Herhalde bu haftaya kilo almış olarak girmiş olurum.
Canım yürümeye devam et toparlarsın. Kaçamak yaptığında da bir ısırık simitle kal bence
Canım afiyet olsun. Öğle menünü hatırlayamadım ama az yediysen acıkman muhtemel. En akıllıcası günler uzadığı için 3 öğün yapmak ve ilk 2 öğünde iyice doymak Özellikle sabah öğünün kuvvetli olmalı..
Akşam da biraz çorba ayran ya da sadece piyaz 5-6 fındık yanında ayran gibi hafif bir menü yeterli olabilir. Tariflerini de deneyeceğim, teşekkür ederim
haklısın ama bu gün işe gitmeyince fırsattan istifade iş yapayım dedim işim bittiğinde saat zaten 16: oo olmuştu öyle olunca 2 öğün oldu.yarın daha dikkatli olurum
uyarın için sağol
yine çok yoğun bir günün ardından merhaba
menülerimi yazayım
öğle
ezogelin çorba
yoğurtlu brokoli
akşam
ezogelin çorba
2tane karnıyarık
salata
ayran
3litre su
45dk yürüyüş
şimdi okuyabilirsem geçmişe bakayım
kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
kahvaltı yapmadım o yüzden şimdi 1 tane elma yiyorum ve biraz fıstık.
ewet bi gun içinde yenecek miktar hemen hemen bu..ama bunları sabah yemelisin aksam yememeye calış..ama egerki tatlı krizin filan tuttu regli doneminde 1 tane ye aksam yemegıyle ammaaaa abartma:)) bide sen kitabı okudugundan eminmisin canım?????*
Merhaba ben 36 yaşındayım ama arkadaşlar 30 civarında gösteriyorsun diyorlar :) Yaklaşık 1.5 ayda verdim ama ben hayatımda şimdiye kadar hiç bukadar kilo vermemiştim ayrıca bütün gün oturarak çalışıp neredeyse 0 hareketle yaşıyorum: )A birde tiroidlerim bozuk bunlarda biraz kilo verilmesini negatif yönde etkiliyor.
canım bana yürü deme, yürü deme...sebepleri sıralıyorum
1) kahvaltın guclu değildir(en onemlisi)
2) ara ogun yapmıs olabilirsin
3)ogunler arasında en az 4-5 saat gecmemiştir
4) sıvı yag kullanmıssındır yada kızartma yapmıssındır
5) aksama cok yuklenmişsindir
6) tatlı yemişsindir
8) yuruyus yapmamıssındır(en onemlisi)
9) aksam 8den sonra yemişsindir
10) omega-3 almamıssındır
11) ekmek ve ceşitlerinden yemişsindir
12) demir eksikligin vardır
13) meyve gunde bi taneden fazla yemişsindir yada ogunlerle birlikte yememişsindir yada aksamla birlikte yemişsindir
daha uzar gider bu liste...soyle bakalım hangisi yada hangileri sana uyuyo????
yuruyeceksincanım bana yürü deme, yürü deme...
ğnternetten alabilirsin kitapyurdundan..Ben kitabı okumadım.Canan hocayı tv ve int takip ettim.
İlçede oturuyorum.Şehre gidince kitabı alıcam.
bak bu guzel işte...zeytinyagı yada tereyagı kullanıyosun demi tatlım????Akşam mönümü yazayımda benimle gurur duyun:
Kavurduğum pazıların üstüne biraz peynir serptim ve az süt ile çırpılmış yumurta döktüm.
Nefis oldu(yemek uydurmakta üstüme yoktur.)
Bol yeşillik ve domates.
Şimdide yeşil çayımı içiyorum.
Haaa okuldan gelincede 1litre su içtim.
selam bacılarım,hayatını kaybeden doktor beye çok üzüldük ,Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar versin,doktorlara kötü davranan insanlıktan çıkmış tipleri nefretle kınıyorum,Allah layığınızı versin inşallah
Canım merhaba çok yoğunsun bugünlerde neler yaptın
canım bana yürü deme, yürü deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?