Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün kahvaltım
2 yumurta
peynir
6-7 zeytin
1 küçük salatalık
2-3 ceviz
3 incir
2-3 kayısı kurusu
omega3:18:

Hanımlar bildirilerimi alakasız saatlerde veriyorum ama,kusura bakmayın evde 3 bilgisayar kurdu var.Onlardan fırsat bulunca hemen kapıp bildirim yapmaya çalışıyorum

bende umranıyedeyım canım

Geçen hafta İkea ya ve pazara gidiceğini söyleyince aklımdan geçmişti. Çok sevindim yakın olmamıza.

Pindistancım sanırım komşu çıkıcaz sonunda bende kaymakamlık tarafındayım

Dün geçmişi okumaya çalışırken menü bildirimini unutmuşum:)

Sabah 2 yumurta zeytin peynir domates omega 3 badem 1 kuru incir
Öğle yoğurtlu ıspanak 1 muz
akşam çiğ köfte ciğer salata ayran dışarıdaydık

valla canımcım inanın sizin sayenizde oluyor yani dün kankim geldi bayılırım onun vücut tipine kız 62 kilo ama yani bacaklar faşan incecik yani 60 ları görsek zaten baya bir yük kalkıcak üstümüzden olucak hep beraber inanıyorum ben D:

günaydınn canlarrr
kahvaltımı anca yaptım ohh geniş genişş keyfini çıkara çıkaraa

menemen
peynir
közlenmiş biber
yeşillik
salatalık
yeşil çay
omega3-kuru üzüm
armut

Günaydın hanımlar:)

Kahvaltımı bildireyim hemen (11.00'da bitti): tereyağlı omlet (2 yumurta, biraz beyaz peynir, biraz kaşar peyniri, dereotu, maydonoz), 1/2 avuç içi beyaz peynir, 7 zeytin, 1 çay bardağı ceviz, 1-2 salatalık, 2-3 domates, dereotu, maydonoz, kuzukulağı, 2 gün kurusu, 1 omega3

Benim omega3 lerim 1000mg, günde 1 tane kahvaltı ile alıyorum yeter mi?

afiyet olsun cnm, tabii 15 dk da olsa yapmak lazım her fırsatta
En erkenci ben miyim?

Günaydın karatay çıtırları

Birazdan kahvaltımı yapacağım. Sonra pazara giderim.
Sizlere afiyet olsun

günaydın cnm, maşallah atom karınca gibisinn

sıkma canını papadişimmm, aynen devam et. arada oluyoo böylee iştee...
bak ben 2-3 hafta oluyo aynıyımm. bakalım bu hafta inş kırarım şeytanın bacağınıı

afiyet olsun cnm... 1 tane de akşam yemeğiyle al derim, hoca günde 2-3 gr öneriyorr

Amiin :) Buarada katılıyorum medya insanları çoğu zaman olumsuz yönde etkiliyor.

Papadiyam sabah kalkar kalkmaz ben de tartılıyorum herr sabah Ben de 1 gr bile verememişim off
Dondurma bilem(küçüktü ama) yedim birer ısırık arada simit yidim ondan galiba

bu formula 7 zaten ender saraç ın sağlık bakanlığından onaylı ve sadece eczanelerden temin edilebilen bir besin takviyesidir.fakat beni çok susatıyor.ve tatlıya olan düşkünlüğümü biraz kesiyor gibi geldi.

alışmışım monoton beslenmeye.bir türlü kuruyemişi hayatıma sokamadım.ama bugün deneyecem teşekkürler cnm

Kızlar az önce pıtı pıtı yağmur yağdııı şimdi dakka geçmedi güneş açtı
Atom karınca gibiyim dimi idealistçim:) Canım bugün uyandırdı tam saat 8 de

Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yazıyim
kahvaltım

tereyağı ve z.yağına kırılmış 2 köy yumurtası
2 zeytin
3 çeri
1 lokma simit
1 salatalık
2 omegam
badem
1 günkurusu
4-5 kuru ç.li üzüö
ş.siz çay
1 dolu tatlı kş süzme yoğurt
sonra pazara gittik eşimle yürüyüş de oldu Mis gibi çilek buldumdu 11:30 da yedim 10 kadar
Eşime ve kızıma mantı yaptım ben:

Öğle
1 haşlanmış köy yumurtası
10 kadar zeytin(zeytin aldım diğeri tuzundan yenmiyordu)
Biraz maydanoz
1 dolu tatlı kş süzme yoğurt
1 avuca yakın badem
4-5 çilek
2 çeri
1 bardak süt

Eveett artık ısırık kaçamaklara son aynı kilodayım çünkü:26:

bence ikisini de almalısın.ben aldığıma pişman değilim.farklı bilgiler var yer yer

hanımlar öğle yemeğini yazıyorum

6 adet tavuk köftesi ve 2 kişilik bol salata biraz proteini fazla tuttum hemen acıkmayayım diye :))
hanımlar artık muhtemelen perşembe tekrardan görüşeceğiz bu hafta iş seyahatlerim var.ama topyekün yazacağım olmadı yada pc bulup yazacağım sizi çok seviyorum başarılar diliyorum hepinize bayanlar.

GİTSİN KİLOLAR GELSİN MİNİ ELBİSELER:))

Lütfen bu tarz ilaçları kullanmayınız ben medikal bir firmada ürün sorumlusuyum ilaç kısmımız da var biyoloğum emin olun herşey elimin altında kullansam kullanırdım lütfen ama lütfen prim vermeyim bu tarz ilaçlara.bizde bitkisel ilaçlar satıyoruz ama neyin ne olduğunu biliyoruz sisteminizi bozmayın bunlardan zarar gören çok insan var

EN BÜYÜK İLAÇ İRADEMİZDİR.

Ayrıva tatlı ihtiyacını kesmek istersen hayatına bol tarçın sok tarçın çubuğuna sıcak su ekle iç devamlı hiç tatlı isteğin kalmaz ben ni,şan düğün doğumgünlerinde bile yemedim bu sayede veeee kendi doğumgünümde yediğim halde acayip tatlı geldi söyleyeyeimm.

sabah 09.00

• omega3
  • 15 zeytin
  • 2 köy yumurtası
  • 2 domates

(dayanamadım.bugün doğum günüm bahanesiyle yediklerim)

• yarım tereyağlı ev poğaçası
  • yarım kase komşumun getirdiği okunmuş sütlaç

öğle 14,30

• 1-2 kepçe nohut yemeği
  • 1 parça ızgara tavuk pirzola
  • 1 havuç
  • 1 tabak maydonoz ve taze nane
  • 2-3 tane kabuklu badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…