısındaki spor tesislerin açılışında konser vericekmiş
bebeem bende senı kocaman optum bugun cok yogundum evı temızledım yemek ekmek pısırdım oglumun arkadası geldı onlara kek yaptım hemıde tam bugday unundanKızlar ben çıktım iyi akşamlar herkese öpüldünüzzzz
papadiyam sen yoktun seni de öptümm
İbrahim Saracoglu'nun sogan kürünü degil de, başka kürlerini uygulayıp süper sonuc alan akrabalarım oldu.
Ben sogan kürünü, rahmimdeki 3 miyom icin denedim. Ama sonuc noldu bilmiyorum, cünkü doktora haftaya gidicem. Ben de merakla bekliyorum.
Benim uyguladıgım yöntemde günde 2 kez yemeklerden 15 dk önce, bir orta boy soganı dörde bölüp 330 ml kaynayan içme suyuna atıyorsun. Sonra ağzını kapatıp 5 dk pişiriyorsun. Sonra altını kapatıyorsun, ılıyınca iciyorsun. Her seferinde yeniden yapman gerekiyor taze taze.
İlk ay regle 15 gün kala başlayıp 15 gün yapıyorsun, ardından 3 ya da 4 ay boyunca regle 10 kala başlayıp 10 gün yapıyorsun.
Tadı da düşündüğüm gibi cıkmadı, hafif şekerli ve kokusuz, gayet rahat içiliyor.
Sonucta dogal bitki, yani denesen herhangi bir zararı olcagını da hic sanmıyorum. Aktardan alının ne üdüğü belirsiz karışımlardan değil yani, doğal...
Canım cevabın için çok sağol. Regle 15 gün kala hemen deneyeceğim:)
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresinden gir, bir oku istersen yorumları (umarım adres reklama girmiyordur).
Canım sabah kahvaltısı en önemli öğünümüz günün enerjisini veren öğünümüz.. Az yediğimizde acıkıyoruz iyice doymak gerek
Yarın yine tartıl canım farklı çıkabiliyor böyle.. Bence süt kilo oladırmıyor serbest özellikle light olmayacakafiyet olsun
Kazablanka21 cevabım alıntının arasında kalmış canım cevabın için çok sağol. Regle 15 gün kala hemen deneyeceğim:)
Cevabını anneme ilettim canım, teşekkür ederiz:)
afiyet olsun canım..kendine guvenmelisin...biz de guveniyoruz sana ve zararlı bişe yemiyeceğini dusunuyoruz..kızlar 2.ve son öğünüm
yarım tabak karnıbahar yemeği(şükür bitti)
1 tabak etli nohut yemeği
1 küçük kase yoğurt
salata
omega3 3 tane(1.5 gr)
1 yemek kaşığı kadar kara kuru üzüm
akşam arkadaşa gideceğiz inş dün akşamki gibi bi saçmalık yapmamam lazım boşboşuna mı yürüdüm ben
canım ben uzum cekirdeği alıyorum..dunyanın en guclu antioksidanı...e vitaminin 50 katı etkili...tavsiye iderimiyide ben günde 6 taneden 3 gram içiyorum ve iki öğün yapıyorum nasıl yapsam ki bilemedim şimdi:44:
afiyet olsun leylakcım...ben de yuruycem birazdan inşallahbugün yediklerim
3 yumurtadan bol peynirli omlet
zeytin
domates
salatalık
omega 3
bitki çayı
2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
1 bardak ayran
bitki çayı
spor:öğlen 30 dk yürüdüm..akşama da 45 dk daha yürüycem yine
kuzu hiiiç pes etme canım..hiç bişe olmamış gibi devam etbenim karatay bugün cittu da pöfff!!!
napcaz ?
artık dönüşü yok en fazla 1 saat yürümek gelir elimden
offfffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?