Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
kahvaltı yapmadım o yüzden şimdi 1 tane elma yiyorum ve biraz fıstık.

çok geçmiş olsun canım,kuzucuk biran önce iyileşir inşallah

selam bacılarım,hayatını kaybeden doktor beye çok üzüldük ,Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar versin,doktorlara kötü davranan insanlıktan çıkmış tipleri nefretle kınıyorum,Allah layığınızı versin inşallah,beni soracak olursanız,taşındık,koltukları döşemeciye verdik,aman ne zor iş ya,modoko keyap tavaf ettikl amma bittik,inşallah koltuklar bişeye benzer,şimdi temizlenip yerleşilecek bir evle başbaşayım,diyetimize dün itibariyle kesin dönüş yaptım,sabah menümü de yaziyim,
1 yımırta
acık kavurma
ceviz
zeytin
çay

Bence akşam meyve yemek kilo vermeyi zorlaştırıyor. Daha doğrusu ben ne zaman yesem ertesi gün kilo almış/vermemiş oluyorum. Bu arada kızınız sınav sonucu nasıl?

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir.

Herkese merhaba

sabah kahvaltım herzamanki gibiydi değişiklik yok ondan detay yazmıcam dün yine 15.000 adım atmayı başardım pazartesi gününü iple çekiyorum hafta sonu biraz daha hareketli olmam lazım inşallah 80 den aşağı inerim o kadar çok istiyorumki başı 7 ile başlayan rakamları tartıda görmeyi

sabah kalkınca(08:00)2 gün kurusu kayısı,3 kuru erik yedim (wc olayım cok rahatlattı suana kadar 2 wc oldu cok sükür)

sabah kahvaltım(09.30 bitti)
2 adet ceri domates
2 dal marul
10 zeytin
avuc icikadar peynir
8 adet cagla badem
1 tüm köy yumurtası,yarımda sarısı oglus yemedide
1 cay bardagı fındık
1 cay bardagı cay

komsuyla az öce sekersiztürk kahvemizi yudumladık.

Kahvaltın çok güzel canım:) Yaklaşık aynı kilolardayız da sen günde kaç öğün yapıyorsun? Bir de spor yapabiliyor musun?

ben cok ekstrem birsey olmadikca 2 ogun yiyorum ve evet mutlaka hergun 6- 6.5 km yuruyorum kosubandinda. Eger disardaysam eve gelince vakit olmazsa, ancak o zaman yapmiyorum ama zaten disarda da yuruyusumu yapmis oluyorum :) bi yurumeyi severiz

gecmiş olsun arkadasım insallah kuzucuk hemen iyilesir allah acil sifalar versin

23 nisan provasındaydım kızlar az önce bitti. Stada yürüyüş geri dönüş 45 dk yürüdüm okula gelirken 10 dk giderken de 10 dk ohh bir daha gelip git bugün güzel yürümüş olacağım

Kahvaltım
2 yumur. haşlanmış
2 günkurusu kalkınca
5 çli üzüm
ş.siz çay
3 çeri
1 salatalık
yarım muz
üzerine kahvem

letafetçim sanırım çocuğunun sınavı iyi geçmemiş üzülmesin yine denesin geçmiş olsun..
Esasçım geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım. Bu ara kedi-köpek gibi hayvanlarda cilt problemi var. Tüyleri dökülüyor ve dökülen yerlerde yaralar oluyor. Bu hastalık insanlara da bulaşabiliyor.
Ben Ankara'da yaşıyorum ve bir kaç tane bu hastalıkta köpek gördüm.
Bir iki hafta sonra antibiyotik etkili nemlendirici krem kullanımı ile geçiyor. Seni korkutmak istemem ama sen yine de kızını uzak tut bu ara hayvanlardan :S

Günaydın hanımlar, kahvaltımı da yazayım bu arada:
2 yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 çay bardağı yer fıstığı
2 ceviz
2 domates
2 salatalık
1 tutam maydonoz
6-7 gün kurusu
1 omega 3

Offf sizi okurken fark etmeden fazla yemişim

Sabah çift sarılı yumurta,ceviz,fındık ,kayısı,incir yedim.
Dün eczacıma uğradım kendi kullandığı omega 3 den verdi bana.
1000 mg.
Acaba günlük ihtiyacımız ne kadar?

sabah kahvaltım(10:00bitti)
10 zeytin
peynir
3 ceri domates
8 adet cagla badem
5 adet ceviz
maydonoz ve nane
1 adet köy yumurtası rafadan
omega 3 2 kapsül(bitti)

öglen(15.30 bitti)
arkadastaydık menü karatay dısı idi corba haric ben ise yemedim

2 kase ev yapımı tarhana corbası
1 bardak ayran(ev yapımı)

arkadaslar ise cormanın yanında 1 tabak salcalı makarna yediler,2 adet tatlı ,rus saatası yediler.

çok geçmiş olsun canım,kuzucuk biran önce iyileşir inşallah

çok sağol canım umarım iyileşir bir an önce...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir.

inşallah canım sağolasın..

gecmiş olsun arkadasım insallah kuzucuk hemen iyilesir allah acil sifalar versin

amin umarım iyileşir biran önce .şuan işteyim ama aklım evde.deminden beri annemi arıyorum noldu varmı bi değişiklik diye...

Esasçım geçmiş olsun canım..

sağol canım...

tamam canım çok sağolasın dikkat ederim.insanın çocuğunun hasta olması ne kadar kötü ama buna şükür Allah başka dert keder vermesin ,dermansız dert vermesin ve tüm hastalara acil şifalar versin...

canım ya sendeki tarifler nasıl müsait bir zamanda yazabilirmisin

rus salatası yasak mı yaw......
içinde yağ ve yumurta var ne zararı olabilrki

Ozaman en az 40 dakika araliksiz yurumek lazim.. ama simdi bide aclik tokluk durumu war demi? Acaba bu degerler sabah kahvaltidan once yapilan egsersiz icinmi???

Canım ben aç karnına çıkıyorum.Sabah saat 6 ve 8 arasında yürüyeceksem kahvaltımı gelince yapıyorum.Gün içinde başka bir saatte çıkacaksam yemeğin üzerinden en az 1 saat geçmesi gerekiyor.Sabah erken saatte çıkınca yağ hücreleri 8 saatlik uyku ve açlık sonrası daha hareketli oluyor ve daha kolay yakılıyor.Aç çıkınca depodakileri yakıyoruz,yemek sonrasında da yediklerimizi yakıyoruz.Benim tercihim sabah erken ve aç.

çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…