çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...
cook gecmiş olsun benim kızımdada olmuştu 2-3 günde düzelmişti allerji şurubu vermişti doktor. Allah acil şifa versin
Canım az önce muhen için yazmıştım birkaç mesaj üstte
2 gün kurusu yersem 4-5 üzüm yiyorum. Ya da incir 2, 4-5 kara üzüm
Başlangıç hayatım başlangıç.
Çok enteresan!!! Ama sen dayan elbet pes edecek ve geldikleri gibi gidecek kilolar:)
Şu açıdan sormuştum benimde yeni başlamama rağmen 15 gündür hiç verememiştim ama biranda da 1,5-2 kilo gitti.
rus salatası yasak mı yaw......
içinde yağ ve yumurta var ne zararı olabilrki
Ay kusura bakma canım bir gün içinde yenilecek miktar bu mu diye sorsam kızar mısın?
ewet bi gun içinde yenecek miktar hemen hemen bu..ama bunları sabah yemelisin aksam yememeye calış..ama egerki tatlı krizin filan tuttu regli doneminde 1 tane ye aksam yemegıyle ammaaaa abartma:)) bide sen kitabı okudugundan eminmisin canım?????*Ay kusura bakma canım bir gün içinde yenilecek miktar bu mu diye sorsam kızar mısın?
kuzucum icinde mayanoz varmıs,garnitür hazır konserve dogallıktan uzak daha ne olsun
kızlar kuru erik almıstım bu hafta sabahları yiyorum,birde kayısı ve süper bagırsaklarımı calıstırdı ayıptır söylemesi 3 kez wc ye gittim:119: inş.pzt. kiloları göndermiş olurumkabızlık cekenlere duyrulur deneyin derim birde 1 hafta yiyip 1 hafta ara vermek gerekiyormus vücud cok alısmamalıymıs
sebepleri sıralıyorumBu gün 11. günüm.
Sizce neden hiç kilo veremedim.
Allahım ben nerde yanlış yaptım...
Güleryüzüm yemez benimCanım süpersin sporunla kaçamak yapmamanla iyi bir karataycısın
Zeynep sen kaç kilosun
Ne kadar zaman da verdin
Bi de kaç yaşındasın?
(kusura bakma çok sordum ama ben topikte yeniym tanımaya çalışıyorum)
sebepleri sıralıyorum
1) kahvaltın guclu değildir(en onemlisi)
2) ara ogun yapmıs olabilirsin
3)ogunler arasında en az 4-5 saat gecmemiştir
4) sıvı yag kullanmıssındır yada kızartma yapmıssındır
5) aksama cok yuklenmişsindir
6) tatlı yemişsindir
8) yuruyus yapmamıssındır(en onemlisi)
9) aksam 8den sonra yemişsindir
10) omega-3 almamıssındır
11) ekmek ve ceşitlerinden yemişsindir
12) demir eksikligin vardır
13) meyve gunde bi taneden fazla yemişsindir yada ogunlerle birlikte yememişsindir yada aksamla birlikte yemişsindir
daha uzar gider bu liste...soyle bakalım hangisi yada hangileri sana uyuyo????
sabahki yediklerine baktım..yumurtayı 2 ye cıkar..kuruyemişelin miktarı 1 ince belli cay bardagı kadar olsun..peynir hani???? avucunun içi buyuklugunde peynir yiyceksin light filan olmayacak....hani yeşillik?? domates,salatalık,marul,roka,maydonoz...binimum salata malzemelri işte,omega-3 leri de ıhmal etme...o 1000 mg lik olanı gunde 3 defa al..ve bugunden itibaren gunde yarım saat yuruycen taammı...yurumeden olmaz..3 gun tatil var onumuzde ve sen pazartesinin sonunda en az 90 dakka yurumus olacan ok...anlaştıkmıı???? kontrolum altındasın bak ona goreee...Benim umudum var canım.
Benim vücudum durup durup toptan verecek herhalde.
Bi sabah bi uyanıcam 70 kiloyum mesela.
Kocamın gözleri fal taşı gibi açılmış 'bu yanımdaki fıstık kim diye'
ozaman sen kocccaaamaaan bi nazar boncugunu hakettin canım..tü tü tü maşşşalllahhh..Merhaba ben 36 yaşındayım ama arkadaşlar 30 civarında gösteriyorsun diyorlar :) Yaklaşık 1.5 ayda verdim ama ben hayatımda şimdiye kadar hiç bukadar kilo vermemiştim ayrıca bütün gün oturarak çalışıp neredeyse 0 hareketle yaşıyorum: )A birde tiroidlerim bozuk bunlarda biraz kilo verilmesini negatif yönde etkiliyor.
ewet canım ya..corba pek karın doyurmuyo,,ki malum bizim mideler de geniş maalesef..corbayla kuruyemiş cok mantıklı aslında:)))güldürdün beni valla iyiniyetlim yemem yermiyim ben ama sunu anladım dün bir daha evden cıkarken kuruyemişlerimi alıp gitcem cok acıktım corbalar sanki su olup gittiler icimde bu da bana ders oldu onlar güp güp makarnaları yediler bende kuruyemişi yerdim ne güzel olurdu ama kuruyemişleri unuttum ne yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?