Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Muhencim kahvaltında kuru meyve yiyebilirsin + marul maydanoz tere vb de yersen daha sağlıklı olacaktır

Iyi niyetlim beni takip edebiliyonmu yanlış yaptığım bi şey varmı
PARDON SENDE YAZMIŞSIN BEN O ARADA SANA MESAJ YAZIYODUM

Son düzenleme:
d..t marka tava yoğurdu alınır(kaymaklı olan yoğurt başka markada olabülür tabi)
üzerindeki kaymağı itina ile ayrı bir kaseye konur...
üzerine doğal süzme bal gezdirilir(1 tk kadar)
en son 4-5 adet cevizz iri olarak kırılır üzerine serpiştirilir..

biraz dolapta bekletilir..

soğuk soğuk tatlı tatlı yenir...
ayyyyyyyyyyyyy canım çekti vallah billahhh

Kızlar gecmişide okudum menümüde bildirdim az dinlencem cocuklar az sonra damlar
iyiniyetlim sağol hatırlatmaların için ben kuru inçiri cook seviyom yazarken bile ağzım sulandı kac tane yiyebilirim.
Yeşillikleride yiyorum zaten yazmamışım.bahcemde taze doğan tere maydanoz ve marul var tazecik.
Yakında olsaydınız size el cağızımla muhteşem bi mercimekli köfte yapar marullara sarar servis yapardım .
Yanında ev turşusu
davet bizden......

iki uc tane yiyebilrsin canım..gün kurusu kayısı da olabilir..

arkadasa yürüyerk gitmiştim ve yürüyerek geldim 30 dk tempolu yürüyüs oglum bebek arabasında uyudu hemen eve cıktım sonra yürüyüs bandındA da 60 dk yürüdüm 5.1 hız 270 kalori 5 km yürümüs oldum oldu mu sana 90 dk yürüyüs oleyyy

ama cok acıktım o corbalar beni hic tutmadı 19.30 zor ettim gömüldüm yemege
aksam yemegi(19:45 bitti)
pırasa kavurması (sonu)
piyaz bi kase
1 cay bardagı fındık

ve spordan sonra türk kahvesi de ictim

ve aksam komsu gectik ve benim reddettiklerim kuru pastalar 4 cesitti ben asla yemedim ve kuruyemis ve gazlı icecek ikramı hic dokunmadım BEN İSE CAY VE TÜRK KAHVESİ(SEKERSİZ)İCTİM dünü böyle kapattım

Son düzenleme:
hem yürüyüs hem topiki okuyup yorum yazmak cok güzel:126:

60 dk 270 kalori 5 km 5.1 hız 7800 adım
20 dk dısardak yürüdük oglusu parka götürdüm bugün 80 dk cepte oleyyy:119:

Canım 2 tane ye bence bir de çekirdekli kara üzüm çok yararlı 4-5 ondan da ye bir de özellikle günkurusu kayısı doğal olması nedeniyle makbul
Mercimekli köfteleri yemiş kadar oldum canım sağol sana afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…