Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...

SAĞOL CANIM..

cook gecmiş olsun benim kızımdada olmuştu 2-3 günde düzelmişti allerji şurubu vermişti doktor. Allah acil şifa versin

inşallah geçer biraz daha çoğalmış annemde az önce tekrar başka hastaneye götürmüş eşimle birlikte alerji olabilir demiş bende gidicem birazdan Allahım umarım biran önce iyileşir.çok sinirim bozuldu ve ağlayarak yazıyorum.Allah evlatlarımızı korusun tüm kötülüklerden...

Çok enteresan!!! Ama sen dayan elbet pes edecek ve geldikleri gibi gidecek kilolar:)
Şu açıdan sormuştum benimde yeni başlamama rağmen 15 gündür hiç verememiştim ama biranda da 1,5-2 kilo gitti.

Benim umudum var canım.
Benim vücudum durup durup toptan verecek herhalde.
Bi sabah bi uyanıcam 70 kiloyum mesela.
Kocamın gözleri fal taşı gibi açılmış 'bu yanımdaki fıstık kim diye'

Zeynep sen kaç kilosun
Ne kadar zaman da verdin
Bi de kaç yaşındasın?
(kusura bakma çok sordum ama ben topikte yeniym tanımaya çalışıyorum)

Ay kusura bakma canım bir gün içinde yenilecek miktar bu mu diye sorsam kızar mısın?
ewet bi gun içinde yenecek miktar hemen hemen bu..ama bunları sabah yemelisin aksam yememeye calış..ama egerki tatlı krizin filan tuttu regli doneminde 1 tane ye aksam yemegıyle ammaaaa abartma:)) bide sen kitabı okudugundan eminmisin canım?????*

kızlar kuru erik almıstım bu hafta sabahları yiyorum,birde kayısı ve süper bagırsaklarımı calıstırdı ayıptır söylemesi 3 kez wc ye gittim:119: inş.pzt. kiloları göndermiş olurum kabızlık cekenlere duyrulur deneyin derim birde 1 hafta yiyip 1 hafta ara vermek gerekiyormus vücud cok alısmamalıymıs

Evet canım çok işe yarıyor. Sabah aç karna su ile 2 günkurusu iyi geliyor bana da.. Annem böyle yapardı sürekli kabızlık şikayeti olduğu için deneyeyim dedimdi evet işe yarıyor

Bu gün 11. günüm.
Sizce neden hiç kilo veremedim.
Allahım ben nerde yanlış yaptım...
sebepleri sıralıyorum
1) kahvaltın guclu değildir(en onemlisi)
2) ara ogun yapmıs olabilirsin
3)ogunler arasında en az 4-5 saat gecmemiştir
4) sıvı yag kullanmıssındır yada kızartma yapmıssındır
5) aksama cok yuklenmişsindir
6) tatlı yemişsindir
8) yuruyus yapmamıssındır(en onemlisi)
9) aksam 8den sonra yemişsindir
10) omega-3 almamıssındır
11) ekmek ve ceşitlerinden yemişsindir
12) demir eksikligin vardır
13) meyve gunde bi taneden fazla yemişsindir yada ogunlerle birlikte yememişsindir yada aksamla birlikte yemişsindir

daha uzar gider bu liste...soyle bakalım hangisi yada hangileri sana uyuyo????

Güleryüzüm yemez benim Canım süpersin sporunla kaçamak yapmamanla iyi bir karataycısın

güldürdün beni valla iyiniyetlim yemem yermiyim ben ama sunu anladım dün bir daha evden cıkarken kuruyemişlerimi alıp gitcem cok acıktım corbalar sanki su olup gittiler icimde bu da bana ders oldu onlar güp güp makarnaları yediler bende kuruyemişi yerdim ne güzel olurdu ama kuruyemişleri unuttum ne yazık

Zeynep sen kaç kilosun
Ne kadar zaman da verdin
Bi de kaç yaşındasın?
(kusura bakma çok sordum ama ben topikte yeniym tanımaya çalışıyorum)

Merhaba ben 36 yaşındayım ama arkadaşlar 30 civarında gösteriyorsun diyorlar :) Yaklaşık 1.5 ayda verdim ama ben hayatımda şimdiye kadar hiç bukadar kilo vermemiştim ayrıca bütün gün oturarak çalışıp neredeyse 0 hareketle yaşıyorum: )A birde tiroidlerim bozuk bunlarda biraz kilo verilmesini negatif yönde etkiliyor.

kuzum sen ne güzel bi liste yapmıssın valla dogru sormussun nerde yanlıs yaptın arkadasım örtmenim :26::26::26:

Son düzenleme:
Benim umudum var canım.
Benim vücudum durup durup toptan verecek herhalde.
Bi sabah bi uyanıcam 70 kiloyum mesela.
Kocamın gözleri fal taşı gibi açılmış 'bu yanımdaki fıstık kim diye'
sabahki yediklerine baktım..yumurtayı 2 ye cıkar..kuruyemişelin miktarı 1 ince belli cay bardagı kadar olsun..peynir hani???? avucunun içi buyuklugunde peynir yiyceksin light filan olmayacak....hani yeşillik?? domates,salatalık,marul,roka,maydonoz...binimum salata malzemelri işte,omega-3 leri de ıhmal etme...o 1000 mg lik olanı gunde 3 defa al..ve bugunden itibaren gunde yarım saat yuruycen taammı...yurumeden olmaz..3 gun tatil var onumuzde ve sen pazartesinin sonunda en az 90 dakka yurumus olacan ok...anlaştıkmıı???? kontrolum altındasın bak ona goreee...

dus zamanı sonra da aksama yemek hazırlıgı
aksam menü
köfte,bulgur pilavı(ben kararsızım yesem mi yemesem mi)
salata,ayran

ozaman sen kocccaaamaaan bi nazar boncugunu hakettin canım..tü tü tü maşşşalllahhh..

ewet canım ya..corba pek karın doyurmuyo,,ki malum bizim mideler de geniş maalesef..corbayla kuruyemiş cok mantıklı aslında:)))

neyse ben kacar...ewi toplayıp bantta yuruyusumu yapam..Ficansın yazısını okuduktan sonra yuruyusu 50 dakkaya cıkarmaya karar verdim..
banttayken sizi okuyamıyom,,goz 4 bucuk numara olunca telefona bakmaktan banttan ayagım kayıyo...beyin kanaması gecirecektim nerdeyse kafamı carpıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…