bende umranıyedeyım canım
o yolları hiç bilmiyorum da sahil yolundan anadoluhisarına gitmiştik çok uzun gelmişti bana,iyi yürümüşsünüz ama ,ben yürüyüşü abartınca çarpıntım oluyor,ama en iyi de yürüyerek öğreniyorum çevreyi,biz de ümraniye çarşıya yakın oturuyoruz
robottan gecirmiyoz yani..bende bidaa oyle yapam...
cok pahaliymis yawww..kocisler biraz zor yaptirir onuuu..
Allah kabul etsin canim:))
desene her pedalin yag yakacak bol oksijenle..sanslisin canim,kolay gelsin:)))
mantikli aslinda,,saol canim cevabun icin:))
Afiyet olsun clemncim bak artik umutsuz degilsin,menulerin de guzel..
Yaparsan da bi catal yada bi isirik yap canim kacamagi..ewe gelincede 20 dakka yuru hic bise olmaz:))
sikma canini papisim,gelecek haftaya daha cok verirsin,hani hep oyle olur ya...
sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
2 kuru incir
1 avuç tuzsuz fıstık+2ceviz(cevizi kayısı ve incirin içine koyuyorum süper oluyo tadı...)
1/2 dilim peynir
15 zeytin (zeytinlerim daha çoktu bu kadarla durdurabildim kendimi)
1/2 domates
1 salatalık
vee 1/2 lt su içtim şimdiye kadar ama okadar çok şiştim ki sanki akşama kadar yeter gibi bu yediklerim
birazda dışarda dolandım 15 dakika kadar fena sayılmaz hareket harekettir demi...
En erkenci ben miyim?
Günaydın karatay çıtırları
Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun
gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum bu sabah tartıldım 1 grm bıle verememısım yuruyusumu hıc aksatmadım ama bu hafta bırkac ısırıkta olsa kacamaklarım oldu ondan sanırım
Günaydın hanımlar:)
Kahvaltımı bildireyim hemen (11.00'da bitti): tereyağlı omlet (2 yumurta, biraz beyaz peynir, biraz kaşar peyniri, dereotu, maydonoz), 1/2 avuç içi beyaz peynir, 7 zeytin, 1 çay bardağı ceviz, 1-2 salatalık, 2-3 domates, dereotu, maydonoz, kuzukulağı, 2 gün kurusu, 1 omega3
Benim omega3 lerim 1000mg, günde 1 tane kahvaltı ile alıyorum yeter mi?
yine bir hastaneyi hasta yakınları basmış...
ben anlamıyorum bu olaylar başladı mı seri haline dönüyor. buna sebep biraz da medya gibi geliyor... yaada hep böyle şeyler oluyor da yeni yeni haberimiz oluyor
sağlık çalışanlarına allah sabır versin eksikliklerini aratmasın
gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum bu sabah tartıldım 1 grm bıle verememısım yuruyusumu hıc aksatmadım ama bu hafta bırkac ısırıkta olsa kacamaklarım oldu ondan sanırım
Zayıflama ilacı ise kullanmıyoruz.. gerek de duymuyoruz. Adıma konuşayım hiç acıkmıyorum zaten karatay ile
Çünkü özellikle hangi doktordu bilmiyorum sanırım ender saraçtı. Dedi ki:Zayıflama ilacı diye birşey yooookkk bunlar vücuda son derece zararlıdır. Bitkisel kökenli olmaları zararsız olduklarını göstermez...
oohh maşşalahhh bütün işleri bitirmişin akşama kadar napcan kız....
alışmışım monoton beslenmeye.bir türlü kuruyemişi hayatıma sokamadım.ama bugün deneyecem teşekkürler cnmoksi1986 kullanıcısından alıntı
ben geç kalkıyorum bazen o yüzden 12 de kahvaltı yaptım.
sabah: 2 domates
2yumurta
50 gr taze peynir
17.00 akşam:100-200 gr ızgara aynalı sazan balığı
havuç salatası
19,30 ara:1 avuç kuru üzüm, 1 elma
canım sabahta az yemişsin zeytin yok ceviz fındık,vb. kuruyemişler yemelisin ....
herkese merhaba, karatay diyetinin kitabını almayı planlıyorum ancak iki farklı kitap var. son çıkan ilkinin genişletilmişi midir? yoksa ikisinin içeriği farklı mıdır? hangisini almamı önerirsiniz genel anlamda bilgilenmek adına.
bu formula 7 zaten ender saraç ın sağlık bakanlığından onaylı ve sadece eczanelerden temin edilebilen bir besin takviyesidir.fakat beni çok susatıyor.ve tatlıya olan düşkünlüğümü biraz kesiyor gibi geldi.
bu formula 7 zaten ender saraç ın sağlık bakanlığından onaylı ve sadece eczanelerden temin edilebilen bir besin takviyesidir.fakat beni çok susatıyor.ve tatlıya olan düşkünlüğümü biraz kesiyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?