bende bugün ilk defa denedim maya ile yaptım ben süzülüyor yarın deneyeceğim
bakalım nasıl oldu
yoğurtla birde sirke ile yapılıyormuş netten araştırdım bende maya bulunca mayayla yaptım
bir dahakini sirke ile yapacağım
kg lar tam çıkmamış bir daha oran verebilirmisin canım
iyiniyetlim ve petunyaa cım ben küçük bi ilcede oturuyorum. sütü pastörüze kullanmıyoruz. haftnın iki günü süt gelir bana .1i ile yoğurt yaparım ve cocuklara ayırırım .
diğeri ile de cocuklara ayırıp gerisi kaynarken yaklaşık kitre süt kücük kase yoğurdu içine döktüm. dakika kaynattım zaten peynir hemen su yüzüne cıktı
sonra bez bi tarhana falan saklanan torbalar varya onlardan birine döktüm
dak süzdürdüm .sonrada aldım kapaklı bi kaba
daha önceleri sütü aldığım yer yapıyodu tarifi öğrendim kendim denedim cook güzel oldu ve tamamen sağlıklı
yanlız süzdürmeden altını kapatınca içine tuz döküp karıştırısan ozaman daha lezzetli oluyo.şimdiden afiyet olsun
bu arada yoğurdunda kaymaklarını biriktirip az bi su ile cırpınca miss gibi tereyağı oluyo tam hucanuın istediği gibi.bende bunları atamamız buraya olunca öğrendim komşulardan
.....................................................................................................................................................................................yazmazmıyız canım ılk ısım o olacak.bende bılmıyorum nelere bakıldı doktor b.sayara yazdı gormedım alınca gorecem
6-7 ay oldu canım arada kacamaklar oldu ama yuruyusumu ve aksam 5 ten sonra yememeyı hep uyguladım
bılmıyorumkı kuzu ptesı gorcem yazarım hemen
sagol tatlım
aynen katılıyorum canım:))
fadıme bı sorarmısın kendısıne aşk kaç beden giyer?
bebeem bende senı kocaman optum bugun cok yogundum evı temızledım yemek ekmek pısırdım oglumun arkadası geldı onlara kek yaptım hemıde tam bugday unundansonra yemek yedık mutfagı topla dızımı ızle derken bu saat oldu canımcım
.....................................................................................................................................................................................yazmazmıyız canım ılk ısım o olacak.bende bılmıyorum nelere bakıldı doktor b.sayara yazdı gormedım alınca gorecem
6-7 ay oldu canım arada kacamaklar oldu ama yuruyusumu ve aksam 5 ten sonra yememeyı hep uyguladım
sagol tatlım
bebeem bende senı kocaman optum bugun cok yogundum evı temızledım yemek ekmek pısırdım oglumun arkadası geldı onlara kek yaptım hemıde tam bugday unundansonra yemek yedık mutfagı topla dızımı ızle derken bu saat oldu canımcım
kızlar bizim buraya shapes kadınlara özel diye bi spor merkezi acıldı
30 dak aletli ve hareket şeklinde yapıyolarmış.
yapan varmı
ögrenciyim ve yurtta kalıyorum onu hatırlatarak başlıyorum tüm gün tükettiklerime
kahwaltı;
-2 kaynamış yumurta
-ufak salatalık
-kaşar peyniri
-500 ml su
ara(12.00)
-1 avuç ceviz
-bikaç badem
ara(13.00)
-şekersiz türk kahwesi
ara(14.00)
-patlamış mısır
-zero(cocacola)
ara
-ice tea limon
akşam(18.30)
-patatesli tavuk
-200ml yogurt+20ml mayonez
-salata
ara(19.00)
-bi awuç cewiz
not:uff ya yazınca ne çok ara werdiğimi farkettim bugun okul yoktu we ben kafa dagıttım...çok mu sapıtmışım...
pilates kursu buldum inş bi aksilik çıkmazsa haftaya görüşmeye gitçem bakalım...
yazmazmıyız canım ılk ısım o olacak.bende bılmıyorum nelere bakıldı doktor b.sayara yazdı gormedım alınca gorecem
sagol tatlım
................................................................................................................................................................................................................................canim mesajlarin altinda alinti ile cevapla seceneginin yaninda yine bir alinti isareti ve arti olan yer var, ona basarsan, tick koyuyor yanina, o mesajlari almis oluyorsun... Sonra konuya cevap ve dediginde hepsi hazir nazir mesajina eklenmis oluyor, sen her birinin altina yaz yaacagini
tşkler verdigin bilgiler için kızımada okudum umarım birdaha kola içmezİnternette gezerken böyle bir yazıya rastladım:
Prof. Dr. Karatay, 'kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?' diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
..................süper bir menü olmuş tebriklersaat 17:30 gibi 1 tabak taze fasulye
1 baget
1 küçük kase keten tohumlu salata
10 tane yer fıstığı
salata
cay cay
doydum cok şükür saat 6 da yemek olayını kapattım hemen size koştum
siz resmen adamda alışkanlık yapıyosunuz ya...
bence psikiyatrisler depresyon hapı vereceğine
yarım saat sabah yarım saat akşam gibi öğünlere bölüp sizin topiğinizi önermeliler.
bu topik kelimesinide sizden duydum umarım yanlış kullanmamışımdır.
....................................................................................................ıkıncı ogunum
1tabak pırasa
1abak k.t yogurt
omega3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?