Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

En erkenci ben miyim?

Günaydın karatay çıtırları

Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun

hepinize günaydın arkadaşlar.inşallah güzel birgün ve hafta sonu olur hepimiz için...

hoşgeldin ve kilo vermiş olman çok güzel inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...kaç kilosun boyun hedefin nedir biraz bahsedermisin...

çok teşekkür ederim canım inşallah biran önce iyileşir...bugün tahlil sonuçlarını alacaz bakalım hayırlısıyla inşallah...

gunaydın canım hedefin kac onları filan yaz..menulerini her gun yaz buraya bak nasıl gıdıyo kilolar..ha bide sporu ihmal etme canım,hosgeldin aramıza:))

kızlar bu arada bu haftaki 5 lahmacuna!!! ragmen 5oo gr gitmiş...ben listede olmadıgım için haftasonu herhangi bi gun tartılıp cızelgeme yansıtıyom...sizden biraz erken olcak yani..

kahvaltım(09:30 bitti)

kalkınca 2 bardak su,2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik sabah 08.30 kalktım

2 ceri domat
10 zeytin
1 adet köy yumurtası
10 adet cagla badem
kırmızı lahana rendesi
2 cesit peynir
2 yemek kasıgı süzme yogurt
1 adet köfte (oglus bitiremedi ben yedim)
1cay bardagı fındık

Son düzenleme:
sabah 7:30 da kalktım tartıldım gordugum rakam iyi geldi hemen suyumu icip yuruyuse cıktım
1 km yurudukten sonra cnm o beledıyelerin aletlerine binmek istedi yarım saat de onlardan 100 er 200 er tane yaptım geldim evi temizledim biraz kahvaltıyı hazırladım sonra

2 yum
2 avuc peynır
bi kac tane zeytin
1 avuc badem
yesillik (roka tere maydanoz nane)
1 domates
1 salatalık
2 omega_3

cok hızlısın canım maşşallah..afiyet olsun..

cok guzel gorunuyo herzamanki gibi..afiyet olsun guleryuzum..

hadı beklıyoruz canım
ekleyemedim papiş yaww..aman neyse daa sora yuklerim..

öglen(14:00bitti)

taze bakla yemegi (komsumun ikramı,zeytinyaglı)
1 kase tarhana corbası
semiz salatası ev yapımı yogurtlu (yarısını yedim)

aksam yemegim(19:00bitti)
4 adet köfte
3 yemek kasıgı sebzeli bulgur pilavı
karısık salata
2 adet ceri domates
1 bardak ayran

o yolları hiç bilmiyorum da sahil yolundan anadoluhisarına gitmiştik çok uzun gelmişti bana,iyi yürümüşsünüz ama ,ben yürüyüşü abartınca çarpıntım oluyor,ama en iyi de yürüyerek öğreniyorum çevreyi,biz de ümraniye çarşıya yakın oturuyoruz

oohh maşşalahhh bütün işleri bitirmişin akşama kadar napcan kız....

sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
2 kuru incir
1 avuç tuzsuz fıstık+2ceviz(cevizi kayısı ve incirin içine koyuyorum süper oluyo tadı...)
1/2 dilim peynir
15 zeytin (zeytinlerim daha çoktu bu kadarla durdurabildim kendimi )
1/2 domates
1 salatalık

vee 1/2 lt su içtim şimdiye kadar ama okadar çok şiştim ki sanki akşama kadar yeter gibi bu yediklerim
birazda dışarda dolandım 15 dakika kadar fena sayılmaz hareket harekettir demi...

Dün öğlen yemeğim tarhana çorbası,lahana böreği,bakla, salata,2,3 tane hurma
akşam ezogelin çorba,fırında pırasa mücver,2 kaşık yoğurt,salata,3 hurma,avuç içinde çekirdek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…