Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi geceler,
1,öğün:
klasik karatay kahvaltım

2.öğün:
pırasa mücver
bezelye yemeği
salata
3,öğün:

tarhana çorbası
2 kaşık işkembe yahnisi
balık
salata

bol leptinli geceler

arkadaşım şu mutfak robotlarının üst blendır kısmı varya oraya kaymağı koy üzerine soğuk su ekle calıştır topaklanmaya başlayıncaya kadar bekle 15 dak falan sürüyor.sonra üzerine toplanan yağı al.soğuk su yun altında bi kaba koyduğun yağı kaşıkla evire cevire yıka sonra suyunu dök oh misler gibi tereyağı yanlız blendarla yaparken ben 15 dak dedim ama sen bak arada topaklaşma olunca 2 dak daha calıştır yeter .şimdiden kolay gelsin

ben de nasıl yapıldığını merak ediyordum teşekkürler canım

Slm. Kizlar
2. ögün (16:30)
2 tabak bulgurlu ve kiymali ispanak yemegi
1 kase sarimsakli yogurt
2 kapsül omega3 takviye
sivi: 2 litre su
spor 45 dak. yürüyüs
(saatimi takmayi unutuyorum yarin insallah takarsam ayrintili kac adim attigimi falan yazacam gaza gelellim azicik)

Herkese iyi geceler,

Sabah: 1 yerli muz, yarım armut, salata, 1 dilim peynir, 4 zeytin
Öğle: Zeytinyağlı pırasa yemeği, yoğurt, salata, yarım dilim tavuk, 1 yerli muz
ara : 1 bardak süt
akşam: 2 kabak dolması, fırın mücver, yoğurt, 6 fındık

30 dk yürüyüş

Yok canim,zeytin dunyanin en faydali meyvesi ve glisemik endeksi 0..

Merhaba Kızlar,
İki gündür çok yoğunum geçmişi okuyamıyorum.Yavaş yavaş açığı kapatmaya çalışacağım artık.

Sabah: 2 yumurta peynir zeytin 1kuru incir ceviz omega 3
Öğle :yoğurtlu ıspanak 1 yerli muz
Akşam : ızgara balık salata şekersiz Türk kahvesi

Ve evden çıkıp Çamlıca ya yürüyelim derken yokuş yürümeyelim şu sokak nereye gidiyor bu sokak nereye derken Anadoluhisarı na kadar 70 dakikalık yürüyüş:) Fakat bu yüzden yemeğimiz 20:30 geçti.Neyse bir daha ki yürüyüşe yemek yeyip çıkacağız

Kızlar haber türkü açın hemen diyetimizde ilk 10 gün şeker hayatımızdan çıkınca vücut halsiz kalıyormuş. Bunu yeni katılan bi arkadaş sormuştu. Sebep: vücudumuz aslında yağ asitlerinden enerji üretmeye alışkınmış ama hep şekerden üretmeye alışkın bünye şekeri kesince yağa dönene kadar halsizlik oluyormuş dinleyin bence

Son düzenleme:

muhteşem sin valla sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün .evde herkez uyuyo beni bil.başında gülerken biri görse kadın sıyırmış der. hayırlı bool leptinli geceler.

Bugün yazdığım bulgurlu patatesli köfte yapacaksan Propycilcim ve yapan olursa:
1. yarmaları 5-6 saat ıslatıp öyle yapın tarifteki gibi yaptım. Benimkiler diri oldu.
2. 3 patates yeterli.
Tamam canim,cok saol tavsiyen icin..yarmayi da yeni aldiydum:))

banttayım sızı okuyorum arkadaslarya sana ozenip bende okumaya calisiyom ama goz 4 bucuk oldygu icun biraz zor oliyi

bugün tam 1 ay oldu ve ben 8kğ vermişim
masallah..

bu tarifler super canim tesekkur ederiz..

Sanada masallah canim..
hadi ya.....!!ciok ilgincmis gercekten..ilk hafta hakkaten olmustu halsizlik bende..tuh kacirdim programi..esim ve kurtlar vadisi zamani simdi..bilgisayar ve tv onda,bana telefon dustu..neyse yarin izliym artik..cok saol canim paylasim icin..

Son düzenleme:
bugün evdeki koşuşturma bitmedi birde pazara gidince yürüyüş yalan oldu
kendimi eksik ve kötü hissediyorum
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…