kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
kahvaltı yapmadım o yüzden şimdi 1 tane elma yiyorum ve biraz fıstık.
Günaydın hanımlar dün,bilgisayarı birtürlü elime geçiremediğim için bildirim yapamadım.
öğlen menüm de bezelye,pırasa mücver,salata vardı
akşam da tarhana çorbası
2 kaşik bulgur pilavı
şakşuka ve 2,3 kaşık kadar mantar
üzerine 3 hurma 2 incir
akşam yemeğinde tatlı tercih ediyorum ama sizce yanlışmı yapıyorum.
kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
Kahvaltın çok güzel canım:) Yaklaşık aynı kilolardayız da sen günde kaç öğün yapıyorsun? Bir de spor yapabiliyor musun?
bugün tam 1 ay oldu ve ben 8kğ vermişim
çok geçmiş olsun canım,kuzucuk biran önce iyileşir inşallah
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir.
gecmiş olsun arkadasım insallah kuzucuk hemen iyilesir allah acil sifalar versin
Esasçım geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım. Bu ara kedi-köpek gibi hayvanlarda cilt problemi var. Tüyleri dökülüyor ve dökülen yerlerde yaralar oluyor. Bu hastalık insanlara da bulaşabiliyor.
Ben Ankara'da yaşıyorum ve bir kaç tane bu hastalıkta köpek gördüm.
Bir iki hafta sonra antibiyotik etkili nemlendirici krem kullanımı ile geçiyor. Seni korkutmak istemem ama sen yine de kızını uzak tut bu ara hayvanlardan :S
bende bugün ilk defa denedim maya ile yaptım ben süzülüyor yarın deneyeceğim
bakalım nasıl oldu
yoğurtla birde sirke ile yapılıyormuş netten araştırdım bende maya bulunca mayayla yaptım
bir dahakini sirke ile yapacağım
kg lar tam çıkmamış bir daha oran verebilirmisin canım
sabah kahvaltım(10:00bitti)
10 zeytin
peynir
3 ceri domates
8 adet cagla badem
5 adet ceviz
maydonoz ve nane
1 adet köy yumurtası rafadan
omega 3 2 kapsül(bitti)
öglen(15.30 bitti)
arkadastaydık menü karatay dısı idi corba haric ben ise yemedim
2 kase ev yapımı tarhana corbası
1 bardak ayran(ev yapımı)
arkadaslar ise cormanın yanında 1 tabak salcalı makarna yediler,2 adet tatlı ,rus saatası yediler.
Eki Görüntüle 395956
Ozaman en az 40 dakika araliksiz yurumek lazim..ama simdi bide aclik tokluk durumu war demi? Acaba bu degerler sabah kahvaltidan once yapilan egsersiz icinmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?