Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar toptan menu bıldırımı

kahvaltı

klasık karatay kahvaltısı

ıkıncı ogun

fırında mantarlı karnıbahar
salata
semızotu salatası
fındık fıstık
omega3
1 ısırık gofret
yesılcay

kızlar 3 gundur wc yok ıcmedıgım form cayı turevı kalmadı boyle gıderse bu hafta lısteye sondan bıle gıremıycem

Öğlen yemeğim,yeşil mercimekli bulgur pilavı,yoğurtlu kabak havuç salatası,turşu,2 fındık büyüklüğünde elmalı kurabiye

Akşam yemeğinde imambayıldı var,yanında da yoğurt yerim.

1. ögün (10:00)
Klasik karatay kahvaltisi
4 omega 3 takviye

2. ve son ögün
4 köfte firinda
firinda kabak ve biber sarimsakli yogurtla
2 kayisi-2 incir (gün kurusu)
2 omega3 takviye

30 dakkika. En düsük viteste dag bisikleti kulandim. Bacaklarim koptu
Sivi: simdiye kadar 2 litre su yatana kadar 3 litre olur

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

Güleryüzcüm çantada hep kuruyemiş taşımak lazım bence :)

Akşam yemeğim

Bir kepçeye yakın mercimek çorbası
süzme yoğurt
4 b.lu sarma

akşam menü 2 tabak barbunya (cok acıkmışım )
salata
2 tane fıstık
cok az peynir.
cay
18:30 da bitti

bağırsak sorunu bendede var ne yazıkki.keten tohumu nu deniyorum ama cok da sonuc alamadım.
bida kayısıyı deneyeceğim evde siyah kuru kayısı var malatyadan gelmişti olur herhalde
onu yiyip su içinde kahvaltıya kadar bi süre gereklimi

yine bir hastaneyi hasta yakınları basmış...
ben anlamıyorum bu olaylar başladı mı seri haline dönüyor. buna sebep biraz da medya gibi geliyor... yaada hep böyle şeyler oluyor da yeni yeni haberimiz oluyor
sağlık çalışanlarına allah sabır versin eksikliklerini aratmasın

kızlar 3 gundur wc yok ıcmedıgım form cayı turevı kalmadı boyle gıderse bu hafta lısteye sondan bıle gıremıycem
papişim,hocamız sabah aksam 1 yemek kaşıgı zeytinyagı içmemizi oneriyo..yag insulin salgılatmıyo vucutta biliyosun..bende de var aynı sorun ama üşeniyom bu yontemleri denemeye

Son düzenleme:
bugün yediklerim(her öğünden 20dk önce formula 7 plus kullanıyorum
sabah:8.00 de
marincap omega3
2 domates
2yumurta
(patladım yiyemedim daha)

öğle:13,00 de
okula geç kaldığım için yanıma aceleyle aldığım meyveleri yedim.
1havuç
1 yeşil elma
1avuç kuru üzüm

akşam:19.00 da
omega3
3 kepçe nohut yemeği
1 tabak taze nane
1 kase yoğurt

her akşam eşimle birlikte 1 saat yürüyoruz

ayrıca boyum 1.56 kilom 66 tüm yediklerimle de acayip doydum.sizce kaç kalori almışımdır?

menun gayet guzel oksi...ama biz kalorş hesabı yapmıyoruz doyana kadar yiyoruz...bide o formula 7 dediğin sey uygunmudur değilmidir hşç bilmiyorum..arkadaslara bi sormak lazım...

menun gayet guzel oksi...ama biz kalorş hesabı yapmıyoruz doyana kadar yiyoruz...bide o formula 7 dediğin sey uygunmudur değilmidir hşç bilmiyorum..arkadaslara bi sormak lazım...

Zayıflama ilacı ise kullanmıyoruz.. gerek de duymuyoruz. Adıma konuşayım hiç acıkmıyorum zaten karatay ile
Çünkü özellikle hangi doktordu bilmiyorum sanırım ender saraçtı. Dedi ki:Zayıflama ilacı diye birşey yooookkk bunlar vücuda son derece zararlıdır. Bitkisel kökenli olmaları zararsız olduklarını göstermez...

Canım afiyet olsun. Öğle menünü hatırlayamadım ama az yediysen acıkman muhtemel. En akıllıcası günler uzadığı için 3 öğün yapmak ve ilk 2 öğünde iyice doymak Özellikle sabah öğünün kuvvetli olmalı..
Akşam da biraz çorba ayran ya da sadece piyaz 5-6 fındık yanında ayran gibi hafif bir menü yeterli olabilir. Tariflerini de deneyeceğim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…