geldim canım günaydınlarriyiniyetli erkencidir bugün uyudumu yoksa
afiyet olsun kürkçü dükkanına hoşgeldin..günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:ıspanak,salata
akşam:et,salata
afiyet olsunnasılsınız kızlar ben kahvaltımı yaptım
biberli lorlu 1yumurta
zeytin
peynir(peynirim çok güzel olmuş biraz tuz koysam daha iyi olacakmış)
domates-salatalık-tere
yarım elma
ceviz
1lokma simit
omega3lerim
şimdide biberiye çayımı içiyorum
günaydınKizlar gunaydin,gerci gün yok ortada ama,bugun dogmamis..hava kotu yaaa:26: Neyse menume geciym hemen: 3 yumurtadan z.yagli,pulbiberli,karabiberli,maydonozlu salata....3 adet omega ve bir cay bardagi dan az fazla ceviz.. Roka,domates,sakatalik.. 4 bardak cay,tulum ve kasar peyniri,14 adet zeytin...herkese afiyet olsun...
canım geçmiş olsun..kızlar sizi çooooooooooook özledimmmmmmmmmmnasılsınız 2 gündür yine giremedim eşim 20lik dişi yüzünden ameliyat oldu onla uğraştım aklım sizde kaldı neyseki kaçamak yapmadım hatta o yemek yiyemiyor diye bende yiyemedim vicdan yaptım diyete yardımı oldu yani yarından itibaren menü bildiririm tekar kendinize iyi bakın hemen kaçayım leptini kaçırmayım bol leptinler herkese öpüldünüz...
Günaydın arkadaşlar, ben de kahvaltımı yazayım.
2 yum., 1 dilim peynir, salata, yarım ç.b. badem, 2 gün kurusu, 6 çekirdekli siyah üzüm, 5 zeytin.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Canim yarim saatte 3.5 km cok degilmi,hışın cikar ayh:))
Gunaydin hemsom,cikmaz insallah emekler bosa..okadr ugrasti hocalar,cocuklar:)) zaten 23 nisan cocuklara ve ogretmenlere eziyet..sana bise sorcam: ne kadar ayni kiloda kaldin.? Yani kac hafta?dün 23 nisan provası yaptık rüzgar toz toprak mahvoldummm. bi de üzerine nöbetçiydimmm canım çıktı desem yeridirrr.
inşallah pazartesi hava iyi olur da emekler boşa çıkmazz kızlarrrr
Ozaman en az 40 dakika araliksiz yurumek lazim..Egzersizin ilk 15-20 dakikasında enerji olarak,bacak adalelerindeki glikojen olarak depolanmış şeker kullanılır
20 dakikadan sonra enerji olarak kanda bulunan şeker ve serbest yağlar kullanılır
40 dakikadan sonra karaciğerde ve vücudumuzdaki depo yağlar yıkılır
Kartay 2.kitaptan alıntıdır.
................................................................................................................................................................................................................................
iyi geceler arkadaşım
öğünler çok zayıf geldi bana:44:
acıkmıyor musun sonradan
Merhaba Kızlar,
İki gündür çok yoğunum geçmişi okuyamıyorum.Yavaş yavaş açığı kapatmaya çalışacağım artık.
Sabah: 2 yumurta peynir zeytin 1kuru incir ceviz omega 3
Öğle :yoğurtlu ıspanak 1 yerli muz
Akşam : ızgara balık salata şekersiz Türk kahvesi
Ve evden çıkıp Çamlıca ya yürüyelim derken yokuş yürümeyelim şu sokak nereye gidiyor bu sokak nereye derken Anadoluhisarı na kadar 70 dakikalık yürüyüş:) Fakat bu yüzden yemeğimiz 20:30 geçti.Neyse bir daha ki yürüyüşe yemek yeyip çıkacağız
gelelim benim ogunumeee
sabah kalkinca hemen suyla beraber iki tane gunkurusu yedigimden dolayi bugun tartilmadim
kahvaltim da resimdeki gibidir + omega 3 lerim
Eki Görüntüle 395812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?