En erkenci ben miyim?
Günaydın karatay çıtırları
Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun
Günaydınlar olsun Hanımlarrrr:))
Akşam yemeğimi yazıyorummm;
Bir tabak mercimek yemeği
yarım tavuk göğsü
kuruyemiş
2 tane kuruyemiş
akşam yine 8 den sonra birşey yemedimm
Sabah kahvaltısı
kuruyemiş 2 tane kuru incir
çilek:))
Günaydın kızlar
sabah; 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 çb fındık, 2 günkurusu, 4-5 siyah kuru üzüm, 2 omega-3
Bu birkaç gün diyet açısından kötü oldu, işlerin yoğunluğundan olsa gerek, spor da yok 2 haftadır, hiç vakit kalmıyor. Bu hafta artıda olacağım kesin, ama diyete devam, kendimi toparlıyorum. bugün de kardeşimin nişanı olacak, pasta falan var malum, kaçamak yapmak istemiyorum ama :18:
Bende erkenciyim canlarim,kahvaltimi yaptim ve cayimi yudumluyom masada,keyif yani:)))) ne yidigimi yaziym: 3 koy yumurtasi,8 zeytin,3 omega,salatalik,domates,roka,maydonoz,tulum peyniri,4 gun kurusu,badem ve findik bi ince belliden az fazla oldu..bugun dip kose temizlik war enerjim bol olsun diye..Herkese afiyet olsun...
gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum bu sabah tartıldım 1 grm bıle verememısım yuruyusumu hıc aksatmadım ama bu hafta bırkac ısırıkta olsa kacamaklarım oldu ondan sanırım
günaydın herkese :) yaklaşık 3 hafta önce başladığım karatay diyetiyle daha önce başaramadğım kilo verme olayını başarmaya başladım :)) başarabilirsem fotoğrafımı eklemeye çalışıcağım
kızlar merhaba nasılsınızçok yoğun ve eğlenceli bir gün geçirdim sabah ilçedeki okul müdürlerine toplantı yaptım sonra bizim ilçede uluslararası bisiklet yarışları var etkinlik yaptılar nerdeyse 2-3 saat bisiklet sürdüm çok özlemişim bisiklet sürmeyi pazar gününe kadar sürecek yarışlar hafta sonu sporum dağ bayır bisiklet sürmek olacak
iyiniyetlim tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için...
esascım çok geçmiş olsun bebişin hemen iyiyleşir inş kıyamam kuzuya...
hemen bildirim yapayım
sabah:
1 bardak süt
1 muz
3 gün kurusu
öğlen:
az mercimek çorba
patlıcan yemeği
salata
akşam:
1 lahmacun
ayran
bol yeşillik
su 3 litreyi geçti
sporda bisiklet sürdüm
herkese bol leptinli geceler çok yorgunum yatıyorum kızlar öpüldünüz....
gunaydın canım hedefin kac onları filan yaz..menulerini her gun yaz buraya bak nasıl gıdıyo kilolar..ha bide sporu ihmal etme canım,hosgeldin aramıza:))günaydın herkese :) yaklaşık 3 hafta önce başladığım karatay diyetiyle daha önce başaramadğım kilo verme olayını başarmaya başladım :)) başarabilirsem fotoğrafımı eklemeye çalışıcağım
ınceldiğin cok belli canım:))günaydın herkese :) yaklaşık 3 hafta önce başladığım karatay diyetiyle daha önce başaramadğım kilo verme olayını başarmaya başladım :)) başarabilirsem fotoğrafımı eklemeye çalışıcağım
ay ben de mi resim eklesem yawwww...gerci gorunce beni topikten kovarsınız Allah muhafaza..
cok hızlısın canım maşşallah..afiyet olsun..sabah 7:30 da kalktım tartıldım gordugum rakam iyi geldi hemen suyumu icip yuruyuse cıktım
1 km yurudukten sonra cnm o beledıyelerin aletlerine binmek istedi yarım saat de onlardan 100 er 200 er tane yaptım geldim evi temizledim biraz kahvaltıyı hazırladım sonra
2 yum
2 avuc peynır
bi kac tane zeytin
1 avuc badem
yesillik (roka tere maydanoz nane)
1 domates
1 salatalık
2 omega_3
cok guzel gorunuyo herzamanki gibi..afiyet olsun guleryuzum..kahvaltım(09:30 bitti)
kalkınca 2 bardak su,2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik sabah 08.30 kalktım
2 ceri domat
10 zeytin
1 adet köy yumurtası
10 adet cagla badem
kırmızı lahana rendesi
2 cesit peynir
2 yemek kasıgı süzme yogurt
1 adet köfte (oglus bitiremedi ben yedim)
1cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 396856
ekleyemedim papiş yaww..aman neyse daa sora yuklerim..hadı beklıyoruz canım
cok guzel gorunuyo herzamanki gibi..afiyet olsun guleryuzum..
bende umranıyedeyım canım
Canım biz Ümraniye de oturuyoruz. Çamlıca yürüyerek yarım saat sürüyor. Evden Çamlıca ya yürüyelim diye çıktık.Ama yokuş yukarı gitmek istemedik. Yokuş aşağı şu sokak bu sokak derken Yavuztürk te bulduk kendimizi. Yavuztürk den Küçüksuya inen sürücü kurslarının çalıştığı bir ara yol var.Kardeşim daha önce beni orada çalıştırmıştı. Buradan ineriz dedik. Ama arabayla kısa gelmiş bize herhalde. Başlayınca vazgeçemedik tabi. Dilimiz dışarıda Göksu başında aldık soluğu. Balık molası sonrası otobüsle döndük eve
sabah 7:30 da kalktım tartıldım gordugum rakam iyi geldi hemen suyumu icip yuruyuse cıktım
1 km yurudukten sonra cnm o beledıyelerin aletlerine binmek istedi yarım saat de onlardan 100 er 200 er tane yaptım geldim evi temizledim biraz kahvaltıyı hazırladım sonra
2 yum
2 avuc peynır
bi kac tane zeytin
1 avuc badem
yesillik (roka tere maydanoz nane)
1 domates
1 salatalık
2 omega_3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?