cnm nerde ve ne kadara yapıolar bu testi. merak ettim bende de çok şişkinlik oluyo da
Bence akşam meyve yemek kilo vermeyi zorlaştırıyor. Daha doğrusu ben ne zaman yesem ertesi gün kilo almış/vermemiş oluyorum. Bu arada kızınız sınav sonucu nasıl
ilginize teşekkürler kızımın sonuç beklediği gibi değil ama kötüde değil hayırlısı
Gizli gıda allerjisi olanlar kilo veremezler diye kitapta da yazıyor kızlar.. Kilo veremeyenler bence bunu göz önünde bulundursunlar
burkanscetincim bişe sorcam: dumble yapınca daha mı etkili oluyo??? ben sana gore yeni sayılırım canım...bilmiom tam
Canım biz Ümraniye de oturuyoruz. Çamlıca yürüyerek yarım saat sürüyor. Evden Çamlıca ya yürüyelim diye çıktık.Ama yokuş yukarı gitmek istemedik. Yokuş aşağı şu sokak bu sokak derken Yavuztürk te bulduk kendimizi. Yavuztürk den Küçüksuya inen sürücü kurslarının çalıştığı bir ara yol var.Kardeşim daha önce beni orada çalıştırmıştı. Buradan ineriz dedik. Ama arabayla kısa gelmiş bize herhalde. Başlayınca vazgeçemedik tabi. Dilimiz dışarıda Göksu başında aldık soluğu. Balık molası sonrası otobüsle döndük eve
robottan gecirmiyoz yani..bende bidaa oyle yapam...Canım bugünkü yemeği oğluşun bakıcısı yaptı ona ben de sordum süzgeçten geçirmiş
cok pahaliymis yawww..kocisler biraz zor yaptirir onuuu..Ben yurtdisinda yasiyorum. Testin adi HEMO CODE Food Intolerance testi. Internetten arastirdim. Turkiye'de de yapiliyor. Ucuz ve daha pahali olanlarini gordum. Ucuza ragbet edilmesini onermem. Testimin TL.karsiligi 1000TL. Galiba Y... ile baslayan test iyi olabilir. "Gida intoleransi" aramasini yaparsaniz, ulasabilirsiniz.
Allah kabul etsin canim:))arkadaşlar hepinize iyi geceler.evdeki herkes uyudu bende namazımı kılıp yatıcam allahın izniyle.hepinize hayırlı ve bol leptinli geceler.
desene her pedalin yag yakacak bol oksijenle..sanslisin canim,kolay gelsin:)))kızlar merhaba nasılsınızçok yoğun ve eğlenceli bir gün geçirdim sabah ilçedeki okul müdürlerine toplantı yaptım sonra bizim ilçede uluslararası bisiklet yarışları var etkinlik yaptılar nerdeyse 2-3 saat bisiklet sürdüm çok özlemişim bisiklet sürmeyi pazar gününe kadar sürecek yarışlar hafta sonu sporum dağ bayır bisiklet sürmek olacak
iyiniyetlim tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için...
esascım çok geçmiş olsun bebişin hemen iyiyleşir inş kıyamam kuzuya...
hemen bildirim yapayım
sabah:
1 bardak süt
1 muz
3 gün kurusu
öğlen:
az mercimek çorba
patlıcan yemeği
salata
akşam:
1 lahmacun
ayran
bol yeşillik
su 3 litreyi geçti
sporda bisiklet sürdüm
herkese bol leptinli geceler çok yorgunum yatıyorum kızlar öpüldünüz....
mantikli aslinda,,saol canim cevabun icin:))kollarım sarkmasın diye şekerim hem birazda kuvvetleneyim dimi ya
En erkenci ben miyim?..bu karatay uyutmuyo bizi yaw..erkenden uyaniyoz..insulin direncimiz mi kiriliyo nedir..
Günaydın karatay çıtırları
Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun
Afiyet olsun clemncim bak artik umutsuz degilsin,menulerin de guzel..Günaydınlar olsun Hanımlarrrr:))
Akşam yemeğimi yazıyorummm;
Bir tabak mercimek yemeği
yarım tavuk göğsü
kuruyemiş
2 tane kuruyemiş
akşam yine 8 den sonra birşey yemedimm
Sabah kahvaltısı
kuruyemiş 2 tane kuru incir
çilek:))
Yaparsan da bi catal yada bi isirik yap canim kacamagi..ewe gelincede 20 dakka yuru hic bise olmaz:))Günaydın kızlar
sabah; 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 çb fındık, 2 günkurusu, 4-5 siyah kuru üzüm, 2 omega-3
Bu birkaç gün diyet açısından kötü oldu, işlerin yoğunluğundan olsa gerek, spor da yok 2 haftadır, hiç vakit kalmıyor. Bu hafta artıda olacağım kesin, ama diyete devam, kendimi toparlıyorum. bugün de kardeşimin nişanı olacak, pasta falan var malum, kaçamak yapmak istemiyorum ama :18:
sikma canini papisim,gelecek haftaya daha cok verirsin,hani hep oyle olur ya...gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum bu sabah tartıldım 1 grm bıle verememısım yuruyusumu hıc aksatmadım ama bu hafta bırkac ısırıkta olsa kacamaklarım oldu ondan sanırım
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun canım
kızlar merhaba daha yeni gelebildim buraya.kızımı doktora götürdük sabah bi kalktık vücudunda kızarıklar vardı.dr.alerjide olabilir döküntülü bi hastalıkta olabilir dedi daha erken kesin bişey söylemek için dedi jel ve bitane şurup verdi 2-3 gün takip edecez bakalım yavrum inş.biran önce iyileşir..
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir kuzun..
çok sağololun arkadaşlar.bakalım bugün test sonuçlarını alacaz.yavrum gece hiç uyumadı inşallah biran önce geçer...
Akşam yemeğim:
1 kase şehriye çorbası
4 biftek
Salata
Yoğurt
Kızlar bu arada biz 3 günlüğüne şehir dışına çıkıyoruz.. Pazartesi akşamı dönücez inş. O nedenle bildirim yapamıcam bu hafta. Listeyi yapacak arkadaşa söyler misiniz o gün? Şimdiden teşekkür ederim..
canım sana iyi yolculuklar.listeyi ben yapacam dikkate alıyorum merak etme...
canım bana yürü deme, yürü deme...
niye yürümüyosun ki çok mu üşengeçsin.azda olsa başlamalısın mesela markete git pazara git bunlarda harekettir.eve yada işe giderken 1-2 durak önce in vs.vs. yani istersen çokşey yapılabilir...
canım dün gece ist. oğlum geldi.onunla hasret giderdik
sabahta 6.30 kalk küçük oğluşu okula gönderdim
kahvaltımı yaptım sonra yemek yaptım
büyük oğluş uyandı ona kahvaltı hazırla kursa git
dönünce yürüyüşe gittim akşam yemeğini hazırladım yemek bulaşık derken anca bu saat oldu
şimdide ev halkına sünger tatlısı kaymak eşliğindeservisine başlıyacağım
yazarkende yaparkende yoruldum valla
ooo gözünaydın bol bol hasret giderirsin en sevdiği yemekelrden yaparsın ama sen yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?