Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar hepinize iyi geceler.evdeki herkes uyudu bende namazımı kılıp yatıcam allahın izniyle.hepinize hayırlı ve bol leptinli geceler.

kızlar merhaba nasılsınız çok yoğun ve eğlenceli bir gün geçirdim sabah ilçedeki okul müdürlerine toplantı yaptım sonra bizim ilçede uluslararası bisiklet yarışları var etkinlik yaptılar nerdeyse 2-3 saat bisiklet sürdüm çok özlemişim bisiklet sürmeyi pazar gününe kadar sürecek yarışlar hafta sonu sporum dağ bayır bisiklet sürmek olacak
iyiniyetlim tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için...

esascım çok geçmiş olsun bebişin hemen iyiyleşir inş kıyamam kuzuya...

hemen bildirim yapayım
sabah:
1 bardak süt
1 muz
3 gün kurusu
öğlen:
az mercimek çorba
patlıcan yemeği
salata
akşam:
1 lahmacun
ayran
bol yeşillik
su 3 litreyi geçti
sporda bisiklet sürdüm
herkese bol leptinli geceler çok yorgunum yatıyorum kızlar öpüldünüz....

iyi geceler,
1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı
2.öğün:
1 kase çorba
hocanın tarifi fırında lahana
taze bakla
salata
3.öğün:
1 tabak karışık et
bol leptinli geceler.............

Günaydınlar olsun Hanımlarrrr:))

Akşam yemeğimi yazıyorummm;

Bir tabak mercimek yemeği

yarım tavuk göğsü

kuruyemiş

2 tane kuruyemiş

akşam yine 8 den sonra birşey yemedimm

Sabah kahvaltısı

kuruyemiş 2 tane kuru incir

çilek:))

Günaydın kızlar

sabah; 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 çb fındık, 2 günkurusu, 4-5 siyah kuru üzüm, 2 omega-3

Bu birkaç gün diyet açısından kötü oldu, işlerin yoğunluğundan olsa gerek, spor da yok 2 haftadır, hiç vakit kalmıyor. Bu hafta artıda olacağım kesin, ama diyete devam, kendimi toparlıyorum. bugün de kardeşimin nişanı olacak, pasta falan var malum, kaçamak yapmak istemiyorum ama :18:

Bende erkenciyim canlarim,kahvaltimi yaptim ve cayimi yudumluyom masada,keyif yani:)))) ne yidigimi yaziym: 3 koy yumurtasi,8 zeytin,3 omega,salatalik,domates,roka,maydonoz,tulum peyniri,4 gun kurusu,badem ve findik bi ince belliden az fazla oldu..bugun dip kose temizlik war enerjim bol olsun diye.. Herkese afiyet olsun...

bende umranıyedeyım canım

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum bu sabah tartıldım 1 grm bıle verememısım yuruyusumu hıc aksatmadım ama bu hafta bırkac ısırıkta olsa kacamaklarım oldu ondan sanırım

Canım bugünkü yemeği oğluşun bakıcısı yaptı ona ben de sordum süzgeçten geçirmiş
robottan gecirmiyoz yani..bende bidaa oyle yapam...

cok pahaliymis yawww..kocisler biraz zor yaptirir onuuu..

arkadaşlar hepinize iyi geceler.evdeki herkes uyudu bende namazımı kılıp yatıcam allahın izniyle.hepinize hayırlı ve bol leptinli geceler.
Allah kabul etsin canim:))

desene her pedalin yag yakacak bol oksijenle..sanslisin canim,kolay gelsin:)))

kollarım sarkmasın diye şekerim hem birazda kuvvetleneyim dimi ya
mantikli aslinda,,saol canim cevabun icin:))

En erkenci ben miyim?..bu karatay uyutmuyo bizi yaw..erkenden uyaniyoz..insulin direncimiz mi kiriliyo nedir..

Günaydın karatay çıtırları

Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun

Afiyet olsun clemncim bak artik umutsuz degilsin,menulerin de guzel..

Yaparsan da bi catal yada bi isirik yap canim kacamagi..ewe gelincede 20 dakka yuru hic bise olmaz:))
sikma canini papisim,gelecek haftaya daha cok verirsin,hani hep oyle olur ya...

günaydın herkese :) yaklaşık 3 hafta önce başladığım karatay diyetiyle daha önce başaramadğım kilo verme olayını başarmaya başladım :)) başarabilirsem fotoğrafımı eklemeye çalışıcağım

Eklentiler

• $zayýflama günlüðü7.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 43
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…