kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir kuzun..
bak bu guzel işte...zeytinyagı yada tereyagı kullanıyosun demi tatlım????
küsmek yokSabah ve öğleyin 2şerden toplam 4 tane alıyorum ben
canım bişe sorcam: mercimek corbasını robottan mı geciriyosun,yoksa suzgectenmi,nası yaposun:))Güleryüzcüm çantada hep kuruyemiş taşımak lazım bence :)
Akşam yemeğim
Bir kepçeye yakın mercimek çorbası
süzme yoğurt
4 b.lu sarma
ne guzel ozaman..Yaklaşık 4 aydır başka hiç bir yağ girmiyor eve.
senin adına cook sevindim canımTamaaaaam anlaşıldı yürümeye çalışıcaz
Bu gün 11. günüm.
Sizce neden hiç kilo veremedim.
Allahım ben nerde yanlış yaptım...
Sizin bazi gidalara intoleransiniz olabilir. Bunun icin test yaptirsaniz. Belki size zararli gidalari tuketiyorsunuz.
Benim kahve,siyah cay,seker, somon baligi, biber cesitleri, pancar,fistik, uzum(yas,kuru),kakao, arpa, kimyon, karabiber,bademe siddetli intoleransim varmis. Diger bazilari da orta derecede. Simdi bunlari diyetimden cikardim. O kadar rahatim ki ne bas agrim var, ne de siskinlik v.s. Tavsiye ederim. Kilolar da gidiyor.
canım ben peynirin suyunu atmadım bir kavanoza koydum sen nasıl değerlendiriyorsun
canım bu testi nerde kac paraya yaptırabiliriz?????Sizin bazi gidalara intoleransiniz olabilir. Bunun icin test yaptirsaniz. Belki size zararli gidalari tuketiyorsunuz.
Benim kahve,siyah cay,seker, somon baligi, biber cesitleri, pancar,fistik, uzum(yas,kuru),kakao, arpa, kimyon, karabiber,bademe siddetli intoleransim varmis. Diger bazilari da orta derecede. Simdi bunlari diyetimden cikardim. O kadar rahatim ki ne bas agrim var, ne de siskinlik v.s. Tavsiye ederim. Kilolar da gidiyor.
kaunos çamlıca nireee anadoluhisarı nire,kafam karıştı
canım dün gece ist. oğlum geldi.onunla hasret giderdik
sabahta 6.30 kalk küçük oğluşu okula gönderdim
kahvaltımı yaptım sonra yemek yaptım
büyük oğluş uyandı ona kahvaltı hazırla kursa git
dönünce yürüyüşe gittim akşam yemeğini hazırladım yemek bulaşık derken anca bu saat oldu
şimdide ev halkına sünger tatlısı kaymak eşliğindeservisine başlıyacağım
yazarkende yaparkende yoruldum valla
canım bişe sorcam: mercimek corbasını robottan mı geciriyosun,yoksa suzgectenmi,nası yaposun:))
cnm nerde ve ne kadara yapıolar bu testi. merak ettim bende de çok şişkinlik oluyo da
canım bu testi nerde kac paraya yaptırabiliriz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?