Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam yemeğim:

1 kase şehriye çorbası
4 biftek
Salata
Yoğurt

Kızlar bu arada biz 3 günlüğüne şehir dışına çıkıyoruz.. Pazartesi akşamı dönücez inş. O nedenle bildirim yapamıcam bu hafta. Listeyi yapacak arkadaşa söyler misiniz o gün? Şimdiden teşekkür ederim..

bakalım yürüyebilecek miyim kaderim kocişe bağlı çok yorgunsa biraz isyan edio.
gelir gelmez eline tutuşturyorum bizim kızı adamcağız dakkaları sayıyo
haklı bi yerde ama napim

Ben kaçıyorum kızlar
Haaa annem bağırsaklar için pirinçsiz pırasa yemeği önerdi aç karnına.
Bilginiz olsun

Bu gün 11. günüm.
Sizce neden hiç kilo veremedim.
Allahım ben nerde yanlış yaptım...

Sizin bazi gidalara intoleransiniz olabilir. Bunun icin test yaptirsaniz. Belki size zararli gidalari tuketiyorsunuz.
Benim kahve,siyah cay,seker, somon baligi, biber cesitleri, pancar,fistik, uzum(yas,kuru),kakao, arpa, kimyon, karabiber,bademe siddetli intoleransim varmis. Diger bazilari da orta derecede. Simdi bunlari diyetimden cikardim. O kadar rahatim ki ne bas agrim var, ne de siskinlik v.s. Tavsiye ederim. Kilolar da gidiyor.

cnm nerde ve ne kadara yapıolar bu testi. merak ettim bende de çok şişkinlik oluyo da

canım bu testi nerde kac paraya yaptırabiliriz?????

Selam hanımlar,
Eve gelir gelmez baktığım forumu açıyorum, bağımlılık yaptınız bende:)
bugün çok yoğundu kahvaltıdan sonra bir baktım saat 19.00 olmuş, hemencecik yemek aradım tabii acıkmayım sonra diye
menüm: ızgara tavuk (terbiyeli yapıyolarmış özellikle rica attim terbiyesiz olsun diye), 3 çeri domates ve biraz yeşillik
su: bugün toplamda 3.5 litre oldu

kaunos çamlıca nireee anadoluhisarı nire,kafam karıştı

Canım biz Ümraniye de oturuyoruz. Çamlıca yürüyerek yarım saat sürüyor. Evden Çamlıca ya yürüyelim diye çıktık.Ama yokuş yukarı gitmek istemedik. Yokuş aşağı şu sokak bu sokak derken Yavuztürk te bulduk kendimizi. Yavuztürk den Küçüksuya inen sürücü kurslarının çalıştığı bir ara yol var.Kardeşim daha önce beni orada çalıştırmıştı. Buradan ineriz dedik. Ama arabayla kısa gelmiş bize herhalde. Başlayınca vazgeçemedik tabi. Dilimiz dışarıda Göksu başında aldık soluğu. Balık molası sonrası otobüsle döndük eve

Gözünaydın Leylakçım. Bayağı yoğunmuşsun sen Hareket etmişsin bolca bir de yürüyüş de yapmışsın
Canım bol bol dinlen sen.. Sünger tatlısı yapmışsın yemedin biliyorum Bizimkiler de dondurma yedi akşam ben yemedim neyseki dondurma bir tane kaldı kendi hakkımı kızıma verdim ohhh

iyi akşamlarr kızlarrrr

menümm

1. öğün
1 yumurtadan biberli omlet
peynir
yeşillik
salatalık-domates
yeşil çay
portakal

2. öğün
2 kase yeşil mercimek yemeği
yoğurt
2 gün kurusu

cnm nerde ve ne kadara yapıolar bu testi. merak ettim bende de çok şişkinlik oluyo da

canım bu testi nerde kac paraya yaptırabiliriz?????

Ben yurtdisinda yasiyorum. Testin adi HEMO CODE Food Intolerance testi. Internetten arastirdim. Turkiye'de de yapiliyor. Ucuz ve daha pahali olanlarini gordum. Ucuza ragbet edilmesini onermem. Testimin TL.karsiligi 1000TL. Galiba Y... ile baslayan test iyi olabilir. "Gida intoleransi" aramasini yaparsaniz, ulasabilirsiniz.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun,ayran,mercımek corba,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 9 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 32
  • $a333336.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…