ortmenim DHA ve EPA değerleri 3 olmalı en az..gunde 3 gram omega 3 alcaz...sen hangisini kullanıyosun bilmiyorum canım..eczacına bi sor istersenSordum cevap vermediniz küsücem ama
Omega 3 günlük ne kadar alınmalı?
iyi geceler arkadaşım
öğünler çok zayıf geldi bana:44:
Acıkmıyor musun sonradan
Bu arada bu saate kadar işle4imden sizi takip edemedim .malum havalar ısınıyor.evimin bahcesinde 1 deprem kmonutu var orayı temizledim
cocukların eşyalarını cıkarttım bahce mal..... Canım cıktı anlayacağınız.
Sabah 9 da 3 mil lesie
saat 10:30 kahvaltı
2 yumurta ve ev peynirinden yapılmış omlet
1 cay bardağı ceviz
10 tane zeytin
peynir
akşama yemek yapmadım cook da yorgunum allah kerim nasipte ne varsa pişircez.
Herkese kolay gelsin
burkanscetincim bişe sorcam: dumble yapınca daha mı etkili oluyo??? ben sana gore yeni sayılırım canım...bilmiom tamBu arada yazayı unuttum akşam 1 er kglık dumble larımla 45 dak leslie yaptım
burkanscetincim bişe sorcam: dumble yapınca daha mı etkili oluyo??? ben sana gore yeni sayılırım canım...bilmiom tamBu arada yazayı unuttum akşam 1 er kglık dumble larımla 45 dak leslie yaptım
Bu arada yazayı unuttum akşam 1 er kglık dumble larımla 45 dak leslie yaptım
tam da ben sana cıss dicektimÖğle
1 kase mercimek çorbası
Biraz bulgurlu sarma
Biraz süzme yoğurt
salata
1 küçük dondurma
iki uc tane yiyebilrsin canım..gün kurusu kayısı da olabilir..Kızlar gecmişide okudum menümüde bildirdim az dinlencem cocuklar az sonra damlar
iyiniyetlim sağol hatırlatmaların için ben kuru inçiri cook seviyom yazarken bile ağzım sulandı kac tane yiyebilirim.
Yeşillikleride yiyorum zaten yazmamışım.bahcemde taze doğan tere maydanoz ve marul var tazecik.
Yakında olsaydınız size el cağızımla muhteşem bi mercimekli köfte yapar marullara sarar servis yapardım .
Yanında ev turşusu
davet bizden......
sabah kahvaltım(10:00bitti)
10 zeytin
peynir
3 ceri domates
8 adet cagla badem
5 adet ceviz
maydonoz ve nane
1 adet köy yumurtası rafadan
omega 3 2 kapsül(bitti)
öglen(15.30 bitti)
arkadastaydık menü karatay dısı idi corba haric ben ise yemedim
2 kase ev yapımı tarhana corbası
ama1 bardak ayran(ev yapımı)
arkadaslar ise corbanın yanında 1 tabak salcalı makarna yediler,2 adet tatlı ,rus saatası yediler.
Eki Görüntüle 395956
Kızlar gecmişide okudum menümüde bildirdim az dinlencem cocuklar az sonra damlar
iyiniyetlim sağol hatırlatmaların için ben kuru inçiri cook seviyom yazarken bile ağzım sulandı kac tane yiyebilirim.
Yeşillikleride yiyorum zaten yazmamışım.bahcemde taze doğan tere maydanoz ve marul var tazecik.
Yakında olsaydınız size el cağızımla muhteşem bi mercimekli köfte yapar marullara sarar servis yapardım .
Yanında ev turşusu
davet bizden......
Bu gün 11. günüm.
Sizce neden hiç kilo veremedim.
Allahım ben nerde yanlış yaptım...
Merhaba örtmenim :)
Başlangıç mı 11 gün oldu , yoksa son kilo vermenden itibaren mi 11 gün geçtide hala kilo veremedin.
Bana net sayılar verebilir misiniz?
Gün kurusu,incir,karaüzüm kaçar tane yenilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?